851 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 Σαβ Νοε 26, 2011 1:23 am
zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΟΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
να στολισεις.δεν ειδες η δικια μου σημασια δεν το εδωσε.βεβαια το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλα ειπαμε 1-2 μερες και θα το βαρεθει.crazymommy έγραψε:Καλημερούδια κοριτσούμπες!!!
Ουφ, ξημέρωσε Σάββατο επιτέλους διότι τα 'χω παίξει από την κούραση!
Λοιπόν, στο θέμα "παντοφλάκια", τα δικά μας έχουν σκληρή ανατομική σόλα και είναι σαν παπουτσάκια (μιας και είναι κλειστά και ανοίγουν με φερμουάρ στο πλάι) αλλά το ύφασμα είναι πολύ μαλακό και άνετο και μοιάζει με βελουτέ. Τα πουλάνε στα μούγερ, οπότε δε νομίζω να είναι ακατάλληλα. Έχω και καλτσάκια με λαστιχάκια από κάτω, αλλά τα αποφεύγω τώρα που κρύωσε ο καιρός...
Στο θέμα του δέντρου, σε όσους δικούς μου λέω θα στολίσουμε με βγάζουν τρελή... (καλά, ναι, είμαι ) Προσπαθούν να με αποτρέψουν γενικότερα. Βέβαια έχω θέμα διότι η θέση που χωράει να μπει δεν είναι απόμερη και θα περνάει συνεχώς από δίπλα. Μου είπαν, λοιπόν, ότι θα προσπαθεί να βγάλει τις μπάλες και επειδή αυτές είναι "δεμένες" στο δέντρο θα κινδυνεύει να πέσει ολόκληρο το δέντρο πάνω της... Τι να κάνω τώρα, να στολίσω ή να μην στολίσω; Είμαι λίγο προβληματισμένη...
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:να στολισεις.δεν ειδες η δικια μου σημασια δεν το εδωσε.βεβαια το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλα ειπαμε 1-2 μερες και θα το βαρεθει.crazymommy έγραψε:Καλημερούδια κοριτσούμπες!!!
Λοιπόν, στο θέμα "παντοφλάκια", τα δικά μας έχουν σκληρή ανατομική σόλα και είναι σαν παπουτσάκια (μιας και είναι κλειστά και ανοίγουν με φερμουάρ στο πλάι) αλλά το ύφασμα είναι πολύ μαλακό και άνετο και μοιάζει με βελουτέ. Τα πουλάνε στα μούγερ, οπότε δε νομίζω να είναι ακατάλληλα. Έχω και καλτσάκια με λαστιχάκια από κάτω, αλλά τα αποφεύγω τώρα που κρύωσε ο καιρός...
Στο θέμα του δέντρου, σε όσους δικούς μου λέω θα στολίσουμε με βγάζουν τρελή... (καλά, ναι, είμαι ) Προσπαθούν να με αποτρέψουν γενικότερα. Βέβαια έχω θέμα διότι η θέση που χωράει να μπει δεν είναι απόμερη και θα περνάει συνεχώς από δίπλα. Μου είπαν, λοιπόν, ότι θα προσπαθεί να βγάλει τις μπάλες και επειδή αυτές είναι "δεμένες" στο δέντρο θα κινδυνεύει να πέσει ολόκληρο το δέντρο πάνω της... Τι να κάνω τώρα, να στολίσω ή να μην στολίσω; Είμαι λίγο προβληματισμένη...
η δικια μου σημερα μια φορα το πλησιασε,κουνησε μια μπαλα και εφυγε.τι καλο κοριτσι εχω.η μεγαλαη μου πιο πολυ το πειραζει,παει συνεχεια και αλλαζει θεσεις στις μπαλες.
χαχαχαχαχα θα σας κανει και σοου βρε!!!mommy12585 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:να στολισεις.δεν ειδες η δικια μου σημασια δεν το εδωσε.βεβαια το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλα ειπαμε 1-2 μερες και θα το βαρεθει.crazymommy έγραψε:Καλημερούδια κοριτσούμπες!!!
η δικια μου σημερα μια φορα το πλησιασε,κουνησε μια μπαλα και εφυγε.τι καλο κοριτσι εχω.η μεγαλαη μου πιο πολυ το πειραζει,παει συνεχεια και αλλαζει θεσεις στις μπαλες.
Αχ εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι με το θέμα αυτό του δέντρου γμτ..φοβάμαι μην το στολίσω και την βρω σαν τη Βανδή με τα λαμπακια καμια μέρα...ουφ μου φαίνεται θα πάω να πάρω ένα κανονικό φέτος που δεν έχω να το στολίσω και ότι γίνει....
Καλημερούδια!!! Χαχα, κι εγώ τον ίδιο φόβο έχω! Μακάρι τουρτίτσα μου να κάνει μόνο αυτά που περιγράφεις! Την φοβάμαι, όμως, γιατί έχει και πολλή δύναμη την οποία ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει (πχ τραβάει την καρέκλα της τραπεζαρίας για να πιάσει από κάτω το μπαλάκι, η οποία καρέκλα όμως είναι πιο βαριά από εκείνη!) και φοβάμαι ότι θα τραβήξει με δύναμη καμιά μπάλα από το δέντρο ή τα φωτάκια και θα φέρει ολόκληρο το δέντρο επάνω της! Προς το παρόν θα το τρενάρω όσο μπορώ και λέω να στολίσω αν είναι κοντά στα Χριστούγεννα (οπότε ελπίζω ότι θα έχω πάρει και άδεια από τη δουλειά για να μην την πληρώσει η μητέρα μου με αυτή την ιστορία...). Τα υπόλοιπα στολίδια βέβαια μπορούν να μπουν και νωρίτερα, αλλά σε θέσεις δυσπρόσιτες...TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:χαχαχαχαχα θα σας κανει και σοου βρε!!!mommy12585 έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:να στολισεις.δεν ειδες η δικια μου σημασια δεν το εδωσε.βεβαια το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλα ειπαμε 1-2 μερες και θα το βαρεθει.crazymommy έγραψε:Καλημερούδια κοριτσούμπες!!!
Αχ εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι με το θέμα αυτό του δέντρου γμτ..φοβάμαι μην το στολίσω και την βρω σαν τη Βανδή με τα λαμπακια καμια μέρα...ουφ μου φαίνεται θα πάω να πάρω ένα κανονικό φέτος που δεν έχω να το στολίσω και ότι γίνει....
Όντως, πολύ πιθανό να ήταν μπουκωματάκι... Σκέψου πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθείς εσύ με μπουκωμένη μύτη... Λογικό είναι που δυσκολεύεται... Περαστικούλια σας!!!zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσια ,αχ ειχαμε δυσκολη νυχτα εχθες τιν εβαλα για υπνο κατα τις εννεα κατα τις δεκα ξυπνησε και αυτο ηταν μεχρι τις 4 ξυπνια και εκλεγε,πρωτη φορα δεν ηξερα τι ηθελε,τιν εβαζα πιπιλα και σαν να μην μπορουσε να τιν πιπιλισει, σαν να ηταν μπουκομενη και τιν νευριαζε που δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα....τις εδωσα αλκοφρεν ειπα μηπως ειναι απο δοντακια,απο τι βλεπω τωρα εχουμε ελαχιστες μυξουλες ,θα δουμε πως θα παει η μικρη μου!
Καλημέρα αλικάκι!!! Δε σε είδα χτες... βολτάρατε;αλικακι έγραψε:Περαστικά,βρε ζουζουνίτσα.Αλήθεια,το όνομά σου μας το έχεις πει???
Ή δοντάκι ή μπούκωμα,ε??
Εύχομαι σήμερα να είναι καλύτερα!!!
Αυτό είναι το άσχημο που δεν μιλάνε..να μας πουν τι έχουν!!!
Λενάκι μου κι εμείς το σκεφτόμαστε... Εκτός του ότι θέλουμε σίγουρα και 2ο παιδάκι, βλέπουμε και τη μικρή που θέλει να παίξει με παιδάκια... Το θέμα είναι ότι ο ανήρ λέει να το καθυστερήσουμε λιγάκι ώστε να μην πέσει πάλι καλοκαίρι (είχαμε καταταλαιπωρηθεί με τις ζέστες του '10 και η μικρή γεννήθηκε τέλη καλοκαιριού, στον τελευταίο καύσωνα). Συμφωνώ εν μέρει μαζί του, από την άλλη το ότι "πιάσαμε" με την 1η τη Δανάη δε σημαίνει ότι θα "πιάσουμε" πάλι έτσι εύκολα και 2ο...lenaki1982 έγραψε:κοριτσάκια άσχετο, αλλά εσείς που έχετε 1 μωράκι σκέφτεστε για δεύτερο???
EYXARISTOYME POLY!crazymommy έγραψε:Όντως, πολύ πιθανό να ήταν μπουκωματάκι... Σκέψου πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθείς εσύ με μπουκωμένη μύτη... Λογικό είναι που δυσκολεύεται... Περαστικούλια σας!!!zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσια ,αχ ειχαμε δυσκολη νυχτα εχθες τιν εβαλα για υπνο κατα τις εννεα κατα τις δεκα ξυπνησε και αυτο ηταν μεχρι τις 4 ξυπνια και εκλεγε,πρωτη φορα δεν ηξερα τι ηθελε,τιν εβαζα πιπιλα και σαν να μην μπορουσε να τιν πιπιλισει, σαν να ηταν μπουκομενη και τιν νευριαζε που δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα....τις εδωσα αλκοφρεν ειπα μηπως ειναι απο δοντακια,απο τι βλεπω τωρα εχουμε ελαχιστες μυξουλες ,θα δουμε πως θα παει η μικρη μου!
crazymommy έγραψε:αλικακι έγραψε:Περαστικά,βρε ζουζουνίτσα.Αλήθεια,το όνομά σου μας το έχεις πει???
Ή δοντάκι ή μπούκωμα,ε??
Εύχομαι σήμερα να είναι καλύτερα!!!
Αυτό είναι το άσχημο που δεν μιλάνε..να μας πουν τι έχουν!!!
Καλημέρα αλικάκι!!! Δε σε είδα χτες... βολτάρατε;
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ! ΜΑΛΟΝ ΜΠΟΥΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
Καλημέρααααα!!! Είμαι περαστική διότι πρέπει να ετοιμαστώ για τη δουλειά! Ααααα τυχερούλα αλικάκι βγάλατε κι άλλο δοντάκι!!! Εμείς ακόμα με τα 4 - ο άνδρας μου τη λέει λαγουδάκι - και δεν βλέπω επόμενο στον ορίζοντα (μήπως και μ αφήνει να κοιτάξω το τερατάκι;αλικακι έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ! ΜΑΛΟΝ ΜΠΟΥΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
Χαίρω πολύ,λοιπόν!!!Εύχομαι,σήμερα,να είναι καλύτερα η μικρούλα σου!!!!
Εμείς βγάλαμε και τον κυνόδοντα τον επάνω και ησυχάσαμε..
Κοριτσάκια,να ρωτήσω κάτι..κάστανα δίνετε στα παιδάκια σας??Γιατί,λέει ο άντρας μου,ότι κολλάνε στο λαιμό και αναρωτιέμαι μήπως δεν κάνει??
Επίσης αγγουράκι δίνετε??Που είναι κάπως σκληρό??
Τόσος καιρός πάει που τρώει κανονικά και ακόμα μιαν ανησυχία,σχετικά με τις τροφές,ακόμα την έχω!!
Γενικά,τι αποφεύγετε να τους δίνετε μήπως πνιγούν??
Εγώ φοβόμουν και το μήλο,αλλά το λιώνω με τα δάκτυλα και του το δίνω προσεκτικά.
Λοιπόν,τι άλλο να προσσέχουμε????
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΜΕΡ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΕΙ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧ : ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!
grammatiki έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΜΕΡ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΕΙ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧ : ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!
περαστικα σας.
mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΜΕΡ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΕΙ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧ : ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!
περαστικα σας.
Περαστικά και από εμένα!!!
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι τα παιδάκια σας μιλάνε?? μιας γνωστής μας η ανηψιά είναι 19 μηνών και λέει κανονικά μικρές φράσεις, η δικιά μου ακόμα λέει μπαμπα μαμά μαμ κακα κλπ και κάποιες λεξούλες αλλά μιλάει ακαταλαβίστικα πολλές φορές δεν μιλάει έτσι όπως εκείνο..το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να κάνω συγκρίσεις αλλά θα ήθελα να την ακούσω να μιλάει να μπορούμε να συνεννοούμαστε κάποιες φορές
grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΜΕΡ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΕΙ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧ : ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!
περαστικα σας.
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι τα παιδάκια σας μιλάνε?? μιας γνωστής μας η ανηψιά είναι 19 μηνών και λέει κανονικά μικρές φράσεις, η δικιά μου ακόμα λέει μπαμπα μαμά μαμ κακα κλπ και κάποιες λεξούλες αλλά μιλάει ακαταλαβίστικα πολλές φορές δεν μιλάει έτσι όπως εκείνο..το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να κάνω συγκρίσεις αλλά θα ήθελα να την ακούσω να μιλάει να μπορούμε να συνεννοούμαστε κάποιες φορές
εγω παλι θεωρω οτι εινια μια χαρα η δικια σου με αυτα που λεει και να κανεις υπομονη θα τα πει ολα και αυτη οταν ερθει η σειρα της μικρουλα ειναι ακομη.επισης μην πιστευεις και οτι σου λενε αν δεν το εχεις ακουσει εσυ με τα αυτακια σου
mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:mommy12585 έγραψε:grammatiki έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΜΕΡ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΕΙ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧ : ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!
περαστικα σας.
εγω παλι θεωρω οτι εινια μια χαρα η δικια σου με αυτα που λεει και να κανεις υπομονη θα τα πει ολα και αυτη οταν ερθει η σειρα της μικρουλα ειναι ακομη.επισης μην πιστευεις και οτι σου λενε αν δεν το εχεις ακουσει εσυ με τα αυτακια σου
τόσο καιρό ούτε και γω το πίστευα όταν μας τα έλεγε αυτή αλλά τώρα την άκουσε τη μικρή τους και η μάνα μου από το τηλ που το είχαν σε ανοιχτή ακρόαση για αυτό και το ανέφερα, θα μου πεις από μήνα σε μήνα υπάρχει διαφορά ανάπτυξης σε αυτές της ηλικίες οπότε ευελπιστώ σε κανένα δίμηνο τρίμηνο να μιλήσει πιο καθαρά και η δικιά μου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης