Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
160 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 160 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΟΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? Very Happy

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημερούδια κοριτσούμπες!!!
Ουφ, ξημέρωσε Σάββατο επιτέλους διότι τα 'χω παίξει από την κούραση! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 688264

Λοιπόν, στο θέμα "παντοφλάκια", τα δικά μας έχουν σκληρή ανατομική σόλα και είναι σαν παπουτσάκια (μιας και είναι κλειστά και ανοίγουν με φερμουάρ στο πλάι) αλλά το ύφασμα είναι πολύ μαλακό και άνετο και μοιάζει με βελουτέ. Τα πουλάνε στα μούγερ, οπότε δε νομίζω να είναι ακατάλληλα. Έχω και καλτσάκια με λαστιχάκια από κάτω, αλλά τα αποφεύγω τώρα που κρύωσε ο καιρός...

Στο θέμα του δέντρου, σε όσους δικούς μου λέω θα στολίσουμε με βγάζουν τρελή... Rolling Eyes (καλά, ναι, είμαι Laughing ) Προσπαθούν να με αποτρέψουν γενικότερα. Βέβαια έχω θέμα διότι η θέση που χωράει να μπει δεν είναι απόμερη και θα περνάει συνεχώς από δίπλα. Μου είπαν, λοιπόν, ότι θα προσπαθεί να βγάλει τις μπάλες και επειδή αυτές είναι "δεμένες" στο δέντρο θα κινδυνεύει να πέσει ολόκληρο το δέντρο πάνω της... Τι να κάνω τώρα, να στολίσω ή να μην στολίσω; Είμαι λίγο προβληματισμένη... Rolling Eyes
να στολισεις.δεν ειδες η δικια μου σημασια δεν το εδωσε.βεβαια το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλα ειπαμε 1-2 μερες και θα το βαρεθει.
η δικια μου σημερα μια φορα το πλησιασε,κουνησε μια μπαλα και εφυγε.τι καλο κοριτσι εχω.η μεγαλαη μου πιο πολυ το πειραζει,παει συνεχεια και αλλαζει θεσεις στις μπαλες.

mommy12585

mommy12585
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
Ουφ, ξημέρωσε Σάββατο επιτέλους διότι τα 'χω παίξει από την κούραση! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 688264

Λοιπόν, στο θέμα "παντοφλάκια", τα δικά μας έχουν σκληρή ανατομική σόλα και είναι σαν παπουτσάκια (μιας και είναι κλειστά και ανοίγουν με φερμουάρ στο πλάι) αλλά το ύφασμα είναι πολύ μαλακό και άνετο και μοιάζει με βελουτέ. Τα πουλάνε στα μούγερ, οπότε δε νομίζω να είναι ακατάλληλα. Έχω και καλτσάκια με λαστιχάκια από κάτω, αλλά τα αποφεύγω τώρα που κρύωσε ο καιρός...

Στο θέμα του δέντρου, σε όσους δικούς μου λέω θα στολίσουμε με βγάζουν τρελή... Rolling Eyes (καλά, ναι, είμαι Laughing ) Προσπαθούν να με αποτρέψουν γενικότερα. Βέβαια έχω θέμα διότι η θέση που χωράει να μπει δεν είναι απόμερη και θα περνάει συνεχώς από δίπλα. Μου είπαν, λοιπόν, ότι θα προσπαθεί να βγάλει τις μπάλες και επειδή αυτές είναι "δεμένες" στο δέντρο θα κινδυνεύει να πέσει ολόκληρο το δέντρο πάνω της... Τι να κάνω τώρα, να στολίσω ή να μην στολίσω; Είμαι λίγο προβληματισμένη... Rolling Eyes
να στολισεις.δεν ειδες η δικια μου σημασια δεν το εδωσε.βεβαια το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο αλλα ειπαμε 1-2 μερες και θα το βαρεθει.
η δικια μου σημερα μια φορα το πλησιασε,κουνησε μια μπαλα και εφυγε.τι καλο κοριτσι εχω.η μεγαλαη μου πιο πολυ το πειραζει,παει συνεχεια και αλλαζει θεσεις στις μπαλες.

Αχ εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι με το θέμα αυτό του δέντρου γμτ..φοβάμαι μην το στολίσω και την βρω σαν τη Βανδή με τα λαμπακια καμια μέρα...ουφ μου φαίνεται θα πάω να πάρω ένα κανονικό φέτος που δεν έχω να το στολίσω και ότι γίνει....

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

Αχ εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι με το θέμα αυτό του δέντρου γμτ..φοβάμαι μην το στολίσω και την βρω σαν τη Βανδή με τα λαμπακια καμια μέρα...ουφ μου φαίνεται θα πάω να πάρω ένα κανονικό φέτος που δεν έχω να το στολίσω και ότι γίνει....
χαχαχαχαχα θα σας κανει και σοου βρε!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσια ,αχ ειχαμε δυσκολη νυχτα εχθες τιν εβαλα για υπνο κατα τις εννεα κατα τις δεκα ξυπνησε και αυτο ηταν μεχρι τις 4 ξυπνια και εκλεγε,πρωτη φορα δεν ηξερα τι ηθελε,τιν εβαζα πιπιλα και σαν να μην μπορουσε να τιν πιπιλισει, σαν να ηταν μπουκομενη και Very Happy τιν νευριαζε που δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα....τις εδωσα αλκοφρεν ειπα μηπως ειναι απο δοντακια,απο τι βλεπω τωρα εχουμε ελαχιστες μυξουλες ,θα δουμε πως θα παει η μικρη μου!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικά,βρε ζουζουνίτσα.Αλήθεια,το όνομά σου μας το έχεις πει???
Ή δοντάκι ή μπούκωμα,ε??
Εύχομαι σήμερα να είναι καλύτερα!!!
Αυτό είναι το άσχημο που δεν μιλάνε..να μας πουν τι έχουν!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ! ΜΑΛΟΝ ΜΠΟΥΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

χαχαχαχαχα θα σας κανει και σοου βρε!!!
Καλημερούδια!!! Χαχα, κι εγώ τον ίδιο φόβο έχω! Μακάρι τουρτίτσα μου να κάνει μόνο αυτά που περιγράφεις! Την φοβάμαι, όμως, γιατί έχει και πολλή δύναμη την οποία ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει (πχ τραβάει την καρέκλα της τραπεζαρίας για να πιάσει από κάτω το μπαλάκι, η οποία καρέκλα όμως είναι πιο βαριά από εκείνη!) και φοβάμαι ότι θα τραβήξει με δύναμη καμιά μπάλα από το δέντρο ή τα φωτάκια και θα φέρει ολόκληρο το δέντρο επάνω της! Προς το παρόν θα το τρενάρω όσο μπορώ και λέω να στολίσω αν είναι κοντά στα Χριστούγεννα (οπότε ελπίζω ότι θα έχω πάρει και άδεια από τη δουλειά για να μην την πληρώσει η μητέρα μου με αυτή την ιστορία...). Τα υπόλοιπα στολίδια βέβαια μπορούν να μπουν και νωρίτερα, αλλά σε θέσεις δυσπρόσιτες... Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσια ,αχ ειχαμε δυσκολη νυχτα εχθες τιν εβαλα για υπνο κατα τις εννεα κατα τις δεκα ξυπνησε και αυτο ηταν μεχρι τις 4 ξυπνια και εκλεγε,πρωτη φορα δεν ηξερα τι ηθελε,τιν εβαζα πιπιλα και σαν να μην μπορουσε να τιν πιπιλισει, σαν να ηταν μπουκομενη και Very Happy τιν νευριαζε που δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα....τις εδωσα αλκοφρεν ειπα μηπως ειναι απο δοντακια,απο τι βλεπω τωρα εχουμε ελαχιστες μυξουλες ,θα δουμε πως θα παει η μικρη μου!
Όντως, πολύ πιθανό να ήταν μπουκωματάκι... Σκέψου πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθείς εσύ με μπουκωμένη μύτη... Λογικό είναι που δυσκολεύεται... Περαστικούλια σας!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Περαστικά,βρε ζουζουνίτσα.Αλήθεια,το όνομά σου μας το έχεις πει???
Ή δοντάκι ή μπούκωμα,ε??
Καλημέρα αλικάκι!!! Δε σε είδα χτες... βολτάρατε; Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:κοριτσάκια άσχετο, αλλά εσείς που έχετε 1 μωράκι σκέφτεστε για δεύτερο???
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 4872
Λενάκι μου κι εμείς το σκεφτόμαστε... Εκτός του ότι θέλουμε σίγουρα και 2ο παιδάκι, βλέπουμε και τη μικρή που θέλει να παίξει με παιδάκια... Το θέμα είναι ότι ο ανήρ λέει να το καθυστερήσουμε λιγάκι ώστε να μην πέσει πάλι καλοκαίρι (είχαμε καταταλαιπωρηθεί με τις ζέστες του '10 και η μικρή γεννήθηκε τέλη καλοκαιριού, στον τελευταίο καύσωνα). Συμφωνώ εν μέρει μαζί του, από την άλλη το ότι "πιάσαμε" με την 1η τη Δανάη δε σημαίνει ότι θα "πιάσουμε" πάλι έτσι εύκολα και 2ο... Rolling Eyes

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
crazymommy έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσια ,αχ ειχαμε δυσκολη νυχτα εχθες τιν εβαλα για υπνο κατα τις εννεα κατα τις δεκα ξυπνησε και αυτο ηταν μεχρι τις 4 ξυπνια και εκλεγε,πρωτη φορα δεν ηξερα τι ηθελε,τιν εβαζα πιπιλα και σαν να μην μπορουσε να τιν πιπιλισει, σαν να ηταν μπουκομενη και Very Happy τιν νευριαζε που δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα....τις εδωσα αλκοφρεν ειπα μηπως ειναι απο δοντακια,απο τι βλεπω τωρα εχουμε ελαχιστες μυξουλες ,θα δουμε πως θα παει η μικρη μου!
Όντως, πολύ πιθανό να ήταν μπουκωματάκι... Σκέψου πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθείς εσύ με μπουκωμένη μύτη... Λογικό είναι που δυσκολεύεται... Περαστικούλια σας!!!
EYXARISTOYME POLY!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Περαστικά,βρε ζουζουνίτσα.Αλήθεια,το όνομά σου μας το έχεις πει???
Ή δοντάκι ή μπούκωμα,ε??

Καλημέρα αλικάκι!!! Δε σε είδα χτες... βολτάρατε; Laughing

Καλημέρα!!!Ναι,είχαμε πάει σε μια γιορτούλα.Έχεις πμ!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ! ΜΑΛΟΝ ΜΠΟΥΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Very Happy

Χαίρω πολύ,λοιπόν!!!Εύχομαι,σήμερα,να είναι καλύτερα η μικρούλα σου!!!!
Εμείς βγάλαμε και τον κυνόδοντα τον επάνω και ησυχάσαμε..
Κοριτσάκια,να ρωτήσω κάτι..κάστανα δίνετε στα παιδάκια σας??Γιατί,λέει ο άντρας μου,ότι κολλάνε στο λαιμό και αναρωτιέμαι μήπως δεν κάνει??
Επίσης αγγουράκι δίνετε??Που είναι κάπως σκληρό??
Τόσος καιρός πάει που τρώει κανονικά και ακόμα μιαν ανησυχία,σχετικά με τις τροφές,ακόμα την έχω!!
Γενικά,τι αποφεύγετε να τους δίνετε μήπως πνιγούν??
Εγώ φοβόμουν και το μήλο,αλλά το λιώνω με τα δάκτυλα και του το δίνω προσεκτικά.
Λοιπόν,τι άλλο να προσσέχουμε????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ! ΜΑΛΟΝ ΜΠΟΥΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Very Happy

Χαίρω πολύ,λοιπόν!!!Εύχομαι,σήμερα,να είναι καλύτερα η μικρούλα σου!!!!
Εμείς βγάλαμε και τον κυνόδοντα τον επάνω και ησυχάσαμε..
Κοριτσάκια,να ρωτήσω κάτι..κάστανα δίνετε στα παιδάκια σας??Γιατί,λέει ο άντρας μου,ότι κολλάνε στο λαιμό και αναρωτιέμαι μήπως δεν κάνει??
Επίσης αγγουράκι δίνετε??Που είναι κάπως σκληρό??
Τόσος καιρός πάει που τρώει κανονικά και ακόμα μιαν ανησυχία,σχετικά με τις τροφές,ακόμα την έχω!!
Γενικά,τι αποφεύγετε να τους δίνετε μήπως πνιγούν??
Εγώ φοβόμουν και το μήλο,αλλά το λιώνω με τα δάκτυλα και του το δίνω προσεκτικά.
Λοιπόν,τι άλλο να προσσέχουμε????
Καλημέρααααα!!! Είμαι περαστική διότι πρέπει να ετοιμαστώ για τη δουλειά! Ααααα τυχερούλα αλικάκι βγάλατε κι άλλο δοντάκι!!! Εμείς ακόμα με τα 4 - ο άνδρας μου τη λέει λαγουδάκι Laughing - και δεν βλέπω επόμενο στον ορίζοντα (μήπως και μ αφήνει να κοιτάξω το τερατάκι;
Να σου πω την αλήθεια εμείς έχουμε μείνει πιο πίσω στο θέμα των στερεών, παρόλα αυτά της έχω δώσει και τραχανά που έχει μέσα ξηρούς καρπούς και τον έφαγε κανονικότατα παρακαλώ! Αλλά μήλο δεν της έχω δώσει (εξακολουθούμε να αρνούμαστε τα πρωινά αλεσμένα φρουτάκια), μόνο αχλαδάκι λίγο αλλά τώρα άρχισε να μου το φτύνει και αυτό. Rolling Eyes Εσένα όμως που έχει τόσα δοντάκια (φαντάζομαι έχει βγάλει και τραπεζίτες, σωστάWink θα μπορεί να μασήσει κάπως παραπάνω, οπότε γιατί να μην δοκιμάσεις κανένα μικρό-μικρό κομματάκι; (για κάστανα δεν ξέρω διότι δεν τα τρώω) Βασικά όμως να ξέρεις ότι εσύ θα κρίνεις πότε το βλέπεις έτοιμο το παιδί να μασήσει κανονικά και να καταπιεί, γιατί το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του και σε αυτό... Λογικό πάντως να την έχεις την ανησυχία, για κάθε καινούριο βήμα που κάνουνε εμείς οι μαμάδες, πέραν από περήφανες, είμαστε και ανήσυχες! Wink
Ζουζουνίτσα πώς είναι η μικρούλα; Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλύτερα αυτή τη φορά!!!

Εμείς έχουμε το τριπλό εμβόλιο αυτή τη βδομάδα, οπότε ελπίζω να μην μου κρυολογήσει! Άντε να το περάσουμε κι αυτό!!! Rolling Eyes
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 417472

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΜΕΡ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΕΙ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧ : ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΜΕΡ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΕΙ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧ : ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!

περαστικα σας.

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΘΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΜΕΡ ΣΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΕΙ ΦΡΑΟΥΛΑ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ,ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧ : ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!!!!!

περαστικα σας.

Περαστικά και από εμένα!!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι τα παιδάκια σας μιλάνε?? μιας γνωστής μας η ανηψιά είναι 19 μηνών και λέει κανονικά μικρές φράσεις, η δικιά μου ακόμα λέει μπαμπα μαμά μαμ κακα κλπ και κάποιες λεξούλες αλλά μιλάει ακαταλαβίστικα πολλές φορές δεν μιλάει έτσι όπως εκείνο..το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να κάνω συγκρίσεις αλλά θα ήθελα να την ακούσω να μιλάει να μπορούμε να συνεννοούμαστε κάποιες φορές

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

περαστικα σας.

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι τα παιδάκια σας μιλάνε?? μιας γνωστής μας η ανηψιά είναι 19 μηνών και λέει κανονικά μικρές φράσεις, η δικιά μου ακόμα λέει μπαμπα μαμά μαμ κακα κλπ και κάποιες λεξούλες αλλά μιλάει ακαταλαβίστικα πολλές φορές δεν μιλάει έτσι όπως εκείνο..το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να κάνω συγκρίσεις αλλά θα ήθελα να την ακούσω να μιλάει να μπορούμε να συνεννοούμαστε κάποιες φορές

εγω παλι θεωρω οτι εινια μια χαρα η δικια σου με αυτα που λεει και να κανεις υπομονη θα τα πει ολα και αυτη οταν ερθει η σειρα της μικρουλα ειναι ακομη.επισης μην πιστευεις και οτι σου λενε αν δεν το εχεις ακουσει εσυ με τα αυτακια σου Wink

mommy12585

mommy12585
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

περαστικα σας.

εγω παλι θεωρω οτι εινια μια χαρα η δικια σου με αυτα που λεει και να κανεις υπομονη θα τα πει ολα και αυτη οταν ερθει η σειρα της μικρουλα ειναι ακομη.επισης μην πιστευεις και οτι σου λενε αν δεν το εχεις ακουσει εσυ με τα αυτακια σου Wink

τόσο καιρό ούτε και γω το πίστευα όταν μας τα έλεγε αυτή αλλά τώρα την άκουσε τη μικρή τους και η μάνα μου από το τηλ που το είχαν σε ανοιχτή ακρόαση για αυτό και το ανέφερα, θα μου πεις από μήνα σε μήνα υπάρχει διαφορά ανάπτυξης σε αυτές της ηλικίες οπότε ευελπιστώ σε κανένα δίμηνο τρίμηνο να μιλήσει πιο καθαρά και η δικιά μου

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

περαστικα σας.

τόσο καιρό ούτε και γω το πίστευα όταν μας τα έλεγε αυτή αλλά τώρα την άκουσε τη μικρή τους και η μάνα μου από το τηλ που το είχαν σε ανοιχτή ακρόαση για αυτό και το ανέφερα, θα μου πεις από μήνα σε μήνα υπάρχει διαφορά ανάπτυξης σε αυτές της ηλικίες οπότε ευελπιστώ σε κανένα δίμηνο τρίμηνο να μιλήσει πιο καθαρά και η δικιά μου

ναι ρε απο βδομαδα σε βδομαδα αλλαζουν τα μωρα σε τετοια ηλικια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαγγελία,περαστικά στην μικρούλα σου!!!Δύσκολα τα πράγματα με τις ιώσεις.Και γω για να του βάλω θερμόμετρο,κάνω τον καραγκιόζη,του δίνω το κινητό μου και άλλα πολλά απαγορευμένα μπας και τον πείσω να κάτσει ήσυχος.Αλλά τυρανιούνται τα καημενούλια μας.

Αλικάκι,ο μικρός μου έχει 13 δοντάκια και τραπεζίτες και μασάει καλά.Τις περισσότερες φορές όμως το φαί κατεβαίνει αμάσητο γι'αυτό και φοβάμαι μην τυχόν και του κάτσει κάνα κομματάκι,στο λαιμό.Έχει τύχει να πνιγεί,λιγάκι,με ένα τόσο δα κομματάκι αχλάδι.Ευτυχώς,όμως έβηξε και το έβγαλε.

Εύα,μην συγκρίνεις...το λες και μόνη σου!!!Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό!!!
Και μένα στα κλασσικά έχει μείνει.Μαθαίνουμε καινούριες λεξούλες που όμως τις ξεχνάμε!!!
Κάθε πράμα στον καιρό του...όλα θα γίνουν!!!!!

lenaki1982

Ευαγγελία περαστικά στο παιδάκι σου.

εννοείται ότι το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του.
μέχρι 18 μηνών είναι φυσιολογικό να λέει 5-6 λέξεις.
δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά εμείς μπαίνουμε στο τρυπάκι να συγκρίνουμε συνεχώς... Very Happy
η δικιά μου ξεκίνησε να λέει συνειδητά λέξεις από 9 μηνών και τωρα που είμαστε 16 σχεδόν λέμε πολλές λεξούλες. κάθε μέρα μαθαίνουμε και άλλες. φυσικά δεν τις λέει καθαρά...αλλά βγαίνει νόημα (για μένα που τις γνωρίζω) ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 35 215994

δοντάκια έχουμε μείνει και εμείς στα 4 (από τα οποία τα 2 δεν έχουν κατέβει τελείως...)

από ιώσεις ευτυχώς δεν έχουμε κολλήσει ακόμα. μόνο για μια βδομάδα τον προηγούμενο μήνα που είχαμε μπούκωμα.

από μη αλεσμένα φαγητά της δίνω ότι μπορώ. (έχουμε κόψει τα αλεσμένα φαγητά από 10 περίπου μηνών). τα φρούτα έχουμε σταματήσει να τα αλέθουμε από 8 μηνών. φυσικά της δίνω φρούτα που μπορεί να φάει εύκολα γιατί δεν έιχαμε δόντια. τα πρώτα βγήκαν 9,5 μηνων. Cool

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ! Very Happy ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευαγγελια παρεστικα στην ζουζουνιτσα σου.
αλικακι εγω την εδωσα καστανα και τα εφαγε.και να μην ειχα σκοπο να της δωσω δεν γινοταν γιατι εψησα να φαει η μεγαλη και στρωθηκε και αυτη.
εγω εξακολουθω να της δινω αλλεσμενα.τρωωει και μη αλλα δεν τρωει ποσοτητα,.προχθες ομως που ειχα κριθαρακι με κοτοπουλακι εφαγε ενα πιατο.βεβαια εμεις δεν εχουμε και πολλα δοντακια,εχει 7 κανονικα και 3 μισα,πολυ μισα ομως.
ευα αλλα ενα παιδακι 19 μηνων και αλλο ενα παιδακι 17 μηνων.μεχρι τα 2χρονια και η βδομαδα παιζει ρολο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις