Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
325 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 325 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[/quote]
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΛΠΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ?????? Very Happy [/quote]
Και πάλι καλά να λέμε!! Αλλα μωράκια έχουν βγάλει πολύ λιγότερα δόντια!
Εμένα πχ έχει πολλά δόντια, αλλά άργησε σχετικά να περπατήσει (πριν 2 εβδομάδες περίπου)και δεν είναι και 10 κιλά ακόμα Rolling Eyes !!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ερωτηση

με το βουρτσισμα των δοντιων τι γινεται?στις 25/10 εχω ραντεβου για εμβολιο και θα ρωτησω αλλα πεστε μου και εσεις .Τα βουρτσιζετε?

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 10Μ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝΕ 9 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΩΚΑΜΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ 13 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ Very Happy ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!!!!!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχεις δίκιο siren, απλά πολλοί "καλοπροαίρετοι" φροντίζουν να αγχώνουν μερικές φορες!!
Την υγεία τους να έχουν όλα και ας παχύνουν κσι περπατήσουν όποτε θέλουν!! Αυτά έχουν τον πρώτο λόγο! Wink !

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 19 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 19 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
basilikaki έγραψε:ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ.

Όπως το'πες...ποτέ!!!!!χαχαχα!!!!

mamavivo έγραψε:κοριτσια ερωτηση

με το βουρτσισμα των δοντιων τι γινεται?στις 25/10 εχω ραντεβου για εμβολιο και θα ρωτησω αλλα πεστε μου και εσεις .Τα βουρτσιζετε?

Όχι,και πολύ κακώς κάνω!!!
Αλλά θα πάω στο φαρμακείο αύριο να πάρω ένα που είχαν γράψει κάποιες κοπέλες εδώ,είναι σαν γαντάκι(?)..που το φοράς στο δάχτυλο...κάτι τέτοιο,τέλωςπάντων,και θα αρχίσουμε από αύριο.
Οι υπόλοιπες???Τα βουρτσίζετε???

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:
basilikaki έγραψε:ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ.

Όπως το'πες...ποτέ!!!!!χαχαχα!!!!

mamavivo έγραψε:κοριτσια ερωτηση

Όχι,και πολύ κακώς κάνω!!!
Αλλά θα πάω στο φαρμακείο αύριο να πάρω ένα που είχαν γράψει κάποιες κοπέλες εδώ,είναι σαν γαντάκι(?)..που το φοράς στο δάχτυλο...κάτι τέτοιο,τέλωςπάντων,και θα αρχίσουμε από αύριο.
Οι υπόλοιπες???Τα βουρτσίζετε???
εμείς έχουμε 2 δοντάκια και φαίνονται να βγαίνουν άλλα 2. η παιδίατρος την προηγούμενη βδομάδα που πήγαμε και τη ρώτησα μου είπε να μη τα βουρτίζω ακόμα.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορτσούλια!!! Έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό και όποτε προλαβαίνω μπαίνω και σας διαβάζω!!

Siren καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το μωράκι σου!! Έχουνε 10 μέρες διαφορά τα μωράκια μας. Εμένα γεννήθηκε 23/07 στις 11,15 το πρωί.

Όσον αφορά τα δοντάκια μας, έχουμε αισίως 8 (4 πάνω και 4 κάτω) και όταν ρώτησα την παιδίατρο (2 φορές) μου είπε να μην ασχοληθώ ακόμη με το βούρτσισμα.

Κατά τα άλλα αλλωνίζουμε τον τόπο μέσα και έξω από το σπίτι. Τώρα που χάλασε ο καιρός όμως και ζητάει άτα την λυπάμαι την καημενούλα μου.

Η Crazymommy που είναι?? Είχατε κανένα νέο της αυτές τις ημέρες??

Φιλούνες σε όλες σας και πολλά πολλά φιλάκια στα μωράκια σας!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια.καιρο εχω να μπω,σας διαβαζω ομως.η παιδιατρος της μεγαλης μου(που δυστυχως δεν την εχω και στην μικρη) μου ειχε πει οτι δεν οφελει κατι το βουτσισμα απο τοσο νωρις.

κατα τα αλλα τι κανετε?εμεις ας τα λεμε καλα.η μικρη εχει μυξουλες και οταν τις βαζουμε ορο γινετε πανικος.κλαει,χτυπιεται,αν μιλουσε θα μας εβριζε.την καταλαβαινω δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλα πρεπει.βλεπει τον μπαμπα της να κραταει τον ορο και τρεχει να φυγει.πλακα εχει.την ρωταω ομως πρωτα "ειρηνη,να βαλουμε ορο?"
"ναι" μου λεει και μετα οπου φυγει φυγει.ποτε θα περασει οχειμωνας με αυτες τις αρωστιες?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λενάκι,Άντζι και Γεωργία ούτε εσείς τα βουρτσίζετε τα δοντάκια ε??Αναρωτιέμαι όμως τώρα που μεγάλωσαν και καταλαβαίνουν μήπως θα έπρεπε,έτσι κι αλλιώς κακό δεν είναι λίγο λίγο στην αρχή ,με λίγο νεράκι έστω.Με βάλατε σε σκέψεις..θα ρωτήσω τον παιδίατρο στο επόμενο ραντεβού και βλέπω.
Από την Αλίκη(crazymammy),όχι δεν είχαμε κάνα νέο,μας ξέχασε χαχα!!!!Ελπίζω να είναι καλά και απλά να μην προλαβαίνει.
Γεωργία,και εμείς έχουμε μυξούλες αλλά ευτυχώς ο μικρός κάθεται και παίρνει και πόζα,χαχα!!!Άντε να δούμε μ'αυτές τις μυξούλες...
Να ρωτήσω βρε κορίτσια,εσείς τα σκεπάζετε με κουβερτούλα???Εγώ του φοράω υπνόσακο,αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω!
Φιλιά!!!!!!!!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΑΝΤΖΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1+ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Very Happy ΕΤΣΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 19 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΑΝΤΖΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1+ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Very Happy ΕΤΣΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 19 417472

Και κάθεται να τα βουρτσίζετε??Να,αυτό λέω κι εγώ,έτσι λιγάκι για να μάθει,μια φορά στο τόσο.Σκέφτομαι ότι απ'την στιγμή που τρώει τα πάντα καλό είναι να τα βουρτσίζουμε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
3 μερες τωρα ο διονυσης ξυπανει την νυχτα κατα τις 01,00 και κλαιει και θελει αγκαλια.ελα ομως που δεν θελει να κοιμηθει και θελει να παιξει?
χτες παλι το βραδυ απικο μεχρι τις 03,00 που του ξαναεδωσα γαλα και κοιμηθηκε.μαζι μου ομως παλι οχι μονος.οταν τον πηρε καλα ο υπνος τον πηγα στο δωματιο του.
τι ειναι αυτο το πραγμα?μπας και πειναει ?γιατι του φτιαχνω και το πινει και τις 3 μερες και κοιμαται μετα.
ολο αυτον τον καιρο 14 μηνων ειμαστε δεν ξυπναγε ποτε την νυχτα ,μονο αν ποναγε,τωρα?

lenaki1982

αλικακι έγραψε:Λενάκι,Άντζι και Γεωργία ούτε εσείς τα βουρτσίζετε τα δοντάκια ε??Αναρωτιέμαι όμως τώρα που μεγάλωσαν και καταλαβαίνουν μήπως θα έπρεπε,έτσι κι αλλιώς κακό δεν είναι λίγο λίγο στην αρχή ,με λίγο νεράκι έστω.Με βάλατε σε σκέψεις..θα ρωτήσω τον παιδίατρο στο επόμενο ραντεβού και βλέπω.
Από την Αλίκη(crazymammy),όχι δεν είχαμε κάνα νέο,μας ξέχασε χαχα!!!!Ελπίζω να είναι καλά και απλά να μην προλαβαίνει.
Γεωργία,και εμείς έχουμε μυξούλες αλλά ευτυχώς ο μικρός κάθεται και παίρνει και πόζα,χαχα!!!Άντε να δούμε μ'αυτές τις μυξούλες...
Να ρωτήσω βρε κορίτσια,εσείς τα σκεπάζετε με κουβερτούλα???Εγώ του φοράω υπνόσακο,αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω!
Φιλιά!!!!!!!!!
εδώ και καμμιά βδομάδα που έπεσε η θερμοκρασία την σκεπάζω με κουβερτούλα και τίς τελευταίες 3 μέρες με 2 κουβέρτες. ευτυχώς δεν ξεσκεπάζεται όπως έκανε με το σεντονάκι που όλο το καλοκαίρι δεν το δεχοταν καθόλου...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:3 μερες τωρα ο διονυσης ξυπανει την νυχτα κατα τις 01,00 και κλαιει και θελει αγκαλια.ελα ομως που δεν θελει να κοιμηθει και θελει να παιξει?
χτες παλι το βραδυ απικο μεχρι τις 03,00 που του ξαναεδωσα γαλα και κοιμηθηκε.μαζι μου ομως παλι οχι μονος.οταν τον πηρε καλα ο υπνος τον πηγα στο δωματιο του.
τι ειναι αυτο το πραγμα?μπας και πειναει ?γιατι του φτιαχνω και το πινει και τις 3 μερες και κοιμαται μετα.
ολο αυτον τον καιρο 14 μηνων ειμαστε δεν ξυπναγε ποτε την νυχτα ,μονο αν ποναγε,τωρα?

Μήπως πονάει και τώρα???Από δοντάκια??Και γιατί του δίνεις γάλα??Ρώτησες τον γιατρό σου??Μήπως είναι τυχαίο που το πίνει και μετά ξανακοιμάται???
Στα ρωτάω αυτά γιατί και μένα έχει τύχει να ξυπνήσει στο ενδιάμεσο και απλά τον αλλάζω,του δίνω νεράκι,αν θέλει,κοιτάζω μήπως έχει ιδρώσει,γενικά την θερμοκρασία δωματιου και τον ξαναβάζω για ύπνο.Γάλα δεν του έχω δώσει ποτέ...καλά τώρα το έχει κόψει,αλλά και πριν.

Λενάκι,κουβερτούλα δεν του έχω βάλει ποτέ!Είμαι λίγο ανήσυχη σ'αυτό το θέμα,αλλά και πάλι αφού μπαίνει στον υπνόσακο δεν το πολυσκέφτομαι.Του χρόνου λέω,πρώτα ο Θεός,να του στρώσω.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν σκέφτηκα να δώσω νερό.
λες να συνηθίσει το γάλα και να έχουμε άλλα?θα δω τι θα κάνει σήμερα και αν πάλι τα ίδια ,θα του δώσω νερό και βλέπουμε

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Δεν σκέφτηκα να δώσω νερό.
λες να συνηθίσει το γάλα και να έχουμε άλλα?θα δω τι θα κάνει σήμερα και αν πάλι τα ίδια ,θα του δώσω νερό και βλέπουμε

Αχ,δεν ξέρω καθόλου,αλλά δεν είναι λίγο μεγάλος για τέτοια???Έτσι κι αλλιώς δεν πίνει το γάλα του πριν κοιμηθεί?????

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι και το πινει ολοοοοοο.

εχω μπερδευτει το ομολογω αλλα θα την βρω την ακρη.απλα να μην πολυσυνεχιστει γιατι θα γινει κακια συνηθεια φοβαμαι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ναι και το πινει ολοοοοοο.

εχω μπερδευτει το ομολογω αλλα θα την βρω την ακρη.απλα να μην πολυσυνεχιστει γιατι θα γινει κακια συνηθεια φοβαμαι

Για δοκίμασε και με το νεράκι και την πιπίλα του μετά και βλέπεις..

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε??
καλέ δεν είχα σκεφτεί οτι θα πλένουν και τα δόντια τους τα παιδάκια μας!!!
mamavino, εμένα ξυπνούσε από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών καθε μέρα σχεδόν κατά τις 3 τα ξημερώματα και ξανακοιμόταν στις 6 Shocked !! Τώρα όμως που ξυπνάει λόγω δοντιών καμία ώρα, του έχω δώσει μόνο 2-3 φορές γάλα για να μην το συνηθίσει Embarassed !!
Πιστεύω ότι και σεις δοντάκια έχετε τώρα! Περνάνε και φάσεις βέβαια...! Υπομονή οπως και να 'χει!!

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:
Και κάθεται να τα βουρτσίζετε??Να,αυτό λέω κι εγώ,έτσι λιγάκι για να μάθει,μια φορά στο τόσο.Σκέφτομαι ότι απ'την στιγμή που τρώει τα πάντα καλό είναι να τα βουρτσίζουμε.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ... ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΝΩ ΜΕΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΑΡΓΑΛΙΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ Very Happy ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ. Α! ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 19 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
siren έγραψε:
αλικακι έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ... ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΝΩ ΜΕΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΑΡΓΑΛΙΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ Very Happy ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ. Α! ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 19 417472

Α,μια χαρά!!!Το βρίσκει και σαν παιχνίδι,χαχα!!!!Για να δούμε ο δικός μου τι θα κάνει..

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΛΙΚΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:Γεια σας κορτσούλια!!! Έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό και όποτε προλαβαίνω μπαίνω και σας διαβάζω!!

Siren καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το μωράκι σου!! Έχουνε 10 μέρες διαφορά τα μωράκια μας. Εμένα γεννήθηκε 23/07 στις 11,15 το πρωί.

Όσον αφορά τα δοντάκια μας, έχουμε αισίως 8 (4 πάνω και 4 κάτω) και όταν ρώτησα την παιδίατρο (2 φορές) μου είπε να μην ασχοληθώ ακόμη με το βούρτσισμα.

Κατά τα άλλα αλλωνίζουμε τον τόπο μέσα και έξω από το σπίτι. Τώρα που χάλασε ο καιρός όμως και ζητάει άτα την λυπάμαι την καημενούλα μου.

Η Crazymommy που είναι?? Είχατε κανένα νέο της αυτές τις ημέρες??

Φιλούνες σε όλες σας και πολλά πολλά φιλάκια στα μωράκια σας!!!!
Angie μου εδώωωωωωω!!!!! Έχω καιρό να μπω δυστυχώς, έχω πήξει στη δουλίτσα. Sad Να φανταστείτε τέτοια ώρα περίπου μπαίνω σπίτι τόσες μέρες... Αλλά τι να κάνουμε, είναι δύσκολοι καιροί και περίεργα τα πράγματα στη δουλειά του άνδρα μου, οπότε δε με παίρνει να μην έχω το κεφάλι μέσα...!
Διάβασα η βάπτιση της μικρής Έλενας πήγε καλά ε; Αλλά κλάμα...; Καλοφώτιστη να είναι το κορίτσι και να να είναι καλά να σας τρελαίνει!!!

αλικακι έγραψε:
(...)
(...)
Φιλιά!!!!!!!!!
Αχαχαχαχαχ! Όχι δε σας ξέχασα (είπαμε, έχω ένα προβληματάκι με τη μνήμη μου, αλλά όχι κι έτσι!!! Laughing Τα 'χω παίξει όμως λιγάκι και δεν είναι μόνο η δουλειά.. Έχει ένα πρόβλημα η μάνα μου που μου κρατούσε τη μικρή και αναγκάζομαι να την πηγαινοφέρνω στο σπίτι των γονιών μου και των πεθερικών... Και μέσα σ' όλα έχω τη μικρή που αλωνίζει σαν τρελή μέσα στο σπίτι και πλέον βρήκε τον τρόπο να σκαρφαλώνει στα έπιπλα, οπότε θέλει περισσότερη προσοχή από πριν!
Και ναι, και η μικρή μου -όπως της Angie- ψοφάει για βόλτα έξω, διαφορετικά κάνει σα λυσσασμένο στο σπίτι.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 19 215994

Κι επειδή βλέπω ότι η συζήτηση εξακολουθεί να βρίσκεται κυρίως στα δοντάκια, εμείς έχουμε 3 και περιμένουμε το 4ο πάνω που φαίνεται έτοιμο να σκάσει τόσες μέρες... Εμείς έχουμε ένα κάπως σα λαστιχένιο βουρτσάκι της nuk και όποτε θυμάμαι της κάνω λίγο τα (λιγοστά) δοντάκια και γελάει Laughing Κατά τ' άλλα όταν τα βουρτσίζουμε εμείς (που τα βουρτσίζουμε και οι 2 μας μανιωδώς, έχουμε κόλλημα χαχα) τη φέρνω και μας βλέπει!
Αυτά, σας αφήνω γιατί η μικρή κάνει ταρζανιές πάλι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 19 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες μου,τι κανετε?διαβασα στα γρηγορα τα νεα σας...
εμενα ο μικρουλης ειναι με δεκατα 2 μερες και πολυ πρησμενα ουλα...μαλλον και τα δεκατα απο τα δοντακια(θελω να ελπιζω)αν ηταν ιωσουλα δεν θα εκανε παραπανω πυρετο????
εμεις εχουμε ακομα 2 δοντακια και ελπιζω συντομα να βγουν και τα υπολοιπα να ηρεμησει το αντρακι μου...
επισης η παιδιατρος μας ειπε μετα τα δεκα δοντακια πρεπει να τα βουρτιζουμε με νερακι μονο και τωρα να του τα καθαριζω με γαζα και φυσιολογικο ορο,αλλα ο μικρος δεν θελει οποτε και δεν τον ζοριζω,ας βγαλει πρωτα τα δοντακια και θα τα βουρτσιζουμε καθε βραδυ πριν τον υπνο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις