701 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 Παρ Νοε 18, 2011 2:35 pm
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Είδες η μικρή σου σωστή κυρία!!! Έμαθε από τώρα να φροντίζει τον εαυτό της!!!mommy12585 έγραψε:crazymommy έγραψε:Χαχαχα, αλικάκι χαρά στο κουράγιο σου να του καθαρίζεις και μαριδάκι!!! Ελπίζω να το τίμησε ο μικρός σου!!!αλικακι έγραψε:Αλικάκι,μια χαρά σας βρίσκω!!Μες στην ζουζουνιά και την σκανταλιά!!!
80εκ.δεν είναι και λίγο...
Όσο για τα ψαράκια...αν σας πω ότι μια μέρα του καθάρισα μαριδάκι???Τι θα πείτε???Στραβώθηκα αλλά έφαγε ένα πιάτο!!!!!
Τα 80εκ φυσικά και είναι μια χαρά, αλλά εγώ μας κόβω για πιο κάτω... Μόλις 74(!) ήμασταν 12 μηνών, πόσο να πήραμε πια; Αν και μου φαίνεται πως έχει ψηλώσει λίγο -εκτός κι αν αδυνάτισε και με μπερδεύει- αλλά τουλάχιστον είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις το τελικό ύψος του παιδιού... Ειδικά στα κορίτσια, αν δεν έρθει η περίοδος δεν μπορείς να ξέρεις!
Όσο για ζουζουνιά και... σκανδαλιά, θα πάρουμε και τιμητικό έπαινο στο τέλος. Χτες να σου πω τι έκανε, πήρε το πακέτο με τα μωρομάντηλα την ώρα που έτρωγα και το άνοιξε στον καναπέ και πρόλαβε και έβγαλε τουλάχιστον 30!!! Και επειδή την άκουσα πολύ ήσυχη (ο καναπές είναι πίσω από το τοιχάκι που χωρίζει την κουζίνα, όπου ήμουν εγώ), πήγα να δω τι κάνει και είδα... ένα βουνό από μωρομάντιλα και τη μικρή τρισευτυχισμένη να τα πιάνει και να τα σκορπάει!
Γεια σας και από μένα...και μένα βρε κορίτσια έχει έρωτα με τα μωρομάντηλα και τα βάζω ψηλά τώρα για να μη τα φτάνει..τα βάζει και στο στόμα της...
Τώρα τελευταία όταν την αλλάζω παίρνει ένα μωρομάντηλο και σκουπίζεται και αυτή μόνη της!! χαχαχα
Χαχαχα ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ μου είναι γενικό φαινόμενο (αν κρίνω και από τη mommy) Kι εμένα το κάνει βρε! Αυτό θα ήταν το επόμενο στάδιο, αλλά ενθουσιάστηκε τόσο με αυτό το βουναλάκι (που ήξερε ότι ήταν ζημιά αυτό που έκανε) ώστε καθυστέρησε να τα βάλει στο στόμα. Πρόλαβε να πάρει μόνο ένα και το περιποιήθηκε δεόντως!!!TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:παλι καλα που τα σκορπισε.η δικια μου τα τρωει.crazymommy έγραψε:Χαχαχα, αλικάκι χαρά στο κουράγιο σου να του καθαρίζεις και μαριδάκι!!! Ελπίζω να το τίμησε ο μικρός σου!!!αλικακι έγραψε:Αλικάκι,μια χαρά σας βρίσκω!!Μες στην ζουζουνιά και την σκανταλιά!!!
80εκ.δεν είναι και λίγο...
Όσο για τα ψαράκια...αν σας πω ότι μια μέρα του καθάρισα μαριδάκι???Τι θα πείτε???Στραβώθηκα αλλά έφαγε ένα πιάτο!!!!!
Τα 80εκ φυσικά και είναι μια χαρά, αλλά εγώ μας κόβω για πιο κάτω... Μόλις 74(!) ήμασταν 12 μηνών, πόσο να πήραμε πια; Αν και μου φαίνεται πως έχει ψηλώσει λίγο -εκτός κι αν αδυνάτισε και με μπερδεύει- αλλά τουλάχιστον είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις το τελικό ύψος του παιδιού... Ειδικά στα κορίτσια, αν δεν έρθει η περίοδος δεν μπορείς να ξέρεις!
Όσο για ζουζουνιά και... σκανδαλιά, θα πάρουμε και τιμητικό έπαινο στο τέλος. Χτες να σου πω τι έκανε, πήρε το πακέτο με τα μωρομάντηλα την ώρα που έτρωγα και το άνοιξε στον καναπέ και πρόλαβε και έβγαλε τουλάχιστον 30!!! Και επειδή την άκουσα πολύ ήσυχη (ο καναπές είναι πίσω από το τοιχάκι που χωρίζει την κουζίνα, όπου ήμουν εγώ), πήγα να δω τι κάνει και είδα... ένα βουνό από μωρομάντιλα και τη μικρή τρισευτυχισμένη να τα πιάνει και να τα σκορπάει!