Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

athand

athand
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
crazymommy έγραψε:Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Εδώ και λίγες μέρες η μικρή αρνείται πεισματικά να κάτσει στο καρεκλάκι της, οπότε μου είναι δύσκολο να την ταΐσω την φρουτόκρεμα και δίνω μόνο μπανανίτσα και σταφυλάκια. Επίσης το απόγευμα πάλι δεν κάθεται οπότε δεν μπορώ να της δώσω οτιδήποτε σε παχύρευστη μορφή, πχ τραχανά, γιαούρτι κλπ και αναγκάζομαι και της φτιάχνω μόνο τοστάκι και -όπως και το πρωί- την κυνηγάω σε όλο το σπίτι να την ταΐσω. Το χει περάσει και καμιά άλλη μανούλα αυτό; Πόσο να κρατήσει; Και πώς θα καταφέρω να της δώσω και κανα άλλο φρουτάκι; Η παιδίατρος μας είπε ότι είναι φάση, αν κατάλαβα καλά διότι μιλήσαμε πολύ στα γρήγορα...

και μένα το κάνει η κόρη μου κάποιες φορές όταν την πιάνουν τα νεύρα της και 2 λύσεις έχω βρει μέχρι τώρα.
τις βάζω dvd με τα ζουζούνια που τρελένεται και μένει κάγκελο όποτε κάθεται και τρωει.
τον τελευταιο καιρό της δίνω ένα άδειο πιατακι με ένα κουταλακι και κάνει ότι κάνω και γω όποτε χαζεύει και καθεται και τρωει.

εγω πιστευω ότι όντως περνανε τις φάσεις τους οπότε συντομα θα γυρισει και πάλι στα κανονικά της.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athand έγραψε:
crazymommy έγραψε:Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Εδώ και λίγες μέρες η μικρή αρνείται πεισματικά να κάτσει στο καρεκλάκι της, οπότε μου είναι δύσκολο να την ταΐσω την φρουτόκρεμα και δίνω μόνο μπανανίτσα και σταφυλάκια. Επίσης το απόγευμα πάλι δεν κάθεται οπότε δεν μπορώ να της δώσω οτιδήποτε σε παχύρευστη μορφή, πχ τραχανά, γιαούρτι κλπ και αναγκάζομαι και της φτιάχνω μόνο τοστάκι και -όπως και το πρωί- την κυνηγάω σε όλο το σπίτι να την ταΐσω. Το χει περάσει και καμιά άλλη μανούλα αυτό; Πόσο να κρατήσει; Και πώς θα καταφέρω να της δώσω και κανα άλλο φρουτάκι; Η παιδίατρος μας είπε ότι είναι φάση, αν κατάλαβα καλά διότι μιλήσαμε πολύ στα γρήγορα...

και μένα το κάνει η κόρη μου κάποιες φορές όταν την πιάνουν τα νεύρα της και 2 λύσεις έχω βρει μέχρι τώρα.
τις βάζω dvd με τα ζουζούνια που τρελένεται και μένει κάγκελο όποτε κάθεται και τρωει.
τον τελευταιο καιρό της δίνω ένα άδειο πιατακι με ένα κουταλακι και κάνει ότι κάνω και γω όποτε χαζεύει και καθεται και τρωει.

εγω πιστευω ότι όντως περνανε τις φάσεις τους οπότε συντομα θα γυρισει και πάλι στα κανονικά της.
athand μου εσύ διδυμάκια δεν έχεις; Είναι κόρη και γιός; Να σου ζήσουν! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 215994 Λοιπόν, τα ζουζούνια της τα βάζω κι εγώ, έχει τύχει να της τα βάλω με το φαγητό αλλά δεν είχα προσέξει ιδιαίτερη διαφορά. Τώρα που περνάει αυτή τη φάση λέω να το ξαναδοκιμάσω, αφού έπιασε σε σένα! Smile Όσο για το άδειο πιατάκι δεν το βλέπω να πιάνει γιατί αυτό της το κάνω καιρό τώρα και το έχει βαρεθεί πλέον...
Ναι, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή να περάσει και αυτή η φάση, εξάλλου η γιατρός μας είπε να μην της πολυπηγαίνουμε κόντρα διότι θα αντιδράσει χειρότερα (είναι και μπουμπουλίνα αυτή οπότε ποιος μας σώζει μετά! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 688264 )

athand

athand
crazymommy έγραψε:
athand έγραψε:

athand μου εσύ διδυμάκια δεν έχεις; Είναι κόρη και γιός; Να σου ζήσουν! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 215994 Λοιπόν, τα ζουζούνια της τα βάζω κι εγώ, έχει τύχει να της τα βάλω με το φαγητό αλλά δεν είχα προσέξει ιδιαίτερη διαφορά. Τώρα που περνάει αυτή τη φάση λέω να το ξαναδοκιμάσω, αφού έπιασε σε σένα! Smile Όσο για το άδειο πιατάκι δεν το βλέπω να πιάνει γιατί αυτό της το κάνω καιρό τώρα και το έχει βαρεθεί πλέον...
Ναι, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή να περάσει και αυτή η φάση, εξάλλου η γιατρός μας είπε να μην της πολυπηγαίνουμε κόντρα διότι θα αντιδράσει χειρότερα (είναι και μπουμπουλίνα αυτή οπότε ποιος μας σώζει μετά! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 688264 )

Ναι είναι αγορακι- κοριτσακι.Ο μικρος ειναι ήρεμος αυτη είναι τσαουσα και ετσι αρχισα να αδιαφορω γιατι όσο της παω κόντρα γίνεται ταυρος
αφου αμα της πω κάτι έρχεται πρωτα με κάνει <<ντα ντα>> και μετα παει στη συνέχεια και κάνει και τον αδερφό της.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 215994

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athand έγραψε:
crazymommy έγραψε:
athand έγραψε:

Ναι είναι αγορακι- κοριτσακι.Ο μικρος ειναι ήρεμος αυτη είναι τσαουσα και ετσι αρχισα να αδιαφορω γιατι όσο της παω κόντρα γίνεται ταυρος
αφου αμα της πω κάτι έρχεται πρωτα με κάνει <<ντα ντα>> και μετα παει στη συνέχεια και κάνει και τον αδερφό της.
Αχαχαχαχ! Αχ αυτά τα κοριτσάκια!!!! Laughing Να σου ζήσουν και πάλι τα αστεράκια σου!!!!

athand

athand
crazymommy έγραψε:
athand έγραψε:
crazymommy έγραψε:
athand έγραψε:

Αχαχαχαχ! Αχ αυτά τα κοριτσάκια!!!! Laughing Να σου ζήσουν και πάλι τα αστεράκια σου!!!!

ευχαριστω πολύ και σένα η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ σου!!!!!

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
chicken έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
ευγενεια εισαι τυχερη.η δικια μου κλαιει μολις μπαινουμε στο ιατρειο.οταν την ακουμπαει γινετε πανικος.

Shocked Shocked Shocked Shocked

Έλα ρε συ...
πωπω
Καλά κουράγια λοιπόν Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
πάλι καλά δε λες που δεν έχουμε κάθε μήνα πλέον παιδίατρο? Shocked Shocked Shocked
εμείς τότε γιατί πάμε κάθε μήνα ακόμα???? Shocked Shocked Shocked
κάνουμε και εμβόλια κάθε μήνα τώρα...

lenaki1982

mangio έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Τα 80εκ φυσικά και είναι μια χαρά, αλλά εγώ μας κόβω για πιο κάτω... Μόλις 74(!) ήμασταν 12 μηνών, πόσο να πήραμε πια; Αν και μου φαίνεται πως έχει ψηλώσει λίγο -εκτός κι αν αδυνάτισε και με μπερδεύει- αλλά τουλάχιστον είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις το τελικό ύψος του παιδιού... Ειδικά στα κορίτσια, αν δεν έρθει η περίοδος δεν μπορείς να ξέρεις!
Crazymummy , για να μη νιώθεις μόνη , σου λέω ότι ο γιος μου χρόνιασε 73 ποντους κ 9 κιλά ακριβως και σας περνάμε και ένα μήνα.Ούτε εμενα πιστεύω ότι θα είνα ι80 πόντους σε 2 μέρες που θα ξαναπάμε!
Και μένα τα τρωει τα μωρομαντηλα και κανει και μιαμ μιαμ!Αφηστε που δεν μπορω να τον αλλαξω, χαλαει τον κοσμο, κλαιει κ εννοειται οτι έχει τυχει να πέσουν τα κακά κατω έτσι που κουναει τα ποδια του.καινουριο κολπο, αρχισε να το κανει πριν κανενα διμηνο και δεν ειναι οτι ειναι συγκαμμενος και ποναει, απλά δεν θελει να τον αλλάζεις.
Καλημέρα είπα Very Happy ??Καλό Σαββατοκύριακο κοριτσια!!Κι ας αρχισουν οι δουλειες τωρα!!
και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με την αλλαγή πάνας...
δεν θέλει να ξαπλώσει καθόλου!!!
αλλά δεν σηκώνεται απλά γκρινιάζει και χτυπαει τα πόδια της.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αλικάκι,κάποιες φορές και μένα αρνείται να τον ταίσω στο καρεκλάκι και καταλήγω να τον βάζω στο καρότσι ή στο ριλάξ,το οποίο ακόμα τον αντέχει!!
Αν της βάλεις κάνα παιχνιδάκι που της αρέσει στο καρεκλάκι πάλι δεν κάθεται??
Επίσης,αν την βάλεις αγκαλίτσα γιατί δεν μπορείς να την ταίσεις???
Αυτό κάνω κι εγώ,κάποιες φορές..αγκαλίτσα και τάισμα!!

Αλικάκι μου σ' ευχαριστώ καταρχήν! Έχω δοκιμάσει του κόσμου τα παιχνιδάκια... Αλλά αυτό όταν έχω καταφέρει ήδη να την... καθίσω!!! Γιατί στην περίπτωση αυτή όταν πάω να την βάλω στο καρεκλάκι κάνει γέφυρα το κορμί και αν επιμείνω γίνεται της... κακομοίρας! Οπότε δεν επιμένω (το χω δοκιμάσει κα τελικά από πείσμα δεν ακούμπησε το φαγητό) Επίσης στην αγκαλιά μου το έχω δοκιμάσει επίσης, αλλά ξέρεις τι γίνεται; Δεν κάθεται σταθερή -γινόμαστε και οι 2 χάλια- και αμέσως μετά από λίγο σηκώνεται όρθια στα πόδια μου Shocked και κάνει ταρζανιές προκειμένου να φτάσει το οτιδήποτε γύρω μου...! Α, το καρότσι... ακόμα χειρότερα από το καρεκλάκι, γενικά δεν είναι από τα παιδιά του καροτσιού, κάθεται μόνο όταν αυτό προχωράει...! Μα... με τι παιδί έμπλεξα τελοσπάντων; Laughing

χαχαχ!!!Καταρχήν ηρέμησε,κάτι θα σκεφτούμε όλες μαζί και μπορεί να πιάσει!!!
Καρεκλάκι δικό της της έχεις???Ξέρεις,αυτά τα παιδικά..Εκεί μπορεί να κάτσει.Εν ανάγκη,βάλτην σε κανονική καρέκλα που απ'την μια θα είσαι εσύ και από την άλλη τοίχος(για να μην πέσει).Τι λες???
Τελικά,τα κοριτσάκια πρέπει να είναι πιο τσαούσικα,στ'αλήθεια,από τα αγόρια!!!

lenaki1982 έγραψε:
chicken έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
ευγενεια εισαι τυχερη.η δικια μου κλαιει μολις μπαινουμε στο ιατρειο.οταν την ακουμπαει γινετε πανικος.

Έλα ρε συ...
πωπω
πάλι καλά δε λες που δεν έχουμε κάθε μήνα πλέον παιδίατρο? Shocked Shocked Shocked

Και μεις κάθε μήνα πάμε.Τώρα τον Δεκέμβρη έχουμε άλλο ένα και μετά το άλλο σε έξι μήνες.

lenaki1982

αλικακι έγραψε:

Και μεις κάθε μήνα πάμε.Τώρα τον Δεκέμβρη έχουμε άλλο ένα και μετά το άλλο σε έξι μήνες.[/quote]
εμείς έχουμε Δεκέμβρη-Ιανουάριο-Φεβρουάριο. μετά δεν ξέρω...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Και μεις κάθε μήνα πάμε.Τώρα τον Δεκέμβρη έχουμε άλλο ένα και μετά το άλλο σε έξι μήνες.
εμείς έχουμε Δεκέμβρη-Ιανουάριο-Φεβρουάριο. μετά δεν ξέρω...[/quote]

Πόσο μηνών ξεκινήσατε????

lenaki1982

αλικακι έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Πόσο μηνών ξεκινήσατε????[/quote]
να κάνουμε εμβόλια?
2 μηνών κανονικά.
μετά 3-4-5-6-10-14-15 μηνών αντίστοιχα.
τώρα έχουμε 16-17-18 μηνών εμβόλια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

να κάνουμε εμβόλια?
2 μηνών κανονικά.
τώρα έχουμε 16-17-18 μηνών εμβόλια.[/quote]

Μεταξύ 10ου και 14ου μήνα μεσολάβησαν 3 μήνες που δεν κάνατε.Εμείς κάναμε κάθε μήνα.Μήπως γι'αυτό??
Τι να σου πω,δεν ξέρω!!

lenaki1982

αλικακι έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

να κάνουμε εμβόλια?
2 μηνών κανονικά.

Μεταξύ 10ου και 14ου μήνα μεσολάβησαν 3 μήνες που δεν κάνατε.Εμείς κάναμε κάθε μήνα.Μήπως γι'αυτό??
Τι να σου πω,δεν ξέρω!![/quote]
α εμείς κάναμε 2 διαλείμματα από 3 μήνες...
αλλά τις επισκέψεις τις πηγαίναμε κανονικά για ζύγισμα κλπ.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

να κάνουμε εμβόλια?
2 μηνών κανονικά.

Τι να σου πω,δεν ξέρω!!

α εμείς κάναμε 2 διαλείμματα από 3 μήνες...
αλλά τις επισκέψεις τις πηγαίναμε κανονικά για ζύγισμα κλπ.[/quote]

Εμείς,πάλι,δεν κάναμε διαλέιματα!!Κάθε μήνα κι από ένα!!Είναι αναλόγως τον γιατρό.

lenaki1982

καλά ο γιατρός παίζει σίγουρα ρόλο...
όχι μόνο στα εμβόλια αλλά σε ΟΛΑ!!!
π.χ. στην εισαγωγή νέων τροφών κλπ...
ο καθένας λέει τα δικά του.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσακια μου!!Τι κανετε?
Εμεις πηγαμε σημερα παιδιατρο, με το που ανοιξε η πορτα γινοταν επι ατελειωτη ωρα ο κακος χαμος, δεν μπορουσε η γυναικα να τον εξετασει.Με το ζορι ολα, στο δε μετρημα, ζυγισμα, εμβολιο, μη σας περιγραψω καλυτερα, απογοητευτηκα.Οσο μεγαλωνει, τι θα κανει??Θα τα σπαει όλα εκει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 534787 ??Καναμε το τριπλο, που ενδεχεται να παρουσιασει πυρετο σε 5 μερες κ εννοειται θα παρουσιασει, οπως καθε φορα στα υποψηφια Crying or Very sad . Αφηστε που το αγορι μου ειναι μινιατουρα!Ποτε θα δω το 8 στο υψος και το 10 στο βαρος?? Ο γιος μου ειναι 16μηνων σε 5 μερες κ εχει υψος 78 και βαρος 9920, οσο μπορεσε δλαδη να τον μετρησει, αλλα ποη αποκλιση να εχει πια?Τι να πω??Ελπιζω να το παρει μαζεμενο!
Αυτα κοριτσια μου, καληνυχτα κ σε σας και στα μπεμπονια σας!

mommy12585

mommy12585
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου!!Τι κανετε?
Εμεις πηγαμε σημερα παιδιατρο, με το που ανοιξε η πορτα γινοταν επι ατελειωτη ωρα ο κακος χαμος, δεν μπορουσε η γυναικα να τον εξετασει.Με το ζορι ολα, στο δε μετρημα, ζυγισμα, εμβολιο, μη σας περιγραψω καλυτερα, απογοητευτηκα.Οσο μεγαλωνει, τι θα κανει??Θα τα σπαει όλα εκει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 534787 ??Καναμε το τριπλο, που ενδεχεται να παρουσιασει πυρετο σε 5 μερες κ εννοειται θα παρουσιασει, οπως καθε φορα στα υποψηφια Crying or Very sad . Αφηστε που το αγορι μου ειναι μινιατουρα!Ποτε θα δω το 8 στο υψος και το 10 στο βαρος?? Ο γιος μου ειναι 16μηνων σε 5 μερες κ εχει υψος 78 και βαρος 9920, οσο μπορεσε δλαδη να τον μετρησει, αλλα ποη αποκλιση να εχει πια?Τι να πω??Ελπιζω να το παρει μαζεμενο!

Γεια σου mangio! Καλέ μην αγχώνεσαι με τις καμπύλες γιατί θα τρελαθείς! Το παιδάκι σου θα ρίξει μποι μαζεμένο και θα πάρει και βάρος με τον καιρό...ένα θα σου πω και ο άντρας μου μέχρι τα 12-13 του ήταν πολύ κοντός και τον κορόιδευαν και ξαφνικά μετα από 2-3 χρόνια ψήλωσε, τώρα είναι 1,83 πια ! Οπότε μην αγχώνεσαι, άσε που οι καμπύλες ύψους και βάρους έχουν οριστεί με κάποια συγκεκριμένα στατιστικά και γω δεν τα πολυεμπιστεύομαι το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό!! Καληνύχτα!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:
mangio έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου!!Τι κανετε?

Γεια σου mangio! Καλέ μην αγχώνεσαι με τις καμπύλες γιατί θα τρελαθείς! Το παιδάκι σου θα ρίξει μποι μαζεμένο και θα πάρει και βάρος με τον καιρό...ένα θα σου πω και ο άντρας μου μέχρι τα 12-13 του ήταν πολύ κοντός και τον κορόιδευαν και ξαφνικά μετα από 2-3 χρόνια ψήλωσε, τώρα είναι 1,83 πια ! Οπότε μην αγχώνεσαι, άσε που οι καμπύλες ύψους και βάρους έχουν οριστεί με κάποια συγκεκριμένα στατιστικά και γω δεν τα πολυεμπιστεύομαι το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό!! Καληνύχτα!!
mangio μου καλά σου τα λέει η mommy!!! Μην σκας τόσο πολύ για αυτό το θέμα γιατί είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις! Σημασία έχει ότι μέσα σε 3 μήνες πήρε 5 ποντάκια! Δεν είναι και λίγο! Και σου τα λέει αυτά μία ομοιοπαθούσα... που σίγουρα και η κορούλα της θα μετρηθεί <80 σε μια βδομάδα... Το κακό από την ιστορία ήταν ότι ταλαιπωρήθηκε το μικρούλι σου! Sad Να δούμε και τη δικιά μας σε μια βδομάδα (εκτός απροόπτου) πώς θα αντιδράσει στην παιδίατρο. Μέχρι τώρα ήταν σχετικά καλά, αλλά πλέον αντιλαμβάνεται δραματικά καλά τα πράγματα και έχει πλέον απίστευτη μνήμη (θυμάται πού έχει αφήσει κάποιο αντικείμενο πριν από μέρες!) και δεν της ξεφεύγει πλέον τίποτα. Οπότε είναι σημαντικό να μην το πάρει πολύ στραβά, γιατί μετά θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε, είναι και πολύ ζωηρή από τη φύση της...

Κορίτσια τελευταία η μικρή έχει ανακαλύψει την... τσιρίδα! Mad Πώς θα την κάνουμε να το σταματήσει; Προσπαθούμε να μην της δίνουμε σημασία, αλλά δε γίνεται και να μην την μαζέψουμε όταν είμαστε έξω... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 534787

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athand έγραψε:
crazymommy έγραψε:
athand έγραψε:
crazymommy έγραψε:
athand έγραψε:

ευχαριστω πολύ και σένα η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ σου!!!!!
Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα μου! Smile

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
crazymommy έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αλικάκι,κάποιες φορές και μένα αρνείται να τον ταίσω στο καρεκλάκι και καταλήγω να τον βάζω στο καρότσι ή στο ριλάξ,το οποίο ακόμα τον αντέχει!!
Αν της βάλεις κάνα παιχνιδάκι που της αρέσει στο καρεκλάκι πάλι δεν κάθεται??
Επίσης,αν την βάλεις αγκαλίτσα γιατί δεν μπορείς να την ταίσεις???
Αυτό κάνω κι εγώ,κάποιες φορές..αγκαλίτσα και τάισμα!!

Αλικάκι μου σ' ευχαριστώ καταρχήν! Έχω δοκιμάσει του κόσμου τα παιχνιδάκια... Αλλά αυτό όταν έχω καταφέρει ήδη να την... καθίσω!!! Γιατί στην περίπτωση αυτή όταν πάω να την βάλω στο καρεκλάκι κάνει γέφυρα το κορμί και αν επιμείνω γίνεται της... κακομοίρας! Οπότε δεν επιμένω (το χω δοκιμάσει κα τελικά από πείσμα δεν ακούμπησε το φαγητό) Επίσης στην αγκαλιά μου το έχω δοκιμάσει επίσης, αλλά ξέρεις τι γίνεται; Δεν κάθεται σταθερή -γινόμαστε και οι 2 χάλια- και αμέσως μετά από λίγο σηκώνεται όρθια στα πόδια μου Shocked και κάνει ταρζανιές προκειμένου να φτάσει το οτιδήποτε γύρω μου...! Α, το καρότσι... ακόμα χειρότερα από το καρεκλάκι, γενικά δεν είναι από τα παιδιά του καροτσιού, κάθεται μόνο όταν αυτό προχωράει...! Μα... με τι παιδί έμπλεξα τελοσπάντων; Laughing

χαχαχ!!!Καταρχήν ηρέμησε,κάτι θα σκεφτούμε όλες μαζί και μπορεί να πιάσει!!!
Καρεκλάκι δικό της της έχεις???Ξέρεις,αυτά τα παιδικά..Εκεί μπορεί να κάτσει.Εν ανάγκη,βάλτην σε κανονική καρέκλα που απ'την μια θα είσαι εσύ και από την άλλη τοίχος(για να μην πέσει).Τι λες???
Τελικά,τα κοριτσάκια πρέπει να είναι πιο τσαούσικα,στ'αλήθεια,από τα αγόρια!!!

lenaki1982 έγραψε:
chicken έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

Έλα ρε συ...
πωπω

Σήμερα την τάισα τραχανά με κυνηγητό από πίσω της, χαχαχα! Ας το αποδεχτώ τελικά, πιστεύω να είναι φάση που θα περάσει. Μόνο για το μεσημεριανό κάθεται στο καρεκλάκι της και πάλι καλά. Πρωί και απόγευμα τελικά δεν θέλει να κάθεται γενικότερα. Βρίσκεται σε mode εξερεύνησης και θέλει να βολτάρει! Shocked Τι να κάνουμε... υπομονή!

Σε ο,τι αφορά τους παιδιάτρους, όντως ο καθένας κάνει τα δικά του. Στο τέλος ελπίζουμε ότι όλοι ξέρουν τη δουλειά τους. Εμείς πηγαίναμε κάθε μήνα μέχρι τον 8ο μήνα. Μετά κυρίως όταν έχουμε εμβόλιο αλλά και στο χρόνο για τις βασικές μετρήσεις. Τώρα έχουμε να πάμε τέλος του μήνα αλλά και στους επόμενους αν θυμάμαι καλά γιατί έχουμε και της ανεμοβλογιάς και ίσως και καμιά άλλη δόση από τα αρχικά που είχε κάνει, δεν έχω το βιβλιάριο μπροστά. Το καλό είναι ότι έστω και τώρα πλέον για όλα τα εμβόλια νομίζω μπορείς να πηγαίνεις στο ΙΚΑ να στα γράφουν. Αυτά... να πηγαίνω σιγά-σιγά κι εγώ!
Καληνύχτα μανούλες! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 30 850933

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!
Mommy12585 kai crazymommy,ευχαριστω! Χτες ήμουν τελείως απογοητευμενη με το μικρό, γι αυτό και σας επρηξα Embarassed !Σημερα ξενυχτι, κοιμηθηκε στις 10μησι και μετά ξυπνησε 11μησι και κρατησε η ολη γκρινια μεχρι τις 2μησι το πρωι.Αυτα τα βραδυνα ξενυχτια!! Απο νεογεννητο ετσι ειναι, θα περιμενω να μεγαλωσει Smile !Από τη μια ειναι καλό που έχει ηδη 17 δοντια, αλλά από την αλλη το τι εχει κανει μεχρι να βγουν δε λεγεται!! Ερχεται η ωρα που θα βγουν ολα και μετά δεν υπαρχουν δικαολογιες!!
Καλο απογευμα σε ολες σας!!!

athand

athand
mangio έγραψε:γεια σας κοριτσια!
Mommy12585 kai crazymommy,ευχαριστω! Χτες ήμουν τελείως απογοητευμενη με το μικρό, γι αυτό και σας επρηξα Embarassed !Σημερα ξενυχτι, κοιμηθηκε στις 10μησι και μετά ξυπνησε 11μησι και κρατησε η ολη γκρινια μεχρι τις 2μησι το πρωι.Αυτα τα βραδυνα ξενυχτια!! Απο νεογεννητο ετσι ειναι, θα περιμενω να μεγαλωσει Smile !Από τη μια ειναι καλό που έχει ηδη 17 δοντια, αλλά από την αλλη το τι εχει κανει μεχρι να βγουν δε λεγεται!! Ερχεται η ωρα που θα βγουν ολα και μετά δεν υπαρχουν δικαολογιες!!
Καλο απογευμα σε ολες σας!!!

Έμένα Mangio γενικά έχουμε ξενύχτια χωρίς να έχουμε ενόχλησεις απο δόντια.ειδικά την τελευταία εβδομάδα και μένα ο μικρός μου κοιμάται 10 και μισή και ξυπνάει 12 και θέλει παιχνίδια.το κακό είναι ότι κλαίει ασταμάτητα αν δεν τον πάρω αγκαλια και ξυπνάει και την μικρή.ε τότε ξεκινάνε τα πανυγήρια.χτες φαντάσου κάποια στιγμή ξύπνησα να δω αν είναι σκεπασμένα και τον βρήκα να κοιμάται καθιστός στην γωνία της κούνιας.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και από εμενα !!!! Πω πω βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω !!!!

Αλίκη μου βλέπω το έχεις ρήξει στο τρέξιμο !!! Υπομονή μωρέ και εγώ πιστεύω πως είναι φάση !!! Αφού η μικρή σου εσένα πάντα έτρωγε κανονικά !!!! Φαντάζομαι πως θέλει να εξερευνήσει για τα καλά το σπίτι Laughing Laughing Laughing
Εμένα στο καρεκλάκι έκατσε μέχρι 11-12 μηνών δεν θυμάμαι !!! Άσε που πολλές φορές την τάιζα και στο καροτσάκι. Αλλά εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Το πρωί μπορεί να φαει μισό αχλαδάκι ή μπανανίτσα (δεν της τα λιώνω πλέον) και το μεσημέρι ότι φάμε εμείς (κάνα δυό κουταλίτσες) και το απόγευμα αν θα φάει από το δικό της λιωμένο φαί. Φαρίν λακτέ πλέον δεν τρώμε κάθε μέρα. Το γιαούρτι δεν της αρέσει. Το ρυζόγαλο δεν της αρέσει. Η κρέμα γιώτης το άνθος δεν της αρέσει. Άσε σου λέω....Και εννοείται την κυνηγάω όπου πάει για να φάει όλη μέρα αυτό το ελάχιστο που τρώει Crying or Very sad

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athand έγραψε:
Έμένα Mangio γενικά έχουμε ξενύχτια χωρίς να έχουμε ενόχλησεις απο δόντια.ειδικά την τελευταία εβδομάδα και μένα ο μικρός μου κοιμάται 10 και μισή και ξυπνάει 12 και θέλει παιχνίδια.το κακό είναι ότι κλαίει ασταμάτητα αν δεν τον πάρω αγκαλια και ξυπνάει και την μικρή.ε τότε ξεκινάνε τα πανυγήρια.χτες φαντάσου κάποια στιγμή ξύπνησα να δω αν είναι σκεπασμένα και τον βρήκα να κοιμάται καθιστός στην γωνία της κούνιας.
Αχου τον μωρε!! Αυτο το κλάμα ομως!Μπορει να θελουν μια απλη αγκαλια μονο!Και εσύ έχεις και δύο, πού το πας αυτο??
Απλά εχω κουραστεί να κραταει το ξενυχτι με κλαματα κλπ ένα συνεχομενο 3ωρο!Πλεον δηλαδη νομιζω οτι του εχει γινει συνηθεια!Το λυπαμαι να κλαιει, δηλ χτες έδωσα μετά από 2μησι ωρες ντεπον κ ετσι κοιμηθηκε πανω στο μισαωρο.Ενα διαστημα κοιμοταν σερί, ειχαμε τρελαθει, ενα μηνα κρατησε, αυτο ηταν!!
Απλά οταν εχουμε τοσα στο μυαλο μας συν τη δουλεια, ποσο να αντεξουμε??Αλλά τι λεω??Μαναδες ειμαστε, ολα τα αντεχουμε Wink !!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθανασία και εμένα δεν κοιμάται τα βράδια καλά από τότε που γεννήθηκε. Αλλά εμένα μάλλον είναι γιατί θηλάζω ακόμα και ψάχνει το στήθος. Κοιμάται κατά τις 00.00-01.00 και μετά ξυπνάει κατά τις 04.30 και μετά άντε ξανά κατά τις 06.00 και στις 07.30 και στις 08.30 και στις 09.00 ως τις 10.00 που ξυπνάμε για τα καλά !!!! Που να βγάλει κι άλλα δόντια δηλ !!!

Mangio μην ανησυχείς καλέ. Κι εμείς είμαστε 77εκ και 8.860 βάρος. Την Πέμπτη έχουμε παιδίατρο και βλέπουμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις