Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
290 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 290 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να ποναει τοσο πολυ,αποψε προς το παρων ειναι ηρεμος ,η πορεια θα δειξει τι θα γινει...
λογικα ο δικος μου θα ποναει και πολυ αφου ειναι τοσο σκληρα τα ουλα του

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχχχχ,κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!Ο γιος μου σήμερα έτρεχε!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!
Επίσης,εκτός απ'το γάλα τώρα δεν τρώει και το αυγό ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 11 911307
Έχω δοκιμάσει κι άλλους τρόπους για το αυγουλάκι αλλά τίποτα.Εσάς???
hapiness,αλήθεια πονάνε πολύ τα άτιμα τα δοντάκια!!!!Υπομονή!!!Εγώ ξέρεις τι λέω???Κάθε δοντάκι και καυμός....κάθε καυμός και δάκρυ!!!!!Άσ΄τα να πάνε!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ερωτηση: αν του δωσω ντεπον ποσο να του δωσω???το μισο απο τα κιλα του...???και η συριγγα εχει ml...υπαρχει διαφορα στα ml και στα cc?

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:Αχχχχ,κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!Ο γιος μου σήμερα έτρεχε!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!
Επίσης,εκτός απ'το γάλα τώρα δεν τρώει και το αυγό ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 11 911307
hapiness,αλήθεια πονάνε πολύ τα άτιμα τα δοντάκια!!!!Υπομονή!!!Εγώ ξέρεις τι λέω???Κάθε δοντάκι και καυμός....κάθε καυμός και δάκρυ!!!!!Άσ΄τα να πάνε!!!!!
μπραβο στο ζουζουνι σου,ειδες τα καταφερε....!!!!
κι εμενα ο δικος μου εχει κανει προοδο...καθε μερα ξεθαρρευει ολο και πιο πολυ...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:ερωτηση: αν του δωσω ντεπον ποσο να του δωσω???το μισο απο τα κιλα του...???και η συριγγα εχει ml...υπαρχει διαφορα στα ml και στα cc?

Το βάρος δια του δύο.Σε ml.Δεν ξέρω αν έχει διαφορά,συγγνώμη.Αλλά η σύριγγα έχει ml,σωστά???

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχεις δοκιμασει να του το δωσεις το αυγο ομελετα...ή με ντοματα(στραπατσαδα νομιζω λεγεται)
επισης μια αλλα μανουλα δινει αυγοφετες....αλλιως στην φρουτοκρεμα μεσα

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι ml εχει,απλα οταν ειχε πει ο παδιατρος για το ντεπον ειχε πει cc ...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:
αλικακι έγραψε:Αχχχχ,κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!Ο γιος μου σήμερα έτρεχε!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!

μπραβο στο ζουζουνι σου,ειδες τα καταφερε....!!!!
κι εμενα ο δικος μου εχει κανει προοδο...καθε μερα ξεθαρρευει ολο και πιο πολυ...

Σ'ευχαριστόύμε!!Όταν είναι έτοιμα θα φύγουν για τα καλά.Εγώ αυτό σκεφτόμουν!!!!Κάθε μέρα και καλύτερα!!!Είμαι τόσο χαρούμενη,που επιτέλους τα κατάφερε...που κι όλη μέρα να τρέχουμε δεν θα με πειράζει καθόλου!!!!χαχαχα!!!Άντε και στα δικά σας!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:ναι ml εχει,απλα οταν ειχε πει ο παδιατρος για το ντεπον ειχε πει cc ...

Τώρα ρώτησα τον άντρα μου και λέει δεν πρέπει να'χουν διαφορά.Τέλως πάντων,θα σου έλεγα να δώσεις το βάρος δια το δύο σε ml,αυτό ξέρω στα σίγουρα και από άλλες μαμάδες.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κ εγω μολις επαψα να τον πιεζω και να του λεω μπορεις να το κανεις..κτλ..κτλ...αρχισε το παιδακι μου να ξεθαρρευει...φαντασου σημερα εκανε ολο το τραπεζι του σαλονιου γυρω γυρω χωρις να ακουμπησει ουτε μια φορα στο τραπεζι(και ειναι απο τα μεγαλα)...
τωρα λοιπον θα σου ευχηθω καλα τρεξιματα...χαχαχα,αναμαζεψε τις δυναμεις σου γιατι θα τρεχεις ολη μερα

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι έγραψε:
happiness έγραψε:ναι ml εχει,απλα οταν ειχε πει ο παδιατρος για το ντεπον ειχε πει cc ...

Τώρα ρώτησα τον άντρα μου και λέει δεν πρέπει να'χουν διαφορά.Τέλως πάντων,θα σου έλεγα να δώσεις το βάρος δια το δύο σε ml,αυτό ξέρω στα σίγουρα και από άλλες μαμάδες.
thanks!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θα σας καληνυχτισω για αποψε...παω να προλαβω να κοιμηθω λιγακι,γιατι δεν θα αντεξω ξυπνια κι αλλη νυχτα...
καλο βραδυ!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:
αλικακι έγραψε:

thanks!!!

Τίποτα,να'σαι καλά!!!!!Καληνυχτούδια!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 11 531909

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα και απο εμένα.
Αλικάκη καλά τρεξίματα. Και εμένα περπατάει και τρέχει όταν παραστεί ανάγκη (δες έκανα αταξία και την κάνω τρέχοντας ή ανοιξε το ψυγείο πάω για φαεί).
Χαπάκι μη το φοβάσε το ντεπον αν είναι να υποφέρει το παιδί, φαντάσου τον εαυτό σου να μην μπορεί να κοιμηθεί απο πονόδοντο απαπα ούτε να το σκεύτομαι.
Τις αυγόφετες της δίνω εγώ στη μικρή και τις κάνω στη τοστιέρα ή στο αντικολλητικό χωρίς λάδι. Βέβαια ο παιδίατρος μου είπε οτι όταν το αυγό μαγειρεύται πολύ χάνονται τα Ω3 λυπαρά που έχει. Αλλά η δική μου έχει δερματική αλλεργεία στο αυγό οπότε αναγκαστικά το καλομαγειρεύω για να μην ακουμπάει καθόλου στο δέρμα της.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ πολύ dim!!!!Αλήθεια,τις αυγοφέτες πως τις κάνεις στην τοστιέρα?????
ΥΓ. Μ'έκανες και γέλασα !!!!Κάνει αταξίες και τρέχει????χαχα!!!!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααα..βρε ντιμ ειναι απιστευτη η κορη σου...
εχω να πω πως 2-3 μερες επαψα να πιεζω το μικρο για το περπατημα και πηρε τα πανω του ....σημερα να τονισω οτι οταν τον ειδα να ερχεται απο το σαλονι στην κουζινα κοπηκαν τα ποδια...αλλα ηταν απεριοριστη η χαρα μου που ξεπερασε το φοβο του...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επισης μπορω να πω οτι μετα απο τοσες μερες κοιμηθηκε παλι σερι χωρις να ξυπνησει ευτυχως γιατι δεν αντεχα αλλο τα νυχτερινα ξυπνηματα...τωρα πηρα δυναμεις ...χαχαχα...τωρα γελαω αν το βραδυ ξυπνησει θα παθω υστερια

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αλικάκη ενώνω το ψωμί σαν να έφτιαχνα τοστ, καμία φορά βάζω και μια φέτα τυρί ενδιάμεσα, το βουτάω στο αυγό σαν να το πανάρω και κατευθείαν τοστιέρα τη οποία την έχω βάλει από πριν στη πρίζα. Μη σηκώσεις νωρίς να δεις αν έγιναν γιατί σίγουρα η απάνω αυγόφετα θα έχει κολλήσει, αλλά και έτσι να είναι εγώ τη ξεκολλάω με ένα ξύλο σπατουλίνι.
Η κόρη μου είναι πολύ καλά συνειδητοποιημένη ότι κάνω αταξία και πάντα πριν απλώσει τα μαγεικά χεράκια της κοιτάει γύρω γύρω να δει αν την βλέπω.
Χαπάκι πιστεύω ακράδαντα ότι όλα μας τα συναισθήματα αντανακλάται πάνω στο παιδί. Μπράβο στον μουργάκο και σε σένα.

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
happiness έγραψε:επισης μπορω να πω οτι μετα απο τοσες μερες κοιμηθηκε παλι σερι χωρις να ξυπνησει ευτυχως γιατι δεν αντεχα αλλο τα νυχτερινα ξυπνηματα...τωρα πηρα δυναμεις ...χαχαχα...τωρα γελαω αν το βραδυ ξυπνησει θα παθω υστερια
ειλικρινά ώρες ώρες όταν ξυπνάει για πολλοστή φορά, μου έρχεται να την αφήσω στη κούνια να κλαίει μέχρι να κοιμηθεί από το κλάμα. Το ξενύχτι δεν αντέχεται.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ dim,θα το κάνω αύριο.Παίρνει έτσι βιταμίνες??Καλά σίγουρα δεν θα'ναι τι ίδιο,αλλά τουλάχιστον κάτι να παίρνει.

Hapiness,είδες??Δεν θέλουν πίεση.Εγώ του δικού μου έτσι και του πω σήκω πήγαινε όρθιος..θα κάτσει κάτω και θα πάει μπουσουλώντας!!!Αν δεν του πω τίποτα...σουλατσάρει πέρα δώθε χαχα!!!!!Οπότε αδιαφορία,μέσα σε εισαγωγικά!!Καλά τρεξίματα τώρα!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dim έγραψε:
happiness έγραψε:επισης μπορω να πω οτι μετα απο τοσες μερες κοιμηθηκε παλι σερι χωρις να ξυπνησει ευτυχως γιατι δεν αντεχα αλλο τα νυχτερινα ξυπνηματα...τωρα πηρα δυναμεις ...χαχαχα...τωρα γελαω αν το βραδυ ξυπνησει θα παθω υστερια

ειλικρινά ώρες ώρες όταν ξυπνάει για πολλοστή φορά, μου έρχεται να την αφήσω στη κούνια να κλαίει μέχρι να κοιμηθεί από το κλάμα. Το ξενύχτι δεν αντέχεται.

Αχ,μωρέ τα καυμενούλια μας..τι περνάνε..κορίτσια υπομονή και ψυχραιμία.Εμένα ο δικός μου στα πρώτα πρώτα δοντάκια ξενυχτούσε,μετά ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα.Όντως το ξενύχτι είναι δύσκολο..

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω οσο του ελεγα πηγαινε ορθιος δεν ηθελε,πηγαινε μπουσουλοντας,τωρα δεν ασχολουμαι και προτιμαει ο ορθιος...χαχαχα,βεβαια αν απλωσει το χερακι να τον βοηθησω ...φυσικα και τον κρατω....
εμενα οταν θελει να κανει ζημια συνηθως φωναζει μαμα...μαμα...μαμα...μαμα...και οταν του πω σε παρακαλω φυγε απο εκει πχ...συρταρι τοτε παει και το ανοιγει...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εσενα καπου δικαιολογειται που ξυπναει...με το θηλασμο ειναι λογικο ντιμακι

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω καποιες φορες σκεφτομαι μηπως ξυπναει επειδη πειναει,αλλα πινει 300 μλ γαλα περιπου...και ειχα σκεφτει να του παρω αυτο που λεει κοιμαμαι και χοραινω της νουνου,αλλα μετα ειναι εξτρα θερμιδες και δεν θελω να ανεβει πολυ στα κιλα

ΜΑΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΜΑΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
koritsia geia sas emena h mikrh moy einai twra 14 mhnwn apo noris bgalame 8 dontakia 4panw kai 4katw[peripoy 6-7 mhnwn ksekinise na ta bgazei]thn pempth moy sikose pyreto thn phga sthn paidiatro kai telika bgazoyme 5-6 dontia mazi ta pisw.to mono poy mpwroyme na kanoyme einai nteponaki eidika to brady gia na ta bohthisoyme na hremoyn.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις