Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
184 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 184 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ξεχασα να γραψω οτι 2/08 γιναμε ενος χρονου οποτεεεεεεεεε σημερα ειμαστε 13 μηνων και χτες περπατησε μονος τουυυ αλλα και παλι λιγο ψιλοβαριεται,ψιλοαγχωμενος ειναι ,ψιλοβιαζεται και τρωει τα μουτρα τουυυ ολα αυτα μαζι.
να τα χαιρομαστε ολες λοιπον ,αντε και σε αλλα με υγεια

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:εγω ξεχασα να γραψω οτι 2/08 γιναμε ενος χρονου οποτεεεεεεεεε σημερα ειμαστε 13 μηνων και χτες περπατησε μονος τουυυ αλλα και παλι λιγο ψιλοβαριεται,ψιλοαγχωμενος ειναι ,ψιλοβιαζεται και τρωει τα μουτρα τουυυ ολα αυτα μαζι.

Μπράβο, καλή αρχή στα περπατήματα!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 536304
Και να τον χαίρεστε!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 130627 Έστω και καθυστερημένα, χιχι!

Λογικό είναι να τρώει τα μουτράκια του (μόνο να μη χτυπήσει πιο δυνατά!), κι εμάς τον τελευταίο καιρό έχει γεμίσει μελανιές στο προσωπάκι διότι πετάει όοοολα τα παιχνίδια κάτω και μετά μπουρδουκλώνεται σε αυτά και την τρώει την τούμπα της! Προσπαθώ τώρα να την κρατήσω χωρίς νέες μελανιές, έχουμε και τη βάπτιση την άλλη Κυριακή...!

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:αλικακι 9 δόντια; Μπράβο σας!!! Σε ο,τι αφορά το θηλασμό, οι 6 μήνες είναι οι πιο βασικοί, οπότε κι εσείς μια χαρά τα καταφέρατε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 215994
Σε ο,τι αφορά το περπάτημα, μην ανησυχείς, απλά έχει τρομάξει το γλυκούλι σου από το χτύπημα -περαστικούλια του και να μην έχετε άλλα σοβαρά χτυπηματάκια! Θα τον δεις σε λίγο καιρό θα περπατάει και θα σου φεύγει σφαίρα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 536304

lenaki κι εμείς ακριβώς τα ίδια σε ο,τι αφορά στο περπάτημα. Χμμ εσείς τρώτε κανονικά εεε; Πωπω θα την αρχίσω κι εγώ τώρα που το λέτε γιατί μετά θα μου κολλήσει με τα αλεσμένα. Απλά φοβόμουν μήπως δε μου τρώει μετά κι έχω άλλες ιστορίες!
Λεξούλες δε λέμε πολλές ακόμα (εσείς είστε πιο προχωρημένες χαχα), όπως η Kalliopi, εκτός από το ΠΙΓΙΑ, χαχα! Αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνουμε τα πάντα και δείχνουμε με το χεράκι μας αυτό που θέλουμε.
Τι να πω, κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του!

Kalliopi χτες της έδωσα μπανάνα να τη φάει μόνη της (διαφορετικά μου την έφτυνε!) και βέβαια πασαλείφτηκε ολόκληρη (ευτυχώς την είχα μόνο με την πάνα!) και έφαγε και η κουζίνα μπανάνα, μια χαρά, χαχαχα! Απορώ πως τα καταφέρνει ο μικρός σου και τρώει έτσι, χαρά στο κουράγιο σας! Εύχομαι να στρώσει σύντομα!!!
Υ.Γ.= Αυτό που φιλάει τους πάντες μ' αρέσει, χαχα, γίνεται να μου το κάνει και η δική μου;;; Laughing

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.......ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ affraid ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 911307 ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΦΑΓΩΣΙΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ...ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 585182

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
crazymommy έγραψε:αλικακι 9 δόντια; Μπράβο σας!!! Σε ο,τι αφορά το θηλασμό, οι 6 μήνες είναι οι πιο βασικοί, οπότε κι εσείς μια χαρά τα καταφέρατε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 215994
Σε ο,τι αφορά το περπάτημα, μην ανησυχείς, απλά έχει τρομάξει το γλυκούλι σου από το χτύπημα -περαστικούλια του και να μην έχετε άλλα σοβαρά χτυπηματάκια! Θα τον δεις σε λίγο καιρό θα περπατάει και θα σου φεύγει σφαίρα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 536304

lenaki κι εμείς ακριβώς τα ίδια σε ο,τι αφορά στο περπάτημα. Χμμ εσείς τρώτε κανονικά εεε; Πωπω θα την αρχίσω κι εγώ τώρα που το λέτε γιατί μετά θα μου κολλήσει με τα αλεσμένα. Απλά φοβόμουν μήπως δε μου τρώει μετά κι έχω άλλες ιστορίες!
Λεξούλες δε λέμε πολλές ακόμα (εσείς είστε πιο προχωρημένες χαχα), όπως η Kalliopi, εκτός από το ΠΙΓΙΑ, χαχα! Αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνουμε τα πάντα και δείχνουμε με το χεράκι μας αυτό που θέλουμε.

Kalliopi χτες της έδωσα μπανάνα να τη φάει μόνη της (διαφορετικά μου την έφτυνε!) και βέβαια πασαλείφτηκε ολόκληρη (ευτυχώς την είχα μόνο με την πάνα!) και έφαγε και η κουζίνα μπανάνα, μια χαρά, χαχαχα! Απορώ πως τα καταφέρνει ο μικρός σου και τρώει έτσι, χαρά στο κουράγιο σας! Εύχομαι να στρώσει σύντομα!!!
Υ.Γ.= Αυτό που φιλάει τους πάντες μ' αρέσει, χαχα, γίνεται να μου το κάνει και η δική μου;;; Laughing

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.......ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΣΟΥΚΟΥ ΤΣΟΥΚΟΥ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ affraid ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 911307 ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΦΑΓΩΣΙΜΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ...ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 585182

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Κουράγιο!!!! Τουλάχιστον θα μάθει να τρώει από νωρίς μόνος του!!!
Νομίζω πάντως ότι είναι μία φάση από την οποία όλες οι μανούλες θα περάσουμε... αργά ή γρήγορα!!!

Kalliopi

Kalliopi
@mamavivo ΚΑΛΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΩΡΑ! Razz Razz Razz

ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! Very Happy

Kalliopi

Kalliopi
crazymommy έγραψε:
Kalliopi έγραψε:

Νομίζω πάντως ότι είναι μία φάση από την οποία όλες οι μανούλες θα περάσουμε... αργά ή γρήγορα!!!

ΜΠΑΑΑΑΑ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ...ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ....ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΣΤΙΚ!ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΚ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ,ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ"ΜΑΑΑ"...ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="crazymommy"]αλικακι 9 δόντια; Μπράβο σας!!! Σε ο,τι αφορά το θηλασμό, οι 6 μήνες είναι οι πιο βασικοί, οπότε κι εσείς μια χαρά τα καταφέρατε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 215994

Ναι,Αλικάκι!!!9 δοντάκια,4 πάνω 4 κάτω και έναν τραπεζίτη.Μην σε αγχώνει αυτό το θέμα.Όλα θα βγάλουν έτσι δεν είναι??χαχα!!!!!!Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!Εύχομαι να τρέχει και να μην φτάνω!!!!!!

mamavivo έγραψε:εγω ξεχασα να γραψω οτι 2/08 γιναμε ενος χρονου οποτεεεεεεεεε σημερα ειμαστε 13 μηνων και χτες περπατησε μονος τουυυ αλλα και παλι λιγο ψιλοβαριεται,ψιλοαγχωμενος ειναι ,ψιλοβιαζεται και τρωει τα μουτρα τουυυ ολα αυτα μαζι.

Κι εγώ σου εύχομαι,αν και καθηστερημένα,να τα χιλιάσετε!!!!!Κάθε ευτυχία να έχει στην ζωούλα του και με υγεία πάνω απ'όλα!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Kalliopi έγραψε:

ΜΠΑΑΑΑΑ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ...ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ....ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΣΤΙΚ!ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΚ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ,ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ"ΜΑΑΑ"...ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!

Απίστευτος ο μικρός σου!!!!! Από τώρα τις ρίχνει τις γυναίκες, χαχα!
Αααχ.. Ζηλεύω! Εμένα πότε θα μου δώσει φιλάκι; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 215994

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστω κοριτσακια οτι επιθυμειτε για τα φασολακια σας και σεις

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ο μουργακος μου γεννηθηκε στις 28/7/2010...εχουμε χρονισει πλεον,προσπαθουμε να περπατησουμε με καποιο τροπο(περπαταει αλλα φοβαται μονος του)...πριν λιγο καιρο βγαλαμε επιτελους το 1ο μας δοντακι,αλλα παρ'ολα αυτα μπορουμε να τρωμε κανονικα,ακομα και κομματακια...τρωει οτι τρωμε κι εμεις...
ελπιζω να μας δεχτειτε στην παρεα σας...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:ο μουργακος μου γεννηθηκε στις 28/7/2010...εχουμε χρονισει πλεον,προσπαθουμε να περπατησουμε με καποιο τροπο(περπαταει αλλα φοβαται μονος του)...πριν λιγο καιρο βγαλαμε επιτελους το 1ο μας δοντακι,αλλα παρ'ολα αυτα μπορουμε να τρωμε κανονικα,ακομα και κομματακια...τρωει οτι τρωμε κι εμεις...

Χα!!!!!!Καλώς ήρθες!!!!!Σε καλοσωρίζω πρώτη και είμαι σίγουρη ότι θα σε καλοδεχτούν και οι υπόλοιπες!!!!Πολύ χάρηκα!!!!!Θα τα λέμε από δω τώρα!!!!!Να σου ζήσει το ζουζούνι σου,ξανά!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:ο μουργακος μου γεννηθηκε στις 28/7/2010...εχουμε χρονισει πλεον,προσπαθουμε να περπατησουμε με καποιο τροπο(περπαταει αλλα φοβαται μονος του)...πριν λιγο καιρο βγαλαμε επιτελους το 1ο μας δοντακι,αλλα παρ'ολα αυτα μπορουμε να τρωμε κανονικα,ακομα και κομματακια...τρωει οτι τρωμε κι εμεις...
καλως ηρθες στην ομαδα μας.να σου ζησει ο μουργακος σου.και η δικια μου πολυ φοβοταν να περπατησει μονη της,αλλα εδω και 20 μερες τα καταφερε.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω....εγω θα ευχηθω με τη σειρα μου σε ολες τις μανουλες να χαιρονται τα ζουζουνια τους....

lenaki1982

καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ξερω αλλα του εχουν πεσει και ολα μαζι...περπατημα,δοντια και ομιλια...αλλα θα τα καταφερει το καμαρι μου...μην με παρεξηγειτε ειμαι λιγο χαζομαμα...
ασχετο οταν βγαζουν δοντια ειναι ανησυχα στον υπνο τους...???
ο δικος μου σημερα δεν μπορει να ηρεμησει,κοιμαται και κλαιει και επισης προχθες και σημερα μου εκανε πυρετο 37,9 ο οποιος μετα απο κανενα μισαωρο αρχιζει και πεφτει χωρις αντιπυρετικο...

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happiness έγραψε:το ξερω αλλα του εχουν πεσει και ολα μαζι...περπατημα,δοντια και ομιλια...αλλα θα τα καταφερει το καμαρι μου...μην με παρεξηγειτε ειμαι λιγο χαζομαμα...
ασχετο οταν βγαζουν δοντια ειναι ανησυχα στον υπνο τους...???
ο δικος μου σημερα δεν μπορει να ηρεμησει,κοιμαται και κλαιει και επισης προχθες και σημερα μου εκανε πυρετο 37,9 ο οποιος μετα απο κανενα μισαωρο αρχιζει και πεφτει χωρις αντιπυρετικο...

i mikri mou xtipiotane me to kefali sto patoma apo ton pono otan eugene kainourgio donti. twra arxizei to klama kai mou dixnei to depon. exoume idi 12 dontia kai autes tis meres perimenoume kai to prwto kinodonta... prin misi wra mou xipnise... pos tin loipame... ti na kanw omos, liga eminan...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις ειμαστε ακομα στην αρχη..κι εγω τον λυπαμαι και δεν ξερω τι να του κανω...η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι λιγακι

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
happiness έγραψε:εμεις ειμαστε ακομα στην αρχη..κι εγω τον λυπαμαι και δεν ξερω τι να του κανω...η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι λιγακι
για σου και από εδώ.... Πονάνε πολύ χαπάκι μου τα δόντια και πιστεύω ότι ίσως έχουν σκληρύνει και τα ούλα του μουργάκου σου από το φαγητό και για αυτό να ταλαιπωριέται έτσι, συν ότι είναι και κάτι καινούργιο για αυτόν. Υπομονή θέλει, πολλά χαδάκια και αν τον δεις και παιδεύεται πολύ σκέψου να του δόσεις λίγο ντεπόν ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Επίσης σταμάτα να αγχώνεσαι το κάνεις χειρότερο και το ξέρεις (βλέπε περπάτημα) απλά είσαι καινούργια στο χωρό των δοντιών

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλωσήρθες στην παρεούλα μας!!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 10 379767
Καλέ μην ανησυχείς, μια χαρά θα τα καταφέρει ο μικρούλης σου!!! Έχε του εμπιστοσύνη! Όσο για τα δοντάκια, εμείς ακόμα έχουμε κολλήσει στα 2... Τι 2 τι 1!!! Κι εμείς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, χιχι! Καλά να είναι τα παιδάκια μας και όλα θα γίνουν!!! (τώρα μπορεί να με πείτε τρελλή, αλλά εγώ λατρεύω τα γυμνά ουλάκια....!!!!! Όταν χαμογελάει η μικρή και... δείχνει ουλάκια λιώνωωωωωω....)

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happiness έγραψε:εμεις ειμαστε ακομα στην αρχη..κι εγω τον λυπαμαι και δεν ξερω τι να του κανω...η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι λιγακι

oles to idio. idika sto prwto paidi kai me to kathe kainourgio pou simvainei... gi'auto den einai oi mamades Smile sta epomena tha milas opos egw twra... Smile oxi oti egw teleiosa, kati kainourgio tha erthei kai pali me to agxws apo tin arxi Smile)))

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κουκλιτσες....τι κανετε????εμεις περασαμε χθες ενα βραδυ τρελλης γκρινιας,ξυπνουσε συνεχεια ...μετα κατα τις 5 αποφασισε οτι δεν θελει να κοιμηθει αλλο κι μου αρχισε τα παραξενα,μετα απο μια ωρα αποφασισα να παμε αγκαλιτσα στον καναπε,οπου καναμε χαδακια για καμποση ωρα και εφτασε εντελει 7:30 το πρωι να ξανακοιμηθει....αχ αν παει ετσι ολο το θεμα με τα δοντια με βλεπω να κυκλοφορω σαν ζομπι

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happiness έγραψε:καλησπερα κουκλιτσες....τι κανετε????εμεις περασαμε χθες ενα βραδυ τρελλης γκρινιας,ξυπνουσε συνεχεια ...μετα κατα τις 5 αποφασισε οτι δεν θελει να κοιμηθει αλλο κι μου αρχισε τα παραξενα,μετα απο μια ωρα αποφασισα να παμε αγκαλιτσα στον καναπε,οπου καναμε χαδακια για καμποση ωρα και εφτασε εντελει 7:30 το πρωι να ξανακοιμηθει....αχ αν παει ετσι ολο το θεμα με τα δοντια με βλεπω να κυκλοφορω σαν ζομπι

giati den tou dineis deponaki na iremisei kai na mporei na koimithei... den ginetai allios... upoferei kai den xerw mipos einai kako na ton afineis etsi me ton pono...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα συμφωνησω με την ana.λιγο μτεπονακι δεν κανει κακο,ισα ισα θα το ανακουφισει και θα κοιμηθητε ολοι.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λετε να του δωσω...δεν ξερω ειμαι γενικα της αποψης οτι οσο γινεται να τα αποφευγουμε αυτα...βεβαια η αληθεια ειναι οτι παλι ξυπνησε το βραδυ και αυτη τη φορα νωριτερα,δεν ηθελε να κοιμηθει μετα,εντομεταξυ δεν θελω να τον παιρνω και στο κρεββατι μου,γιατι παλι δεν κοιμαται και πειραζει και τον πατερα του και τον ξυπναει....
αντε να δουμε τι θα γινει,αληθεια ποσες μερες κανει να σκασει ενα δοντακι???

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:λετε να του δωσω...δεν ξερω ειμαι γενικα της αποψης οτι οσο γινεται να τα αποφευγουμε αυτα...βεβαια η αληθεια ειναι οτι παλι ξυπνησε το βραδυ και αυτη τη φορα νωριτερα,δεν ηθελε να κοιμηθει μετα,εντομεταξυ δεν θελω να τον παιρνω και στο κρεββατι μου,γιατι παλι δεν κοιμαται και πειραζει και τον πατερα του και τον ξυπναει....
αντε να δουμε τι θα γινει,αληθεια ποσες μερες κανει να σκασει ενα δοντακι???

Κι εγώ είμαι κατά των φαρμάκων,όπως πιστεύω και όλες μας!!Αλλά απ'την άλλη πονάνε πολύ τα παιδάκια μας.Το έχουμε πει πολλές φορές και μου το'χε πει και μένα μια φίλη που της το'χε πει ο παιδίατρός της...αν ξέρατε πόσο πολύ πονάνε τα δοντάκια όταν βγαίνουν ,δεν θα γεννούσατε!!!Η υπερβολή μας δείχνει απλά πόσος μεγάλος είναι ο πόνος..Δώσε λίγο ντεπόν,θα ανακουφιστεί.Εμένα ο δικός μου μπορεί να ταλαιπωρείται για μία εβδομάδα και μετά να σκάσει μύτη το δόντι.Κρίμα τα μικρούλια μας..τι περνάνε..υπομονή!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις