Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
132 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 132 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ολα θα ειναι οκ μωλε.τιποτα δεν θα παθει.

να μην ειναι ομως καθολου κρυωμενη ετσι?Very Happy

Έχει συνάχι καλέ και βήχει κιόλας.
Της το είπα βέβαια της παιδιάτρου και μου είπε πως αφού θα πάμε πρώτα θα την εξετάσει και θα δει αν θα της το κάνει.
Βασικά η μικρή τα περνάει όλα στο "πόδι" -φτου φτου μη το ματιάσω το βλαστάρι μου- γιαυτό και δεν την φοβάμαι. Very Happy

Άσχετο, ξέρεις ποιός με πήρε την Παρασκευή απο το γραφείο? Χτές το βράδυ το είδα και δεν έχω πάρει ακόμα να ρωτήσω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

οχι καμαρι μου δεν ξερω,εφυγα και νωρις εγω την παρασκευη.θα ρωτησω και θα σου στειλω μηνυματακι.ποτε γυρνας ρε συ?δεν βαρεθηκες το καθησιο?τεμπελααααααααααTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Όποτε μου πει ο Τ.Π. Του χω πει πως θέλω να γυρίσω καλέ. Τώρα θα του πω πως απο Φεβρουάριο μάλλον θα είμαι εκεί. Τον παραάφησα είναι η αλήθεια & αυτός τσίπα δεν έχει καταπώς φαίνεται. Ε φτάνει. Ας είχε κάνει τα κουμάντα του. Ας πρόσεχε. ώχου Twisted Evil Twisted Evil

(Νευρίασα? Razz Razz )

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ολα θα ειναι οκ μωλε.τιποτα δεν θα παθει.

να μην ειναι ομως καθολου κρυωμενη ετσι?Very Happy

Έχει συνάχι καλέ και βήχει κιόλας.
Της το είπα βέβαια της παιδιάτρου και μου είπε πως αφού θα πάμε πρώτα θα την εξετάσει και θα δει αν θα της το κάνει.
Βασικά η μικρή τα περνάει όλα στο "πόδι" -φτου φτου μη το ματιάσω το βλαστάρι μου- γιαυτό και δεν την φοβάμαι. Very Happy

Άσχετο, ξέρεις ποιός με πήρε την Παρασκευή απο το γραφείο? Χτές το βράδυ το είδα και δεν έχω πάρει ακόμα να ρωτήσω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

οχι καμαρι μου δεν ξερω,εφυγα και νωρις εγω την παρασκευη.θα ρωτησω και θα σου στειλω μηνυματακι.ποτε γυρνας ρε συ?δεν βαρεθηκες το καθησιο?τεμπελααααααααααTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Όποτε μου πει ο Τ.Π. Του χω πει πως θέλω να γυρίσω καλέ. Τώρα θα του πω πως απο Φεβρουάριο μάλλον θα είμαι εκεί. Τον παραάφησα είναι η αλήθεια & αυτός τσίπα δεν έχει καταπώς φαίνεται. Ε φτάνει. Ας είχε κάνει τα κουμάντα του. Ας πρόσεχε. ώχου Twisted Evil Twisted Evil

(Νευρίασα? Razz Razz )
οχι!!Very Happy

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΒΙΒΗ ΦΕΥΓΕΙ....Crying or Very sad δυσκολα θα συναντηθουμε μου φαινεται!!!Mad πιο γρηγορα πιο γρηγορα!!!Rolling Eyes

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:
Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΒΙΒΗ ΦΕΥΓΕΙ....Crying or Very sad δυσκολα θα συναντηθουμε μου φαινεται!!!Mad πιο γρηγορα πιο γρηγορα!!!Rolling Eyes

Δεν μπορεί δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούμεεεεε

Που πας ρε? πότε θα φύγεις?

οκ, τα υπόλοιπα με πιμι γιατί ξεφύγαμε λίιιιιιιιγο Rolling Eyes

mommy12585

mommy12585
zoyzoynitsa moy έγραψε:οταν λες τιν πειραξε ,πως τιν πειραξε?αχ αυριο θα το κανουμε και φοβαμαι........

Μετά από καμια 10αρια μέρες μου έκανε πυρετό τρεις μέρες και έβγαλε κάτι ελαφριά εξανθήματα. Δεν ήταν τίποτα απλά όσο να ναι με τον πυρετό μαστούρωσε η μικρή....

Δεν είναι και κανόνας ότι έχει πάντα παρενέργειες μην αγχώνεσαι καλέ!!!

athand

athand
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλησπέρα σε όλες.
Είμαι η Αθανασία και τα δικά μου τα μπουμπουκάκια(αγόρι & κορίτσι) γεννήθηκαν 04/07/2010

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 215994

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athand έγραψε:καλησπέρα σε όλες.
Είμαι η Αθανασία και τα δικά μου τα μπουμπουκάκια(αγόρι & κορίτσι) γεννήθηκαν 04/07/2010

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλησπερα αθανασια ,να χαιρεσε τα παιδακια σου.καλωσηρθες στην παρεα μας.

ειμαι η βιβη και εχω εναν γιο 15 μηνων.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

γεια σου αθανασια και καλως ηρθες και στην ομαδα μας.εγω γεννηθηκα 3/7 καποια χρονια πριν....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

γεια σου αθανασια και καλως ηρθες και στην ομαδα μας.εγω γεννηθηκα 3/7 καποια χρονια πριν....

και εγω 23/7 καποιας χρονιας και ο γιος 2/08/2010 λιονταρακια απο κουνιααααααα

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια για το εμβολιο ρωτησα σημερα το γιατρο μας.η μικρη μου το εκανε τον σεπτεμβριο και πυρετο δεν εκανε μονο κατι εξανθηματα εβγαλε.μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο να μην εμβολιαζουμε τα παιδια μας και οτι ειναι υποχρεωτικο το συγκεκριμενο.δεν συνδεεται με τιποτα απο αυτα που λενε.με το εμβολιο ειπε οτι μπορει να παρουσιασει εγκεφαλιτιδα 1παιδι στο 1εκατομυριο,ενω αν δεν το κανει και περασει την αρρωστια μπορει να παθει εγκεφαλιτιδα 1 στα 1000.και οτι αν δεν το κανει οταν θα ερθει η ωρα για σχολειο δεν θα το παρουν.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

εσυ εισαι πανω στην αλλαγη.και η κολλητη μου 2/8 γεννηθηκε.

athand

athand
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mamavivo έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

εσυ εισαι πανω στην αλλαγη.και η κολλητη μου 2/8 γεννηθηκε.

και εγω 3/6
Τελικά όλες εκει κοντά είμαστε ζωδιακά.

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:

16 μηνών είναι ο γιός σου Βιβή Razz
όπως και η κόρη μου Very Happy Very Happy Very Happy

Είμαι η Ευγενία και έχω μια κορούλα 16 μηνών
(3 μέρες μικρότερη του παιδιού της Βιβής Razz Razz Razz Razz Razz )

Να σου ζήσουν τα παιδάκι σου Αθανασία και καλωσήρθες!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

16 μηνών είναι ο γιός σου Βιβή Razz
όπως και η κόρη μου Very Happy Very Happy Very Happy 15 μηνων και 12 ημερων ειναι ο γιος μου ετσι?αμεσως εσυTwisted Evil Very Happy

Είμαι η Ευγενία και έχω μια κορούλα 16 μηνών
(3 μέρες μικρότερη του παιδιού της Βιβής Razz Razz Razz Razz Razz )

Να σου ζήσουν τα παιδάκι σου Αθανασία και καλωσήρθες!!!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:
Angie_77 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Angie μου τι κουκλάκι είναι η μικρούλα σου, καλέ πώς μεγάλωσε!!!

Γεια σου Αλίκη μου!!! Τι κάνεις?? Χάθηκες κι εσύ ε?? Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!! Τελικά αποθήλασες??

Γεια σου Angie!!! Λοιπόν, με τα πολλά δε σου ευχήθηκα κιόλας, έστω και με καθυστέρηση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτούλα σου!!! Ο,τι επιθυμείς κούκλα μου!!!
Λοιπόν ναι, τελικά αποθήλασα και η μικρούλα μου πίνει πλέον από μπιμπερό. Τελικά έδειξε προτίμηση στης Chicco... Βοήθησε για μένα που αποθήλασα πολύυυυυ σταδιακά, στην ουσία απλά ξεκίνησα να της φτιάχνω ξένο γαλατάκι και πρώτα της το έδινα εκείνο και μετά την έβαζα στο στήθος. Και νομίζω ότι με το στήθος τελειώσαμε πλέον, αφού πρόσφατα πήγα να την βάλω επειδή την είδα κάπως ως προς τη διάθεση της, αλλά ακούμπησε το κεφαλάκι της δίπλα και ούτε που ενδιαφέρθηκε για να θηλάσει... Άρα μάλλον το υπέροχο κεφάλαιο θηλασμός τελείωσε για τη μικρή μου, μετά από περίπου 14 μήνες, όχι κι άσχημα!
Εσείς πώς τα πάτε με το θέμα; Συνεχίζετε ακάθεκτες εεε; Και γιατί όχι... όσο το αντέχετε; Είναι το καλύτερο...!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 417472

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου Αλίκη μου!!! Πολύ χαίρομαι που αποθήλασες εύκολα. Εμείς δεν το πίνουμε καθόλου το ξένο και για τον οποιονδήποτε λόγο θέλει "αμ" (έτσι λέει το στήθος χι χι). Για να κοιμηθεί, για να ξεδιψάσει, για παριγοριά, γιά ό,τι να ναι !!!!
Καλό είναι που θηλάζω ακόμα, δεν λέω, αλλά όχι και όλη μέρα και ολη νύχτα. Έχω κουραστεί μωρέ λιγάκι. Της ξαδερφής μου που είναι 9 μηνών το μωράκι της, θηλάζει μόνο πρωί και βράδυ!!! Φαντάσου...Εμείς ξυπνάμε και την νύχτα 3-4 φορές ως το πρωί !!!!

Τώρα όσον αφορά το εμβόλιο αυτό που λες, κοίταξα στο βιβλιάριο της Έλενας αλλά η παιδίατρος δεν έχει σημειώσει τίποτα όσον αφορά το συγκεκριμένο εμβόλιο. Ούτε έχει αναφερθεί σε αυτό. Θα την ρωτήσω στις 24/11 που έχουμε ραντεβού.
Έχουμε μάθει και 2 καινούργιες λέξεις: "μαμούνι", και "παπάτα" (δηλ πατάτα) !!!!!
Δώσε πολλά φιλιά στο νινί σου!!!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

Γεια σου Βιβή !!! Εμένα έχει η κόρη μου γενέθλια στις 23/07 !!!! Την περιμέναμε καρκινάκι (αφού όλοι στην οικογένεια αυτό το ζώδιο είναι) αλλά εκείνη ήθελε να βγει λιονταράκι !!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:
crazymommy έγραψε:
Angie_77 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Angie μου τι κουκλάκι είναι η μικρούλα σου, καλέ πώς μεγάλωσε!!!

Γεια σου Αλίκη μου!!! Τι κάνεις?? Χάθηκες κι εσύ ε?? Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!! Τελικά αποθήλασες??

Γεια σου Angie!!! Λοιπόν, με τα πολλά δε σου ευχήθηκα κιόλας, έστω και με καθυστέρηση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτούλα σου!!! Ο,τι επιθυμείς κούκλα μου!!!
Λοιπόν ναι, τελικά αποθήλασα και η μικρούλα μου πίνει πλέον από μπιμπερό. Τελικά έδειξε προτίμηση στης Chicco... Βοήθησε για μένα που αποθήλασα πολύυυυυ σταδιακά, στην ουσία απλά ξεκίνησα να της φτιάχνω ξένο γαλατάκι και πρώτα της το έδινα εκείνο και μετά την έβαζα στο στήθος. Και νομίζω ότι με το στήθος τελειώσαμε πλέον, αφού πρόσφατα πήγα να την βάλω επειδή την είδα κάπως ως προς τη διάθεση της, αλλά ακούμπησε το κεφαλάκι της δίπλα και ούτε που ενδιαφέρθηκε για να θηλάσει... Άρα μάλλον το υπέροχο κεφάλαιο θηλασμός τελείωσε για τη μικρή μου, μετά από περίπου 14 μήνες, όχι κι άσχημα!
Εσείς πώς τα πάτε με το θέμα; Συνεχίζετε ακάθεκτες εεε; Και γιατί όχι... όσο το αντέχετε; Είναι το καλύτερο...!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 417472

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου Αλίκη μου!!! Πολύ χαίρομαι που αποθήλασες εύκολα. Εμείς δεν το πίνουμε καθόλου το ξένο και για τον οποιονδήποτε λόγο θέλει "αμ" (έτσι λέει το στήθος χι χι). Για να κοιμηθεί, για να ξεδιψάσει, για παριγοριά, γιά ό,τι να ναι !!!!
Καλό είναι που θηλάζω ακόμα, δεν λέω, αλλά όχι και όλη μέρα και ολη νύχτα. Έχω κουραστεί μωρέ λιγάκι. Της ξαδερφής μου που είναι 9 μηνών το μωράκι της, θηλάζει μόνο πρωί και βράδυ!!! Φαντάσου...Εμείς ξυπνάμε και την νύχτα 3-4 φορές ως το πρωί !!!!

Τώρα όσον αφορά το εμβόλιο αυτό που λες, κοίταξα στο βιβλιάριο της Έλενας αλλά η παιδίατρος δεν έχει σημειώσει τίποτα όσον αφορά το συγκεκριμένο εμβόλιο. Ούτε έχει αναφερθεί σε αυτό. Θα την ρωτήσω στις 24/11 που έχουμε ραντεβού.
Έχουμε μάθει και 2 καινούργιες λέξεις: "μαμούνι", και "παπάτα" (δηλ πατάτα) !!!!!
Δώσε πολλά φιλιά στο νινί σου!!!!

Αχαχαχ, δεν είναι που αποθήλασα εύκολα, είναι που εσύ δυσκολεύεσαι! Wink Λοιπόν, σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ είχα κουραστεί πολύ και ήταν ένας λόγος αυτό. Βέβαια η μικρή μου καιρό τώρα έπινε μόνο πρωί-βράδυ, αλλά σκέψου ότι δουλεύω κιόλας, πόσες αντοχές να έχω πια; Τι να πω, κάνε λίγο κουράγιο ακόμα και δες αργότερα πάλι μήπως το σταματήσετε τότε... Rolling Eyes
Καλέεεε 2-2 τις μαθαίνει τις λέξεις το αστέρι σου; Εμείς ακόμα παλεύουμε με τις γνωστές...!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλωσόρισες στην ομάδα μας athand με τα διδυμάκια σου!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 215994

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

Γεια σου Βιβή !!! Εμένα έχει η κόρη μου γενέθλια στις 23/07 !!!! Την περιμέναμε καρκινάκι (αφού όλοι στην οικογένεια αυτό το ζώδιο είναι) αλλά εκείνη ήθελε να βγει λιονταράκι !!!!

να σου ζησειιιιιιιιιιιιιιιι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 25 328109

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλε 2-3 μερες εχω να μπω και γραψατε ενα σωρο...πω..πω δεν σας προλαβαινω
εμεις το mmr θα το κανουμε τον αλλο μηνα ,θα ειναι περιπου 16,5 και της ανεμοβλογιας με το νεο ετος θα ειναι 17,5 μηνων...
το θεμα ειναι οτι κι εγω διαβαζω διαφορα για το mmr κι εχω αγχωθει..

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να σου ζήσουν και καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!!!!!Εμένα ο γιος μου γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου.

Hapiness,ο μικρός μου δεν είχε κανένα σύμπτωμα όταν έκανε το mmr.
Συζήτησέ το και με τον γιατρό σας να ξεαγχωθείς λιγάκι.Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν συνδέεται με τον αυτισμό.Τώρα αν σου κάνει πυρετούλι,μέσα στο πρόγραμμα των εμβολίων είναι κι αυτό..όλα καλά θα πάνε!!Να μας ενημερώσεις!!!!

Βρε κορίτσια,ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος στην ομάδα μας και όσες λεξούλες μαθαίνει τις λέει μέσα στην ημέρα αλλά την επόμενη τις έχει ξεχάσει..Μπράβο,στα παιδάκια σας που μιλάνε!!!
Είμαι πολύ περήφανη που του έχω μάθει.. ότι πέφτει κάτω,πηγαίνει στα σκουπίδια και το πετάει,χιχι!!!Και επίσης,όταν του πω..σήκωσε αυτό το παιχνίδι,το σηκώνει!!!
Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο...όταν παίρνει τα παιχνίδια της ξαδέρφης του,κούκλες κυρίως,τον αφήνω???Ή όχι??Τι λέτε εσείς που έχετε αγοράκια???

Φιλάκια σε όλες!!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
κοριτσια καλημερουδια.................να σασ ρωτησω το εμβολιο mmr,τι εμβολιο ειναι ?σημερα αγχονομαι γιατι εχουμε εμβολιο τισ ανεμοβλογιας και εχω ακουσει οτι σαν παρενεργειες βγαζουν εξανθηματα?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:κοριτσια καλημερουδια.................να σασ ρωτησω το εμβολιο mmr,τι εμβολιο ειναι ?σημερα αγχονομαι γιατι εχουμε εμβολιο τισ ανεμοβλογιας και εχω ακουσει οτι σαν παρενεργειες βγαζουν εξανθηματα?

Το mmr είναι για τρεις ασθένειες,ιλαρά,ερυθρά και μαγουλάδες.
Οι παρενέργειες,για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς,όπως και σε όλα τα εμβόλια δεν είναι απαραίτητο να εκδηλωθούν σε όλα τα παιδάκια.
Ας πούμε,στον γιο μου δεν είχε καμία παρενέργεια.Μην αγχώνεσαι,το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.Ακόμη και να παρουσιάσει είναι κάτι το φυσιολογικό,νομίζω και περνάει.Θα σε συμβουλεύσει και ο παιδίατρος.Όλα καλά θα πάνε!!!!!!Μην μου αγχώνεσαι!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kαλημερα κοριτσακια.

αλικακι μου ειναι μικρος ακομα μωλε.μην φοβασαι με τις κουκλες.βλεπει το ενα το αλλο.οταν παιζουν .στο σπιτι σας παιζει με τα δικα του ε?

βρε μην αγχω.Very Happy

mommy12585

mommy12585
Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε??

zoyzoynitsa mou μην αγχώνεσαι αδικά καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! στο είπα και χτες..

Αλικάκι δεν πειράζει που παίρνει τις κούκλες καλέ, παιχνίδι είναι και το περιεργάζεται!!! Το ίδιο δεν κάνει και με οτιδήποτε άλλο anyway??? Δεν παίρνει άλλα πράματα όπως τηλεκοντρολ, κινητά κλπ? το ίδιο και το αυτό είναι για το παιδάκι σου...δεν είναι ότι παίζει!!!!

Αν σου ζήταγε να του έπαιρνες κούκλα να ανησυχούσες χαχαχαχα...

Δεν υπάρχει λόγος είναι πολύ μικρούλης!!

Και ο ανιψιός μου όταν έρχεται σπίτι τον βάζουμε στο ροζ ποδηλατάκι της κόρης μου, δεν σημαίνει κάτι αυτο...και κρατάει και την κούκλα της κόρης μου και την περιεργάζεται! δεν σημαίνει κάτι!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:kαλημερα κοριτσακια.

αλικακι μου ειναι μικρος ακομα μωλε.μην φοβασαι με τις κουκλες.βλεπει το ενα το αλλο.οταν παιζουν .στο σπιτι σας παιζει με τα δικα του ε?

βρε μην αγχω.Very Happy

οκ!!Δεν αγχώ!!!!χαχαχ!!!Ναι,Βιβή μου,στο σπίτι μας παίζει με τα παιχνίδια του.Δεν έχω φέρει καμιά κούκλα από το πατρικό μου,να φανταστείς!!!!

mommy12585 έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε??

zoyzoynitsa mou μην αγχώνεσαι αδικά καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! στο είπα και χτες..

Αλικάκι δεν πειράζει που παίρνει τις κούκλες καλέ, παιχνίδι είναι και το περιεργάζεται!!! Το ίδιο δεν κάνει και με οτιδήποτε άλλο anyway??? Δεν παίρνει άλλα πράματα όπως τηλεκοντρολ, κινητά κλπ? το ίδιο και το αυτό είναι για το παιδάκι σου...δεν είναι ότι παίζει!!!!

Αν σου ζήταγε να του έπαιρνες κούκλα να ανησυχούσες χαχαχαχα...

Δεν υπάρχει λόγος είναι πολύ μικρούλης!!

Και ο ανιψιός μου όταν έρχεται σπίτι τον βάζουμε στο ροζ ποδηλατάκι της κόρης μου, δεν σημαίνει κάτι αυτο...και κρατάει και την κούκλα της κόρης μου και την περιεργάζεται! δεν σημαίνει κάτι!!!

χαχαχα!!!Με κάνατε και γέλασα,βρε κορίτσια!!!!!Προς το παρόν δεν ζητάει να του αγοράσω κούκλες,ευτυχώς όχι!!!Με φαντάζεστε,αν ζητήσει???
Εδώ προχτές του έδινα αυτοκινητάκι και αυτός ήθελε την κούκλα της ανηψιάς μου,στο σπίτι της μαμάς μου!!Έφριξα!!!!!Ο μάι γκάντ!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις