Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
94 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 94 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια κι εγώ έχω μέρες να μπω, αλλά φυσικά σας σκέφτομαι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 417472 Τώρα προλαβαίνω λίγο στα μουλωχτά πριν ξυπνήσει! Laughing
Λοιπόν, σε ο,τι αφορά λογάκια και λεξούλες, κι εμείς έχουμε μείνει πίσω... Rolling Eyes Ακόμα μαμά, μπαμπά, κάτι σαν γιαγιά (όποτε θυμάται σπάνια), παπα, μαμ... χμμμ αυτά! Για ο,τι άλλο θέλει να πει κάνει ένα μακροσκελές ααααααα και χρωματίζει τη φωνή της ανάλογα. Ομολογώ πως έχει πολλή πλάκα όταν το κάνει, αλλά... πότε επιτέλους θα εμπλουτίσουμε το λεξιλόγιό μας; Μήπως πρέπει να της κάνω τίποτα εξάσκηση; Αν και της λέω λεξούλες και με κοιτάζει σαν εξωγήινος... Shocked Τι να πω, ελπίζω να κάνουμε πρόοδο σύντομα...! Α, και το άλλο, το παιδί έχει πάθει σύγχιση: συχνά με φωνάζει μπαμπά και τον μπαμπά της μαμά Shocked Shocked Shocked τι κουλό κι αυτό!!!
Γραμματικούλα, καλωσήρθες κι ας άργησες που λένε! Εμείς πάντως σου ευχηθήκαμε και στα γενέθλιά σας σε αυτό το θεματάκι, αν δεν κάνω λάθος, αλλά λογικά δε θα το είδες!
Angie μου τι κουκλάκι είναι η μικρούλα σου, καλέ πώς μεγάλωσε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 215994
Σας φιλώ γλυκά... Ελπίζω να επανέλθω σύντομα, χιχι! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, παραλίγο να το ξεχάσω, τέλος του μήνα (15 μηνών) έχουμε και το γνωστό τριπλό εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς (αν δεν κάνω λάθος). Το έκαναν τελικά τα μικράκια σας; Rolling Eyes

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:Α, παραλίγο να το ξεχάσω, τέλος του μήνα (15 μηνών) έχουμε και το γνωστό τριπλό εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς (αν δεν κάνω λάθος). Το έκαναν τελικά τα μικράκια σας; Rolling Eyes
εμείς από δική μας θέληση δεν το κάναμε τον προηγούμενο μήνα που έπρεπε.
λόγω του μεγάλου ντόρου που έχει δημιούργηθει θα το αφήσουμε για κανένα χρόνο και βλέπουμε.
δεν πηγαίνουμε παιδικό και το αφήνουμε προς το παρόν.

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμεις το καναμε το προηγουμενο μηνα που ητανε εγινε 15 μηνων και ευτυχως ολα πηγαν μια χαρα καμια παρενεργεια Very Happy

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Α, παραλίγο να το ξεχάσω, τέλος του μήνα (15 μηνών) έχουμε και το γνωστό τριπλό εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς (αν δεν κάνω λάθος). Το έκαναν τελικά τα μικράκια σας; Rolling Eyes
λόγω του μεγάλου ντόρου που έχει δημιούργηθει θα το αφήσουμε για κανένα χρόνο και βλέπουμε.
τι θεμα δημιουργειθηκε με αυτο το εμβολιο?

lenaki1982

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
λέγεται ότι ευθύνεται για αυτισμό, αλλά ο γιατρός που το είπε μετά από καιρό το πήρε πίσω...
τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει...
βέβαια όλα τα εμβόλια μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά το τριπλό είναι πολύ δυνατό και στο εξωτερικό τα εμβόλια αυτά τα κάνουν ξεχωριστά, αλλά επειδή κοστίζει εδώ το κάνουν μαζί.
επειδή η διαγνωση για αυτισμό συμπίπτει με την ηλικία που γίνεται το εμβόλιο το έχουν συνδέσει....
τώρα δεν ξέρω τι συμβαίνει στα αληθεια....

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

ο παιδίατρος μας είπε ότι για όλα τα εμβόλια κάτι λένε και να μην ανησυχούμε, επίσης μας είπε ότι μπορει να κάνει πυρετό μετά από 10 μέρες όπως και τελικά έκανε.
πάντως και εγώ ήμουν αρνητική στους εμβολιασμούς αλλά ο παιδίατρος είπε με τους μετανάστες που έρχονται από διάφορες χώρες κινδυνεύει αν δεν κάνει τα εμβόλια του.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy έγραψε:

Angie μου τι κουκλάκι είναι η μικρούλα σου, καλέ πώς μεγάλωσε!!!

Γεια σου Αλίκη μου!!! Τι κάνεις?? Χάθηκες κι εσύ ε?? Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!! Τελικά αποθήλασες??

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:
λέγεται ότι ευθύνεται για αυτισμό, αλλά ο γιατρός που το είπε μετά από καιρό το πήρε πίσω...
τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει...
βέβαια όλα τα εμβόλια μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά το τριπλό είναι πολύ δυνατό και στο εξωτερικό τα εμβόλια αυτά τα κάνουν ξεχωριστά, αλλά επειδή κοστίζει εδώ το κάνουν μαζί.
επειδή η διαγνωση για αυτισμό συμπίπτει με την ηλικία που γίνεται το εμβόλιο το έχουν συνδέσει....
τώρα δεν ξέρω τι συμβαίνει στα αληθεια....
φια το συγκεκριμενο εμβολιο ειχα ακουσει προσφατα εναν καθηγητη πανεπηστημιου,με ειδικευση στον αυτισμο να λεει οτι δεν εχει καμια σχεση το εμβολιο με τον αυτισμο.και διαβασα και στο internet και λεει τα ιδια.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια ναι, είναι πολυσυζητημένο, το ξέρω! Γι' αυτό και ρώτησα τι κάνατε τελικά. lenaki τα ίδια ξέρω κι εγώ, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει: Λένε λοιπόν, ότι στην ηλικία των 15 μηνών ενδέχεται να εκδηλωθεί ο αυτισμός (αν είναι να εκδηλωθεί εννοώ φυσικά), ή τουλάχιστον κάποια μορφή αυτισμού. Το θέμα για μένα είναι το εξής, τα παιδάκια που εμφανίζουν τον αυτισμό σε αυτή την ηλικία είναι παιδάκια που μέχρι τότε επικοινωνούν όπως όλα τα άλλα με το περιβάλλον τους, αντιδρούν στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός τους, είναι χαρούμενα και επικοινωνούν άψογα, με τον τρόπο τους πάντα και... ξαφνικά αλλάζουν συμπεριφορά; Ή πρόκειται για παιδάκια που έτσι κι αλλιώς ήταν πιο ήσυχα, απλά λόγω του ότι ήταν αρκετά μικρά δεν φαινόταν ο αυτισμός τους; Rolling Eyes Αυτή είναι η απορία που έχω επί του παρόντος, και αν κάποια μανούλα ξέρει κάτι παραπάνω γι' αυτό, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας διαφωτίσει!
Κατά τ' άλλα, μας βλέπω να το κάνουμε λογικά. Και σε μας η παιδίατρος ήταν καθησυχαστική και θεωρώ ότι πρέπει να την εμπιστευτούμε...!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Angie μου τι κουκλάκι είναι η μικρούλα σου, καλέ πώς μεγάλωσε!!!

Γεια σου Αλίκη μου!!! Τι κάνεις?? Χάθηκες κι εσύ ε?? Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!!! Τελικά αποθήλασες??

Γεια σου Angie!!! Λοιπόν, με τα πολλά δε σου ευχήθηκα κιόλας, έστω και με καθυστέρηση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτούλα σου!!! Ο,τι επιθυμείς κούκλα μου!!!
Λοιπόν ναι, τελικά αποθήλασα και η μικρούλα μου πίνει πλέον από μπιμπερό. Τελικά έδειξε προτίμηση στης Chicco... Βοήθησε για μένα που αποθήλασα πολύυυυυ σταδιακά, στην ουσία απλά ξεκίνησα να της φτιάχνω ξένο γαλατάκι και πρώτα της το έδινα εκείνο και μετά την έβαζα στο στήθος. Και νομίζω ότι με το στήθος τελειώσαμε πλέον, αφού πρόσφατα πήγα να την βάλω επειδή την είδα κάπως ως προς τη διάθεση της, αλλά ακούμπησε το κεφαλάκι της δίπλα και ούτε που ενδιαφέρθηκε για να θηλάσει... Άρα μάλλον το υπέροχο κεφάλαιο θηλασμός τελείωσε για τη μικρή μου, μετά από περίπου 14 μήνες, όχι κι άσχημα!
Εσείς πώς τα πάτε με το θέμα; Συνεχίζετε ακάθεκτες εεε; Και γιατί όχι... όσο το αντέχετε; Είναι το καλύτερο...!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Αλικάκι,εμείς το κάναμε,όταν ήταν ο μικρός 15 μηνών.Ρίξε μια ματιά παρακάτω,το είχαμε συζητήσει και παλιότερα....

http://forum.eimaimama.gr/t3783-topic?highlight=%CE%95%CE%9C%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%9F+MMR

Γεωργία,περαστικά στην μικρούλα σου!Εύχομαι να πέσει ο κακός πυρετούλης..
Τα υπόλοιπα παιδάκια,όλα καλά???Εμένα,την τελευταία εβδομάδα,παρουσίασε ανεξήγητη γκρίνια και κλάμμα με τον που τον έβαζα για ύπνο.Τελικά,του έβαλα το μουσικό κουτί από το περιστρεφόμενο,στην κούνια, και όλα καλά!!Δεν ξέρω,βέβαια,αν πόναγε και κάνα δοντακι,αλλά πάντως με την μουσικούλα σταμάτησε..
ΥΓ.Το αντιγριπικό,αποφάσισα να μην του το κάνω,τελικά.
Φιλάκια,σε όλες!!!!!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσια,περαστικουλυα στα ζουζουνια που ειναι αδιεθετα,ευτηχως εμεισ ως τωρα δεν κολησαμε καμια ιωσουλα και ευχομαι,ετσι να βγει ο χειμωνας,αυριο εχουμε εμβολιο τισ ανεμοβλογιας.....λιγο το φοβαμαι δεν ξερω,εσυσ το κανατε?οσο αναφορα για το αντιγριπικο εμβολιο συνηθωσ με ενημερωσε ο παιδιατροσ οτι το κανουν τα παιδια που εχουν σοβαρο προβλημα υγειας,και ειπα να μην το κανω,εσυσ τι λετε?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσια,περαστικουλυα στα ζουζουνια που ειναι αδιεθετα,ευτηχως εμεισ ως τωρα δεν κολησαμε καμια ιωσουλα και ευχομαι,ετσι να βγει ο χειμωνας,αυριο εχουμε εμβολιο τισ ανεμοβλογιας.....λιγο το φοβαμαι δεν ξερω,εσυσ το κανατε?οσο αναφορα για το αντιγριπικο εμβολιο συνηθωσ με ενημερωσε ο παιδιατροσ οτι το κανουν τα παιδια που εχουν σοβαρο προβλημα υγειας,και ειπα να μην το κανω,εσυσ τι λετε?

Ζουζουνίτσα,πόσο είναι το ζουζούνι σου???Εμείς της ανεμοβλογιας,τώρα κοιτάζω το βιβλιάριο,λέει πως το κάναμε τον Ιούλιο,την πρώτη δόση και την δεύτερη τον άλλο Ιούλιο που μας έρχεται.....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
20 νοεμβριου θα γινει 16 μηνων,και αυριο θα κανουμε τιν 1 δοση ανεμοβλογιας

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:20 νοεμβριου θα γινει 16 μηνων,και αυριο θα κανουμε τιν 1 δοση ανεμοβλογιας

Σοβαρά ε???Χμμμ,κι εμείς γιατί το κάναμε τόσο νωρίς?????
Είναι φυσιολογικό,άραγε???
Με τρεις μήνες διαφορά..........
Κορίτσια,νέο θέμα συζήτησης!!!!!
Πότε το κάνατε εσείς???????

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εμεις ειμαστε 16 μηνων και δεν εχουμε κανει ακομα της ανεμοβλογιας..... Rolling Eyes

mommy12585

mommy12585
Καλημέρα μανούλες!!!! Εμένα το έκανε τον Σεπτέμβριο της ανεμοβλογιάς, ήταν τότε 16 μηνών και την πείραξε κιόλας τη ζουζούνα μου αλλά όλα καλά τώρα...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
οταν λες τιν πειραξε ,πως τιν πειραξε?αχ αυριο θα το κανουμε και φοβαμαι........

chicken

chicken
Εμείς σήμερα θα κάνουμε εμβόλιο που είναι 16 μηνών το κοριτσάκι μου. Όμως δεν θα κάνουμε της ανεμοβλογιάς, θα κάνουμε το MMR Shocked
Εμείς πότε θα το κάνουμε της ανεμοβλογιάς οεο? Razz Razz
Εσείς το MMR το έχετε κάνει?
Έχει καμμιά παρενέργεια?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:Εμείς σήμερα θα κάνουμε εμβόλιο που είναι 16 μηνών το κοριτσάκι μου. Όμως δεν θα κάνουμε της ανεμοβλογιάς, θα κάνουμε το MMR Shocked
Εμείς πότε θα το κάνουμε της ανεμοβλογιάς οεο? Razz Razz δεν ξερω ευγενουλαα
Εσείς το MMR το έχετε κάνει? ναιιιιι
Έχει καμμιά παρενέργεια?
εμας ειχε.γενικα το mmr ειναι βαρυ εμβολιο.μπορει να σου κανει πυρετο μεχρι την 12η ημερα.εμας μας εκανε δεκατα.αλλα γενικα μας πειραξε αρκετα.μεχρι και διαροια του εκανε.μεσα στις 12 μερες ολα αυτα.ο διονυσης πρωτη φορα εκανε δεκατα.δεν εχουμε κανει γενικως πυρετο.απο το εμβολιο ειναι.και γκρινιαααααααααα και ανησυχιααααααααααα.αλλα το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.απλα μου ειπε ο γιατρος οτι μονο σε αυτο εκδηλωνουν καποια παιδια παρενεργειες.εμεις μεχρι τωρα δεν ειχαμε ποτε.σε αυτο τα ειδαμε ολααααVery Happy

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:
chicken έγραψε:Εμείς σήμερα θα κάνουμε εμβόλιο που είναι 16 μηνών το κοριτσάκι μου. Όμως δεν θα κάνουμε της ανεμοβλογιάς, θα κάνουμε το MMR Shocked
Έχει καμμιά παρενέργεια?
εμας ειχε.γενικα το mmr ειναι βαρυ εμβολιο.μπορει να σου κανει πυρετο μεχρι την 12η ημερα.εμας μας εκανε δεκατα.αλλα γενικα μας πειραξε αρκετα.μεχρι και διαροια του εκανε.μεσα στις 12 μερες ολα αυτα.ο διονυσης πρωτη φορα εκανε δεκατα.δεν εχουμε κανει γενικως πυρετο.απο το εμβολιο ειναι.και γκρινιαααααααααα και ανησυχιααααααααααα.αλλα το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο.απλα μου ειπε ο γιατρος οτι μονο σε αυτο εκδηλωνουν καποια παιδια παρενεργειες.εμεις μεχρι τωρα δεν ειχαμε ποτε.σε αυτο τα ειδαμε ολααααVery Happy

Ασταδιάλα παλιοεμβόλια
12η μέρα? μνήσθητί μου κύριε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 534787

Thanks Βιβίκο μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:
Έχει καμμιά παρενέργεια?

Ασταδιάλα παλιοεμβόλια
12η μέρα? μνήσθητί μου κύριε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Thanks Βιβίκο μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ολα θα ειναι οκ μωλε.τιποτα δεν θα παθει.

να μην ειναι ομως καθολου κρυωμενη ετσι?Very Happy

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:

Έχει συνάχι καλέ και βήχει κιόλας.
Της το είπα βέβαια της παιδιάτρου και μου είπε πως αφού θα πάμε πρώτα θα την εξετάσει και θα δει αν θα της το κάνει.
Βασικά η μικρή τα περνάει όλα στο "πόδι" -φτου φτου μη το ματιάσω το βλαστάρι μου- γιαυτό και δεν την φοβάμαι. Very Happy

Άσχετο, ξέρεις ποιός με πήρε την Παρασκευή απο το γραφείο? Χτές το βράδυ το είδα και δεν έχω πάρει ακόμα να ρωτήσω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 24 4872

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Έχει συνάχι καλέ και βήχει κιόλας.
Της το είπα βέβαια της παιδιάτρου και μου είπε πως αφού θα πάμε πρώτα θα την εξετάσει και θα δει αν θα της το κάνει.
Βασικά η μικρή τα περνάει όλα στο "πόδι" -φτου φτου μη το ματιάσω το βλαστάρι μου- γιαυτό και δεν την φοβάμαι. Very Happy

Άσχετο, ξέρεις ποιός με πήρε την Παρασκευή απο το γραφείο? Χτές το βράδυ το είδα και δεν έχω πάρει ακόμα να ρωτήσω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

οχι καμαρι μου δεν ξερω,εφυγα και νωρις εγω την παρασκευη.θα ρωτησω και θα σου στειλω μηνυματακι.ποτε γυρνας ρε συ?δεν βαρεθηκες το καθησιο?τεμπελααααααααααTwisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις