Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
169 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 169 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
grammatiki έγραψε:εμενα το απογευμα για παραδειγμα τρωει κανονικα αυτο που ειναι να φαει και καποιες μερες μετα απο καμια ωρα της δινω και λιγη κιντερ αυγο δεν ειναι κακο μια στο τοσο να τρωνε και μια λιχουδια.

κιόμως η παιδίατρος μου είπε πως πριν τα δύο πρέπει να αποφεύγονται γλυκά, αλλαντικά και τηγανιτά.
και εμενα μου το επισημανε ,και οταν του ειπα οτι εχει δοκιμασει 2-3 φορες μου ειπε οκ αλλα να μην γινει κανονας να το αποφευγω οσο μπορω και το τηρω..ειναι και λιγεροκορμος το πουλι μουυυ Very Happy

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:

εμενα ο χαβουζακος μου φτου φτου τρωει προς το παρον τα παντα.αλλα δεν του φτιαχνω πια ξεχωριστο φαγητο,εδω και καιρο τρωει οτι και εμεις απλα τα φτιαχνω πολυ ελαφρια και εμεις βαζουμε εξτρα αλατι στο πιατο μας.Ειναι στο παιδι βεβαια.καποια παιδια σταματανε απο νωρις καποιες γευσεις.Της κουμπαρας μου ρε κοριτσια μονο γαλα πινει .ειναι 20 μηνων σχεδον ,δεν θελει τιποτααααα.μεγαλος γολγοθας και αυτο.

Σώπα καλέ που είναι στο παιδί,
τι θα το μάθεις να τρώει είναι... δυστυχώς.
Το παιδί μιας γνωστής μας 3 ετών σχεδόν και τρώει μόνο απ έξω. Μόνο goodys σουβλάκια και πίτσα. τίποτα άλλο. Το παιδί έμαθε και διάλεξε?
Εντωμεταξύ τρώει μόνο μια φορά την ημέρα είναι κάτασπρο το καμάρι μου και τα περσινά του ρούχα του πέφτουν.
Ε δεν θέλει κωλόχερο αυτή η μάνα να ισιώσει? Τι σημαίνει αυτά θέλει το παιδί να φάει? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 654655

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

εμενα ο χαβουζακος μου φτου φτου τρωει προς το παρον τα παντα.αλλα δεν του φτιαχνω πια ξεχωριστο φαγητο,εδω και καιρο τρωει οτι και εμεις απλα τα φτιαχνω πολυ ελαφρια και εμεις βαζουμε εξτρα αλατι στο πιατο μας.Ειναι στο παιδι βεβαια.καποια παιδια σταματανε απο νωρις καποιες γευσεις.Της κουμπαρας μου ρε κοριτσια μονο γαλα πινει .ειναι 20 μηνων σχεδον ,δεν θελει τιποτααααα.μεγαλος γολγοθας και αυτο.

Το παιδί μιας γνωστής μας 3 ετών σχεδόν και τρώει μόνο απ έξω. Μόνο goodys σουβλάκια και πίτσα. τίποτα άλλο. Το παιδί έμαθε και διάλεξε?
Εντωμεταξύ τρώει μόνο μια φορά την ημέρα είναι κάτασπρο το καμάρι μου και τα περσινά του ρούχα του πέφτουν.
Ε δεν θέλει κωλόχερο αυτή η μάνα να ισιώσει? Τι σημαίνει αυτά θέλει το παιδί να φάει? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 654655 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 654655

αυτα ειναι παπαριες καμαρωτες ακου αυτα τρωει μονο.απαραδεκτη.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Ε δεν θέλει κωλόχερο αυτή η μάνα να ισιώσει? Τι σημαίνει αυτά θέλει το παιδί να φάει? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και ομω ς η κορη της η μια τρωει μια χαρα αλλα ο γιος εκει επιμονη στο οχι .και δεν τους παιρνει σε πληροφορω τιποτα απο εξω.μιλησε απειρεςς φορες με τον παιδιατρο και της ειπε οτι αφου δεν ..ας πινει γαλα.καθε μερα του ετοιμαζει φαγητο αλλα δεν ...σπανια θα κατσει να φαει.

chicken

chicken
Και εμένα αποφεύγονται μου είπε, όχι απαγορεύονται. Αλλά ξέρεις πως το σκέφτομαι? Αν απο τώρα μάθει αυτα τα χαζά, τριών και τεσσάρων που θα τα ξέρει σίγουρα, πόσα θα τρώει?
Για μένα το μέτρο πρέπει να μπει στα τρία. Δηλαδή τι θα πάθει το μικρό αν δεν φάει σοκολάτα μέχρι τα τρία του? Τι του προσφέρει?
Δεν υπάρχουν ενναλακτικές για υγιεινά σνακ?

Γραμματική μου, δεν μιλάω για σένα, εσύ πολύ καλά κάνεις και δίνεις στο μικράκι σου, για την δική μου λέω και πως το βλέπω εγώ Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:Και εμένα αποφεύγονται μου είπε, όχι απαγορεύονται. Αλλά ξέρεις πως το σκέφτομαι? Αν απο τώρα μάθει αυτα τα χαζά, τριών και τεσσάρων που θα τα ξέρει σίγουρα, πόσα θα τρώει?
Για μένα το μέτρο πρέπει να μπει στα τρία. Δηλαδή τι θα πάθει το μικρό αν δεν φάει σοκολάτα μέχρι τα τρία του? Τι του προσφέρει?
Δεν υπάρχουν ενναλακτικές για υγιεινά σνακ?

Γραμματική μου, δεν μιλάω για σένα, εσύ πολύ καλά κάνεις και δίνεις στο μικράκι σου, για την δική μου λέω και πως το βλέπω εγώ Very Happy

ναι μην ανησυχεις δεν παρεξηγουμαι σιγουρα δεν της προσφερει τιποτα απλα ως ανθρωπακι και αυτο το λυπαμαι να μην δοκιμαζει καινουρια πραγματακια εστω και αυτα τα χαζα.

chicken

chicken
mamavivo έγραψε:
και ομω ς η κορη της η μια τρωει μια χαρα αλλα ο γιος εκει επιμονη στο οχι .και δεν τους παιρνει σε πληροφορω τιποτα απο εξω.μιλησε απειρεςς φορες με τον παιδιατρο και της ειπε οτι αφου δεν ..ας πινει γαλα.καθε μερα του ετοιμαζει φαγητο αλλα δεν ...σπανια θα κατσει να φαει.

Έλα ρε συ Βιβή τώρα, νομίζεις η Βάλια μόλις είδε το μοσχάρι μου έκανε μιαμ μιαμ? Αναγούλα του ερχόταν του μωρού. Εμετό πήγαινε να κάνει κάθε φορά με το κουτάλι και κάθε φορά έτρωγε μια κουταλιά παραπάνω. Αν έλεγα, οκ λέει όχι ας την ξαναβάλω στο βυζί, έχεις την εντύπωση πως θα μάθαινε να μασάει 8 μηνών ή πως θα ζητούσε μόνη της φαγητό?
Επιμένω πως είναι θέμα μαμάς το τι θα τρώει το παιδι. Ότι το μαθαίνεις να τρώει τρώει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Έλα ρε συ Βιβή τώρα, νομίζεις η Βάλια μόλις είδε το μοσχάρι μου έκανε μιαμ μιαμ? Αναγούλα του ερχόταν του μωρού. Εμετό πήγαινε να κάνει κάθε φορά με το κουτάλι και κάθε φορά έτρωγε μια κουταλιά παραπάνω. Αν έλεγα, οκ λέει όχι ας την ξαναβάλω στο βυζί, έχεις την εντύπωση πως θα μάθαινε να μασάει 8 μηνών ή πως θα ζητούσε μόνη της φαγητό?
Επιμένω πως είναι θέμα μαμάς το τι θα τρώει το παιδι. Ότι το μαθαίνεις να τρώει τρώει.

συμφωνω εν μερει μαζι σου .σιγουρα θελει να ασχοληθεις πολυ με ενα παιδι αλλα σιγουρα υπαρχουν και τα ιδιοτροπα παιδια που δεν τρωνε σχεδον τιποτα.ξερω δηλαδη παιδακια που τρωνε τα παντα και αλλα που τρωνε πολυ λιγα πραγματα και παιρνω παραδειγμα απο εμενα που οταν ημουν μικρη ημουν πολυ ιδιοτροπη στο φαγητο οσο και αν ασχολιοταν μαζι μου η μητερα μου.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
mamavivo έγραψε:

ρε συ σου λεω οτι βλεπω που συναντιομαστε συχνα..το παιδι ετρωγε κανονικα αλλα ξαφνικα στοπ .παθαμε πλακα ρε συ.και η κουμπαρα παει να σκασει σου λεω .ετσι στα ξαφνικα εκει που ηταν με χυμους,αυγο,φαγητακι .μιλαμε σπανια του δινει αυτα τα μπισκοτακια τα μιραντα ,πολυ σπανια.σου λεω το βλεπω και στεναχωριεμαι δεν ειναι οτι απλα μου τα λεει .

chicken

chicken
grammatiki έγραψε:

συμφωνω εν μερει μαζι σου .σιγουρα θελει να ασχοληθεις πολυ με ενα παιδι αλλα σιγουρα υπαρχουν και τα ιδιοτροπα παιδια που δεν τρωνε σχεδον τιποτα.ξερω δηλαδη παιδακια που τρωνε τα παντα και αλλα που τρωνε πολυ λιγα πραγματα και παιρνω παραδειγμα απο εμενα που οταν ημουν μικρη ημουν πολυ ιδιοτροπη στο φαγητο οσο και αν ασχολιοταν μαζι μου η μητερα μου.

Έχεις δίκιο σαυτό, αλλά αν δεν ασχοληθείς καθόλου και πεις αμέσως πως δεν το τρώει αυτό, ε δεν θα το φάει ποτέ. Αυτό λέω Very Happy

edit: Καλέ αυτή δεν είναι στην περίπτωση που λέω εγώ, μπορεί να βγάζει δοντάκια το παιδάκι ή να έχει ουρολοίμοξη (νομίζω πως τότε αρνούνται να φάνε)
Ε καλά, αν έχει και την σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου ας μη τον ζορίζει, θα φάει όταν θέλει το μικράκι

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Έχεις δίκιο σαυτό, αλλά αν δεν ασχοληθείς καθόλου και πεις αμέσως πως δεν το τρώει αυτό, ε δεν θα το φάει ποτέ. Αυτό λέω Very Happy

edit: Καλέ αυτή δεν είναι στην περίπτωση που λέω εγώ, μπορεί να βγάζει δοντάκια το παιδάκι ή να έχει ουρολοίμοξη (νομίζω πως τότε αρνούνται να φάνε)
Ε καλά, αν έχει και την σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου ας μη τον ζορίζει, θα φάει όταν θέλει το μικράκι

συμφωνω με την chicken αν ετρωγε ταπαντα και ξαφνικα δεν τρωει τιποτα κατι αλλο συμβαινει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο ποιο ειναι το ονομα σου chicken για να μην σε αποκαλω chicken;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καθε μερα του ετοιμαζει φαγητο και επιμενει ,μπορει να της παρει και πανω απο ωρα η φαση .εχει αρνηση απλα.του δινει κατι αλλο παλι τα ιδια.

edit: Καλέ αυτή δεν είναι στην περίπτωση που λέω εγώ, μπορεί να βγάζει δοντάκια το παιδάκι ή να έχει ουρολοίμοξη (νομίζω πως τότε αρνούνται να φάνε)δεν εχει κατι απο οσο ξερω.
ποτε ομως? υπομονη θελει.αυτη στεναχωριεται πολυ.στο βαρος του βεβαια ειναι κανονικοτατος και κανανε και εξετασεις και ειναι τουρμπος .

athand

athand
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
mangio έγραψε:
Angie_77 έγραψε:Και τώρα μια ερώτηση:

Τι τους φοράτε μέσα στο σπίτι όλη μέρα για να περπατάνε??

Λοιπόν εγώ της φοράω ένα ζευγάρι καλτσάκια βαμβακερά και από πάνω κάτι καλτσάκια που βρήκα από το τζάμπο με λαστιχάκια από κάτω για να μην γλυστράει !! Παπουτσάκια δεν της φοράω γιατί δεν μπορώ να το έχω όλη μέρα με παπούτσια και εκτός αυτού φοβάμαι να μην πέφτει. Κάνω καλά ή θα το κρυώσω το παιδί μου??

Επίσης της φοράω από κάτω φορμάκι χοντρό και από πάνω μακρυμάνικο φανελάκι και μπλουζάκι. Θερμοκρασία έχω γύρω στους 20-21 βαθμούς. Εσείς??
Angie_77 μου δινεις θαρρος με τις διαστασεις σας!!
Εγω του φοραω παπουτσακια ολη μερα, ειναι κακό αυτο?Δεν ξερω Rolling Eyes ! Απο ρουχαλακια ενα μακρυμανικο ζιπουνακι(ή κοντομανικο αν δεν κανει τοσο κρυο) και ή μπλουζακι μακρυμανικο με ζακετακι ή πιο χοντρο μπλουζακι.Απο κατω φορμα συνηθως, τα παντελονακια για τις εξοδους!!Βαθμους εχουμε και εμεις 20-22 περιπου. Βασικά ένα κρανος έπρεπε να του φοραω Laughing , τα κουτουλιδια πανε συννεφο! Και οταν ακουγα (πριν γινω μανα) οτι θα πεφτουν ολα τα παιδια, σκεφτομουν:Οοοοοοοχι, αμα το προσεχω, δεν θα πεφτει!!! Κουνια που με κουναγε Embarassed !!!
Ξυπνησε κα ιμενα το ζουζουνι μου αργα σημερα, αλλα με τοσο ξενυχτι χτες πού να αντεξει?? καλα παιχνιδακια με τα μικρουλια σας!!
Α!Athand,εσενα πόσο είναι τα διδυμακια σου??

mangio καλησπέρα.Τα διδυμάκια μου σήμερα είναι 16 μηνων & 19 ημερων.

chicken

chicken
grammatiki έγραψε:ασχετο ποιο ειναι το ονομα σου chicken για να μην σε αποκαλω chicken;

Με λένε Ευγενία Very Happy Very Happy Very Happy αλλά απαντάω και στο κοτόπουλο Razz Razz

athand

athand
κορίτσια καλησπέρα σε όλες.μόλις τα κοίμισα τα ζουζουνάκια μου .ελπίζω να με αφήσουν λίγο να χαλαρώσω μαζί σας.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 215994

chicken

chicken
athand έγραψε:κορίτσια καλησπέρα σε όλες.μόλις τα κοίμισα τα ζουζουνάκια μου .ελπίζω να με αφήσουν λίγο να χαλαρώσω μαζί σας.

Δύο έχεις ε?
Πωπω Very Happy Very Happy
πως είναι?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:γαριδακια και τετοια δεν του εχω δωσει.

2 φορες εγλειψε λιγο παγωτο και αλλες δυο-τρεις λιγο γλυκο αυτα τα ολιγα.

προσπαθω να μην τα βλεπει γιατι κανει σαν τρελος οπως ξαναπα.και να του δωσω κατι δικο του εκεινη την ωρα το πεταει κατω και επιμενει στο δικο μου ,οποτε οταν ειναι μπροστα δεν τρωμε τετοια.
χαζο ειναι το παιδι που πας εσυ να το ξεγελασεις,με κατι δικο του?και η δικια μου ετσι κανει.παγωτο το καλοκαιρι ετρψγα το μεσημερι που κοιμοταν. Razz

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
grammatiki έγραψε:ασχετο ποιο ειναι το ονομα σου chicken για να μην σε αποκαλω chicken;

Με λένε Ευγενία Very Happy Very Happy Very Happy αλλά απαντάω και στο κοτόπουλο Razz Razz

χαχαχα οκ

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
mamavivo έγραψε:γαριδακια και τετοια δεν του εχω δωσει.

2 φορες εγλειψε λιγο παγωτο και αλλες δυο-τρεις λιγο γλυκο αυτα τα ολιγα.

προσπαθω να μην τα βλεπει γιατι κανει σαν τρελος οπως ξαναπα.και να του δωσω κατι δικο του εκεινη την ωρα το πεταει κατω και επιμενει στο δικο μου ,οποτε οταν ειναι μπροστα δεν τρωμε τετοια.
χαζο ειναι το παιδι που πας εσυ να το ξεγελασεις,με κατι δικο του?και η δικια μου ετσι κανει.παγωτο το καλοκαιρι ετρψγα το μεσημερι που κοιμοταν. Razz

βρε τα ατιμουλια τα εξυπνουλια...αχαχχα δικιο εχεις το εμπεδωσα.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athand έγραψε:κορίτσια καλησπέρα σε όλες.μόλις τα κοίμισα τα ζουζουνάκια μου .ελπίζω να με αφήσουν λίγο να χαλαρώσω μαζί σας.

καλησπερα και σε εσενα

athand

athand
chicken έγραψε:

Δύο έχεις ε?
Πωπω Very Happy Very Happy
πως είναι?

στην αρχή ήταν πολύ πολύ δύσκολα γιατί ήταν πρόωρα και τα πήρα πολύ μικρά σπίτι.τώρα όλα μου φαίνονται πλέον εύκολα.είναι μια συνήθεια.όχι βέβαια ότι δεν κουράζομαι αλλα είναι πολύ καλύτερα απο τις αρχές.πάντα όμως χρειάζεσαι και βοήθεια.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια δεν σας ειπα τα νεα μας.βγαζει 3 δοντακια,δυο τραπεζιτες επανω και ενα κατω(το 4ο απο τα κατω τα κεντρικα).ευτυχως δεν εχει γκρινια φτου φτου φτου,οταν εβγαζε τα πρωτα γκρινιαζε συνεχεια και εκανε και πυρετο.
και το δευτερο λεει και καινουριες λεξουλες.οτι της λεω προσπαθει να το πει
πλακα εχει η μεγαλη η κορη μου που οτι λεξη της κατεβει στο κεφαλι λεει στην μικρη να την πει. Very Happy

lenaki1982

εγώ στο σπίτι της φοράω τα καλτσάκια με τις βεντουζίτσες απο κάτω, κορμάκι κοντομανικο και πυτζαμούλες.
από γλυκά της δίνω μόνο ένα πολύ μικρό κομματάκι από αυτό που τυχόν θα τρώω εγώ, και το υπολοιπο προσπαθώ να το φάω γρήγορα.
συνήθως αν θέλω πατατάκια, γλυκά κλπ τα τρώω όταν η μικρή κοιμάται....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:Γεια σας και από εμενα !!!! Πω πω βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω !!!!

Αλίκη μου βλέπω το έχεις ρήξει στο τρέξιμο !!! Υπομονή μωρέ και εγώ πιστεύω πως είναι φάση !!! Αφού η μικρή σου εσένα πάντα έτρωγε κανονικά !!!! Φαντάζομαι πως θέλει να εξερευνήσει για τα καλά το σπίτι Laughing Laughing Laughing
Εμένα στο καρεκλάκι έκατσε μέχρι 11-12 μηνών δεν θυμάμαι !!! Άσε που πολλές φορές την τάιζα και στο καροτσάκι. Αλλά εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Το πρωί μπορεί να φαει μισό αχλαδάκι ή μπανανίτσα (δεν της τα λιώνω πλέον) και το μεσημέρι ότι φάμε εμείς (κάνα δυό κουταλίτσες) και το απόγευμα αν θα φάει από το δικό της λιωμένο φαί. Φαρίν λακτέ πλέον δεν τρώμε κάθε μέρα. Το γιαούρτι δεν της αρέσει. Το ρυζόγαλο δεν της αρέσει. Η κρέμα γιώτης το άνθος δεν της αρέσει. Άσε σου λέω....Και εννοείται την κυνηγάω όπου πάει για να φάει όλη μέρα αυτό το ελάχιστο που τρώει Crying or Very sad
Αχ κοριτσάκι μου τι τραβάς κι εσύ με τη μικρή σου!!! Υπομονή και σε σένα, τι να πω! Ναι, η μικρή μου γενικά τρώει. Βέβαια είναι και με τις μέρες της, αλλά είναι φυσιολογικό και δεν της πάω κόντρα. Σήμερα μου έδωσε και πάλι ελπίδα, γιατί από το πουθενά ξανακάθισε στο καρεκλάκι της για απογευματινό! Για την ακρίβεια... πήγα να βάλω για μένα να φάω και τσίριξε και έκανε μαμ-μαμ, οπότε μόλις πήγα να τη βάλω στο καρεκλάκι της κάθισε μετά χαράς! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 606100
Επίσης, είμαι σχετικά χαρούμενη γιατί βλέπω ότι σιγά-σιγά συνηθίζει στα λιγότερο αλεσμένα κι έτσι μου δίνει ελπίδες για το μέλλον... Επίσης, πλέον το τρώει με ευχαρίστηση και το ψαράκι (τα καταφέραμε μετά από μάχες!), οπότε μένει να παλέψω για τα όσπρια τώρα....
Το κακό είναι -μιας και το αναφέρατε και άλλες κοπέλες και με προλάβατε- ότι είναι μεγάλη γλυκατζού. Εγώ απέφευγα τελείως να της δίνω γλυκά και μπισκότα, αλλά η μαμά μου (μεγάλη γλυκατζού κι αυτή) που την προσέχει όσο λείπουμε στη δουλειά της έδωσε μερικές φορές λίγο σπιτικό κέικ και δε σταμάταγε. Επίσης και η μαμά μου και ο μπαμπάς της δίνουν στη μικρή μπισκοτάκι (από τα βρεφικά της nutricia) και τα λατρεύει σε σημείο που χτες μου τσίριζε όλη την ώρα κι έδειχνε με το χέρι της το ντουλάπι που είναι τα μπισκότα. Της έδωσα αλλά ήθελε κι άλλο και γενικά δεν ήθελε να σταματήσει να τα μασουλάει. Τι κακό κι αυτό, φαίνεται πως έμαθε στα γλυκά και δεν το θέλω καθόλου...

Στο θέμα με τα παντοφλάκια, εμείς της φοράμε κάτι παντοφλοπάπουτσα (έχει τέτοια στα dpam, μούγιερ κλπ). Τα λέμε έτσι διότι είναι σαν παπουτσάκια κλειστά και ανοιγοκλείνουν με φερμουάρ στην εξωτερική πλευρά, αλλά είναι μαλακά σαν παντοφλάκια και με υλικό κάπως σαν... βελουτέ να το πω; Δεν είναι για έξοδο, αλλά μόνο για μέσα στο σπίτι. Της φοράμε μερικές φορές και καλτσάκια με λαστιχάκια από κάτω, αλλά προτιμώ τα παντοφλοπάπουτσα αφενός για να είναι πιο ζεστό το πατουσάκι της, αφετέρου γιατί συνεχώς κλωτσάει πράγματα και παιχνίδια, οπότε να μην τραυματιστεί κιόλας...
Σε ρουχαλάκια μέσα στο σπίτι φοράει κοντομάνικο εσωρουχάκι και φορμίτσα από κάτω, μακρυμάνικο μπλουζάκι από πάνω. Αν τη δω κρύα φοράει και ζακετάκι από πάνω και είναι εντάξει. Το σπίτι έχει θερμοκρασία 20-21...

Σήμερα έκανε το εξής περίεργο: περπάτησε βηματάκια ενώ ήταν στις μύτες των ποδιών της. Γενικά τη βλέπω που παίζει πολύ με την ισορροπία της, φαίνεται γνωρίζει το σώμα τις και... δοκιμάζει τις ικανότητές της! Πάντως.. φτάνει πράγματα που δεν έφτανε πριν (ειδικά τώρα που τεντώνεται στις μύτες), οπότε πρέπει να αλλάξουμε θέση σε πολλά πράγματα και πάλι...
Φιλούρες σε μαμαδομπεμπάκια... Πάω να την πέσω κι εγώ η τελευταία και καταταλαιπωρημένη ξενύχτισα... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 32 850933

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις