Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
96 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 96 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χτες εζησα το χειροτερο απογευμα της ζωης μου.ενω η μικρη μου επαιζε με ενα αυτοκινητακι που εχει καποια στιγμη μπερδευτηκε και εσκασε με τη μουρη στο ξυλινο πατωμα.την σηκωνω και τι να δω.ολο το προσωπο της μες το αιμα.επαθα τον πανικο της ζωης μου.τελικα ειχε σκισει το πανω χειλος της και ευτυχως παναγια μου γλυτωσαμε τα ραματα.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα ...αχ κοριτσακι μου δυο φορεσ το εχω παθει αυτο η καρδια μου πηγε στιν κουλουρη,μια φορα τιν εσπρωξε ο γιος τις κουμπαρασ μου,στο μπαλκονι,πολυ αιμα μεχρι να ψαξω να βρω απο που βγενει τρελαθηκα.....τελοσ παντον ευτηχως που γλιτωσατε,μωρα ειναι θα πεσουν θα χτυπησουν. Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα χτυπησουν δεν αντιλεγω αλλα τοσο αιμα δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου και επαθα τρελο πανικο.μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι αυτο θα συμβαινει απο εδω και περα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:θα χτυπησουν δεν αντιλεγω αλλα τοσο αιμα δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου και επαθα τρελο πανικο.μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι αυτο θα συμβαινει απο εδω και περα.

α ρε γραμματικη σου κοπηκε το αιμα ε?μου εχει ηδη συμβει και σε καταλαβαινω .Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ημουν σε τετοιο πανικο που ελεγα στην 3χρονη ανιψια μου να παει στον κατω οροφο απο τις σκαλες να φωναξει τη μανα της.μετα καταλαβα τι ελεγα στο παιδακι.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
συνηθως τα χειλακια βγαζουν αιμα πολυ γιατι αιματονονται πολυ...τι να κανουμε θελουν τρελη προσοχη τωρα που ειναι σε φαση εξερευνησεις....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:ημουν σε τετοιο πανικο που ελεγα στην 3χρονη ανιψια μου να παει στον κατω οροφο απο τις σκαλες να φωναξει τη μανα της.μετα καταλαβα τι ελεγα στο παιδακι.

εγω ημουν μονη και μου ειχαν κοπει τα ποδια.τον περιποιηθηκα και οταν αντιληφθηκα οτι ολα ειναι οκ ,εκατσα στον καναπε και εκλαψα λιγο να ξεσπασω ..με κοιταγε καλα καλα ο διονυσακης και ηρθε η ψυχουλα μου και με πηρε αγκαλια..

ε ρε τι τραβαμε...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το θεμα δεν ειναι οτι δεν την προσεχα απλα δεν υπηρχε περιπτωση να την προλαβω.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΟΥΣΑ,ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΟΥΣΑ,ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ....

ναι μωρε δε πειραζει απλα τελικα καταλαβα οτι οτι και να κανουμε η βλακεια θα γινει μετα πως γινεται να μεινεις ψυχραιμη;

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΑΣΕ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ.....ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ,ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΧ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΠΟΛΛΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΒΡΟΝΧΙΟΛΙΤΙΔΑ.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το θεμα αρρωστια το εχω και εγω γιατι εχει αρρωστησει αρκετες φορες και ειναι ο μονιμος μου φοβος.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΑΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΦΟΒΙΑ ΧΙΧΙΧΙ Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια??
Κοιμίσατε τα μπεμπακια σας??Αντε αντε να ξεκουραστούμε και εμείς λίγο Very Happy , πριν αρχισουμε τις δουλειες παλι!!
Γραμματικούλα, περαστικά και υπομονή, δυστυχως πρεπει να συνηθισουμε στο οτι αυτο θα συμβαινει θελουμε δε θελουμε! Το παθαμε κ μεις μια φορα αυτό, εκει που απλα μπουσουλουσε χτυπαει το προσωπο στο πατωμα, δεν το σπουδαιολογησα κ μολις παω να τον σηκωσω να σου τα αιματα παντου.Το στομα του, το πατωμα, η πετσετα, εσκασα απο το φοβο μου, σκεφτηκα οτι με τοσο αιμα εσπασαν τα δοντια!Τελικα ειχε σκιστει το χειλακι!
Εγω στο δικο μου παιδι ειμαι πιο αναισθητη πλεον. Εχω παντα το αγχος στα αλλα παιδακια μου στο σχολειο(νηπιαγωγείο).Εκει φοβαμαι περισσοτερο γιατι δεν ειναι δικα μου!
Βρε κοριτσια με αγχωσατε λιγο!Θα παω να του παρω παντοφλάκια, δεν εχει Embarassed ! Τι νουμερο φορατε γενικως?Εμενα, 16μηνων, 20 ή και 21 αναλογα τη φορμα.
Παω να συνεχισω το φαγητο!Εχω μοσχαρακι γιουβετσι, κερναω Very Happy !!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:χτες εζησα το χειροτερο απογευμα της ζωης μου.ενω η μικρη μου επαιζε με ενα αυτοκινητακι που εχει καποια στιγμη μπερδευτηκε και εσκασε με τη μουρη στο ξυλινο πατωμα.την σηκωνω και τι να δω.ολο το προσωπο της μες το αιμα.επαθα τον πανικο της ζωης μου.τελικα ειχε σκισει το πανω χειλος της και ευτυχως παναγια μου γλυτωσαμε τα ραματα.

Αχ,το καημενούλι..ευτυχώς που ήταν μόνο αυτό.Τώρα είναι καλά ε??Δεν πονάει??
Το έχει πάθει κι ο δικός μου αυτό και τρόμαξα για δοντάκι,αλλά ευτυχώς ήταν μόνο το ούλο.
Εντωμεταξύ όλοι μου λένε ότι θα τα χω αυτά από δω και πέρα αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να το συνιθήσω!!Πέφτει και τρέμω..(στα κρυφά)!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mangio,γιατί αγχώθηκες καλέ???
Καλό είναι να του πάρεις παντοφλάκια για να μην κρυώνουν το ποδαράκια.
Την Ανοιξη,εγώ πάλι καλτσούλες θα του φοράω,με βεντουζίτσες.
Ο δικός μου είναι 17 και φοράει 21 νούμερο.Τα παντοφλάκια τα πήραμε 22,και επειδή δεν βγαίνουν σε 21 αλλά και να έχει ένα περιθώριο μικρό μπροστά,να μεγαλώσει το πόδι.Τα είδα δηλαδή ότι δεν ήταν μεγάλα.
Θα το δεις στο μαγαζί αυτό,να τον πάρεις μαζί σου.
Καλή όρεξη και καλή ξεκούραση!!!!

lenaki1982

εμένα 15.5 μηνών και φοράει 21 νούμερο παπούτσι.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΕΓΩ ΤΙΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΤΣΟΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Μ ΣΕ ΜΠΟΝΤΑΚΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΣΑΝ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΑΣΤΑ Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αλικακι έγραψε:Mangio,γιατί αγχώθηκες καλέ???
Ο δικός μου είναι 17 και φοράει 21 νούμερο.Τα παντοφλάκια τα πήραμε 22,και επειδή δεν βγαίνουν σε 21 αλλά και να έχει ένα περιθώριο μικρό μπροστά,να μεγαλώσει το πόδι.Τα είδα δηλαδή ότι δεν ήταν μεγάλα.
Γεια σου Αλικάκι Very Happy !!
Αγχώθηκα γιατί εγώ του φοράω μόνο παπουτσάκια μέσα στο σπίτι, και καλά για να είναι πιο σταθερός και για να ζεσταίνονται περισσότερο τα ποδαράκια του.
Να τον πάρω μαζί μου στο μαγαζί Rolling Eyes !Περίμενε να σκεφτώ!! θα τον βάλω στο αυτοκίνητο, θα αρχίσει να ουρλιάζει, θα σταματάω, θα ξανακλαίει, θα ξανασταματάω, θα κοντεύω να τρακάρω, θα νευριάζω και μετά από ώρες θα φτάσουμε, κουρασμένοι πια, στον προορισμό μας!!Κατάλαβα!!Θα τα πάρω μόνη μου Laughing !!

lenaki1982

κοριτσάκια άσχετο, αλλά εσείς που έχετε 1 μωράκι σκέφτεστε για δεύτερο???
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 33 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 33 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 33 4872

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:
αλικακι έγραψε:Mangio,γιατί αγχώθηκες καλέ???
Γεια σου Αλικάκι Very Happy !!
Αγχώθηκα γιατί εγώ του φοράω μόνο παπουτσάκια μέσα στο σπίτι, και καλά για να είναι πιο σταθερός και για να ζεσταίνονται περισσότερο τα ποδαράκια του.
Να τον πάρω μαζί μου στο μαγαζί Rolling Eyes !Περίμενε να σκεφτώ!! θα τον βάλω στο αυτοκίνητο, θα αρχίσει να ουρλιάζει, θα σταματάω, θα ξανακλαίει, θα ξανασταματάω, θα κοντεύω να τρακάρω, θα νευριάζω και μετά από ώρες θα φτάσουμε, κουρασμένοι πια, στον προορισμό μας!!Κατάλαβα!!Θα τα πάρω μόνη μου Laughing !!

ελα ρε τοσο πολυ??Very Happy

lenaki1982 έγραψε:κοριτσάκια άσχετο, αλλά εσείς που έχετε 1 μωράκι σκέφτεστε για δεύτερο???
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
σκεφτομαι σκεφτομαι.Very Happy

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:χτες εζησα το χειροτερο απογευμα της ζωης μου.ενω η μικρη μου επαιζε με ενα αυτοκινητακι που εχει καποια στιγμη μπερδευτηκε και εσκασε με τη μουρη στο ξυλινο πατωμα.την σηκωνω και τι να δω.ολο το προσωπο της μες το αιμα.επαθα τον πανικο της ζωης μου.τελικα ειχε σκισει το πανω χειλος της και ευτυχως παναγια μου γλυτωσαμε τα ραματα.
ελα ρε κριμα το καημενο.και η δικια μου 1-2 φορες τα χτυπησε τα χειλακια της.
καλο ειναι παντως να μενουμε ψυχραιμες.

lenaki1982 έγραψε:εμένα 15.5 μηνών και φοράει 21 νούμερο παπούτσι.
ποδαρα!!φτου.

lenaki1982 έγραψε:κοριτσάκια άσχετο, αλλά εσείς που έχετε 1 μωράκι σκέφτεστε για δεύτερο???
εγω εχω δυο και σκεφτομαι και για τριτο αλλα λιγο αργοτερα.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 33 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 33 4872 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 33 4872

chicken

chicken

πριν καμμιά βδομάδα ήμασταν ξαπλωμένοι με τον άντρα μου και βλέπαμε τηλεόραση. Εκεί λοιπόν που καθομαστανε, σκέφτομαι: "πως θα ήταν να ήμουν τώρα έγγυος?"
Κρύος ιδρώτας με έλουσε, πραγματικά.
Εγώ που θεωρητικά θέλω και δεύτερο παιδί, ακόμα δεν είμαι καθόλου έτοιμη...
Και αναρωτιέμαι, αν έχουν 3+ χρόνια διαφορά, θα παίζουν? θα έχουν καλή σχέση? Embarassed Embarassed

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
affraid affraid affraid (αυτός ο τύπος φωνάζει nnnnoooooooo έτσι δεν είναι Very Happy ???).

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα θα παιζουν.μην βιαζασαι αν δεν εισαι ετοιμη.και θα ειναι και καλυτερα,θα εχεις το μεγαλο σχολειο και θα ασχολεισαι αποκλειστικα με το μικρο καποιες ωρες,γιατι οταν θα ειναι και το μεγαλο στο σπιτι δεν θα μπορεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις