Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
168 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 168 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικάκι τι κάνετε σήμερα??
Τι έχει το μικρούλι σου??

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικη τι εχει ο μικρος?αρρωστησε παλι?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Αλικάκι τι κάνετε σήμερα??
Τι έχει το μικρούλι σου??

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:αλικη τι εχει ο μικρος?αρρωστησε παλι?

Μόλις μπήκα για λίγο,μέχρι να ξυπνήσει ο μικρούλης μου.Κοριτσάκια,έχω ανεβάσει και θεματάκι σχετικό.Πήγαμε στον παιδίατρο και του κατέβασε το πουλάκι.Έβγαλε και πολύ λίγο αιματάκι και σπάραζε το παιδάκι μου,απ'τον πόνο.Μου είπε ο γιατρός ότι όλα είναι καλά,ευτυχώς,αλλά θα πονάει για 2-3 μερούλες,όταν θα κάνει τσίσα γιατί θα τον τσούζει.Του δίνω ντεπόν για να ηρεμεί.Το βράδυ κοιμήθηκε καλά,μόνο μια φορά ξύπνησε και έκλαιγε αλλά τον ηρέμησα.Σήμερα είναι καλύτερα.Πιστεύω όσο περνάνε οι ώρες να του περάσει εντελώς.Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!Υγεία πάνω απ'όλα να έχουν τα παιδάκια μας!!Το πιο σημαντικό!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ζορι με τα αγορακια ειναι αυτο με το πουλακι τους.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικάκι περαστικά σας! Θα περάσει, καντε υπομονη.
Η παιδίατρος μας ειπε και μας τώρα να πάμε σε παιδοχειρούργο να εξετάσει το πουλάκι του. Στο νοσοκομείο οταν είχαμε νοσηλευτεί 2 μηνών ,μου έλεγαν εκεί να του το ανοίγω καθε μέρα και από λίγο για να μην το ανοίξει λέει απότομα ο παιδίατρος.Το έκανα και γω αραιά και πού ,δεν ήξερα και μετά μου είπε η παιδίατρος να μην το ξανακάνω αυτό, είναι δουλειά παιδοχειρούργου πότε και αν θα το κάνει. Εμείς έχουμε θέμα και με υδρονέφρωση, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.
Υγεία πάνω απ' όλα δε λές τίποτα!
καλό βράδυ να έχετε χωρίς ποναλάκια.....

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
auta akouw k skeutomai ti me perimenei... poso diaforetiki einai i frontida koritsion k agorion........ pou tha paei omos, tha ta kataferw k me ton gio mou Cool

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:το ζορι με τα αγορακια ειναι αυτο με το πουλακι τους.

Ζόρι δεν λες τίποτα,Γεωργία μου!

mangio έγραψε:Αλικάκι περαστικά σας! Θα περάσει, καντε υπομονη.
Η παιδίατρος μας ειπε και μας τώρα να πάμε σε παιδοχειρούργο να εξετάσει το πουλάκι του. Στο νοσοκομείο οταν είχαμε νοσηλευτεί 2 μηνών ,μου έλεγαν εκεί να του το ανοίγω καθε μέρα και από λίγο για να μην το ανοίξει λέει απότομα ο παιδίατρος.Το έκανα και γω αραιά και πού ,δεν ήξερα και μετά μου είπε η παιδίατρος να μην το ξανακάνω αυτό, είναι δουλειά παιδοχειρούργου πότε και αν θα το κάνει. Εμείς έχουμε θέμα και με υδρονέφρωση, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.
Υγεία πάνω απ' όλα δε λές τίποτα!
καλό βράδυ να έχετε χωρίς ποναλάκια.....

Ευχαριστούμε πολύ!
Υδρονέφρωση??Περαστικά σας.Εύχομαι να περάσει και να μην ταλαιπωρείται το ζουζούνι σου!
Χτες ήταν λίγο καλά ο δικός μου.Του έδωσα βέβαια πονστάν γιατί σε κάποια φάση έκλαιγε πολύ,αλλά μετά κοιμήθηκε.
Εσένα σου είπαν για παιδοχειρούργο??Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σ'αυτό το θέμα.

Ana έγραψε:auta akouw k skeutomai ti me perimenei... poso diaforetiki einai i frontida koritsion k agorion........ pou tha paei omos, tha ta kataferw k me ton gio mou Cool

Ναι,μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε,θα τα καταφέρεις.Μην επηρεάζεσαι από τα δικά μας!

Φιλάκια σε όλα τα παιδάκια!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα τσουπριτσες!!!
κι εμενα ο προηγουμενος παιδιατρος ειχε πει να μην το πειραζουμε,αλλα εγω του το ανοιγα καθε μερα μετα το μπανιο λιγακι...η παιδιατρος που πηγαμε τωρα μου ειπε οτι καλα εκανα και δεν θα χρειαστει να κανουμε τιποτα ειναι σχεδον ετοιμο

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι πως ειναι ο μικρουλης σου τωρα,ηρεμησε?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:αλικακι πως ειναι ο μικρουλης σου τωρα,ηρεμησε?

Καλησπέρα!!Ναι,από χτες ήταν καλύτερα και σήμερα μια χαρά απ'αυτό το θέμα...γιατί σκάει μύτη ο τραπεζίτης και έχουμε άλλο θέμα τώρα!!!Αλλά ευτυχώς όλα καλά!Σ'ευχαριστώ πολύ!!
Κι εσένα,σε αυτό το θέμα, καλά είναι απ'ότι διάβασα ε??Πάλι καλά γιατί πέρασε πολύ πόνο ο καημενούλης μου.Τώρα θα ξέρω...για το επόμενο,αν είναι αγόρι,χαχα!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες μου τι κανετε???τα μπουμπουκακια σας???
αλικακι χαιρομαι που ειναι καλυτερα το αντρακι σου...αντε να βγαλετε και το δοντακι να ηρεμησει ο ζουζουνος

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,μην χανόμαστε!!!Τι κάνουν τα παιδάκια σας???Εύχομαι να είναι όλα καλά με τις παλιοιώσεις που κυκλοφορούν..
Τον δικό μου τον βλέπω να αλωνίζει και χαίρομαι τόσο πολύ!!Έχει γίνει αντράκι!!Τριγυρνάει σ'όλο το σπίτι με καμάρι,χαχα!!!!!!
Hapiness,ευτυχώς βγήκε μια ακρούλα απ'το δοντάκι και ηρέμησε τώρα 2 βράδυα,άντε να τελειώνουμε με τα δοντάκια.Αυτό είναι το εντέκατο δοντάκι μας.Εσάς πόσα έχουν βγάλει??Φιλάκια σε όλες και όλα τα παιδάκια!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
geia soy alikaki moy!etsi mprabw na mhn xanwmaste,xairomai poy to zoyzoynisoy einai kala Very Happy .kai emena h dikh moy mia xara einai alonizei sto spiti ,emeis exoyme 4 dontakia alla twra einai prismenos o dexia trapeziths oso gia tis iwseis oso mporoyme portokalia fysika h dikh ta sixainetai alla kai 5 koytalies na faei eyxaristhmeni.ase mwrw exw kai kati ponoys perioydoy egw edw kai 6 meres xwris na perimenw eyxomai na allaxe o kyklos moy,kai katalabeneis ponos kai treximo me tim mikrh moy.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερες μανουλες.
εμεις αλωνιζουμε πλεον σαν τους τρελους και τυα μυαλα στα καγκελα.εχει βαλει στοχο να σπασει την τηλεοραση.εχουμε βγαλει ηδη 16 δοντακια και ειμαστε 11,5 κιλα .περασαμε μια γερη γαστρεντεριτιδα(γιος-μανα)αλλα συνηλθαμε.πρωτη φορα του πηραν αιμα στο μετροπολιταν που τον πηγα και τα χρειαστηκα απο τα ουρλιαχτα του.
Αλλα ουτε μαι μερα δεν εχασε η ψυχουλα το κεφι του.
τον βλεπω να μεγαλωνει και τρελαινομαιιιιιιιιιι .τι εξυπνα που ειναι τα παιδακια?πως μας κουμανταρουν τοσο καλα?
ατιμα πλασματακια.
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΣΟΥΠΡΕς.

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamavino 16 δόντια!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 18 606100 κρατάς χαλαρά τη πρώτη θέση. Εμείς ήμασταν άρρωστες (μαμά - κόρη) τώρα βέβαια μας έμεινε μόνο ένα ψιλό μπούκωμα και εμένα δεν έχει περάσει τελείως η βρογχίτιδα αλλά οκ. Τη Παρασκευή επιτέλους ανεβαίνω Αθήνα για πολλές πολλές βόλτες. Ααααα έσκασε και το 12ο δόντι και μάλιστα τη μέρα που είχε πυρετό από την ίωση. Εκεί να δείτε γλέντια

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα DIM τι κανεις?
που μενεις ζακυνθο?
ο αντρας μου ειναι απο τον Αγιο Λεων.

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑΣ ΜΟΥ, 13/07/2010 ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΙΣ 8:05 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 18 417472

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Siren, καλωσηρθες Very Happy !!!
Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να είναι πάντα υγιής!!! Και ολα τα μωράκια εννοείται!!!
Basilikaki,εδώ λέμε ακόμα μωράκια τους άντρες μας , φαντάσου τα ζουζούνια μαςRazz !!!
Κορίτσια, οσον αφορα τα δόντια πλησιάζουμε και μεις το στόχο!!! Εσκασε και το 15ο , άντε να μετράμε αντίστροφα!! Καλή υπομονή σε όλα τα μωράκια!!(και στις μαμάδες βεβαίως βεβαίως Smile !!)

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:geia soy alikaki moy!etsi mprabw na mhn xanwmaste,xairomai poy to zoyzoynisoy einai kala Very Happy .kai emena h dikh moy mia xara einai alonizei sto spiti ,emeis exoyme 4 dontakia alla twra einai prismenos o dexia trapeziths oso gia tis iwseis oso mporoyme portokalia fysika h dikh ta sixainetai alla kai 5 koytalies na faei eyxaristhmeni.ase mwrw exw kai kati ponoys perioydoy egw edw kai 6 meres xwris na perimenw eyxomai na allaxe o kyklos moy,kai katalabeneis ponos kai treximo me tim mikrh moy.

Να'σαι καλά,σ'ευχαριστώ!!Υπομονή θα τα βγάλετε και εσεις τα δοντάκια σας,που θα πάει??
Ευτυχώς εμένα τον πίνει τον χυμό,τουλάχιστον να δυναμώνει λίγο ο οργανισμός,για να δούμε,αν και έχουμε λίγες μυξούλες από χτες.
Όσο για τον πόνο,μήπως είναι ωορυξία ή μήπως κρύωσες.Αυτό μου συμβαίνει και μένα και κυρίως καταχείμωνα αν φοράω κοντά μπουφανάκια.Πάντως αν επιμείνουν οι πόνοι,κάνε μια βόλτα στον γιατρό σου,να σου πει κι αυτός.

Βιβή,16 δόντια???Μωρέ μπράβο σας!!!Εσείς κοντεύετε να τα βγάλετε όλα!!!!

Dim,πυρετός και δοντάκι ε??Σας καταλαβαίνω!!!Περαστικά σε σένα,μιας και έγραψες ότι η μικρή είναι καλύτερα.

Siren,καλώς ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει το ζουζούνι!!!!!Και γω ΙΑΣΩ γέννησα.

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλικακι ειδες? τα ξεπεταξαμε χωρις πονους ευτυχως.για τα υπολοιπα θα δειξει.

μετα απο τρελους κολικους δεν θα αντεχα και πονους δοντιων θα τρελαινομουν .
απλα οταν βγαζει ή προκειται να βγαλει ξυπναει την νυχτα και θελει αγκαλια και εκει πλεον το καταλαβαινω.

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:Siren, καλωσηρθες Very Happy !!!
Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να είναι πάντα υγιής!!! Και ολα τα μωράκια εννοείται!!!
Basilikaki,εδώ λέμε ακόμα μωράκια τους άντρες μας , φαντάσου τα ζουζούνια μαςRazz !!!
Κορίτσια, οσον αφορα τα δόντια πλησιάζουμε και μεις το στόχο!!! Εσκασε και το 15ο , άντε να μετράμε αντίστροφα!! Καλή υπομονή σε όλα τα μωράκια!!(και στις μαμάδες βεβαίως βεβαίως Smile !!)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ, ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΩΝ Shocked ΑΛΙΚΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 18 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ναι αλικακι ειδες? τα ξεπεταξαμε χωρις πονους ευτυχως.για τα υπολοιπα θα δειξει.

μετα απο τρελους κολικους δεν θα αντεχα και πονους δοντιων θα τρελαινομουν .
απλα οταν βγαζει ή προκειται να βγαλει ξυπναει την νυχτα και θελει αγκαλια και εκει πλεον το καταλαβαινω.

Πάλι καλά!!!Είστε τυχεροί!!!Εμείς έχουμε πόνους και κλάμματα και δεν κοιμάται εύκολα και όλα αυτά τα καλά χαχα!!!!Και τα υπόλοιπα έτσι θα στα βγάλει,θα το δεις..είναι στον οργανισμό φαίνεται!!!

Να'σαι καλά ,siren,σ'ευχαριστώ!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
siren έγραψε:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ, ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΩΝ Shocked ΑΛΙΚΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 18 417472
Siren, σε ευχαριστώ και γω!!!
3 μηνών ε??Το κάθε παιδάκι όμως!!! Εμάς έβγαλε 5 μηνών το πρώτο και θα ήθελα(λέμε τώρα!!), μέχρι 18μηνών να τα έχει βγάλει όλα!!! Πολλά ζητάω???Μήπως και περιοριστούν λίιιιγο τα κλάματα και τα ξενύχτια!!Το ξανασκέφτηκα!!Πολλά ζητάω Laughing !

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:
siren έγραψε:
Siren, σε ευχαριστώ και γω!!!
3 μηνών ε??Το κάθε παιδάκι όμως!!! Εμάς έβγαλε 5 μηνών το πρώτο και θα ήθελα(λέμε τώρα!!), μέχρι 18μηνών να τα έχει βγάλει όλα!!! Πολλά ζητάω???Μήπως και περιοριστούν λίιιιγο τα κλάματα και τα ξενύχτια!!Το ξανασκέφτηκα!!Πολλά ζητάω Laughing !

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΛΠΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ?????? Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις