626 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 Τρι Νοε 15, 2011 4:58 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:kαλημερα κοριτσακια.
αλικακι μου ειναι μικρος ακομα μωλε.μην φοβασαι με τις κουκλες.βλεπει το ενα το αλλο.οταν παιζουν .στο σπιτι σας παιζει με τα δικα του ε?
βρε μην αγχω.
οκ!!Δεν αγχώ!!!!χαχαχ!!!Ναι,Βιβή μου,στο σπίτι μας παίζει με τα παιχνίδια του.Δεν έχω φέρει καμιά κούκλα από το πατρικό μου,να φανταστείς!!!!mommy12585 έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε??
zoyzoynitsa mou μην αγχώνεσαι αδικά καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! στο είπα και χτες..
Αλικάκι δεν πειράζει που παίρνει τις κούκλες καλέ, παιχνίδι είναι και το περιεργάζεται!!! Το ίδιο δεν κάνει και με οτιδήποτε άλλο anyway??? Δεν παίρνει άλλα πράματα όπως τηλεκοντρολ, κινητά κλπ? το ίδιο και το αυτό είναι για το παιδάκι σου...δεν είναι ότι παίζει!!!!
Αν σου ζήταγε να του έπαιρνες κούκλα να ανησυχούσες χαχαχαχα...
Δεν υπάρχει λόγος είναι πολύ μικρούλης!!
Και ο ανιψιός μου όταν έρχεται σπίτι τον βάζουμε στο ροζ ποδηλατάκι της κόρης μου, δεν σημαίνει κάτι αυτο...και κρατάει και την κούκλα της κόρης μου και την περιεργάζεται! δεν σημαίνει κάτι!!!
χαχαχα!!!Με κάνατε και γέλασα,βρε κορίτσια!!!!!Προς το παρόν δεν ζητάει να του αγοράσω κούκλες,ευτυχώς όχι!!!Με φαντάζεστε,αν ζητήσει???
Εδώ προχτές του έδινα αυτοκινητάκι και αυτός ήθελε την κούκλα της ανηψιάς μου,στο σπίτι της μαμάς μου!!Έφριξα!!!!!Ο μάι γκάντ!!!!!!!!!
ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
ΤΙ ΑΓΧΟς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΛΕς ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕς