Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
97 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 97 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
mamavivo έγραψε:kαλημερα κοριτσακια.

αλικακι μου ειναι μικρος ακομα μωλε.μην φοβασαι με τις κουκλες.βλεπει το ενα το αλλο.οταν παιζουν .στο σπιτι σας παιζει με τα δικα του ε?

βρε μην αγχω.Very Happy

οκ!!Δεν αγχώ!!!!χαχαχ!!!Ναι,Βιβή μου,στο σπίτι μας παίζει με τα παιχνίδια του.Δεν έχω φέρει καμιά κούκλα από το πατρικό μου,να φανταστείς!!!!

mommy12585 έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε??

zoyzoynitsa mou μην αγχώνεσαι αδικά καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! στο είπα και χτες..

Αλικάκι δεν πειράζει που παίρνει τις κούκλες καλέ, παιχνίδι είναι και το περιεργάζεται!!! Το ίδιο δεν κάνει και με οτιδήποτε άλλο anyway??? Δεν παίρνει άλλα πράματα όπως τηλεκοντρολ, κινητά κλπ? το ίδιο και το αυτό είναι για το παιδάκι σου...δεν είναι ότι παίζει!!!!

Αν σου ζήταγε να του έπαιρνες κούκλα να ανησυχούσες χαχαχαχα...

Δεν υπάρχει λόγος είναι πολύ μικρούλης!!

Και ο ανιψιός μου όταν έρχεται σπίτι τον βάζουμε στο ροζ ποδηλατάκι της κόρης μου, δεν σημαίνει κάτι αυτο...και κρατάει και την κούκλα της κόρης μου και την περιεργάζεται! δεν σημαίνει κάτι!!!

χαχαχα!!!Με κάνατε και γέλασα,βρε κορίτσια!!!!!Προς το παρόν δεν ζητάει να του αγοράσω κούκλες,ευτυχώς όχι!!!Με φαντάζεστε,αν ζητήσει???
Εδώ προχτές του έδινα αυτοκινητάκι και αυτός ήθελε την κούκλα της ανηψιάς μου,στο σπίτι της μαμάς μου!!Έφριξα!!!!!Ο μάι γκάντ!!!!!!!!!

ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

ΤΙ ΑΓΧΟς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΛΕς ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕςVery Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:
mamavivo έγραψε:kαλημερα κοριτσακια.

αλικακι μου ειναι μικρος ακομα μωλε.μην φοβασαι με τις κουκλες.βλεπει το ενα το αλλο.οταν παιζουν .στο σπιτι σας παιζει με τα δικα του ε?

βρε μην αγχω.Very Happy

οκ!!Δεν αγχώ!!!!χαχαχ!!!Ναι,Βιβή μου,στο σπίτι μας παίζει με τα παιχνίδια του.Δεν έχω φέρει καμιά κούκλα από το πατρικό μου,να φανταστείς!!!!

mommy12585 έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε??

zoyzoynitsa mou μην αγχώνεσαι αδικά καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! στο είπα και χτες..

Αλικάκι δεν πειράζει που παίρνει τις κούκλες καλέ, παιχνίδι είναι και το περιεργάζεται!!! Το ίδιο δεν κάνει και με οτιδήποτε άλλο anyway??? Δεν παίρνει άλλα πράματα όπως τηλεκοντρολ, κινητά κλπ? το ίδιο και το αυτό είναι για το παιδάκι σου...δεν είναι ότι παίζει!!!!

Αν σου ζήταγε να του έπαιρνες κούκλα να ανησυχούσες χαχαχαχα...

Δεν υπάρχει λόγος είναι πολύ μικρούλης!!

Και ο ανιψιός μου όταν έρχεται σπίτι τον βάζουμε στο ροζ ποδηλατάκι της κόρης μου, δεν σημαίνει κάτι αυτο...και κρατάει και την κούκλα της κόρης μου και την περιεργάζεται! δεν σημαίνει κάτι!!!

χαχαχα!!!Με κάνατε και γέλασα,βρε κορίτσια!!!!!Προς το παρόν δεν ζητάει να του αγοράσω κούκλες,ευτυχώς όχι!!!Με φαντάζεστε,αν ζητήσει???
Εδώ προχτές του έδινα αυτοκινητάκι και αυτός ήθελε την κούκλα της ανηψιάς μου,στο σπίτι της μαμάς μου!!Έφριξα!!!!!Ο μάι γκάντ!!!!!!!!!

ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

ΤΙ ΑΓΧΟς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΛΕς ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕςVery Happy

Είμαι σίγουρη γι'αυτό!!!!
Εδώ τα μανταλάκια μου δίνει όταν απλώνω και σκέφτομαι μήπως δεν κάνω καλά,χαχαχαχ!!!!!!!
Ή που έχει μανία με τα ρούχα στο πλυντήριο,να τα βγάζει και να τα βάζει??????΄
Πάντως θα τον κάνω νοικοκύρη!!!Χαρά στην νύφη που θα κάνω.....

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
athand έγραψε:καλησπέρα σε όλες.
Είμαι η Αθανασία και τα δικά μου τα μπουμπουκάκια(αγόρι & κορίτσι) γεννήθηκαν 04/07/2010

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 26 215994

Να σου ζήσουν και καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!!!!!Εμένα ο γιος μου γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου.

Hapiness,ο μικρός μου δεν είχε κανένα σύμπτωμα όταν έκανε το mmr.
Συζήτησέ το και με τον γιατρό σας να ξεαγχωθείς λιγάκι.Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν συνδέεται με τον αυτισμό.Τώρα αν σου κάνει πυρετούλι,μέσα στο πρόγραμμα των εμβολίων είναι κι αυτό..όλα καλά θα πάνε!!Να μας ενημερώσεις!!!!

Βρε κορίτσια,ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος στην ομάδα μας και όσες λεξούλες μαθαίνει τις λέει μέσα στην ημέρα αλλά την επόμενη τις έχει ξεχάσει..Μπράβο,στα παιδάκια σας που μιλάνε!!!
Είμαι πολύ περήφανη που του έχω μάθει.. ότι πέφτει κάτω,πηγαίνει στα σκουπίδια και το πετάει,χιχι!!!Και επίσης,όταν του πω..σήκωσε αυτό το παιχνίδι,το σηκώνει!!!
Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο...όταν παίρνει τα παιχνίδια της ξαδέρφης του,κούκλες κυρίως,τον αφήνω???Ή όχι??Τι λέτε εσείς που έχετε αγοράκια???

Φιλάκια σε όλες!!!!!!
γκουχ γκουχ αλικακι.η δικια μου ειναι μεγαλυτερη στην ομαδα μας.ειναι 2 μερες μεγαλυτερη απο τον γιο σου! Laughing Laughing
για αυτο που ρωτας στο τελος αφησε το παιδι να παιξει με οτι θελει.τα ανηψια μου ειναι αγορι κοριτσι και οταν μεγαλωσε η ανηψια και αρχισε να παιζει με κουκλες,επερνε ο ανεψιος μου τις κουκλες και αυτη τα αυτοκινητακια. ειναι η περιεργια για το διαφορετικο,επειδη δεν το βλεπει καθε μερα.θα το βαρεθει καποια στιγμη και θα το αφησει.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Είμαι η Αθανασία και τα δικά μου τα μπουμπουκάκια(αγόρι & κορίτσι) γεννήθηκαν 04/07/2010

Να σου ζήσουν και καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!!!!!Εμένα ο γιος μου γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου.

Συζήτησέ το και με τον γιατρό σας να ξεαγχωθείς λιγάκι.Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν συνδέεται με τον αυτισμό.Τώρα αν σου κάνει πυρετούλι,μέσα στο πρόγραμμα των εμβολίων είναι κι αυτό..όλα καλά θα πάνε!!Να μας ενημερώσεις!!!!

Βρε κορίτσια,ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος στην ομάδα μας και όσες λεξούλες μαθαίνει τις λέει μέσα στην ημέρα αλλά την επόμενη τις έχει ξεχάσει..Μπράβο,στα παιδάκια σας που μιλάνε!!!
Είμαι πολύ περήφανη που του έχω μάθει.. ότι πέφτει κάτω,πηγαίνει στα σκουπίδια και το πετάει,χιχι!!!Και επίσης,όταν του πω..σήκωσε αυτό το παιχνίδι,το σηκώνει!!!
Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο...όταν παίρνει τα παιχνίδια της ξαδέρφης του,κούκλες κυρίως,τον αφήνω???Ή όχι??Τι λέτε εσείς που έχετε αγοράκια???

Φιλάκια σε όλες!!!!!!

γκουχ γκουχ αλικακι.η δικια μου ειναι μεγαλυτερη στην ομαδα μας.ειναι 2 μερες μεγαλυτερη απο τον γιο σου! Laughing Laughing
για αυτο που ρωτας στο τελος αφησε το παιδι να παιξει με οτι θελει.τα ανηψια μου ειναι αγορι κοριτσι και οταν μεγαλωσε η ανηψια και αρχισε να παιζει με κουκλες,επερνε ο ανεψιος μου τις κουκλες και αυτη τα αυτοκινητακια. ειναι η περιεργια για το διαφορετικο,επειδη δεν το βλεπει καθε μερα.θα το βαρεθει καποια στιγμη και θα το αφησει.

Α,ναι,το είχα ξεχάσει!!Δύο ολόκληρες μέρες...χαχα!!!!
ΟΚ!!Δεν ανησυχώ!!Το αποφάσισα!!!!
Πως είναι η μικρή σου,Γεωργία μου????

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι μου με εκανες και γελασα,μην ανγχωνεσαι και ο ανηψιος μου οταν ερχετε παιζει με τισ κουκλες τις μικρης,ρεσυ τιςεπεξαργαζονται μαλον τους φενονται περιεργες.mommy μου ξερω μου ειπες αλλα ξερεις πως ειμαστε εμεις η μαμαδες Laughing

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:αλικακι μου με εκανες και γελασα,μην ανγχωνεσαι και ο ανηψιος μου οταν ερχετε παιζει με τισ κουκλες τις μικρης,ρεσυ τιςεπεξαργαζονται μαλον τους φενονται περιεργες.mommy μου ξερω μου ειπες αλλα ξερεις πως ειμαστε εμεις η μαμαδες Laughing

Τελικά όλες γελάσατε με την πάρτη μου,ε??????Καλάααααααααα....χαχαχα!!!!
Τι έγινε,το κάνατε το εμβόλιο,ζουζουνίτσα??????

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
οχι ακομα 6 ωρα εχουμε ραντεβου....ασε και σημερα η μικρη αφινιασε μου εσπασε ενα κρισταλινο βαζω ....ευτηχως δεν κοπηκε εσπασε ακριβως στα ποδια τις.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Φιλάκια σε όλες!!!!!!

Α,ναι,το είχα ξεχάσει!!Δύο ολόκληρες μέρες...χαχα!!!!
ΟΚ!!Δεν ανησυχώ!!Το αποφάσισα!!!!
Πως είναι η μικρή σου,Γεωργία μου????
καλυτερα ειναι αλικη μου.τουλαχιστον δεν κανει τοσο συνχα πυρετο και με το καινουριο αντιπυρετικο πεφτει αμεσως.δεν εχει αρχισει να τρωει ακομα και πολυ στεναχωριεμαι.εκει που ηταν ενα ζουμπουρλουδικο κοριτσακι,με τα μπουτακια της,με τις διπλες της,εχει γινει ενα κανονικο κοριτσακι.

lenaki1982

γεια σας κορίτσια!!!
χθεσινές μετρήσεις...
10900 γραμμ. και 79 εκ.
κάναμε και την τρίτη δόση του μηνιγγιτιδόκοκκου.
τελικά θα το κάνουμε το mmr τον άλλο μήνα...
της ανεμοβλογιάς πάντως δεν θα το κάνουμε σύντομα. στο βιβλιάριο μας έχει σημειώσει τα εμβόλια που θα κάνουμε μέχρι 18 μηνών και της ανεμοβλογιάς δεν είναι σημειωμένο...

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11500 ΚΑΙ 81 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΙΝ ΕΠΙΒΛΕΠΩ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΝΘΗΜΑΤΑ,ΤΟ MMR ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο ρε κοριτσια εμενα μαλλον ειναι η αδυνατουλα της παρεας.

lenaki1982

grammatiki έγραψε:μπραβο ρε κοριτσια εμενα μαλλον ειναι η αδυνατουλα της παρεας.
πόσο είναι το αστέρι σου??

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την προηγουμενη βδομαδα που πηγαμε για εμβολιο ηταν 10.100 και 81 ποντους.

lenaki1982

grammatiki έγραψε:την προηγουμενη βδομαδα που πηγαμε για εμβολιο ηταν 10.100 και 81 ποντους.
πολύ καλά είναι!!!!
από δοντάκια??

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η δικια μου ειναι 10700 και 81 ποντους.και απο δοντια 6μιση.αλλα ειναι 2-3 ετοιμα να βγουν.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
grammatiki έγραψε:την προηγουμενη βδομαδα που πηγαμε για εμβολιο ηταν 10.100 και 81 ποντους.
πολύ καλά είναι!!!!
από δοντάκια??

αστο αυτο το θεμα ειναι αυτο ειναι λιγο λυπητερο.μονο 2 εχουμε.αλλα ειναι ετοιμα τα 4 επανω.

lenaki1982

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:η δικια μου ειναι 10700 και 81 ποντους.και απο δοντια 6μιση.αλλα ειναι 2-3 ετοιμα να βγουν.
και εσένα ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ είναι μια χαρά. απ'ότι βλέπω πάνω κάτω όλες στα ίδια είμαστε...
εμείς από δόντια έχουμε 2 κάτω και βγαίνουν ΑΚΟΜΑ τα 2 πάνω... Laughing Laughing Laughing

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΟΝΤΙΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΥΜΕ,2 ΠΑΝΩ 2 ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ

lenaki1982

τι άγχος και αυτό με τα δόντια??
ειδικά η πεθερά μου γιατί δεν βγήκαν ακόμα τα δόντια κλπ.
βλέπει και τα γειτονόπουλα και συγκρίνει χιχιχιχι...
καλά και εγώ συγκρίνω... Laughing Laughing

lenaki1982

αλλά ΑΛΛΟ εγώ!!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy

siren

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαλλονμ εμεις ειμαστε οι αδυνατουλες τις παρεας απο οτι φαινεται πριν ενα μηνα που πηγαμε ειμασταν 79 εκατοστα και 9200...

Οσο για τα δοντακια εμεις βγαζουμε απο 3 μηνων και τωρα ειμαστε 16 μηνων εχουμε 11 μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 26 417472

mommy12585

mommy12585
Εμένα τελευταία φορά που ζυγίστηκε, τέλος Οκτωβρη ήταν 11,600 και ύψος 83 πόντους...Δοντάκια της λείπουν μόνο οι 2 πίσω τραπεζίτες έχω προσέξει!!

chicken

chicken
Η δικιά μου είναι 12 κιλά και 86,5 πόντους.
Πωπω, διαβάζω τα δικά σας και μου φαίνεται γιγαντάκι το καμάρι μου Laughing Laughing Laughing

Απο δόντια εμείς έχουμε τα 8 μπροστά και έχουν βγει και οι 4 τραπεζίτες αλλά όχι όλοκληροι.

Κατά τα άλλα κάναμε το ΜΜR πολύ κλάμα....
και έχει μάθει και λέει απίστευτα πολλές λέξεις! (κουκουβάααα)
Πριν λίγο πήρε μια τσάντα και μου λέει μαμα τσατα!

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΙΛΑΡΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? santa

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κορίτσια και καληνύχτα ταυτόχρονα!! Τι κάνετε?Μπήκα μετά από καιρό, είχαμε αρρωστήσει και διάβασα μόνο τα τελευταία! και διαπιστωσα ότι κατέχω 2 πρωτιές !!Η μία από την αρχή και η άλλη από το τέλος!!Τι εννοώ??Να ξεκινήσω από την καλή πρωτιά,αν δεν κάνω λάθος από αυτά που διάβασα και από τη νύστα που με διακατέχει! Βγάλαμε πριν 3 μέρες το 17ο δόντι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 26 215994 και συγκεκριμένα τον 4ο τραπεζίτη!! Μη ρωτήσετε τι περάσαμε μέχρι να βγει Rolling Eyes !!Με το καλό και τα υπόλοιπα δοντάκια των μωρων σας!
και ας πάω στην άλλη πρωτιά, κοινώς είμαστε στην τελευταία θέση, ε μην τα θέλω όλα δικά μας Wink ! Ο γιος μου 14 μηνών ακριβώς, δηλ πριν 2 μήνες περίπου ήταν 9620 και 75,5 πόντους.Εχουμε ξανα ραντεβού σε λίγες μερες. Τι μεγάλα μωρά που έχετε εσείς!! Εμείς βέβαια δεν είμαστε πρώτο μπόι, όση σημασία κι αν έχει αυτό!
Να τα χαιρόμαστε όλες και τα ύψη- βάρη είναι μικρής σημασίας!
καλό σας βράδυ κοριτσάκια!!!!
Ουπς τώρα είδα ότι ενα μωράκι έχει 18 δοντάκια Embarassed !! Η νύστα, συγγνώμη!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις