276 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 Τρι Σεπ 06, 2011 4:22 am
happiness
Η ψυχή της παρέας!
πω...πω ολα μαζι σου τα βγαζει...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εχω ακουσει οτι αυτα ειναι τα πιο δυσκολα δοντια...πονανε περισσοτερο απ'ολαφωτεινουλα έγραψε:Καλησπερα κ απο μενα εμενα κοριτσια εκτος απο τα 2 μπροστα τα σκυλοδοντα που λεμε τα εχει βγαλει ολα τα δοντια μεχρι κ τραπεζιτες εχει βγαλει!!!!!!!!!Κ απο οτι ειδα εσκασε το ενα σκυλοδοντο !Αντε να τελειωνουμε απο τα δοντια
happiness έγραψε:αλικακι τι γαλα του δινεις?
εγώ θα άφηνα τον ίδιο, κακά τα ψέματα αλλά τον παιδίατρο εκτός από τα απλά καθημερινά (που στο κάτω κάτω μπορείς να κάνεις και μια ψιλοέρευνα, να μιλήσεις και μια άλλη μαμά καλή ώρα) τον θες μην τυχών συμβεί κάτι σοβαρό. Να καταλάβει αμέσως τι έχει το παιδί και να μη σου λέει διάφορες μακακίες εις βάρος τις υγείας του παιδιού σου. Όσο για τη συζήτηση εγώ θα είχα τις ερωτήσεις μου και αν σε κάτι διαφωνούσα θα τον ρώταγα γιατί πρέπει να κάνω αυτό που μου λέει αυτός και τι διαφορά υπάρχει με αυτό που λέω εγώ. Ο δικός μου όχι ότι δεν είναι συζητήσιμος, όμως έχει τόση πολύ δουλειά, που κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί.happiness έγραψε:θελω τη βοηθεια σας να παρω μια αποφαση...
ο παιδιατρος μας ειναι πολυ καλος,εμπειρος και οτι σου πει ειναι αυτο,ποτε δεν βγαινει λαθος...λογω ομως οτι ειναι καθηγητης και παιδιατρος τοσα χρονια την εχει δει καπως και ειναι λιγο αποτομος στον τροπο που απανταει...με αποτελεσμα να με αγχωνει και να μην μπορω να συζητησω μαζι του...οπως επισης και κατι ψιλολεπτομερειες που δεν μου αρεσαν...
μου προτειναν μια αλλη παιδιατρο σαν πολυ καλη και συζητησιμη και πιο οργανωτικη...σκεφτομαι να τον πηγαινω σε εκεινη αλλα δεν ειμαι ακομη σιγουρη,εσεις τι θα κανατε στη θεση μου????
Happiness, σε ευχαριστώ και ανταποδίδω!! Θα κρατησω το κοριτσάκι ! Με συμφέρει αφού εκλεισα πριν λίγες μερες τα 32 !!happiness έγραψε:καλως ηρθες κοριτσακι μου στην παρεα μας και να χαιρεσαι το μωρακι σου...!!!!!!
Χαχα! Τελικά πάντως όλα τα μωράκια όταν βλέπουν το φαγητό και το ζηλεύουν λένε μαμ μαμ; Το ίδιο ακριβώς κάνει και η δικιά μας!!!ΜΑΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:kai ekeinh thn wra na exei faei deixnei afto poy trwme emeis kai leei mam mam!!!!!!kai einai 12kila!
φοβηθηκα κι εγω μηπως ο δικος μου ειναι λιχουδης και θελει να τρωει οτι δει...βεβαια αν δεν πειναει θα φαει 1-2 μπουκιτσες και μετα φευγει...χαχαcrazymommy έγραψε:Χαχα! Τελικά πάντως όλα τα μωράκια όταν βλέπουν το φαγητό και το ζηλεύουν λένε μαμ μαμ; Το ίδιο ακριβώς κάνει και η δικιά μας!!!ΜΑΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:kai ekeinh thn wra na exei faei deixnei afto poy trwme emeis kai leei mam mam!!!!!!kai einai 12kila!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης