Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
235 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 235 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΑΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΥΤΟ.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ) ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 567772 afro

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα σας!!!!Τι κάνετε??
μη σας πω για τα νύχια γιατι θα με κοροιδεύετε!! και όχι δεν εννοώ ότι τα αφήνω να μακρύνουν για το ρεκόρ γκίνες Laughing !! Ζήτημα να τα έχω κόψει εγώ καμιά 15 φορές Embarassed Embarassed !!Αφήνω αυτή τη δουλειά στον άντρα μου!! και ο λόγος είναι ότι όταν ήταν νεογέννητο κα ιτου τα έκοβα μια χαρά στον ύπνο, ξαφνικά κουνάει το δαχτυλάκι, του έκοψα λίγο δέρμα κ έτρεχε αίμα.Ετσι, το πήρα από φόβο, αλλά πού θα παει θα το ξεπεράσω!
Ο δικός μου είναι κρυωμένος, είναι φουλ στα μυξάκια ,αλλά ακόμα περισσότερο φουλ στη γκρίνια και ώρες ώρες δεν το αντέχω!Μα όλη μέρα γκρίνια??Ετσι κανουν και σας?? και κολλημένος και στους δύο, από τα πόδια μας πιανει και μας ακολουθάει.Πείτε μου οτι το κανουν και σε σας, γιατί τα έχω παιξει!
και πού να καθήσει φυσικά να του βάλεις ορό??Μας ακούει όλο το τετράγωνο!
Αχ........μητρότητα Smile !!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki και basilikaki πραγματικά μου δίνετε κουράγιο που δεν είμαι η μόνη τελικά! Αν και, για να μην αδικήσουμε τις μανούλες που καταφέρνουν και γράφουν εδώ πιο συχνά, δε νομίζω καμιά μανούλα εδώ μέσα να δίνει προτεραιότητα στο φόρουμ από τα... μωρά της. Απλά, θες είναι που δουλεύουμε κάποιες εκτός σπιτιού, θες που κάποιες αντέχουμε περισσότερο ενώ άλλες λιγότερο, θες που κάποια ζουζουνάκια είναι ακόμα πιο ζωηρά από τα υπόλοιπα (σε αυτή την ηλικία όλα πλέον είναι ζωηρά νομίζω), δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε όλες να απαντάμε το ίδιο συχνά, αν και θα το θέλαμε. Εγώ δυστυχώς πρέπει να περιμένω να κοιμηθεί η μικρή για να γράψω ακόμα και όταν είμαι σπίτι, διότι όσο είναι ξύπνια δε μ' αφήνει καθόλου να κάτσω στον υπολογιστή. Μόνο από το κινητό μπορώ και διαβάζω κάποιες φορές, αλλά να γράψω από εκεί δε μπορώ πραγματικά. Οπότε αναγκάζομαι και γράφω πλέον πιο σπάνια. Και απλώς ένιωσα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν οφείλεται σε αδιαφορία... Smile Νομίζω όμως ότι με καταλαβαίνετε περισσότερο απ' όσο φανταζόμουν, ομοιοπαθούσες γαρ! Wink

mangio έγραψε:Κοριτσια καλημερα σας!!!!Τι κάνετε??
μη σας πω για τα νύχια γιατι θα με κοροιδεύετε!! και όχι δεν εννοώ ότι τα αφήνω να μακρύνουν για το ρεκόρ γκίνες Laughing !! Ζήτημα να τα έχω κόψει εγώ καμιά 15 φορές Embarassed Embarassed !!Αφήνω αυτή τη δουλειά στον άντρα μου!! και ο λόγος είναι ότι όταν ήταν νεογέννητο κα ιτου τα έκοβα μια χαρά στον ύπνο, ξαφνικά κουνάει το δαχτυλάκι, του έκοψα λίγο δέρμα κ έτρεχε αίμα.Ετσι, το πήρα από φόβο, αλλά πού θα παει θα το ξεπεράσω!
Ο δικός μου είναι κρυωμένος, είναι φουλ στα μυξάκια ,αλλά ακόμα περισσότερο φουλ στη γκρίνια και ώρες ώρες δεν το αντέχω!Μα όλη μέρα γκρίνια??Ετσι κανουν και σας?? και κολλημένος και στους δύο, από τα πόδια μας πιανει και μας ακολουθάει.Πείτε μου οτι το κανουν και σε σας, γιατί τα έχω παιξει!

Γεια σου mangio! Χαχα, και ο άνδρας μου έτσι ακριβώς είναι εξαρχής στο θέμα των νυχιών! Αρνείται να το αναλάβει και προτιμά να την αφήσει με νυχάκια σπασμένα! Οπότε πέφτει εξ ολοκλήρου πάνω μου! Σε καταλαβαίνω βέβαια, είναι δύσκολο να κόψεις τόσο μικροσκοπικά νυχάκια, ειδικά όταν το ζουζούνι βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Κι εγώ υποψιάζομαι ότι η μικρή εκνευρίζεται από το γεγονός ότι της κρατάω σφιχτά το χεράκι (ή ποδαράκι) για να μην το κουνήσει την ώρα που κόβω και έχουμε κανένα ατύχημα! Αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...
Κατά τ' άλλα, τα μυξάκια είναι στο παιχνίδι αυτή την εποχή. Βέβαια, η μικρή μου δεν έχει κάνει πολλές φορές, και όποτε βλέπω να εμφανίζονται βάζω αμέσως ορό, της αρέσει δεν της αρέσει! Από το να έχουμε χειρότερα...
Χιχι, κι εμένα μου τραβάει το παντελόνι όταν κάνω δουλειές και όταν γυρνάω να την κοιτάξω τη βρίσκω να πιπιλάει το δάχτυλο (ωωωω ναι δυστυχώς έχουμε κι αυτό το θέμα!) και συνήθως το κάνει επειδή θέλει κάτι, πχ αγκαλιά ή νυστάζει ή πεινάει... Μήπως τον ενοχλεί η μυτούλα του που είναι βουλωμένη και γι' αυτό και η γκρίνια; Rolling Eyes Ή τίποτα... δοντάκια που είναι και ο συνήθης ύποπτος αυτή την περίοδο; Και ξέρεις, τα παιδάκια μας θα περνάνε από πολλές φάσεις σε αυτή την ηλικία...

Ναι, η μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά πραγματικά αξίζει τα πάντα...! Smile

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mangio έγραψε:Κοριτσια καλημερα σας!!!!Τι κάνετε??

Και γω έκανα αυτή τη βλακεία και της έκοψα λίγο δερματάκι όταν ήταν νεογέννητο....κόντεψα να βάλω τα κλάματα εκείνη τη μέρα..άσχετη τότε. Αλλά τώρα της τα κόβω, της μιλάω την ώρα που το κάνω και κάθεται ήσυχη αλλά της δίνω και κάτι στο άλλο χέρι να κρατάει να απασχολείται!!

Για τον ορό, ούτε εμένα καθόταν, αλλά την παίρνω αγκαλιά, της βάζω το ένα χέρι πίσω στην πλάτη μου και με τα πόδια μαγκώνω και τα δικά της (Πάλη κανονική Laughing ) και της το κάνω, πλέον δεν κλαίει ευτυχώς στον ορό. Εμένα δε δέχεται καθόλου το άλλο το ρουφηχτήρι! οπότε βάζω απλά τον ορό και της σκουπίζω τη μυτούλα!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπράβο κορίτσια με τα ακροβατικά σας Very Happy !! Αλλά και αυτά , πού να καταλαβουν ότι τα κάνουμε για το καλό τους!!
Crazymommy, η γκρίνια κρατάει εδώ και 15 μήνες, άντε να βγάλω τις 3 μερες όταν γεννήθηκε Laughing !! Μάλλον από τα μυξάκια είναι, αλλά και μεις έχουμε τόσα στο μυαλό μας, πρέπει να φροντίσουμε για τα πάντα(δουλειες, μαγειρέματα κλπ) που εκείνη τη στιγμή η γκρίνια φαντάζει σαν τον εφιαλτη στο δρόμο με τις λεύκες!! Από δόντια(όχι δεν θα ξαναρχίσω τη δοντοσυζήτηση, πήγαμε στα νύχια τώρα!!)καλά πάμε, βγάζουμε τον 3ο τραπεζίτη και στο σύνολο το 16ο δόντι!Οπως καταλαβαίνεις, μετράμε ......τα δόντια σαν τους φαντάρους!!!
Καλά να είναι παντα τα μπεμπάκια μας και ας γκρινιάζουν, αυτό είναι το λιγοτερο!! Καπου όμως πρεπει να ξεσπάσουμε και μεις Wink !!
γι' αυτό και, τώρα που κοιμήθηκε παίρνω το αμάξι και πάω για μία βόλτα να μείνει με το μπαμπά του λίγο!!
Βόλτα τώρα ξέρετε..... με το αμαξι απλά, δεν κατεβαίνω Laughing !!
καλό απόγευμα κοριτσια!!!!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια ,τι κανετε?εμεις καλα.σημερα εφυγε ο μπαμπας μας για 15 μερες,αποσπαση και θα ειμαι μονη με τα κοριτσακια μου.οιμε,τι με περιμενει!και εδω που ειναι δηλαδη αυτες ειναι ειναι κολημενες πανω μου και δεν μπορω να κανω τιποτα.σημερα καναμε προοδο,κοψαμε τα νυχια χωρις φωνες και κλαματα,ησυχα και ωραια.στα ποδαρακια δεν νομιζω να καναμε τετοια προοδο,θα σας πω το βραδυ.
και επιτελους μετα απο 3-4 μηνες που εβγαλε τα 6 δοντακια και ειπα τα αλλα ξεχασαν να βγουν,βγαινει και το 7ο.
οσο για το θεμα ποσο συχνα μπαινουμε,εγω μπαινω μονο οταν κοιμουνται,μεσημερι βραδυ.οταν ειναι ξυπνιες προτιμω να ασχολουμε με αυτες.ασε που δεν προλαβαινω και απο τις δουλειες.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια!!!Κι εγώ το ίδιο...μπαίνω μόνο όταν κοιμάται ο ζουζούνος,οπότε Αλικάκι μην αισθάνεσαι άσχημα και δεν σε παρεξηγούμε Very Happy
Συμφωνώ ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδακια μας!!Ωραία η παρέα σας,που λένε,αλλά.....χαχαχ!!!!!
Mangio,κι ο δικός μου όταν έχει μυξούλες έχει γκρίνια.Γενικά δεν γκρινιάζει αλλά με αυτό το θέμα και σε συνδιασμό με τα δοντάκια, που μόνο για ένα διάστημα ηρεμούμε και μετά πάλι τα ίδια,μου γίνεται γκρινιάρης και επίσης και μένα θέλει αγκαλίτσες και όταν κάνω καμιά δουλειά πιάνεται απ'το πόδι μου!!!!
Ευτυχώς,ο δικός μου, και με τα νυχάκια και με τον φυσιολογικό ορό και το οτρισαλίν κάθεται ήσυχος,οπότε δεν έχω θέμα.
Κάθε μέρα διαπιστώνω ότι μεγάλωσε το μικρούλη μου και κάθε μέρα με εκπλήσσει!!!
Μπορούμε και συννενοούμαστε τώρα,σαν μεγάλοι!!!
Με ακούει και με κοιτάει στα μάτια,να δει αν κάνω πλάκα ή αν είμαι σοβαρή....και αναλόγως παίρνει και το κατάλληλο ύφος!!!!
Χτες μπαινόβγαινε στο τραπεζάκι του σαλονιού και όταν του έλεγα πρόσεχε το κεφαλάκι σου,τον έβλεπα που έσκυβε!!!
Δεν είναι υπέροχο???
Φιλάκια σε όλα τα παιδάκια!!!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε?
Κοιμάται ο μικρός και μπήκα να σας δω!!
Να τα χαιρόμαστε όλες τα μικρά μας!!Να μας τρελαίνουν με τις ζουζουνιές τους!!! Τα πάντα καταλαβαίνουν, αλλά κάνουν κι αυτά τα "παπάκια" για να περάσει το δικό τους!! και εμείς υποκύπτουμε Razz !!
Ο μικρός μου 5-6 μέρες τώρα είχε μυξάκια και από χτες το βράδυ άρχισε έντονος βήχας, έχει λαρυγγίτιδα και η παιδίατρος μας είπε να παρουμε το soldesanil.Εχει κορτιζόνη βέβαια, αλλα προκειμένου να του περάσει αυτό το χάλι το δώσαμε.Το έχει δώσει καμία μανούλα να με καθησυχάσει λιγο??
Δεν ξέρω πως κόλλησε, αν το κόλλησε, διότι εμείς δεν αρρωστήσαμε. Τελικά, αυτή την εποχή δύσκολο να μην κολλήσουν τα μικρούλια μας. Περαστικά να είναι και μετά ξανά προς τη δόξα τραβουν!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικά σας mangio!!!Δεν έχει τύχει να πάθει λαρυγγίτιδα για να του δώσω αυτό που είπες και δεν το ξέρω καθόλου.Για να στο δώσει,όμως, ο γιατρός σας κάτι θα ξέρει,μην αγχώνεσαι!!!!
Κι εγώ με μυξούλες τον έχω και του βάζω μια λοσιόν εντριβής της mustella.Πολύ καλή!!Ήδη 2η μέρα και οι μυξούλες φαίνεται να υποχωρούν και επίσης το πρώτο βράδυ ξύπνησε και έκλαιγε ενώ χτες κοιμήθηκε μια χαρά.
Τι να κάνουμε θα τα έχουμε αυτά τωρα..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε?
Κοιμάται ο μικρός και μπήκα να σας δω!!
Να τα χαιρόμαστε όλες τα μικρά μας!!Να μας τρελαίνουν με τις ζουζουνιές τους!!! Τα πάντα καταλαβαίνουν, αλλά κάνουν κι αυτά τα "παπάκια" για να περάσει το δικό τους!! και εμείς υποκύπτουμε Razz !!
Ο μικρός μου 5-6 μέρες τώρα είχε μυξάκια και από χτες το βράδυ άρχισε έντονος βήχας, έχει λαρυγγίτιδα και η παιδίατρος μας είπε να παρουμε το soldesanil.Εχει κορτιζόνη βέβαια, αλλα προκειμένου να του περάσει αυτό το χάλι το δώσαμε.Το έχει δώσει καμία μανούλα να με καθησυχάσει λιγο??
Δεν ξέρω πως κόλλησε, αν το κόλλησε, διότι εμείς δεν αρρωστήσαμε. Τελικά, αυτή την εποχή δύσκολο να μην κολλήσουν τα μικρούλια μας. Περαστικά να είναι και μετά ξανά προς τη δόξα τραβουν!
εγω εχω δωσει στην μικρη πριν 1-2 μηνες αυτες τις σταγονες και ειδα βελτιωση απο την πρωτη μερα.και η δικια μου λαρυγγιτιδα ειχε και επερνε και αντιβιωση.εσας σας εδωσε.αυτες οι σταγονες ειναι για 3 μερες και την ποσοτητα την ελλατωνεις σταδιακα.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τουρτιτσα και Αλικάκι σας ευχαριστώ πολύ!!! Μόνο τις σταγόνες παιρνει , όχι αντιβίωση.
Αχ ναι θα τα έχουμε αυτά τωρα, υπομονή να κάνουμε!! Τουρτιτσα ειδικά εσύ τωρα που λείπει ο συζυγος διπλά υπομονή!! Και μενα φεύγει εκτός συχνά και δεν προλαβαίνω και πολλά.Το συνήθισα πλέον.
Καλό υπολοιπο ημερας να εχετε κοριτσακια μου!!! Λεω να παω να ξαπλώσω κανενα 20λεπτο!Και αν!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες μου...
mangio περαστικα στο αντρακι σου..!!!!!!!
εμεις ειμαστε μια χαρα,πηγαμε και στην παιδιατρο,καναμε και τις εξετασουλες μας....ολα μια χαρα....
ο μικρουλης ειναι πλεον 11400 στο βαρος και 85 ποντους...
εγω τρεχω πανικοβλητη να συμαζεψω τα ασυμαζευτα....ειδικα αυτα τα ρουχα ,δεν τα προλαβαινω...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αλικακι διαβασα τα καταφερατε με το βουρτσισμα....αντε να βγαλουμε κι εμεις τα δοντακια και να τα πλενουμε...

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεχασα να σας πω τα νεα μας εχθες.εκανε τσισα στι γιογιο.τις τελευταιες μερες λεει συνεχεια "κακα" και πηγαινει στο γιογιο της ραφαηλιας.της εβγαλα το παμπερς και εκανε στο γιογιο. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 215994

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ!!!!
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
basilikaki έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ!!!!
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ?
στις 6 του μηνα κλεινει τον 17ο μηνα.

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ.
ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν καθαρισε ακομα,αλλα το προσπαθουμε αφου τα λεει,να δουμε.εγω παντως δεν την πιεζω.αν καθαρισει καλως,γλιτωνουμε και τα παμπερς.αν οχι το καλοκαιρι.
ασχετο αλλα ποτε θα τα πουμε παλι απο κοντα?

basilikaki

basilikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ.ΕΥΓΕ!
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ.ΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:αλικακι διαβασα τα καταφερατε με το βουρτσισμα....αντε να βγαλουμε κι εμεις τα δοντακια και να τα πλενουμε...

Ναι,δεν είναι τίποτα.Το βλέπει και σαν παιχνίδι και γελάει.Του αρέσει και το μασάζ,χαχα.Με το καλό και εσείς!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ξεχασα να σας πω τα νεα μας εχθες.εκανε τσισα στι γιογιο.τις τελευταιες μερες λεει συνεχεια "κακα" και πηγαινει στο γιογιο της ραφαηλιας.της εβγαλα το παμπερς και εκανε στο γιογιο. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 215994

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλέ,εσύ έχεις παιδί-αστέρι!!!2 μέρες έχουν διαφορά με τον δικό μου..αλλά εγώ δεν βλέπω φως....
Μπράβο σας,ξανά!!!!

Φιλάκια σε όλα τα παιδάκια!!!!
Οι υπόλοιπες που είστε??????????Απουσία θα σας βάζουμε από δω και πέρα!!!!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΓΙΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΓΙΑΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΙΝ ΒΑΖΩ ΣΤΙΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΝΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΩ ΤΙΝ ΛΕΩ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΑΤΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΓΙΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΓΙΑΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΙΝ ΒΑΖΩ ΣΤΙΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΝΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΩ ΤΙΝ ΛΕΩ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΑΤΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ Very Happy

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!!
Το δοκιμάζετε σιγά σιγά και βλέπεις!Τι καλά!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΓΙΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΓΙΑΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΙΝ ΒΑΖΩ ΣΤΙΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΝΑ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΩ ΤΙΝ ΛΕΩ ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΑΤΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ Very Happy

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!!
Το δοκιμάζετε σιγά σιγά και βλέπεις!Τι καλά!!!!!!

καλα ποσο ειναι και το κανει αυτο?
εμενα ο δικος μου 15 μην και μονο να ειναι ανυπακουος ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΜΩς!!!

mommy12585

mommy12585
Καλημέραααα!!! Very Happy Very Happy Διάβασα αυτά που λέτε για το γιογιο...Εγώ έχω προσέξει την μικρή μου τελευταία, όταν είναι να κάνει κακά, πάει σε μια γωνία, συγκεκριμένα στην κουζίνα (!) και κάθεται κάτω και σφίγγεται και τα κάνει...λέτε να είναι έτοιμη για γιογιο?

ΚΑι το γλυκό μου εχθές, την είχα βάλει στο κρεβάτι για ύπνο το μεσημέρι και σηκώθηκε και πήγε στον μπαμπά της και του είπε μπαμπα νανι και τον τράβαγε από το χέρι...Λιώσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 186253

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλημέραααα!!! Very Happy Very Happy Διάβασα αυτά που λέτε για το γιογιο...Εγώ έχω προσέξει την μικρή μου τελευταία, όταν είναι να κάνει κακά, πάει σε μια γωνία, συγκεκριμένα στην κουζίνα (!) και κάθεται κάτω και σφίγγεται και τα κάνει...λέτε να είναι έτοιμη για γιογιο?
α και μενα στην ακρη του σαλονιου παει και τα κανει...σαν τα σκυλακια ενα πραγμα χαχαχαχα
ΚΑι το γλυκό μου εχθές, την είχα βάλει στο κρεβάτι για ύπνο το μεσημέρι και σηκώθηκε και πήγε στον μπαμπά της και του είπε μπαμπα νανι και τον τράβαγε από το χέρι...Λιώσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 21 186253

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις