Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
147 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 147 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπράβο της ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ!!!!!
η δικιά μου μπουσουλάει μέχρι να πάει κάπου να σηκωθεί και αφού σηκωθεί αφήνει τα χέρια και στέκεται λίγο μόνη της. ακόμα δεν περπατάει μόνη της αλλά πιστεύουμε να φύγει γρήγορα.
έχει αρχίσει και λέει και λεξούλες, νερό, πάει, όχι, μαμά, μπαμπά, παππού κλπ.
χορεύει όλη την ώρα και χαιρετάει τους πάντες.
άσε που μόλις δει ότι κάποιος πάει να την φωτογραφίσει σταματάει οτιδηποτε και γελάει για να βγει φωτο.
μετά όταν της λεμε εμείς να χαιρετίσει ή να χτυπήσει παλαμάκια ή να κάνει ζήλια, το κάνει αμέσως.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:μπράβο της ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ!!!!!
η δικιά μου μπουσουλάει μέχρι να πάει κάπου να σηκωθεί και αφού σηκωθεί αφήνει τα χέρια και στέκεται λίγο μόνη της. ακόμα δεν περπατάει μόνη της αλλά πιστεύουμε να φύγει γρήγορα.
άσε που μόλις δει ότι κάποιος πάει να την φωτογραφίσει σταματάει οτιδηποτε και γελάει για να βγει φωτο.
μετά όταν της λεμε εμείς να χαιρετίσει ή να χτυπήσει παλαμάκια ή να κάνει ζήλια, το κάνει αμέσως.

χαχαχα!!!!Πολύ γέλασα!!!!Μοντελάκι η ζουζούνα έτσι????Εμάς ο δικός μου όταν του λέμε να κάνει κάτι...ποτέ δεν το κάνει!!!!Μόνο όταν θέλει εκείνος!!!!

lenaki1982

αλικακι έγραψε:

χαχαχα!!!!Πολύ γέλασα!!!!Μοντελάκι η ζουζούνα έτσι????Εμάς ο δικός μου όταν του λέμε να κάνει κάτι...ποτέ δεν το κάνει!!!!Μόνο όταν θέλει εκείνος!!!!
ναι όντως μα σου λέω είχαμε πάει διακοπές και ξεκίνησε εκεί να το κάνει και συνεχίζει ακόμα. μήπως είδε κανέναν να το κάνει και αντιγράφει?????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

ναι όντως μα σου λέω είχαμε πάει διακοπές και ξεκίνησε εκεί να το κάνει και συνεχίζει ακόμα. μήπως είδε κανέναν να το κάνει και αντιγράφει?????

Μμμμμ...μήπως είδε την μανούλα της????χαχα!!!!!!!!!!!

lenaki1982

quote]Μμμμμ...μήπως είδε την μανούλα της????χαχα!!!!!!!!!!![/quote]

χαχαχαχαχαχα!!!!
μπορεί ,αλλά είναι αφασία.

πλέον όμως είναι αρκετά κουραστικό να μην θέλει να κάθεται στο πάρκο και να είσαι συνέχεια από πίσω της.άσε που χαλί έχει μόνο στο δωμάτιό της και ο γρανίτης κάτω είναι κρύος...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάρκο????Τι είναι αυτό????χαχα!!!ούτε ζωγραφιστό!!!!!Έρπεται συνέχεια ο ζουζούνος μου!!!!!!Άσε που είναι και πάντα σκουπισμένο το σπίτι μας!!!!Και τα ρούχα του???Άσ'το καλύτερα.....
Πάντως θα δροσίζονται κιόλας,τώρα με τις ζέστες χαχα!!!!!!

lenaki1982

αλικακι έγραψε:Πάρκο????Τι είναι αυτό????χαχα!!!ούτε ζωγραφιστό!!!!!Έρπεται συνέχεια ο ζουζούνος μου!!!!!!Άσε που είναι και πάντα σκουπισμένο το σπίτι μας!!!!Και τα ρούχα του???Άσ'το καλύτερα.....
όντως. πάει ανεβαίνει σε ότι βρει και μετά σκάει ΄κάτω.
σήμερα το πρωϊ την αφ'ήσαμε στο δωμάτιο της και ξαφνικά ακούμε έναν θορυβο-είχε πάει δίπλα από την εξώπορτα που είχαμε ακουμπήσει την απλώστρα και ανέβηκε όρθια- και πάμε και την βρίσκουμε ξάπλα κάτω και την απλώστρα από πάνω!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Πάρκο????Τι είναι αυτό????χαχα!!!ούτε ζωγραφιστό!!!!!Έρπεται συνέχεια ο ζουζούνος μου!!!!!!Άσε που είναι και πάντα σκουπισμένο το σπίτι μας!!!!Και τα ρούχα του???Άσ'το καλύτερα.....

όντως. πάει ανεβαίνει σε ότι βρει και μετά σκάει ΄κάτω.
σήμερα το πρωϊ την αφ'ήσαμε στο δωμάτιο της και ξαφνικά ακούμε έναν θορυβο-είχε πάει δίπλα από την εξώπορτα που είχαμε ακουμπήσει την απλώστρα και ανέβηκε όρθια- και πάμε και την βρίσκουμε ξάπλα κάτω και την απλώστρα από πάνω!!!

Πω,πω!!!Μεγάλη προσοχή θέλουν τώρα...δεν ξέρεις τι μπορούν να κάνουν!Εγώ είμαι συνέχεια από πίσω του..για λίγο τον άφησα κάτω μόνο του,και εγώ έπλενα τα πιάτα.Ξέρεις τι έκανε??Πιάστηκε απ'την καρέκλα,σηκώθηκε όρθιος και μέχρι να τρέξω να τον πιάσω...πάρ'τον κάτω!!!!Μαζί με την καρέκλα!!!Από πάνω του,σαν την δική σου!!!!
Από δω και στο εξής πολλή προσοχή!!!!

lenaki1982

ναι. είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές.τώρα είναι λίγες μέρες που την αφήνουμε μόνη της στο πάτωμα ελευθερη και συνεχώς πιάνεται -σηκώνεται και μετα πέφτει και κοπανάει το κεφάλι της.όχι δυνατά,ευτυχώς,αλλά πως αλλιώς θα μάθει να κινείται αν την κρατάω συνέχεια?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω και 2 βδομαδες περιπου η χοντρουλα μου αρχισε δειλα δειλα να σηκωνετε.δεν το εγραψα γιατι ειπα μηπως περπατησει κιολας να τα πω μαζεμενα.απο οτι βλεπω ομως αργει ακομα,φοβαται πολυ.οταν σηκωνετε πρεπει να ειναι κοντα σε τραπεζι 'η σε μενα για να κρατηθει.εχω παρατηρησει ομως οτι οταν σηκωνετε στον καναπε 'η στο κρεβατι μας στεκετε μονη της ωρα και χοροπηδαει κιολας ενω στο πατωμα μολις σηκωθει θα κατσει παλι 'η θα βρει να πιαστει.πολυ φοβητσιαρικο μου βγηκε αυτο το παιδι!

lenaki1982

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εδω και 2 βδομαδες περιπου η χοντρουλα μου αρχισε δειλα δειλα να σηκωνετε.δεν το εγραψα γιατι ειπα μηπως περπατησει κιολας να τα πω μαζεμενα.απο οτι βλεπω ομως αργει ακομα,φοβαται πολυ.οταν σηκωνετε πρεπει να ειναι κοντα σε τραπεζι 'η σε μενα για να κρατηθει.εχω παρατηρησει ομως οτι οταν σηκωνετε στον καναπε 'η στο κρεβατι μας στεκετε μονη της ωρα και χοροπηδαει κιολας ενω στο πατωμα μολις σηκωθει θα κατσει παλι 'η θα βρει να πιαστει.πολυ φοβητσιαρικο μου βγηκε αυτο το παιδι!
ε αν άρχισε να σηκώνεται μόνη της χωρίς να κρατιέται πιστεύω ότι θα φύγει!!!
εμάς δεν περπάτησε ακόμη, μόνο γύρω γύρω από τα έπιπλα κάνει βόλτες.
έχει βρει την εύκολη λύση το μπουσούλημα...
τώρα μαθαίνουμε πως κάνουν τα ζωάκια, μη φανταστείτε μόνο 2-3 για αρχή.
και ξεκινήσαμε εδώ και καμποσες μέρες να δινουμε φιλάκια στον αέρα..

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια εμεις γιναμε 1 στις 21 ιουνιου κ 5 μερες πριν περπατησαμε!!!!!!Τωρα μπορω να πω πως τρεχουμε κ η μαμα απο πισω με την κοιλια στο στομα!!!!!!!!!!!!!γερα να ειναι κ ας κανουν οτι θελουν!!!!!!!Οσο για λογακια πολυ λιγα μονο μαμα μπαμπα κ μα για να ς φιλησει αυτα ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316

lenaki1982

φωτεινουλα έγραψε:Κοριτσια εμεις γιναμε 1 στις 21 ιουνιου κ 5 μερες πριν περπατησαμε!!!!!!Τωρα μπορω να πω πως τρεχουμε κ η μαμα απο πισω με την κοιλια στο στομα!!!!!!!!!!!!!γερα να ειναι κ ας κανουν οτι θελουν!!!!!!!Οσο για λογακια πολυ λιγα μονο μαμα μπαμπα κ μα για να ς φιλησει αυτα ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316
άντε με το καλό!!!!
δηλαδή από τη στιγμή που κάνουν 1 βηματάκι ποτε αρχίζουν να τρέχουν????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
φωτεινουλα έγραψε:Κοριτσια εμεις γιναμε 1 στις 21 ιουνιου κ 5 μερες πριν περπατησαμε!!!!!!Τωρα μπορω να πω πως τρεχουμε κ η μαμα απο πισω με την κοιλια στο στομα!!!!!!!!!!!!!γερα να ειναι κ ας κανουν οτι θελουν!!!!!!!Οσο για λογακια πολυ λιγα μονο μαμα μπαμπα κ μα για να ς φιλησει αυτα ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316
άντε με το καλό!!!!
δηλαδή από τη στιγμή που κάνουν 1 βηματάκι ποτε αρχίζουν να τρέχουν????
Να δεις που όταν κάνει τα πρώτα βήματα μόνο του, κατευθείαν αρχίζει και το τρέξιμο. Ο λόγος είναι ότι στην πραγματικότητα το τρέξιμο απαιτεί λιγότερη ισορροπία απ' ότι το αργό περπάτημα. Οπότε ετοιμάσου για... τρεχάματα!!!
Εμείς προς το παρόν περπατάμε αλλά όχι μόνες μας ακόμα. Είναι όμως φάσεις που δεν κρατιόμαστε από πουθενά και στηριζόμαστε όρθιες στα 2 μας ποδαράκια... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να 'μαι κι εγώ στην παρεούλα την όμορφη!!!
Εμείς περπατάμε με βοήθεια εδώ και περίπου 3 εβδομάδες!!! Ήμασταν στην μαμά μου και εκεί που την είχε αγκαλιά, ξαφνικά χωρίς προηγούμενο, ήθελε να κατέβει κάτω να περπατήσει η ζουνούνα μου. Από μπουσούλημα δεν κάνουμε και πολύ. Πάμε και σαν τα καβουράκια. Το ένα πόδι κάτω από τον ποπό, και προχωράμε με το δεξί και τα χέρια. Σερνόμαστε δηλαδή περισσότερο. Χα χα χα.......Επίσης σηκώνεται μόνη της όταν νιώσει ότι μπορεί να πιαστεί από κάπου και κάνει γύρω γύρω από ό,τι κι αν είναι αυτό. Καρέκλα, τραπέζι, καροτσάκι....κλπ
Σε 10 μέρες χρονίζουμε κι ελπίζω να κάνει κανένα βηματάκι μόνη της. Αλλά και πάλι δεν θα κάτσω να σκάσω γιατί είπαμε πως κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς.
Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να έχουμε όλοι υγεία!!!! Αύτό μετράει περισσότερο απ'όλα !!! Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κοριτσάκια!!!!Διάβασα όλα σας τα νέα!!!!Απ'ότι βλέπω είμαστε όλες στην φάση περπατήματος χαχα!!!!Φωτεινούλα,η δική σου μόνο περπάτησε ε??Μπράβο σας!!!!Να προσέχεις εσύ που είσαι και εγκυούλα...με το μαλακό!!!!!!Ο δικός μου κάνει μόνος του αυτές τις μέρες δειλά δειλά τα πρώτα του βηματάκια μόνος του!!!!Φοβάται όμως λίγο και κατευθείαν κάθεται με τον ποπό!!!!!!!!!!!χαχα!!!!
Υπομονή...αυτή η περίοδος μου φαίνεται λιγουλάκι κουραστική γιατί πρέπει να είμαι συνέχεια από πίσω του μην πέσει...τουλάχιστον όταν περπατήσει θα μπορεί να κινείται μόνος του,άφοβα.
Αααααχ,αυτή μεσούλα μου με το σκίψιμο!!!!!!Φιλάκια σε όλα τα ζουζουνάκια μας!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 531909

lenaki1982

από κιλά και ύψος πως πάμε???
εμείς είμαστε 10 κιλά και 72,5 εκατοστά.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από κιλά είμαστε 10600 και ύψος 80εκ.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316

lenaki1982

αλικακι έγραψε:Από κιλά είμαστε 10600 και ύψος 80εκ.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 654316

αχ τι ωραία!!!ψηλός ο κούκλος σου!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:

Ναι,μας βγήκε ψηλούλης...απ'τον μπαμπά!!!!!!Και αυτό συν όλα τα άλλα....χαχα!!!!!!

lenaki1982

αλικακι έγραψε:
lenaki1982 έγραψε:

Ναι,μας βγήκε ψηλούλης...απ'τον μπαμπά!!!!!!Και αυτό συν όλα τα άλλα....χαχα!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 5 215994

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!διαβασα σημερα τα νεα σας.αλικακι μου τι αντρακλας ψηλος και φαγανος,φτου φτου.η δικια μου ειναι 10200 και 78 εκ.εχει αρχισει να σηκωνεται κανονικα και στο πατωμα και το βρισκει παιχνιδι,σηκωνετε-καθετε και ξανα και ξανα.κανει γυμναστικη να χασει κανενα κιλο αλλα μετα ολο μαμ ζηταει.χαχα pig

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια!διαβασα σημερα τα νεα σας.αλικακι μου τι αντρακλας ψηλος και φαγανος,φτου φτου.η δικια μου ειναι 10200 και 78 εκ.εχει αρχισει να σηκωνεται κανονικα και στο πατωμα και το βρισκει παιχνιδι,σηκωνετε-καθετε και ξανα και ξανα.κανει γυμναστικη να χασει κανενα κιλο αλλα μετα ολο μαμ ζηταει.χαχα pig

Σ'ευχαριστώωωωω!!!!!!
Μια χαρά είστε κι εσείς!!!!!Ό,τι θερμίδες χάνει,δηλαδή,τις ξαναπαίρνει η κοράκλα σου ε???χαχα!!!!!
Καλά να'ναι όλα τα μωρά του κόσμου κι ας τρώνε όσο θέλουν!!!!!!!

lenaki1982

ναι κορίτσια και εμένα το ίδιο...
τώρα που όλη την ώρα είναι πέρα δώθε ακόμα παίρνει γραμμάρια όπως έπερνε και πριν. μόνο όταν γυρίσαμε από διακοπές δεν είχε πάρει πολλά γιατί υπήρχαν μέρες που κοιμόταν τόσο πολύ που έχανε 1 γεύμα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:ναι κορίτσια και εμένα το ίδιο...
τώρα που όλη την ώρα είναι πέρα δώθε ακόμα παίρνει γραμμάρια όπως έπερνε και πριν. μόνο όταν γυρίσαμε από διακοπές δεν είχε πάρει πολλά γιατί υπήρχαν μέρες που κοιμόταν τόσο πολύ που έχανε 1 γεύμα.

Βρε την υπναρού σου!!!Να δω εμένα στις διακοπές πως θα είναι..πάντως τώρα που κινούνται δεν παίρνουν όσο πριν.Και πριν τον χρόνο ο δικός μου, υπήρχαν μήνες που δεν έπαιρνε ούτε γραμμάριο.Δεν με πειράζει,όσο θέλει να τρώει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις