Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
270 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 270 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Isida

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σας…το δικό μου ζουζούνι γεννήθηκε 20/7. μέχρι πριν 10 μέρες δεν είχε κανένα δοντάκι, τώρα έχει 3!! Μπουσουλάει συνέχεια κ θέλει να σηκώνεται όρθιος μόνος του. Νομίζω ότι θα αργήσει να περπατήσει γιατί είναι αρκετά μεγαλόσωμος. Σε ένα μήνα θα τον βαφτίσουμε, το όνομα αυτού Νικόλας.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γιούπι!!!!!!!!!!
Σήμερα ο μπέμπης μου έκανε τα πρώτα του βήματα κρατώντας την στράτα!!!!
Έτσι δεν λέγεται αυτό το πράγμα που το σπρώχνεις???
Από σήμερα έχουμε εντατικά μαθήματα περπατήματος χαχα!!!!!!
Τα δικά σας περπατήσανε???
Άντε όπως και να'χει σιγά σιγά θα φύγουνε όλα!!!!!
τι να πω τωρα?μπραβο ή καλο κουραγιο με το κυνηγητο που εχεις να ριξεις,να προσεχεις να μην πεσει και χτυπησει.να μην κανει ζημιες. Very Happy Very Happy Very Happy ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 μπραβο μπραβο στον μικρο!η δικια μου οχι ακομα.ειναι λιγο φοβητσιαρα ουτε σηκωνεται μονη της αλλα και αν την εχω να πιανεται στο τραπεζι δεν καθεται μονη της.αν θελει να κατσει κανει πως κλαει για να την λυπηθουμε και να την βαλουμε να κατσει.τωρα φοβος ειναι,τεμπελα ειναι,δεν ξερω!

titoula

titoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς συνεχίζουμε το περπάτημα.
Όταν κρατιέται περπαταει κανονικά, αλλά και χωρίς να κρατιέται κάνει αρκετά βήματα πλέον, απλά κάποια στιγμή κάθεται.
Πάντως κι η δικιά μου πρώτα περπάτησε, με βοήθεια, της κρατούσαμε τα χεράκια και πήγαινε, και μετά μπουσούλησε.
Το κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό. Wink

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σηκωθηκε μονη της!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 893968 την εβαλα στην κουνια της για να κοιμηθει και μετα απο λιγο την ακουω να γελαει,παω μεσα και την βλεπω ορθια να κρατιεται απο τα καγκελα. Shocked δεν το περιμενα γιατι το παλευει μερες να σηκωθει αλλα φοβαται λιγο,ειναι και λιγο τεμπελουλα.καταλαβε και αυτη η σκατουλα οτι κατι εκανε και λιωθηκε να γελαει.την πηρα αγκαλιτσα,της ειπα "μπραβο σου τα καταφερες",της εδωσα ενα φιλακι και την εβαλα παλι για υπνο.και παλι σηκωθηκε.ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερε επιυελους!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο στην μικρή τουρτίτσα!!!!!!!!!!Γιούπι!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316
Είδες χαρά που κάνουνε τα μικρούλια μας???Και μένα έτσι...γελάει όταν σηκώνεται στην κούνια.Σε λίγο θα είναι αυτόνομα και εμείς από πίσω τους όπως τα λες,να τα κυνηγάμε!!!!!!!!
Άντε με το καλό να περπατήσουνε!!!!!!!!!!!!!!!
Κι όλα τα παιδάκια να είναι καλά!!!!!!!!!!!!!!!
Κι ο δικός μου αν κρατιέται κάνει βήματα αλλά όχι μόνος του.Σήμερα άφησε τον καναπέ και έφυγε..καλά που τον κράτησα γιατί μάλλον ξέχασε ότι δεν περπατάει μόνος χαχαχα!!!!!!!!!!!!!

Τιτούλα η μικρή σου περπατάει ε???Μπράβο και σε εσάς!!!!!!!!!!!Καλό τρέξιμο!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 328109

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μπράβο στα παιδάκια σας!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 Καλά κυνηγητά τώρα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 215994
Εμείς κλείσαμε τους 9 μήνες και -αν και δοντάκι δεν έχουμε ακόμα!- σε λίγο θα περπατήσουμε! Προς το παρόν κάνουμε μόνες μας πλάγια βήματα γύρω-γύρω στο πάρκο και έχουμε αρχίσει τα σκαρφαλώματα... Επίσης, κάνουμε βηματάκια σε όλο το σαλόνι όταν κρατιόμαστε από το χεράκι της μαμάς ή του μπαμπά μας! Ποιος θα το φανταζόταν για ένα παιδί τόσο κολλημένο με την αγκαλιά να λάμπει ολόκληρο όταν στέκεται κάτω στα πόδια του!!!

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα η μπεμπούλα μου, σηκώθηκε όρθια στο πάρκο, στις 23/05. Ακριβώς την μέρα που έκλεισε τους 10 μήνες !!!! Δεν κάνει γύρω γύρω στο πάρκο όμως. Και μερικές φορές, ενώ θέλει να σηκωθεί, γκρινιάζει για να πάω να την σηκώσω εγώ !!! Κι εγώ νομίζω ότι θα αργήσει να περπατήσει. Μόλις τώρα έμαθε να κάνει βόλτες με την περπατούρα. Θέλει να πιάνεται και από το τραπεζάκι του σαλονιού μόνη της αλλά φοβάμαι μην χτυπήσει και την παίρνω από εκεί. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα κάνει. Να χαιρόμαστε όλες τα μωράκια μας και να ευχαριστούμε το Θεό που μας αξίωσε να γίνουμε μανούλες και να έχουμε όλοι την υγεία μας !!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 401147

titoula

titoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="αλικακι"]
Κι ο δικός μου αν κρατιέται κάνει βήματα αλλά όχι μόνος του.Σήμερα άφησε τον καναπέ και έφυγε..καλά που τον κράτησα γιατί μάλλον ξέχασε ότι δεν περπατάει μόνος χαχαχα!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!!! Laughing Laughing

Τιτούλα η μικρή σου περπατάει ε???Μπράβο και σε εσάς!!!!!!!!!!!Καλό τρέξιμο!!!!!!!!!!!!!!
Ναι περπατήσαμε νωρίς εμείς! Ευχαριστώ!

Μπράβο σε όλα τα παιδάκια που σηκώνονται και κάνουν βηματάκια! cheers cheers cheers
Σε λίγο θα περπατάνε όλα! Very Happy

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:σηκωθηκε μονη της!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 893968 την εβαλα στην κουνια της για να κοιμηθει και μετα απο λιγο την ακουω να γελαει,παω μεσα και την βλεπω ορθια να κρατιεται απο τα καγκελα. Shocked δεν το περιμενα γιατι το παλευει μερες να σηκωθει αλλα φοβαται λιγο,ειναι και λιγο τεμπελουλα.καταλαβε και αυτη η σκατουλα οτι κατι εκανε και λιωθηκε να γελαει.την πηρα αγκαλιτσα,της ειπα "μπραβο σου τα καταφερες",της εδωσα ενα φιλακι και την εβαλα παλι για υπνο.και παλι σηκωθηκε.ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερε επιυελους!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 536304

lenaki1982

Κι ο δικός μου αν κρατιέται κάνει βήματα αλλά όχι μόνος του.Σήμερα άφησε τον καναπέ και έφυγε..καλά που τον κράτησα γιατί μάλλον ξέχασε ότι δεν περπατάει μόνος χαχαχα!!!!!!!
χα χα χα!!!!!ωραίος ο μικρός!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 215994

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Sad Sad ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΥΡΕΤΟ,38,5.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ,ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΟΥΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΕΙ ΣΕ 3ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΕΒΑΣΕ 39,ΖΗΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ. Crying or Very sad ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ ΤΑ ΜΩΡΑ?ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΕΧΩ PAMPERS ΦΟΡΑΕΙ,ΤΙ ΦΤΑΕΙ?ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΑΜΕ,ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ 10ΚΙΛΑ ΚΑΙ 77 ΠΟΝΤΟΥΣ.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Sad Sad ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΥΡΕΤΟ,38,5.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ,ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΟΥΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΕΙ ΣΕ 3ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΕΒΑΣΕ 39,ΖΗΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ. Crying or Very sad ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ ΤΑ ΜΩΡΑ?ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΕΧΩ PAMPERS ΦΟΡΑΕΙ,ΤΙ ΦΤΑΕΙ?ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΑΜΕ,ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ 10ΚΙΛΑ ΚΑΙ 77 ΠΟΝΤΟΥΣ.

Τουρτίτσα να σου ΖΗΣΕΙ η κορούλα σου !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά πάντα!!!
Πρώτα απ'όλα περαστικά σας !!!!
Τώρα γι'αυτό που ρωτάς το μόνο που ξέρω είναι ότι τα κοριτσάκια όταν κάνουνε κακάκια τα σκουπίζουμε από το πουλάκι προς τον ποπούλι και όχι το ανάποδο γιατί τότε υπάρχει φόβος για ουρολοίμωξη. Μόνο αυτό ξέρω εγώ. Και πάλι Χρόνια Πολλά !!!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angie_77 έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Sad Sad ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΥΡΕΤΟ,38,5.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ,ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΟΥΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΕΙ ΣΕ 3ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΕΒΑΣΕ 39,ΖΗΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ. Crying or Very sad ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ ΤΑ ΜΩΡΑ?ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΕΧΩ PAMPERS ΦΟΡΑΕΙ,ΤΙ ΦΤΑΕΙ?ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΑΜΕ,ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ 10ΚΙΛΑ ΚΑΙ 77 ΠΟΝΤΟΥΣ.

Τουρτίτσα να σου ΖΗΣΕΙ η κορούλα σου !!!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ με υγεία και χαρά πάντα!!!
Τώρα γι'αυτό που ρωτάς το μόνο που ξέρω είναι ότι τα κοριτσάκια όταν κάνουνε κακάκια τα σκουπίζουμε από το πουλάκι προς τον ποπούλι και όχι το ανάποδο γιατί τότε υπάρχει φόβος για ουρολοίμωξη. Μόνο αυτό ξέρω εγώ. Και πάλι Χρόνια Πολλά !!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΧΩ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ(Η 1η ΕΙΝΑΙ 3ΜΙΣΗ)ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
Angie_77 έγραψε:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΧΩ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ(Η 1η ΕΙΝΑΙ 3ΜΙΣΗ)ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.

Να σου ζήσουν και οι 2 κορούλες σου. Κι εγώ όταν με το καλό κάνω δεύτερο μωράκι, κοριτσάκι πάλι θέλω να είναι. Μπες και σε κανένα site και ψάξε για την ουρολοίμωξη. Αλλιώς ρώτα και τον παιδίατρο. Εγώ κάθε φορά που έρχεται, ετοιμάζω ένα κατεβατό με ερωτήσεις. Smile

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Περαστικά σας!!Και μην στεναχωριέσαι,μπορεί να είναι ιωσούλα και να περάσει.Δεν γνωρίζω τίποτα περί ουρολοίμωξης.Εύχομαι να'ναι όλα καλά!!!Γράψε μας τα νέα σας..

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΡΔΥ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.ΑΝΕΒΑΣΕ 39 ΠΥΡΕΤΟ 2ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΔΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΞΑΠΛΩΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ,ΕΠΕΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ(1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΣΕ),ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ.ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΙΔΡΩΜΕΝΗ,ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ(ΣΧΟΙΝΑΚΙΑ).ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΠΕΤΑΓΟΜΟΥΝ.ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ.ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΟ,ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5ΜΙΣΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 35468 ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕ Η ΚΟΥΡΑΣΗ Η ΝΥΣΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ,ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ.ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΡΔΥ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.ΑΝΕΒΑΣΕ 39 ΠΥΡΕΤΟ 2ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΔΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΞΑΠΛΩΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ,ΕΠΕΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ(1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΣΕ),ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ,ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ.ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΙΔΡΩΜΕΝΗ,ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ(ΣΧΟΙΝΑΚΙΑ).ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΠΕΤΑΓΟΜΟΥΝ.ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ.ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΟ,ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5ΜΙΣΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 35468 ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕ Η ΚΟΥΡΑΣΗ Η ΝΥΣΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ,ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ.ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 - Σελίδα 4 417472

Πω πω βρε κοριτσάκι μου τι περάσατε!!!
Εύχομαι σήμερα να'ναι καλά..πάντως αυτό που λες για τους άντρες έχεις απόλυτο δίκιο!!!37 πυρετό να'χει ο δικός μου και να λέει "πεθαίνω" χαχα!!!Άντρες παιδί μου....όπως λέει και η 6χρονη κόρη της κουμπάρας μου...πεταμένα λεφτα χαχα!!!!Αδύναμοι οργανισμοί!!!Και τα μωράκια μας,οταν αρρωσταίνουν,όπως και οι άντρες μας,λοιπόν, υπομονή πρέπει να κάνεις...υπομονή και αγάπη!!!Χίλια περαστικά,σου εύχομαι!!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σ ευχαριστω πολυ αλικακι μου.σημερα ειναι καλυτερα,δεν εκανε πολυ πυρετο,αλλα ολη μερα γκρινιαζε ηθελε αγκαλια,τιποτα δεν μπορεσα να κανω.και εχω ενα σιδερο αστα να πανε!το μονο που με στεναχωρησε σημερα ειναι οτι δεν εφαγε τιποτα.150 γραμ γαλα το πρωι και 50 το βραδυ.ολη μερα τιποτα,τελειως αδειο το στομαχι.τησ ειπαν μαλλον οτι ειναι χοντρουλα και αποφασισε να κανει διαιτα!εσεις τι κανετε?το κανατε το παρτυ?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο γι αυτο που ειπε η κορη της κουμπαρας σου,εχει δικιο το παιδι,πεταμενα λεφτα!!!!!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαίρομαι που είστε καλύτερα!!Μην ανησυχείς για την όρεξή της,ίωση πέρασε το ψυχούλι μου!!!Θα την ξαναβρεί,θα δεις!!Είδες το μικρό ατάκα που πέταξε??χαχα!!!!Μάλλον κάπου θα το'χει ακούσει,απ'τη μαμά ίσως???Πάντως έχουν πλάκα όταν αρχίζουν να μιλάνε!!
Το πάρτυ μας το κάναμε,ναι!!!Μαζευτήκαμε περίπου 20 άτομα συγγενείς,νονοί και φίλοι και περάσαμε τέλεια!!Ακούσαμε mazoo and the zoo,χορέψαμε,σβήσαμε και τα κεράκια μας και τώρα ριλαξάρω χαχα!!!
Το ξέρεις ότι το απόγευμα σας σκεφτόμουν??Που δεν κάνατε το πάρτυ σας..αλλά δεν πειράζει η μικρή σας να'ναι καλά και θα το κάνετε κι εσείς!!!
Να μας ζήσουν τα ζουζούνια μας!!!Άντε μεγαλώνουν κι αυτά...και εμείς μαζί χαχα!!!!!Φιλάκια κοριτσάκι!!!!!!

lenaki1982

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:σ ευχαριστω πολυ αλικακι μου.σημερα ειναι καλυτερα,δεν εκανε πολυ πυρετο,αλλα ολη μερα γκρινιαζε ηθελε αγκαλια,τιποτα δεν μπορεσα να κανω.και εχω ενα σιδερο αστα να πανε!το μονο που με στεναχωρησε σημερα ειναι οτι δεν εφαγε τιποτα.150 γραμ γαλα το πρωι και 50 το βραδυ.ολη μερα τιποτα,τελειως αδειο το στομαχι.τησ ειπαν μαλλον οτι ειναι χοντρουλα και αποφασισε να κανει διαιτα!εσεις τι κανετε?το κανατε το παρτυ?
περαστικά της....

titoula

titoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Προφανώς είναι καλά τώρα η μικρούλα σου τουρτίτσα ε; Χρόνια πολλά και τα γενέθλιά σας!
Μην ανησυχείς κι εμένα πέρασε την ιωσούλα αλλά δεν ανέβασε πυρετό. Ευτυχώς κι η δικιά μου είναι μια χαρά πλέον.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστω κοριτσια.ειναι μια χαρα,καναμε και το παρτυ το σαββατο,ολα καλα.η μικρη κοιτουσε λιγο περιεργα τον κοσμο,δεν μπορουσε να καταλαβει τι συμβαινει,αλλα η μεγαλη το καταχαρηκε.επι της ευκαιριας να σας πω και τα νεα μας.εδω και λιγες μερες πιανετε απο μια μικρη πλαστικη καρεκλα και περπαταει σε ολο το σπιτι.να θεωρησω οτι σε λιγο καιρο θα περπαταει μονη της?και σημερα ειδα οτι πιανοταν απο καρεκλες,καναπε,τραπεζι και πηγαινε.εκανε οτι μπορουσε αρκει να φτασει εκει που ηθελε.τα δικα σας τα ζουζουνακια τι κανουν?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τουρτίτσα,είδα στο λεύκωμα.. Γεωργία σε λένε???Άσχετο..!!!!χαχα!!!!
Κι ο δικός μου τα ίδια ότι βρει στο μπόι του το αρπάζει και δρόμο!!!!Ακόμα μόνος του δεν έχει φύγει.Στην αναμονή κι εμείς λοιπόν!!!!!Σήμερα,απ'το πολύ σκίψιμο,γιατί φοβάμαι κιόλας μην πέσει άγαρμπα,έπαθα ένα τράβηγμα ή κάτι τέτοιο.στο πλευρο μου...άσ'τα να πάνε!!!Άντε να περπατήσει και λέω ότι θα είναι πολύ καλύτερα..είδωμεν!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις