Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω βλεπω τον πατερα μου την χαρα του για τα εγγονια του....Επειδη δουλεψε πολλα χρονια δεν εζησε εμας οποτε τωρα τα χαιρεται....Και μου αρεσει που βλεπω τον πατερα ου "χεσμενο" απο την χαρα του...Το ιδιο και η μανα μου κι ας μας ρουφηξε εμας τα παιδια της επειδη δεν δουλευε...Αυτο που ειδα ομως για τους αλλους παππουδογιαγιαδες για τα πεθερικα μιλαω φυσικα ακομη δεν εχω γεννησει....Σε λιγοτερο απο μηνα θα σας πω..Ενω χαρηκανε παααααρα πολυ με το θεμα της εγκυμοσυνης και που θα γινουν για πρωτη φορα παππουδογιαγιαδες με την απλη αναφορα του ονοματος δεν ξανα ενδιαφερθηκαν για την εγκυμοσυνη...Οτι ναναι..Αλλα και παλι θα σας πω μολις γεννησω για το αν θα ειναι κι αυτοι "χεσμενοι" ή δε θα εμφανιστουν ξανα ποτε στις ζωες μας....[Και πολυ που με ενοιαξε εμενα]

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζουζουνομαμα έγραψε:αχ! πως σε καταλαβαινω. εμενα η πεθερα μου με μαλωνει οταν με βλεπει να εχω καποιο απο τα παιδια μου αγκαλια για πανω απο 3 λεπτα, γιατι οπως λεει κακομαθαινουν. αλλα οταν τα παιρνει αυτη τα κραταει με τις ωρες. ασε που εμεις δεν ξερουμε να μεγαλωνουμε παιδια. μονο αυτες. εγω πιστευω οτι και μαναδες και πεθερες βγαζουν πανω μας τα απωθημενα που εχουν απο τις πεθερες τους. γιατιως γνωστων οι πιο παλιες ηταν πολυ χειροτερες
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΡΙΜΜΕΝΕΣ?

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
Μου θύμισες το παρακάτω ανέκδοτο
Ένας άντρας προσεύχεται στο Θεό
-Κύριε, λυπήσου με, εγώ δουλεύω σαν σκυλί και η γυναίκα μου την κάνει αραχτεί
στο σπίτι. Θα σού χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη αν μας άλλαζες, εμένα με
εκείνη, έτσι για να καταλάβει πόσο σκληρή είναι η ζωή ενός άντρα.
Ο Θεός τον λυπήθηκε, τον εισάκουσε και παφ! το άλλο πρωί ξυπνάει
«γυναίκα», ετοιμάζει το πρωινό, φκιάνει μερικά σάντουιτς για τον άντρα της να
τα πάρει μαζί του, ξυπνάει τα παιδιά για το σχολείο, γεμίζει το
πλυντήριο, βγάζει το κρέας απ`την κατάψυξη, πάει τα παιδιά στο σχολείο, περνάει
απ την τράπεζα, βγάζει λεφτά, πληρώνει κάτι λογαριασμούς ΔΕΚΟ, παίρνει τα ρούχα
απο το καθαριστήριο ,και πετάγεται στα γρήγορα στη λαϊκή. Κάνει έτσι, είχε πάει
δώδεκα, στρώνει τα κρεβάτια, βγάζει τα ρούχα απ το πλυντήριο, βάζει δεύτερη
παρτίδα, πάει να πάρει τα παιδιά απ το σχολείο, στο δρόμο κάτι ζήτησαν και δεν
τους το πήρε, γκρίνια και καυγάς, γυρίζουν σπίτι, τα βάζει να φάνε, πλένει τα
πιάτα, απλώνει την μπουγάδα, μέσα, γιατί έξω έβρεχε, διαβάζει κάμποσο τα
παιδιά, ρίχνει λίγο σίδερο, ετοιμάζει το φαγητό, στρώνει τραπέζι, τρώνε, κοιτάει
να πλυθούνε τα παιδιά και τα βάζει για ύπνο. Στις 9 ήταν τέζα, έτοιμη για
ύπνο......αλλά της την πέφτει ο σύζυγος και.............
Την άλλη μέρα το πρωί ξαναπροσεύχεται
-Κύριε, έκανα μεγάλο λάθος μ αυτό που σού ζήτησα. Δεν το αντέχω. Σε παρακαλώ
ξανακάνε με αυτό που ήμουνα.
Και ο Θεός
-γιε μου, φυσικά και θα σε ξανακάνω αυτό που ήσουνα ΟΜΩΣ υπάρχει μια μικρή
λεπτομέρεια.....πρέπει να περιμένεις εννιά μήνες γιατί χθες το βραδύ έμεινες
έγκυος

Γιατί χαίρεται κάποιος όταν γίνει παππούς/γιαγιά? - Σελίδα 3 875502 Γιατί χαίρεται κάποιος όταν γίνει παππούς/γιαγιά? - Σελίδα 3 875502 Γιατί χαίρεται κάποιος όταν γίνει παππούς/γιαγιά? - Σελίδα 3 875502
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΕΝΑ

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια πρώτον χαίρομαι που το θέμα είχε τόση "απήχηση".
Και κατά δευτέρις θέλω να δηλώσω τα εξής:

Γυρίσαμε από το γιατρό, με "πάρκαρε" ωραία ωραία και την έκανε με το φίλο του να πάνε να αγοράσουνε παιχνίδια για το xbox. Του είπα να πάμε όλοι μαζί και μου είπε θα πάμε αύριο μετά την εκκλησία.
Ωραία!
Επί μία ώρα έκλαιγα. Τόσο ψυχοπλάκωμα έχω να νιώσω ούτε θυμάμαι από πότε... Τόση μοναξιά...
Συνήλθα όταν η μικρή χέστηκε κι έπρεπε να πάρω τα πόδια μου να την αλλάξω...
Αυτά για τους αγαπητούς συζύγους...

Όσο για τους γονείς μας.
Δε με ενοχλεί ο ρόλος τους ως παππούδες. Με ενοχλεί ο ρόλος τους ως ΓΟΝΕΙΣ.
Γινόμαστε εμείς γονείς, και ξεχνάνε να είναι αυτοί...

Αθηνά, ας ασχοληθούν με τη μικρή όσο θέλουν. Δεν το απαγόρεψα και ίσα ίσα που το έχω κι ανάγκη. Με ξεκουράζει.
Αλλά μόλις το μωρό χεστεί ή κλάψει ή αρχίσει να γκρινιάζει επίμονα, όλοι λακίζουν...
Κι αν πω ότι θέλω κάνα σκούπισμα ή σίδερο εκεί να δεις...
Όλοι ξαφνικά θυμούνται ότι κάτι έχουν να κάνουν!

Νυστάζω και δε μπορώ να συγκεντρωθώ αρκετά κι έτσι δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να γίνω κατανοητή.

Δε μιλάω αποκλειστικά για τα πεθερικά. Μιλάω γενικότερα για την ανάγκη που νιώθει μία γυναίκα -λεχώνα- να έχει κοντά της αυτούς που αγαπά.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και τους άντρες. Επειδή δεν κουβαλούσαν παιδί στην κοιλιά, δε σημαίνει ότι κι αυτοί τα περνάνε όμορφα. Κρίνοντας από το Νίκο, βλέπω πως κι αυτός ο καημένος έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια παρέα με μένα και προσπαθούμε να "γαντζωθούμε" συνεχώς ο ένας από τον άλλο..(είναι και το θέμα της δουλειάς στη μέση).
Και σε πολλές φάσεις έδειξε κι αυτός απογοητευμένος με τη συμπεριφορά των γονιών του..

Ωραία. Πλήρωσαν σχεδόν τρία χιλιάρικα το νοσοκομείο και είμαστε ευγνόμωνες.
Στην τελική όμως αυτό που σου μένει δεν είναι η οικονομική υποστήριξη, αλλά η ψυχολογική. Κι εμείς δεν την είχαμε. Τουλάχιστον όχι στο βαθμό που ΕΓΩ επιθυμώ... Ίσως είμαι κλαψιάρα και παραπονιάρα και να έχω ίσως λίγο περισσότερη ανάγκη από κάποιους άλλους, από αγάπη, φροντίδα και προδέρμ...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στο μαιευτηριο ειχα τη μανουλα μου να με βοηθαει!τις πρωτες μερες στο σπιτι με βοηθουσε η μαμα μου οποτε μπορουσε(δουλευει) με τη μικρη ειχα τρομερη βοηθεια απο τον πεθερο μου.....την επαιρνε με τις ωρες και τη νανουριζε,τη χαιδευε οταν εκλαιγε......η μητρια του αντρα μου ηρθε τις πρωτες 10 μερες και μαγειρευε(ειναι στην επαρχια)η πεθερα ερχοταν μονο επισκεψη και να δει τη μικρη!στις 20 μερες ολα αλλαξαν!πεθανε ο πεθερος μου ξαφνικα.....επρεπε να γυρισω στη δουλεια και ο αντρας μου να κρατιεται με το ζορι......βοηθησε η μαμα μου που πηρε αδεια απο τη δουλεια και η θεια μου!η μητρια ερχοταν με τη καθε ευκαιρια που ειχε!η πεθερα παλι μονο για επισκεψη!
στη μικρη ο αντρας μου ειχε παρει το κολαι και κραταγε και τις 2 τα πρωινα μεχρι να σχολασει η μαμα μου!το μεσημερι αναλαμβανει η μαμα μεχρι να επιστρεψω εγω!κανει και αρκετες δουλειες...η μητρια ερχεται οποτε μπορει και βοηθαει αρκετα!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Τζιζ νομιζω οτι ολες μας περναμε απο αυτην την φαση!αν και εγω οταν γεννησα ενιωσα τοσο ασχημα εστω και για τις λιγες φορες που ηρθα σε αντιπαραθεση με την μαμα μου γιατι καταλαβα τι ειχε τραβηξει ολα αυτα τα χρονια για να μας μεγαλωσει!απο τοτε δεν της απαιτω τιποτα,καθε βοηθεια καλοδεχουμενη αν και ειναι πολυ μακρια μου και εμενα!κακα τα ψεμματα ειναι αλλιως αν εχεις την μαμα σου κοντα και οχι γιατι εισαι μαμοθρευτο αλλα μονο και μονο που θα σε στηριζει!ωρες ωρες θυμαμαι την γιαγια μου που μου ειχε πει σαν συμβουλη μην "ακουσε με μην παντρευτεις μακρια απο τον τοπο σου,θα ειναι πολυ δυσκολα για σενα" και εγω τοτε το ειχα παρει πολυ χαλαρα,τωρα της δινω χιλια δικια!δυσκολευτηκα πολυ να μεγαλωσω την μικρη μου!ακομα με πιανει ενα ψυχοπλακωμα ωρες ωρες!ειναι δυσκολο να συνηθισεις μια ζωη χωρις τους αγαπημενους σου που τους εβλεπες καθε μερα!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον οσες φορες μπορουσε η μαμα μου με βοηθουσε!οταν ειχα γεννησει επειδη ειχα κανει καισαρικη ηθελα πολυ βοηθεια αλλα και φοβομουν μην κοπουν τα ραμματα!πωπω οταν ηρθε η ωρα να φυγει η μαμα μου εβαλα τα κλαματα και καλα πως θα τα βγαλω περα και τετοια!τελικα ολα πηγαν καλα!τα πεθερικα μου ειχαν δημιουργησει προβλημα γιατι ερχοντουσαν συνεχεια με αποτελεσμα το παιδι να χαλασει εντελως το προγραμμα του υπνου του!τι να πεις!ακομη και μεγαλυτερη δεν σεβονταν οτι την ταδε ωρα επρεπε να κοιμηθει,αλλα ελα που εγω μετα τα τραβουσα ολα γιατι την επιανε γκρινια και δεν μπορουσα να την ηρεμησω!τωρα οσον αφορα τους γονεις μας σιγουρα νιωθουν πιο χαλαρα με τα εγγονια τους αλλα νιωθουν μεγαλη χαρα οταν αντικρυζουν το παιδι του παιδιου τους!εσυ πιστευω νιωθεις ετσι γιατι ξαφνικα αλλαξε η ζωη σου μεσα σε λιγες μερες,ολες το παθαινουμε!ειναι γνωστο οτι οταν γενναει μια γυναικα τα φωτα πεφτουν στο μωρο!μην το παιρνεις προσωπικα!εγω επειδη το ενιωσα αυτο που λες οταν ακουω για καποια γνωστη μου που γεννησε κοιταζω να κανω ενα δωρο οχι μονο για το παιδακι της αλλα κατι για να παρει και αυτη χαρα!εχουμε αναγκη να το νιωσουμε αυτο!ειναι στην μεση και οι ορμονες αλλα και το οτι απο την φυση μας ειμαστε παραπονιαρες!αξιζουμε και εμεις λιγη φροντιδα,τοσα περασαμε για να φερουμε στον κοσμο το μικρο θαυμα που κερδιζει τον θαυμασμο ολων!μην στεναχωριεσαι,κανε κατι που σε ευχαριστει να ξεχαστεις!οταν αρχισει να κανει πραγματα το παιδακι σου θα τα ξεχασεις ολα αυτα και θα νιωθεις τοσο γεματη μεσα σου!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και αφου δεν σου κανουν δωρα οι αλλοι κανε εσυ ενα δωρο στον εαυτο σου,κανε κατι για σενα!οποτε εχεις αναγκη πες τα εδω μεσα και ολο και καποια μανουλα θα ερθει να σου κρατησει συντροφια και να σε ακουσει!να τα βγαζεις απο μεσα σου!!

εγω αυτο που περασα ειναι και ενας λογος που το σκεφτομαι για δευτερο!παιζει μεγαλο ρολο για το πως νιωθεις μεσα σου!!υγεια να εχουμε και ολα γινονται!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου.

Σε αυτό το φόρουμ εδώ και αρκετούς μήνες έχω βρει κάποια "άτομα" που θα τολμούσα να αποκαλέσω ΦΙΛΕΣ. Κι αυτό γιατί όσες φορές χρειάστηκε, ήταν πάντα εδώ για να διαβάσουν τον πόνο μου και να ανταποκριθούν...

Τώρα σχετικά με όσα είπες αλλά και με τον τίτλο του θέματος, αυτό που θέλω να πω -χρησιμοποιώντας τα λόγια σου- είναι ότι: "ειναι γνωστο οτι οταν γενναει μια γυναικα τα φωτα πεφτουν στο μωρο!" αλλά τα φώτα σβήνουν όταν το μωρό δεν είναι σε καλή φάση!
Και καλείσαι ΞΑΝΑ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, και μέσα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΝΥΣΤΑ και ΣΥΓΧΥΣΗ να το κάνεις καλά!
Να το ξαναφέρεις στα ίσα του.

Ώρες ώρες σκέφτομαι να ξαναγινόμουν εγώ μικρούλα και να κρυβόμουν στην αγκαλιά της μαμάς μου. Να με νανούριζε...
Ήμουν μικρόσωμη σαν παιδάκι κι έτσι ακόμα και σε μεγάλη ηλικία, μπορούσα να τρυπώνω εκεί μέσα, που ένιωθα τόσο ασφαλής...
Τώρα απλά καλούμαι να κάνω εγώ αυτό το πράγμα για το παιδί μου.
Να του προσφέρω μια ζεστή αγκαλιά.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως, είναι γιατί ξαφνικά η "αγκαλιά" που είχα πριν χάθηκε?
Μεγάλωσα ξαφνικά και δε χωράω πια στην αγκαλιά της μαμάς μου...
Κι όχι γιατί απαραίτητα εκείνη δε θέλει να με πάρει αγκαλιά, αλλά γιατί εκ των πραγμάτων δε χωράω...

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Ώρες ώρες σκέφτομαι να ξαναγινόμουν εγώ μικρούλα και να κρυβόμουν στην αγκαλιά της μαμάς μου. Να με νανούριζε...

ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!!Sad

Tziz έγραψε:γιατί ξαφνικά η "αγκαλιά" που είχα πριν χάθηκε?
Μεγάλωσα ξαφνικά και δε χωράω πια στην αγκαλιά της μαμάς μου...
Κι όχι γιατί απαραίτητα εκείνη δε θέλει να με πάρει αγκαλιά, αλλά γιατί εκ των πραγμάτων δε χωράω...

Κάνεις λάθος,χωράς και παραχωράς και αν πας, να δεις πως θα σε κρατήσει.

Έγραψα παραπάνω για το σκηνικό με τον μπαμπά μου.Ξέρεις πως στεναχωρήθηκε που παραπονέθηκα;Το έβγαλε κάποια στιγμή την πρωτοχρονιά μετά απο μερικά ποτηράκια κρασί. Sad Sad Sad

Εσύ καρδούλα μου γιατί βγάζεις τόση θλίψη;;;Άσε ξέρω και σε καταλαβαίνω αλλά πίστεψέ με,κάααααποια στιγμή θα περάσει.Προσπάθησε να το παλέψεΙς μην ξεκινήσει καμία επιλόχειος και τρέχουμε!

marilu33

marilu33
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
argyro 2 έγραψε:
ζουζουνομαμα έγραψε:αχ! πως σε καταλαβαινω. εμενα η πεθερα μου με μαλωνει οταν με βλεπει να εχω καποιο απο τα παιδια μου αγκαλια για πανω απο 3 λεπτα, γιατι οπως λεει κακομαθαινουν. αλλα οταν τα παιρνει αυτη τα κραταει με τις ωρες. ασε που εμεις δεν ξερουμε να μεγαλωνουμε παιδια. μονο αυτες. εγω πιστευω οτι και μαναδες και πεθερες βγαζουν πανω μας τα απωθημενα που εχουν απο τις πεθερες τους. γιατιως γνωστων οι πιο παλιες ηταν πολυ χειροτερες
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΡΙΜΜΕΝΕΣ?

συμφωνω απολυτα αλλα καμοια φορα σκεφτομαι (εμεις οι αγορομανες-οσονουπω κ μη) μηπως κανουμε τα ιδια αργοτερα;;;; Shocked

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά μου, δεν έχω παράπονο από τη μανούλα μου. Πάντα όταν τη χρειάστηκα η αγκαλιά της ήταν ορθάνοιχτη να με υποδεχτεί. Αλλά καμιά φορά, θέλεις η αγκαλιά να έρθει εκείνη και να σε κλείσει μέσα της χωρίς να χρειαστεί να το ζητήσεις (περίπου όπως εσύ με τον μπαμπά σου). Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Όσο για τη θλίψη, σε εσένα πρώτη μίλησα μέσω ενός μηνύματος στο κινητό για τα κλάματα που ρίχναμε με το Νίκο από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο σπίτι.
Δεν ξέρω αν αυτό που περνάω ονομάζεται επιλόχειος κατάθλιψη, αλλά σίγουρα δεν είμαι καλά...
Κάτι σήμερα που είναι η μέρα βροχερή, κάτι που με άφησε μόνη το απόγευμα ο Νίκος, κάτι που δε μπορώ να κοιμηθώ γιατί η μπουμπού παίρνει δεκάλεπτους υπνάκους και μετά άλλα δέκα λεπτά ξύπνια κ.ο.κ.
Το παλεύω. Προσπαθώ. Το δάκρυ το έχω στο τσεπάκι, αλλά το παλεύω.
Απλά είναι κάποιες φορές που νιώθω να "πνίγομαι" και δεν υπάρχει ένα χέρι να με τραβήξει πάλι πάνω στην επιφάνεια.
Είναι αυτή η δέσμευση, ο περιορισμός για τον οποίο μίλησα σε άλλο θέμα.
Και δεν υπάρει ένας άνθρωπος να με αντικαταστήσει έστω και για λίγο.
Μέχρι να πάω για ένα καφέ. Μέχρι να φάω ή να πάρω κι εγώ έναν 10ωρο υπνάκο... Όχι γιατί νυστάζω, αλλά έτσι, απλά να λιώσω, στην τεμπελιά και το αραλίκι...

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα εδώ να κλαίμε παρέα!!!χι χι Very Happy
Άντε βρε χαζό.Στο είπα και παραπάνω οτι καταλαβαίνω τι νοιώθεις (όπως και οι περισσότερες εδώ).
Και να σου πω και το άλλο;Οι γονείς μας μπορεί να μην το δείχνουν ή να μην το βροντοφωνάζουν αλλά την ίδια θλίψη με εμάς νοιώθουν γιατί και να έρθουν να μας νταντέψουν,τις πιο πολλές φορές είτε απο νεύρα,είτε απο αντίδραση οτι πλέον είμαστε μεγάλες(μη μου φαίρεσαι σαν να είμαι μωρό)είτε γιατί πιστεύουμε οτι τώρα εμείς τα ξέρουμε όλα-τους αποπέρνουμε κατα κάποιο τρόπο..Η πεθερά μου μια φορά που κράταγε αγκαλιά τη μικρή μου είπε "δεν μπορείς να φανταστείς αυτό το συναίσθημα.Είναι μαγικό κρατάω αγκαλιά το μωρο του μωρού που κρατουσα στην ίδια αγκαλιά πριν 30 χρόνια"
Εγώ πάντως όταν είμαι με τον μπαμπά μου φαίρομαι όπως όταν ήμουνα μικρή.Ακόμα και στον γάμο της αδερφής μου,λίγο πριν έρθει το ζευγάρι,πήγα στο νυφικό τραπέζι να του πω κάτι και πρώτα έκατσα στα πόδια του,τον πήρα αγκαλιά και του είπα τι ήθελα.Έπρεπε να δεις 500 κεφάλια απο τη μεριά του γαμπρού να γυρίζουν σχεδόν ταυτόχρονα!
Very Happy Very Happy Very Happy

vasso

vasso
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ola ayta poy perigrafeis tziz ta ehoyme perasei oles shedon eiinai logiko den hreiazetai na sai aghonei afto i na niothis typsis an thes na klapseis klapse vre adelfe den peirazei ola sto programma einai Γιατί χαίρεται κάποιος όταν γίνει παππούς/γιαγιά? - Σελίδα 3 911307

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΚ@Τ@!!!!ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ,ΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΑΝ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΩΝΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ??ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΗΤΑΝ ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ???ΑΥΤΑ ΑΝΑΠΟΛΩ!!!ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!!!!!!
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΤΟ ΡΟΛΟϊ ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ....ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ......ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ!!!!
ΑΧ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ!!!!!ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ .ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία μου δεν καταχράστηκες τίποτα.
Καλά κάνεις και τα βγάζεις από μέσα σου.
Κι εγώ γιαυτό ανοίγω αυτά τα -ωραία???- θεματάκια για να τα λέμε και να κλαίμε παρέα.
Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ.
Προσπαθώ να θυμηθώ πώς ήμουν πριν.
Καβαλούσα το μηχανάκι μου κι όπου λάχει..
Μου φαίνεται τόσο μακρινό...
Ακόμα και η τεράστια κοιλιά μου, σαν όνειρο μου φαίνεται...
Κοιτάζω φωτογραφίες και λέω, εγώ είμαι εδώ?
Κι αυτή η φωτό με τη μηχανή στο avatar
Είπα ότι θα τη βγάλω, αλλά δεν το έκανα. Μου θυμίζει αυτό το κάτι από τα παλιά...

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΩΝΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΜΕ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΝΥΧΤΕΣ??

Κι εγώ όλη μέρα γκρινιάζω που είμαι στο σπίτι και το βράδυ με πιάνει θλίψη και ειδικά αν τύχει να ακούσω κάποιο τραγούδι απο τα παλιά ή όταν χαζεύω φωτογραφίες χάνομαι,αλλά προχτές μίλαγα με μια "φίλη" στο msn.Ήταν 12:30 το βράδυ.Τη ρώτησα τι κάνει ξύπνια και μου λέει τα πίνω με μια φίλη. Θυμήθηκα που τα πίναμε μαζί και δεν κοιμόμασταν αν δεν γινόμασταν κομμάτια ή που παίρναμε με τη σειρά τα μπαράκια μέχρι τις 5 το πρωί και ας δουλεύαμε την άλλη μέρα και προς στιγμήν με έπιασε κάτι... κι εκείνη την ώρα άκουσα το ροχαλητό του άντρα μου (χι χι) και συνειδητοποίησα οτι για μένα είναι πιο σημαντικό που είναι βράδυ και υπάρχουν δύο άνθρωποι στο σπίτι που ροχαλίζουν και ένα σαλόνι σαν βομβαρδισμένο απο τα παιχνίδια, απο το να ήμουνα έξω,να μπεκροπίνω,να περάσω τέλεια και να γυρίσω στο άδειο και μαζεμένο στην τρίχα σπίτι μου και να κοιμηθώ μόνη μου....

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελικά φταίει η μέσα σήμερα κορίτσια μιλούσα με μια κολλητη μου φιλη που έχει κ εκείνη μωρό είπαμε για τα μωρα μας κ ξαφνικά γυρίσαμε την κουβέντα στα παλιά μας μεγαλεία στα ξενύχτια μας στους χορούς μας όπως μιλούσαμε της είπα να βγούμε αύριο έτσι κ αλλιώς δεν δουλεύουμε όταν κλείσαμε τα κινητά ντύθηκα στολίστικά φίλησα την μικρή μου τον άντρα μου κ βγαίνοντας στην πόρτα εννοιώσα μια μεγάλη θλίψη κ λέω που παω ταυτόχρονα κτύπησε κ το κινητο μου κ ήταν η φιλενάδα μου κ βρήκαμε κ οι 2 την ίδια δικαιολογία βρέχει που να πάμε τώρα ξανάγύρισα πίσω κ μιλάμε στον υπολογιστή τελικά κ ας είναι η μάνα μου στο σπίτι δεν μου κανει καρδιά να αφήσω το αγγελούδι μου μόνο του

http://www.gatospito.com

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο ειναι το μωρακι σου?αν το επιτρεπει η ηλικια του παιδιου δεν μπορεις να πας για λιγο στους δικους σου να νιωσεις καλυτερα?
και εγω κανω ωρες ωρες τις ιδιες σκεψεις,η μαμα ειναι πολυ σημαντικη στην ζωη ενος παιδιου,και εγω οποτε ειχα ευκαιρια πηγαινα κοντα της να μου χαιδευει τα μαλλια!ακομα το κανω αυτο!μαλλον νιωθουμε οτι μεγαλωσαμε αποτομα!ολοι χρειαζομαστε μια αγκαλια και ειδικα οταν ερχεται απροσμενα χωρις να την ζητησουμε εμεις!παντως ειναι πολλες οι κοπελες που εχουν μεγαλωσει τα παιδια τους μονες τους!μια απο αυτες και εγω,περασα πολλα ξενυχτια,πολυ κουραση και τωρα το σκεφτομαι για το δευτερο,νομιζω οτι δεν θα εχω αλλες αντοχες,οτι δεν θα τα καταφερω οπως την πρωτη φορα!χρειαζεται πολυ υπομονη ιδιαιτερα τον πρωτο χρονο!μετα που αρχιζει και ανεξαρτητοποιηται καπως,ειναι καλυτερα!και εγω εχω αλλαξει ως ανθρωπος ενω ημουν παντοτε τοσο ηρεμη και γαληνια τωρα πλεον εχω γινει μια νευρωτικια και ανησυχω,δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου!ολες παθαινουμε ενα ειδος blackout!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες συνελθετε!!!!!!!!!!!!ειδικα οι λεχωνες!!!!!!!!!!!βαδιζετε σε πολυ λεπτη γραμμη φλερταροντας με την επιλοχειο!!!δεν ειναι ευκολο πραγμα η επιλοχειος!!!το εχω περασει και ξερω!αλλα εγω ημουν στην πινεζα του χαρτη και με κανεναν να με βοηθησει,ουτε εστω απο το φορουμ,μια παρεα βρε αδερφε!!!εσεις ζειτε μεσα στα πραματα,κοτζαμ αθηνα κατι θα βρειτε να κανετε!παρτε τα καροτσια σας πατε σε κανενα κλειστο εμπορικο να μη κρυωνουν και τα πιτσιρικια να ξεσκασετε!μαζευτειτε μεταξυ σας αν οι αλλες φιλες σας δεν εχουν μωρα και νιωθετε να απομακρυνονται και πειτε τα κουκουβαγιστικα μας!!!καντε κατι καλεεεεεεεεε!αγγελικουλα αγαπη μου δε μπορω να σε ακουω ετσι!εσυ που ειχες τοσο ενθουσιασμο για τον ερχομο του μωρου,που ειχε τοσο τσαγανο!θα περασουν αυτες οι μερες και δε θα μπορειτε να τις ξαναζησετε!θα σας λειψουν μετα!και στο κατω κατω σκεφτειτε οτι κι εμεις με πιο μεγαλα μωρα δε παμε πουθενα μια το ενα αρρωστο μια το αλλο!πηραμε ενα παζλ 2000 κομματια και βγαζουμε τα ματια μας!θα περασει βρε κοριτσακι ο χειμωνας και θα ανοιξει ο καιρος και θα χορτασεις εξω καροτσαδα,θα εχει μεγαλωσει και η μικρη και θα μπορεις να την αφηνεις πιο ανετα!
ΥΓ τζω και αθηνα συνελθετε κι εσεις αντε μη κατεβω κατω σας παω στο allou και σας βαλω στο σφυρι να ταρακουνηθει ο εγκεφαλος γιατι νερουλιασε απο τη βροχη μου φαινεται!!!ακου εκει θα βαλουμε τα μπαρακια πανω απο τα καμαρια μας! και εγω απο κατω σας βγαζω φωτο να δειτε πως κανατε!!! Razz Razz Razz

cassiani

cassiani
ax koritsai giati tetoia melanxolia?kati kainourgio exei ksekinisei sti zoi mas.opos otan stamatisame to sxoleio kai ksekinisame douleia allesefthines alla vasana etsi kai tora mpikame se mia alli fasi tis zois mas.na sas po ti kano ego me ton adra mou.den afisame apo tin proti stigmi tis gennas na mas riksei tipota pername to pedki mas gia volta padou kalousame filous sto spiti kai as tous eixame stin piesi na kanoun isixia na vgainoun ekso mesa sto krio na kapnizoun na paizoume paixnidia analoga me tis ores pou koimotan to pedi.kai aftoi erxodousan giati emeis den tous kleisame tin porta.den thelame na tous afisoume stin apekso logo mikrovion kai tetoia kai doksa to theo i mikri den exei pathei tipota.anoikste to spiti sas.ena allo einai ti mporeis na kaneis me ton adrouli sou.i kai monoi sou.ego tin afina se afton molis girnaei apo tin douleia kai mpaino sto mpanio kai ksexnao na vgo.akoma kai ena iperoxo mpanio mporei na sou ftiaksei tin diathesi eidika stin arxi pou eisai monimos me galata na trexoun apo to stithos kai vromokopas.nomizo pos kai to exo ksanapei se allo thema prepei akoma kai sta kaka na vriskoume kati kalo.ego afto prospatho na exo san moto sti zoi mou.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ πως σε καταλαβαινω tziz.και εγω ετσι ημουν στις αρχες και ακομη χειροτερα γιατι ειχα να αντιμετωπισω και τους κολικους της μπεμπας.εκλαιγε η μπεμπα απο τον πονο εκλαιγα και εγω μαζι της ωσπου καποια στιγμη συνειδητοποιησα οτι αν το συνεχισω αυτο θα με πιασει σοβαρη καταθλιψη και δε θα μπορω να μεγαλωσω το παιδακι μου σωστα.το παλεψα και νικησα.βεβαια ακομη και τωρα μετα απο 4 μηνες καποιες στιγμες με πιανει απογοητευση και τρελα επειδη ειμαι κλεισμενη συνεχεια στο σπιτι .απο την αλλη ομως σκεφτομαι οτι πλεον εχω φερει ενα παιδι στον κοσμο και πρεπει να ασχοληθω με αυτο.οτι πλεον εχουν αλλαξει οι προτεραιοτητες μου και οι αναγκες μου .βεβαια καλο θα ηταν μια στο τοσο να καταλαβαινε ειτε η μανα μου ειτε η πεθερα μου και να μου κραταγανε το μωρο για να παω και εγω μια βολτα με τον αντρα μου σαν φυσιολογικο ζευγαρι.παλι καλα που ειστε και εσεις εδω στο φορουμ και ξεχνιεμαι λιγακι.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνώ με την Cassiani που λέει ότι πάντα πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά της κατάστασης και νομίζω πως το έχω καταφέρει. Εφόσον γίναμε 3 δεν σημαίνει ότι θα κλειστούμε και μέσα και θα θαυτούμε μέσα σε 4 τοίχους. Εμείς όπου πάμε παίρνουμε τον μικρούλη μαζί από τότε που γεννήθηκε. Δεν τον έχω αφήσει ποτέ μα ποτέ στις γιαγιάδες γιατί και αυτός έχει την ανάγκη να βγει έξω να γνωρίσει τον κόσμο και να ξεσκάσει. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι ώρες που βγαίνουμε γιατί τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες του, όπως προσέχουμε και τα μέρη που πηγαίνουμε ειδικά τώρα το χειμώνα. Δεν νομίζω ότι θα τον αφήσω σύντομα σε κάποια γιαγιά διότι δεν είναι ακόμα έτοιμος ηλικιακά να ακούσει παραμύθια και τραγουδάκια. Ούτε καν με τα παιχνίδια του δεν παίζει γιατί βαριέται εύκολα. Στην παρούσα φάση έχει ανάγκη από νέες εικόνες και νέα ερεθίσματα και κυρίως από κάποιον που τον καταλαβαίνει απόλυτα μια και δεν μιλάει ακόμα. Μεγαλώνοντας θα τον αφήνω αν θέλει βέβαια. Το παν για εμένα είναι να ξέρω ότι περνάει καλά.
Βέβαια εκεί που διαφωνώ λίγο με την Cassiani είναι σε αυτό που είπε για τους φίλους. Εγώ ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα σε κανέναν. Στη δική μου περίπτωση οι "φίλοι" που δεν έχουν παιδιά δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν τις αλλαγές και σε θεωρούν υπερβολική. Έτσι απομακρύνονται εύκολα και σίγουρα σε σχολιάζουν κιόλας. Όλα αυτά μέχρι να γίνουν και αυτοί γονείς... και συνειδητοποιείς ότι είναι 10 φορές πιο υπερβολικοί από εσένα. Πάντα γυρίζει ο τροχός. Και το δίλλημα είναι να δείξω ότι τους καταλαβαίνω επειδή τα έχω περάσειΓιατί χαίρεται κάποιος όταν γίνει παππούς/γιαγιά? - Σελίδα 3 415870 ή να βάλω μπροστά τον εγωισμό μου και να αντιγράψω τη συμπεριφορά που είχαν προς εμένα για να νιώσουν όπως ένιωσα;Twisted Evil

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasso έγραψε:ola ayta poy perigrafeis tziz ta ehoyme perasei oles shedon eiinai logiko den hreiazetai na sai aghonei afto i na niothis typsis an thes na klapseis klapse vre adelfe den peirazei ola sto programma einai Γιατί χαίρεται κάποιος όταν γίνει παππούς/γιαγιά? - Σελίδα 3 911307

Συμφωνώ απόλυτα! Tziz, να ξέρεις ότι φταίνε οι ορμόνες κατά κύριο λόγο. Τόσες αλλαγές έγιναν και γίνονται στο σώμα σου. Οι ορμόνες σου έχουν τρελαθεί! Πώς να μείνεις εσύ ήρεμη; Θυμάμαι, εγώ έκλαιγα συνέχεια και με το παραμικρό και περισσότερο από το μωρό! Ακόμα και με τις διαφημίσεις έκλαιγα!!! Και φυσικά, γελούσα μαζί γιατί μου φαινόμουν τόσο μα τόσο αστεία!!! Η κατάσταση είναι προσωρινή. Μόλις ηρεμίσουν οι ορμόνες σου θα ηρεμίσεις και εσύ και θα βρεις πάλι τις ισορροπίες σου σιγά σιγά! Γιατί χαίρεται κάποιος όταν γίνει παππούς/γιαγιά? - Σελίδα 3 417472

cassiani

cassiani
MariaM έγραψε:Συμφωνώ με την Cassiani που λέει ότι πάντα πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά της κατάστασης και νομίζω πως το έχω καταφέρει. Εφόσον γίναμε 3 δεν σημαίνει ότι θα κλειστούμε και μέσα και θα θαυτούμε μέσα σε 4 τοίχους. Εμείς όπου πάμε παίρνουμε τον μικρούλη μαζί από τότε που γεννήθηκε. Δεν τον έχω αφήσει ποτέ μα ποτέ στις γιαγιάδες γιατί και αυτός έχει την ανάγκη να βγει έξω να γνωρίσει τον κόσμο και να ξεσκάσει. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι ώρες που βγαίνουμε γιατί τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες του, όπως προσέχουμε και τα μέρη που πηγαίνουμε ειδικά τώρα το χειμώνα. Δεν νομίζω ότι θα τον αφήσω σύντομα σε κάποια γιαγιά διότι δεν είναι ακόμα έτοιμος ηλικιακά να ακούσει παραμύθια και τραγουδάκια. Ούτε καν με τα παιχνίδια του δεν παίζει γιατί βαριέται εύκολα. Στην παρούσα φάση έχει ανάγκη από νέες εικόνες και νέα ερεθίσματα και κυρίως από κάποιον που τον καταλαβαίνει απόλυτα μια και δεν μιλάει ακόμα. Μεγαλώνοντας θα τον αφήνω αν θέλει βέβαια. Το παν για εμένα είναι να ξέρω ότι περνάει καλά.
Βέβαια εκεί που διαφωνώ λίγο με την Cassiani είναι σε αυτό που είπε για τους φίλους. Εγώ ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα σε κανέναν. Στη δική μου περίπτωση οι "φίλοι" που δεν έχουν παιδιά δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν τις αλλαγές και σε θεωρούν υπερβολική. Έτσι απομακρύνονται εύκολα και σίγουρα σε σχολιάζουν κιόλας. Όλα αυτά μέχρι να γίνουν και αυτοί γονείς... και συνειδητοποιείς ότι είναι 10 φορές πιο υπερβολικοί από εσένα. Πάντα γυρίζει ο τροχός. Και το δίλλημα είναι να δείξω ότι τους καταλαβαίνω επειδή τα έχω περάσει[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ή να βάλω μπροστά τον εγωισμό μου και να αντιγράψω τη συμπεριφορά που είχαν προς εμένα για να νιώσουν όπως ένιωσα;Twisted Evil
isos exeis dikio gia tous filouss alla oi dikoi mas den mas afisan oyte mia mera.min sou po pos theloun na erxontai pio sixna kai apo prin.to ti den mporoume na pame sta barakia mazi tous den simainei pos tha mas ksegrapsoun mpainoun stous dikous mas rithmous kai akolouthoun

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις