Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
koritsia diavaza tis istories sas apo xtes kai eixa meinei afoni kai skeftomoun pos ego den exo zisei mia tetoia empeiria i toulaxiston den to exo adilifthei.alla prin ligo grafidas se ena allo thema gia ena daxtilidi pou exasa thimithika mia istoria pou isos einai ena thavma gia mena toulaxiston.otan adiathetisa gia proti fora i giagia mou pou itan i agapimeni mou kai i moni giagia pou gnorisa kai eixa kai to onoma tis evgale apo to laimo tis mia alisida me ena medagion as poume pou to forouse pada kai mou to evale sto diko mou lemo.afti i kinisi itan oti pio magiko eixa zisei mxri tote kai siginitiko.otan tin exasa loipon katalavainete pos afto to kolie eixe akoma pio megali simasia gia mena kai to filaga dipla sto komodino mou mesa se ena kouti gia na min to xaso.mia mera anakalipto pos eixa xasei to medagion oxi tin alisida giati ta eixa xoria sto kouti.efaga ton kosmo na to vro epsaxna gia polles meres me akarpes prospatheies omos.katalavenete pos i stenaxoria mou itan terstia.eklega stenaxoriomouna alla itan pia arga.meta apo 2 i 2misi xronia pigainontas na stroso to krevati mou piano kati skliro kai eida pos itan to medagion.elatha plaka.fonaksa tin mama mou kai meiname kai oi dio na koitame san xamenes to medagion pano sto sedoni.akoma den mporoume na eksigisoume pos to medagion itan ekei pou gia dio xronia alllazame sedonia kathe vdomada.telika isos itan ena thavma pou ezisa tote.ti na po.

naysika

naysika
επεισης και κατι αλλο που τωρα θυμηθηκα ειναι οταν περιση εψαχνα να βρω κατι που ειχα χασει για πολλες μερες και δεν μπορουσα να το βρω.τοτε εταξα στον Αγιο Φανουριο πως οταν θα το βρω θα φτιαξω μια φανουροπιτα για χαρει του.και ετσι και εγινε!!την αλλη μερα ανοιγοντας την ντουλαπα επεσε απο εκει μεσα και ενω πριν ειχα ψαξει πολλες φορες σε εκεινο το σημειο!!

georgiad

georgiad
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!
εμενα οι εμπειριες μου ηταν δυο.μια κακη και μια καλη.
την πρωτη φορα μαυροφορουσα ξεφυλλιζε στο ονειρο μου ενα ημερολογιο και μου υπεδειξε μια ημερομηνια θανατου.αργοτερα σε εκεινη την ημερομηνια χασαμε απο καρκινο ενα 18χρονο παιδι.
η δευτερη φορα πολυ αισιοδοξη!προσπαθουσα να μεινω εγκυος,μαθαινα για φιλες μου που τα ειχαν ηδη καταφερει και επειδη δεν ειχα υπομονη εκανα καθε φορα τεστ εγκυμοσυνης.την τελευταια φορα λοιπον,δεν ηθελα να κανω το τεστ.περασε μια μερα καθυστερησης,περασαν δυο και εγω τιποτα!η κολλητη μου ουρλιαζε να κανω το τεστ.περασε τριτη μερα και λεω:αν δεν ειμαι και τωρα σταματαω τις προσπαθειες!ηταν θετικο εχω εναν μπεμπη 5 μηνων και την ημερα που εκανα το τεστ ακουσα στο ραδιοφωνο πως ηταν του αγιου ελευθεριου,του προστατη των εγκυων.ανατριχιασα τοτε ολοκληρη!!!ειχα μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.ημουν τυχερη και τυχαιο η οχι εγω θα ευχαριστω παντα τον αγιο!

Rena_T

Rena_T
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΛΟΙΠΟΝ,ΓΥΡΩ ΣΤΟ 196..ΚΑΤΙ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 4 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΗΘΕΛΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:"ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ".ΕΤΣΙ Κ ΕΓΙΝΕ,ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ,ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ;ΒΑΡΒΑΡΟΥΛΗ;ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ 3 ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ Κ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ(ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ):"ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ Κ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΤΗΡΙ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ".ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΙΔΙ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.ΩΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΛΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΟ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 42 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Κ ΕΓΩ ΕΙΔΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Rena_T έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΛΟΙΠΟΝ,ΓΥΡΩ ΣΤΟ 196..ΚΑΤΙ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 4 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΗΘΕΛΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:"ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ".ΕΤΣΙ Κ ΕΓΙΝΕ,ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ,ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ;ΒΑΡΒΑΡΟΥΛΗ;ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ 3 ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ Κ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ(ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ):"ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ Κ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΤΗΡΙ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ".ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΙΔΙ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.ΩΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΛΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΟ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 42 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Κ ΕΓΩ ΕΙΔΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Πω-πω... συγκλονιστική ιστορία!! Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις...

naysika

naysika
Rena_T έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΛΟΙΠΟΝ,ΓΥΡΩ ΣΤΟ 196..ΚΑΤΙ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 4 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΗΘΕΛΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:"ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ".ΕΤΣΙ Κ ΕΓΙΝΕ,ΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ,ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ;ΒΑΡΒΑΡΟΥΛΗ;ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΖΗΣΕ ΓΙΑ 3 ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ Κ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ(ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ):"ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ Κ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΤΗΡΙ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ".ΤΟΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΙΔΙ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.ΩΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΛΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΟ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 42 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Κ ΕΓΩ ΕΙΔΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ανατριχιασα!!!!και μαζι με επιασαν και τα κλαματα!!!

manoula3

manoula3
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mitsi75 έγραψε:

Πω-πω... συγκλονιστική ιστορία!! Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις...

πωπωωω...ανατριχιασα!συγκλονιστικο!!

sonia1994

sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ανατριχιασα.

http://www.pet2pet.gr/

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:χωρις να θελω να προσβαλλω τα πιστευω καμμιας κοπελας κ γενικως τα πιστευω της θρησκειας σας,δν πιστευω καθολου οτι ενα μηλο μπορει να σ φερει εγκυμοσυνη οπως πχ στην νοπη30.
γυναικες ημαστε κ γονιμες,δν ειδα καποιο θαυμα.δλδ να εγραφες οτι εχεις προβληματα γονιμοτητας,αλλα και παλι,δν πιστευω οτι τρωγοντας ενα μηλο,μενεις εγκυος.
και παλι συγνωμη δν το λεω ουτε με κακια ουτε θελωντας να προσβαλλω καμμια κοπελα κ συγκεκριμενα την νοπη30 για την οποια κ μιλησα.απλα σχολιαζω.

Εγκυο δεν σε αφεινει το μηλαρακι αλλα η πιστη στο Θεο. Προφανος ακομη δεν Τον εχεις χρειαστει και γί' αυτο δεν σε κατηγορω. Στην περιπτωση μου υπηρχε θεμα γονιμοτητας και υπαρχει ακομη. Ακομη και το οτι αμφισβητης ενα θαυμα ειναι μια δοκιμασια. Ψαξτω λιγο καλυτερα μεσα σου. Και οχι, δεν σε παρεξηγω γιατι οποιος δεν το εχει ζησει δεν το ξερει. Οποια γυναικα δεν λαχταρησε ενα παιδι και δεν ζοριστηκε για να κανει παιδι δεν μπορει να καταλαβει .. Σεβομαι παντως τη γνωμη σου και δεν θυμωνω μαζι σου. Νομιζα οτι ανεφερα οτι πασχω απο ενδομητριωση και οι σαλπιγγες δεν ειναι κινητηκες , οπως και το σπερμα του σηζηγου μου αλλα μαλλον το ξεχασα. Τωρα βλεπεις καποιο θαυμα; γιατι εγω το βλεπω καθε μερα να μου χαμογελαει.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και μην σταματας να λες τη γνωμη σου. Γιαυτο ημαστε εδω για να ανταλλασουμε αποψεις... Smile

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυο δεν σε αφεινει το μηλαρακι αλλα η πιστη στο Θεο. Προφανος ακομη δεν Τον εχεις χρειαστει και γί' αυτο δεν σε κατηγορω. Στην περιπτωση μου υπηρχε θεμα γονιμοτητας και υπαρχει ακομη. Ακομη και το οτι αμφισβητης ενα θαυμα ειναι μια δοκιμασια. Ψαξτω λιγο καλυτερα μεσα σου. Και οχι, δεν σε παρεξηγω γιατι οποιος δεν το εχει ζησει δεν το ξερει. Οποια γυναικα δεν λαχταρησε ενα παιδι και δεν ζοριστηκε για να κανει παιδι δεν μπορει να καταλαβει .. Σεβομαι παντως τη γνωμη σου και δεν θυμωνω μαζι σου. Νομιζα οτι ανεφερα οτι πασχω απο ενδομητριωση και οι σαλπιγγες δεν ειναι κινητηκες , οπως και το σπερμα του σηζηγου μου αλλα μαλλον το ξεχασα. Τωρα βλεπεις καποιο θαυμα; γιατι εγω το βλεπω καθε μερα να μου χαμογελαει.[/quote]

Κουκλα καταρχας δν ξερεις αν Τον εχω χρειαστει ποτε και επειδη δν με ξερεις δν μπορεις να πεις οτι προφανως δν Τον χρειαστηκα ακομα γτ δν ξερεις τπτ για την ζωη μου.Δευτερον μεσα απο τις συζητησιες εδω στο φορουμ εχω γραψει οτι εκανα τεστ παπ οταν εκανα σχεση με τον αντρα μου και ο γυναικολογος μου δαβεβαιωσε οτι δν θα μπορω να κανω παιδια με ΤΙΠΟΤΑ.οποτε μην λες οτι δν το λαχταρησα,γτ ενα χρονο καναμε ελευθερα κσι δν επιανα,και εκλαψα πολυ γτ νομιζα οτι δν θα κανω ποτε παιδι.εγω δν διαβασα οτι εχεις προβλημα ισως μου διεφυγε,με συγχωρεις λοιπον γτ αν το ειχα διαβασει ειμαι σιγουρη οτι δν θα εγραφα κατι τετοιο.Αλλα οπως λες εφοσον το θαυμα το κανει η πιστη μας στον Θεο για ποιον λογο χρησιμοποιουμε αλλα μεσα για να ζητησουμε ενα θαυμα?Αυτο δν καταλαβαινω σε οσους κανουνε ταματα σε αγιους.εννοειται οτι δν σταματαω να λεω την αποψη μου και αν υποστηριζω τα πιστευω μου γτ οπως λες γιαυτο ημαστε εδω να συζηταμε,να ανταλλασουμε αποψεις και να μαθαινουμε καινουρια πραγματα αλλα και να λεμε αυτα που ξερουμε.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 311356 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 311356 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 311356

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 667478

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Τρι Φεβ 01, 2011 3:25 am, 1 φορά

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.. Very Happy Very Happy ..ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΚΑΜΙΑ!ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΤΧΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ..ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΠΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΤΙΚΕ... Very Happy Very Happy Very Happy ...
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΟΛΕΣ... ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 417472 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 417472 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 417472 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 417472 ...!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.. Very Happy Very Happy ..ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΚΑΜΙΑ!ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΤΧΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ..ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΠΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΤΙΚΕ... Very Happy Very Happy Very Happy ...
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΟΛΕΣ... ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 417472 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 417472 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 417472 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 417472 ...!

Αντε καλα απο που το συμπαιρανες αυτο;;; Χαχαχα.... Συμφωνω μαζι σου! Δεν αξίζει να χαλαμε τις καρδιές μας!
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 688264 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 688264 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 688264

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε καλα απο που το συμπαιρανες αυτο;;; Χαχαχα.... Συμφωνω μαζι σου! Δεν αξίζει να χαλαμε τις καρδιές μας!
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 688264 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 688264 ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ? - Σελίδα 3 688264 [/quote]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Razz Razz Razz Razz Razz Razz !!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ... Razz Razz Razz

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλα 24 στο εχω ξαναπει κ πιο πανω ετσι ειναι η ορθοδοξια χαρη στους αγιους μας διαδοθηκε ο χρισστιανισμος κ σε αυτους πιστευουμε απο εκει κ περα το μηλαρακι το λαδακι το φυτιλικι ειναι κ αυτο μερος τις παραδοσεις μας μια παραδοση που θα μεταφερουμε στα παιδια μας για εμας ο θεος ειναι η ομοουσιος τριαδα πατηρ υιος κ αγ.πνευμα τους πιστευουμε γιατι ετσι ειμαστε μαθημενοι απο εκει κ περα ο καθενας τα δικα του πιστευω ειναι δικα του αυτα

http://www.gatospito.com

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anatrixiasa!!!!!!!!!

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φαντάζομαι κάνω λάθος που ποστάρω εδώ απάντηση γιατί είναι σα να ποστάρω απάντηση για το θέμα στην αίγυπτο Laughing
είμαι μεν άθεη. αλλά είμαι και ψυχολόγος.τα όνειρα για μας στην επιστήμη μου εννοώ είναι σύμβολα για τις ασυνείδητες συγκρούσεις μας, πράγματα που απωθούνται γιατί προκαλούν άγχος, σκέψεις που κάνουμε κάθε μέρα άλλα δεν εστιάζουμε σε αυτές κτλ.
όσο για τα θαύματα και την πίστη σε αυτά, εννοείται είναι θέμα του καθενός, εγώ τόσα χρόνια έχω μάθει ΄ότι όλα είναι δύναμη της θέλησης μάλλον, εγώ πιστεύω πολύ στη θετική ενέργεια αν και δεν είναι πολύ επιστημονικό το ξερω :Ρ για τις περιπτώσεις που αναφέρετε ένας επαγγελματίας ψυχολόγος θα έλεγε ότι οφείλονται σε αυθυποβολή, αυτούπνωση και στη γνωστή αυτοεκπληρούμενη προφητεία(όπου ασυνείδητα όταν πιστεύεις πολύ κάτι, θετικό ή αρνητικό προκαλείς ο ίδιος το φαινόμενο να συμβεί, ή βλέπεις πράγματα που σου λένε κάτι πχ ενώ κανονικά για οποιονδήποτε άλλο θα περνούσαν απαρατήρητα ή δεν θα είχαν καμία σημασία). οποιαδήποτε ενδιαφέρεται για κάτι πάνω στα παραπάνω μπορεί να μου πει..
δεν κρίνω την πίστη κανενός, αλλά επιστημονικά τα δεδομένα είναι άλλα και ήθελα να παραθέσω και τον αντίλογο...
ευχαριστώ για το χώρο! Cool

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dinaki88 έγραψε:φαντάζομαι κάνω λάθος που ποστάρω εδώ απάντηση γιατί είναι σα να ποστάρω απάντηση για το θέμα στην αίγυπτο Laughing
είμαι μεν άθεη. αλλά είμαι και ψυχολόγος.τα όνειρα για μας στην επιστήμη μου εννοώ είναι σύμβολα για τις ασυνείδητες συγκρούσεις μας, πράγματα που απωθούνται γιατί προκαλούν άγχος, σκέψεις που κάνουμε κάθε μέρα άλλα δεν εστιάζουμε σε αυτές κτλ.
όσο για τα θαύματα και την πίστη σε αυτά, εννοείται είναι θέμα του καθενός, εγώ τόσα χρόνια έχω μάθει ΄ότι όλα είναι δύναμη της θέλησης μάλλον, εγώ πιστεύω πολύ στη θετική ενέργεια αν και δεν είναι πολύ επιστημονικό το ξερω :Ρ για τις περιπτώσεις που αναφέρετε ένας επαγγελματίας ψυχολόγος θα έλεγε ότι οφείλονται σε αυθυποβολή, αυτούπνωση και στη γνωστή αυτοεκπληρούμενη προφητεία(όπου ασυνείδητα όταν πιστεύεις πολύ κάτι, θετικό ή αρνητικό προκαλείς ο ίδιος το φαινόμενο να συμβεί, ή βλέπεις πράγματα που σου λένε κάτι πχ ενώ κανονικά για οποιονδήποτε άλλο θα περνούσαν απαρατήρητα ή δεν θα είχαν καμία σημασία). οποιαδήποτε ενδιαφέρεται για κάτι πάνω στα παραπάνω μπορεί να μου πει..
δεν κρίνω την πίστη κανενός, αλλά επιστημονικά τα δεδομένα είναι άλλα και ήθελα να παραθέσω και τον αντίλογο...
ευχαριστώ για το χώρο! Cool

καλα τα ειπες και ειχα ακριβως την ιδια αποψη με σενα μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε .. προσπαθουσα για 2ο μπεμπε περιπου 8 μηνες συνολικα!!! 2 μερες πριν το δεκαπενταυγουστο δεν ξερω πως με επιασε και ζητησα απο την παναγια να με βοηθησει χωρις λοιπον παραπανω επαφες (αντιθετα λιγοτερες) εμεινα εγκυος με αρκετα κιλα και ενα θυρεοειδη που μολις ειχα ξεκινησει να ρυθμιζω! εκει λοιπον ναι πιστεψα και δεν αλλαζω αποψη γιατι αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο ανθρωπος εχει αναγκη την πιστη και τις παραδοσεις και κακα τα ψεμματα αν δεν υπηρχε η πιστη ΦΑΝΤΑΣΟΥ λιγο πως θα τανε ο κοσμος!!! ενα μπ....

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:

καλα τα ειπες και ειχα ακριβως την ιδια αποψη με σενα μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε .. προσπαθουσα για 2ο μπεμπε περιπου 8 μηνες συνολικα!!! 2 μερες πριν το δεκαπενταυγουστο δεν ξερω πως με επιασε και ζητησα απο την παναγια να με βοηθησει χωρις λοιπον παραπανω επαφες (αντιθετα λιγοτερες) εμεινα εγκυος με αρκετα κιλα και ενα θυρεοειδη που μολις ειχα ξεκινησει να ρυθμιζω! εκει λοιπον ναι πιστεψα και δεν αλλαζω αποψη γιατι αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο ανθρωπος εχει αναγκη την πιστη και τις παραδοσεις και κακα τα ψεμματα αν δεν υπηρχε η πιστη ΦΑΝΤΑΣΟΥ λιγο πως θα τανε ο κοσμος!!! ενα μπ....

για μένα καλά κάνει ο καθένας και πιστεύει ό,τι πιστεύει, απλά οκ όπως εγώ αφήνω χώρο στην έκφραση των πεποιθήσεων του καθενός, έτσι δε δέχομαι και την αδιάλλακτη στάση:"όχι ντίνα έχεις λάθος, είναι θαύμα κάθε σύλληψη, είναι θαύμα η γέννα δε γίνεται να αυθυποβάλλομαι, δε συνδέω άσχετα γεγονότα χωρίς να το καταλάβω κτλ."άσε λίγο χώρο και για την αντίθετη άποψη, λέω πάντα...
όσο για το τι θα γινόταν...εγώ μια χαρά επιβιώνω, η βάφτιση είχε απίστευτη πλάκα για μένα, μου φαινόταν φολκλόρ σενάριο Laughing
κλείνω λοιπόν με αυτό-την αντίθετη άποψη όπως είπα
Religion has convinced people that there’s an invisible man…living in the sky, who watches everything you do every minute of every day. And the invisible man has a list of ten specific things he doesn’t want you to do. And if you do any of these things, he will send you to a special place, of burning and fire and smoke and torture and anguish for you to live forever, and suffer and burn and scream until the end of time. But he loves you. He loves you and he needs money.
George Carlin

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dinaki88 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

για μένα καλά κάνει ο καθένας και πιστεύει ό,τι πιστεύει, απλά οκ όπως εγώ αφήνω χώρο στην έκφραση των πεποιθήσεων του καθενός, έτσι δε δέχομαι και την αδιάλλακτη στάση:"όχι ντίνα έχεις λάθος, είναι θαύμα κάθε σύλληψη, είναι θαύμα η γέννα δε γίνεται να αυθυποβάλλομαι, δε συνδέω άσχετα γεγονότα χωρίς να το καταλάβω κτλ."άσε λίγο χώρο και για την αντίθετη άποψη, λέω πάντα...
όσο για το τι θα γινόταν...εγώ μια χαρά επιβιώνω, η βάφτιση είχε απίστευτη πλάκα για μένα, μου φαινόταν φολκλόρ σενάριο Laughing
κλείνω λοιπόν με αυτό-την αντίθετη άποψη όπως είπα
Religion has convinced people that there’s an invisible man…living in the sky, who watches everything you do every minute of every day. And the invisible man has a list of ten specific things he doesn’t want you to do. And if you do any of these things, he will send you to a special place, of burning and fire and smoke and torture and anguish for you to live forever, and suffer and burn and scream until the end of time. But he loves you. He loves you and he needs money.
George Carlin

φυσικα καθε αποψη δεκτη και σεβαστη και εγω οταν τα συζηταγα και με επιχειρηματα οπως εσυ ημουν "ο διαολος" και ομως τα ελεγα και δεν με ενοιαζε απλως σου ειπα την δικη μου ιστοριουλα (ισως χαζη) που εμενα με εκανε να αλλαξω γνωμη κι ας ειμαι με τη μερια αυτων που "φοβουνται" τον θεο και την κολαση!!! αρκει να αισθανομαι εγω μεσα μου καλα! Smile Smile Smile

toutounaki

toutounaki
Εγώ το μόνο που θα ήθελα να καταθέσω, είναι η άποψη ότι σέβομαι απόλυτα τα πιστεύω του καθενός. Από όσα όμως έχω δει προσωπικά (ούσα παραγματίστρια και μάλιστα ανθρωποκεντρικών απόψεων), πιστεύω πως σίγουρα υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που επεμβαίνει πολλές φορές αλλάζοντας ανέλπιστα τη φυσική ροή των πραγμάτων κατά τρόπο αξιο περιεργείας. Μανούλες που δεν μπορούσαν (κατά τους ειδήμονες ιατρούς) να συλλάβουν και όμως το κατάφεραν, άλλες που είχαν προβλήματα υγείας θεωρητικά ανίατα και γιατρεύτηκαν, άλλοι που γλύτωσαν από του χάρου τα δόντια κ.λ.π... η λίστα είναι ατελείωτη εξ' ού και η γνωστή ρήση 'είχε άγιο'. Τώρα τί ειναι όλο αυτό; Μήπως ο Θεός όπως μας τον περιγράφει η χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία, ένας άλλος Θεός λίγο διαφορετικός, οι άγιοι, η ελπίδα, η αυθυποβολή, η τύχη, οι σατανικές και σπανιότατες συμπτώσεις ή μήπως η ανθρώπινη αδυναμία να εξηγηθούν τ' ανεξήγητα; Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει ανάλογα με την πίστη και τις πεποιθήσεις του, δεν πάυει όμως να είναι θαύμα...

Φιλάκια σε όλες!

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki έγραψε:Εγώ το μόνο που θα ήθελα να καταθέσω, είναι η άποψη ότι σέβομαι απόλυτα τα πιστεύω του καθενός. Από όσα όμως έχω δει προσωπικά (ούσα παραγματίστρια και μάλιστα ανθρωποκεντρικών απόψεων), πιστεύω πως σίγουρα υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που επεμβαίνει πολλές φορές αλλάζοντας ανέλπιστα τη φυσική ροή των πραγμάτων κατά τρόπο αξιο περιεργείας. Μανούλες που δεν μπορούσαν (κατά τους ειδήμονες ιατρούς) να συλλάβουν και όμως το κατάφεραν, άλλες που είχαν προβλήματα υγείας θεωρητικά ανίατα και γιατρεύτηκαν, άλλοι που γλύτωσαν από του χάρου τα δόντια κ.λ.π... η λίστα είναι ατελείωτη εξ' ού και η γνωστή ρήση 'είχε άγιο'. Τώρα τί ειναι όλο αυτό; Μήπως ο Θεός όπως μας τον περιγράφει η χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία, ένας άλλος Θεός λίγο διαφορετικός, οι άγιοι, η ελπίδα, η αυθυποβολή, η τύχη, οι σατανικές και σπανιότατες συμπτώσεις ή μήπως η ανθρώπινη αδυναμία να εξηγηθούν τ' ανεξήγητα; Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει ανάλογα με την πίστη και τις πεποιθήσεις του, δεν πάυει όμως να είναι θαύμα...

Φιλάκια σε όλες!

Συμφωνώ απόλυτα!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιγουρα ο καθενας εχει την πιστη του και αλοιμονο μας αν πλεον στις μερες που ζουμε και συμβαινουνε τοσα αν δν πιστευαμε.εγω δν ειχα κ ουτε εχω σκοπο να τσακωθω ουτε να προσπαθησω να αλλαξω την γνωμη καμιας,κ χαιρομαι που το μαρακι το καταλαβε,με τπτ δν ειμαι αθεη,απλα πιστευω μονο στον Θεο τν Χριστο και τ Αγ.Πνευμα,και προσευχομαι σε Εκεινον και αφηνω στα χερια του τα προβληματα μου.Και για να γινω πιο κατανοητη,κ επειδη δν θελω να προσβαλλω καμμια,δν αμφισβητω το θαυμα που εχει γινει στις ζωες ολων,αμφιβαλλω για το οτι απο πισω ευθυνεται ο ταδε αγιος.Απλα πιστευω οτι το θαυμα γινεται απο τον Θεο.Σιγουρα ειναι θαυμα οταν η επιστημη σου λεει ξεχνα τα παιδια,δν θα κανεις και μετα απολιγο διαστημα κυοφορεις μια ζωη.Καλα κανετε ολες και πιστευετε και υποστηριζετε τα πιστευω σας οποια κα αν ειναι αυτα ετσι κι εγω υποστηριζω τα πιστευω μου που εχουνε να κανουνε με τον Θεο τον Χριστο κ τ Αγιο Πνευμα.Εγω αρχικα απαντησα στο αρχικο ερωτημα που ειναι ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΓΙΩΝ?πιστευω οτι εχω το δικαιωμα οπως ολες οι γλυκες μανουλες εδω μεσα να απαντησω σαυτο το θεμα,και σε καμμια περιπτωση δν ηθελα να προσβαλλω καμια μανουλα,και αν καποια ενιωσε προσβεβλημενη,να απολογηθω.Κ εκτιμω ιδιαιτερα μαρακι το οτι επεξεργαστηκες τν απαντηση σου και ζητησες συγνωμη,ισως η απαντηση μου σε νευριασε και απαντησες σε ενταση.Κ εγω οταν διαβασα την απαντηση σου(που τωρα δν θυμαμαι καν χαχαχα) ειπα ασε θα απαντησω αυριο γτ δν θελω να προσβαλλω καμια και να γινει καποια παρεξηγηση απο το τιποτα,εδω σασ νιωθω ολες φιλες μου και δν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να κανω καποια να αισθανθει ασχημα μεσα απο τις απαντησεις μου,απλα ο γραπτος λογος δν μας δινει την δυνατοτητα να ακουστει η χροια της φωνης και ο τονος της συζητησης.Ολα καλα λοιπον.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις