226 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 Παρ Φεβ 04, 2011 12:03 pm
despina1984
Πανταχού παρούσα!
Ελπιζω ζουζουνακι!!!θα σε ενημερωσω αν αλλαξει κατι προς το παρον και μπουκαλια και θηλασμος ολα μαζι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tina έγραψε:καλησπερα κοριτσια εγω πριν λιγο επεστρεψα απο την γιατρο και την τριτη πρωτα ο θεος μπαινω για να γεννησω με προκληση
zouzounaki 24 έγραψε:na me kai egw ti egine koritsia ti kanete?tina mou ti sou eipe?mpeneis tin triti?pou tha geniseis an epitrepete?
kai emas mia xara mas vrike etoimi mou eipe oti eimai kai apo katw,kai twra perimenoume tous ponous i ta nera!me rwtise vevea an thelw na me piraksei apo katw pio poli gia na ksekinisei toketos alla tou eipa oxi!kai lew an thelei tha vgei mono tou alliws an den exw genisei mexri tin alli paraskevei tote tha paw kai egw me proskisei!
zouzounaki 24 έγραψε:kai diastoli mou eipe oti exw alla kai oti einai kai poli malakos o traxilos,ti na pw den kserw makari na genisw oxi mono egw alla kai eseis koritsia!esu bouboukitsia kamia endeiksei?
Ιφιγένεια έγραψε:με συγκινείτε κορίτσια! πριν ένα χρόνο και εγώ περίμενα την κούκλα μου ! Με το καλό να γεννήσετε και να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα κουκλάκια σας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
σ'ευχαριστω μπουμπουκιτσα και εσυ ευχομαι με το καλο να γεννησεις.οταν με το καλο επιστρεψω σιγουρα οι περισσοτερες θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια.bou-boukitsa έγραψε:tina έγραψε:καλησπερα κοριτσια εγω πριν λιγο επεστρεψα απο την γιατρο και την τριτη πρωτα ο θεος μπαινω για να γεννησω με προκληση
αντε ..μια χαρα..!! και θα εισαι και 38 ...τελεια...
με το καλο...
ti egine koritsara mou ???????????na sou zisei o antraklas sou!!!!!!!!!pes mas kai mas??????/tatijana έγραψε:Κοριτσακια γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????
Ειμαι σουπερ ευτυχισμενη....Αντε με το καλο οσες απομεινατε...
tatijana έγραψε:Κοριτσακια γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????
Ειμαι σουπερ ευτυχισμενη....Αντε με το καλο οσες απομεινατε...
zouzounaki 24 έγραψε:bouboukitsa sto euxomai na eisai etoimi kai na sou pei mpeneis an den exeis genisei mexri tin tetarti!na sou pw kai egw exw kati ponakia alla otan lew oti arxizw na ta xronometro stamatane eeeee einai na trelenese lew [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
me exei vrei kali o mpempis mou kai me koroidevei mou fenete!
να σου ζήσει marimag!!! δεν εχει σημασια το πρωτο κλαμα...η χαρα μετα ειναι απίστευτη.....και μπουλουκάκος σου βγήκε!!!marimag έγραψε:
ο Μπεμπακος μας γεννηθηκε την Τρίτη στις 8.30 με καισαρικη!!!Γεννηθηκε 3.800 και φυγαμε απο το μαιευτηριο 3.500!!1τωρα είμαστε στην περιοδο προσαρμογής στο θηλασμό!!Ξυπναμε καθε τρεις ώρες με δυσκολία τις περισσότερες φορές γιατι ο μπεμπακος είναι λίγο υπναρας,,,Δεν μπορώ να πιστεψω ακόμα οτι τον κρατάω αγγαλιτσα!!!Εγω δεν ακουσα το κλαμα του γιατι γεννησα με ολικη ναρκωση αλλά αυτό δεν έχει καμια σχέση με την ευτυχία που ένιωσα οταν τον κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
marimag mou sinxaritiria na sou zisei o mpempakos sou na einai gero kai kalotixo to aggeloudi sou!!!!!!marimag έγραψε:
ο Μπεμπακος μας γεννηθηκε την Τρίτη στις 8.30 με καισαρικη!!!Γεννηθηκε 3.800 και φυγαμε απο το μαιευτηριο 3.500!!1τωρα είμαστε στην περιοδο προσαρμογής στο θηλασμό!!Ξυπναμε καθε τρεις ώρες με δυσκολία τις περισσότερες φορές γιατι ο μπεμπακος είναι λίγο υπναρας,,,Δεν μπορώ να πιστεψω ακόμα οτι τον κρατάω αγγαλιτσα!!!Εγω δεν ακουσα το κλαμα του γιατι γεννησα με ολικη ναρκωση αλλά αυτό δεν έχει καμια σχέση με την ευτυχία που ένιωσα οταν τον κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου!!!
zouzounaki 24 έγραψε:mou fenete nai giati exw kai meres na doume tin elenitsa alla kai tin fay mallon tha genisan!
kseroun afta ti kanoun siga min vgoun sou lene kala kathomai edw trww pinw koimame opws thelw egw,giati an tha vgw tha trww mono gala gala kai tha me pirazoun sinexeia den tha me afinoun se isixia enw twra egw kanw koumanto xi xi xi xi x ixi xix [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
giati koritsara mou anxwnese?????diana30f έγραψε:Μετα το αποτυχημενο ραντεβου της Παρασκευης φτανει η αυριανη μέρα. Ελπιζω να μην τυχει παλι οτιδηποτε...
Αρχισα παλι να αγχωνομαι....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης