126 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 Παρ Ιαν 28, 2011 1:56 am
zouzounaki 24
Η ψυχή της παρέας!
kala eisai kai esu trelokomeio!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αντε τυχερουλα με το καλο!!!!Σε ποια εβδομαδα εισαι σημερα ζουζουνακι??Εγω μπηκα στη 39 κι ουτε πονους ουτε συσπασεις ακομη,τιποτα γμτ!!!Εχεις και διαστολη??Σου ειπε αν μπορεις να κανεις κατι για να γεννησεις πιο γρηγορα???Κοριτσια καντε μια προσευχη να γεννησω κι εγω,θα φτασουν τα μωρακια σας ενος μηνων κι εγω ακομη εγκυος θα 'μαι Αληθεια τι βαρος εχει το μωρακι σου τωρα??zouzounaki 24 έγραψε:na me kai egw!!!!!!molis girisame apo ton giatro,mas eipe oti eimaste se kalo dromo exei malakwsei o traxilos kai otan ton rwtisa pws to vlepe mou leei imaste konta,dld lew e mou leei afti tin vdomada se vlepw na gennas!!!!!!
Οταν λες αυτη τη βδομαδα οτι σε βλεπει να γεννας εννοεις τωρα σαββατοκυριακο???zouzounaki 24 έγραψε:na me kai egw!!!!!!molis girisame apo ton giatro,mas eipe oti eimaste se kalo dromo exei malakwsei o traxilos kai otan ton rwtisa pws to vlepe mou leei imaste konta,dld lew e mou leei afti tin vdomada se vlepw na gennas!!!!!!
koristia esas sas petaei eksw sinexeia?ta neura mou?????elenitsa1987 έγραψε:Οταν λες αυτη τη βδομαδα οτι σε βλεπει να γεννας εννοεις τωρα σαββατοκυριακο???zouzounaki 24 έγραψε:na me kai egw!!!!!!molis girisame apo ton giatro,mas eipe oti eimaste se kalo dromo exei malakwsei o traxilos kai otan ton rwtisa pws to vlepe mou leei imaste konta,dld lew e mou leei afti tin vdomada se vlepw na gennas!!!!!!
na pw tin alithia den einai oti exw varethi pou eimai egkios opws mou eipan kapies ilithies kai me tsantisan alla exw kourastei re koritsia exw varinei para poli,kai den antexw allo thelw na dw auto to plasmataki pou kouvalaw toso kairo!!!!!!!!!!!!!!!!tatijana έγραψε:Αντε,αντε με το καλο κι εσυ μικρη μου!!!!!!!!!!!!!!!
zouzounaki 24 έγραψε:koristia esas sas petaei eksw sinexeia?ta neura mou?????elenitsa1987 έγραψε:Οταν λες αυτη τη βδομαδα οτι σε βλεπει να γεννας εννοεις τωρα σαββατοκυριακο???zouzounaki 24 έγραψε:na me kai egw!!!!!!molis girisame apo ton giatro,mas eipe oti eimaste se kalo dromo exei malakwsei o traxilos kai otan ton rwtisa pws to vlepe mou leei imaste konta,dld lew e mou leei afti tin vdomada se vlepw na gennas!!!!!!
mou eipe oti mporei alla mallon mesa stin vdomada sigoura,giati o traxilos mou einai poli malakos einai para poli xamila to mwro epiase to kefalaki tou kai to katalava kai egw to eniwsa na pw me ponese ligoulaki!
me to kalo !!!!!!!!!!!!!!!!tyxeroula tha xeis to mwraki sou simera!!!!!!!!!!!!!despina1984 έγραψε:marimag μου μακαρι να μπορουσαμε να γεννησουμε ολες φυσιολογικα αλλα δυστυχως δεν ειναι παντα εφικτο!!!Εμενα ο μικρουλης μου ειχε ισχιακη προβολη οποτε η καισαρικη ηταν αναποφεφκτη και μαλιστα ο γιατρος μου ειναι και οικογενειακος φιλος οποτε φανταζομαι οτι δεν θα με εβαζε χωρις λογο στο χειρουργιο!!!Το θεμα ειναι να κρατησουμε αγκαλιτσα ενα γερο φασολακι ειτε ο πονος ειναι απο τα ραμματα ειτε απο τη φυσιολογικη γεννα!!Επισης εγω αφου ειχα γεννησει (με καισαρικη)ακουσα μεχρι και οτι εγω δεν ξερω πως ειναι να γινεσε μανα που δεν γεννησα φυσιολογικα!!!χαχαχαχαχα!!!Εγω παντως ειμαι μαμα!!!Επισης για να μην ξεχνιωμαστε ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!!!!ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ!!!!Επρεπε να σας το πω γιατι απο αυριο θα πρεπει να βρω κατι κανουριο να λεω!!Σημερα αγαπαω οοοοοολοοοοοοο τον κοσμο!!!
ax nai konnta eimaste!!!!! alla esu xeberdeueis tin triti tyxeroula!!!!!!! me to kalo sou euxomai!!!!!!!! emena einai polu zwiros alla parola auta den leei na katevei o atimos!!!!!!! o giatros pou me eide apo kotw leei oti einai psila... kai apo ponous tpt.... mono kati suspasoulesxthes kai proxthes mono.ti deutera exw rantevou.mou eipe oti an exei meiwthei k allo to amniako ugro mporei na me valei pio suntoma me texnitous ponous...ante na doume..tatijana έγραψε:fay_b έγραψε:ESU TATI EINAI STANDAR I IMER/NIA SOU THA BEIS 31/1 H 1/2?
Στην ιδια βδομαδα ειμαστε εγω εχω ΠΗΤ 15/02
Θα μπω στις 31/01 και θα γινει η καισαρικη την 1η του μηνος....Αντε με το καλο ειναι ζωηρουλη το νινακι σου?????
diana30f έγραψε:Απο την προηγουμενη εβδομαδα που εβαλα τα υποθετα voltaren επιδεινωθηκε η δυσκοιλιοτητα που ειχα. Εδω κ 4 μερες τιποτα ουτα τα υποθετα γλυκερινης πιανουνε. Εστειλα να μου παρουν παιδικο κλισμα αλλα ο φαρμακοποιος μας ειπε αν δεν εχω το οκ του γιατρου δεν μου δινει... Τι μπορω να κανω? Αυριο θα παω ξανα στο γιατρο. Το εχει παθει καμια αλλη?
elenitsa1987 έγραψε:Κοριτσακια τι γινεται???τα μωρακια σας τα νιωθετε κανονικα??εγω τελευταιες 2-3 μερες ελαχιστα,μιλαμε για 4-5 φορες τη μερα...Λετε να ειναι φυσιολογικο η να αρχισω να ανησυχω???Ραντεβου με το γιατρο εχω αυριο ,εσεις που ειστε ακομη εγκυουλες τι κανετε???Ζουζουνακι 24 ειχες κανενα δειγμα τοκετου???εσυ τατιανα ετοιμαζεσαι???
Πω πω,το εχεις συνειδητοποιησει οτι σε λιγες ωρες θα κρατας αγκαλια το μωρακι σου???Τοσο καιρο περιμεναμε και τωρα ηρθε η στιγμη...!!!tatijana έγραψε:elenitsa1987 έγραψε:Κοριτσακια τι γινεται???τα μωρακια σας τα νιωθετε κανονικα??εγω τελευταιες 2-3 μερες ελαχιστα,μιλαμε για 4-5 φορες τη μερα...Λετε να ειναι φυσιολογικο η να αρχισω να ανησυχω???Ραντεβου με το γιατρο εχω αυριο ,εσεις που ειστε ακομη εγκυουλες τι κανετε???Ζουζουνακι 24 ειχες κανενα δειγμα τοκετου???εσυ τατιανα ετοιμαζεσαι???
Εγω τον νιωθω συνεχεια...Ειμαι σπιτι και περιμενω αυριο την μερα που θα κανω τηνεισαγωγη στο νοσοκομειο...Θα εχω και πολυ χρονο να χαζεψω το νοσοκομειο...Θα ερθουν και ο μπαμπας και ο αδερφουλης μου απο Αθηνα και την Τριτη η μεγαλη εξοδος!!!
Χαμηλα πως νιωθεις Ελενιτσα?Γενικως πως νιωθεις???
elenitsa1987 έγραψε:
Πω πω,το εχεις συνειδητοποιησει οτι σε λιγες ωρες θα κρατας αγκαλια το μωρακι σου???Τοσο καιρο περιμεναμε και τωρα ηρθε η στιγμη...!!!
Χαμηλα νιωθω πιεση μονο οταν περπαταω η ειμαι ορθια,ειδικα οταν περπαταω νιωθω οτι με πιεζει το μωρο στην ουρηθρα και θα κατουρηθω!!!Γενικα στην εγκυμοσυνη δυσφορια η βαρος δεν εχω νιωσει παρολο που πηρα--κρατηθητε--35 κιλα μεχρι τωρα!!!Θελω να γεννησω πιο πολυ γιατι ανυπομονω να δω τη μπεμπα παρα γιατι κουραστηκα!!!!Τατιανα ο αντρας σου θα ειναι μεσα στη καισαρικη???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης