376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 Τρι Φεβ 22, 2011 1:13 am
despina1984
Πανταχού παρούσα!
Εδω εγω που το εχω και πιο προσφατο και μου φαινεται σαν να εχω να πιασω τοσο μωρο 100 χρονια!!!ειδικα στο μπανιο!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
despina1984 έγραψε:Εδω εγω που το εχω και πιο προσφατο και μου φαινεται σαν να εχω να πιασω τοσο μωρο 100 χρονια!!!ειδικα στο μπανιο!!
elenitsa1987 έγραψε:Τατιανα ειναι οντως κουκλι να τον χαιρεσαι!!!Νομιζω οτι σου μοιαζει κιολας!
Κι εμεις τα εχουμε και τα 2 και λοξυγγα και αυτο με το πνιξιμο...
Εγω ρε κοριτσια κατι αλλο θελω να σας ρωτησω (σορρυ κιολας...),τα κακακια των μωρων σας πως ειναι????
Εμενα δεν τα κανει ποτε σφιχτα(εκτος απο την πρωτη μερα) και το χρωμα ειναι κιτρινοπορτοκαλι...και παλι σορρυ!!!!
Μηπως να ανησυχησω????Για πειτε και οι πιο εμπειρες...
elenitsa1987 έγραψε:Τατιανα ειναι οντως κουκλι να τον χαιρεσαι!!!Νομιζω οτι σου μοιαζει κιολας!
Κι εμεις τα εχουμε και τα 2 και λοξυγγα και αυτο με το πνιξιμο...
Εγω ρε κοριτσια κατι αλλο θελω να σας ρωτησω (σορρυ κιολας...),τα κακακια των μωρων σας πως ειναι????
Εμενα δεν τα κανει ποτε σφιχτα(εκτος απο την πρωτη μερα) και το χρωμα ειναι κιτρινοπορτοκαλι...και παλι σορρυ!!!!
Μηπως να ανησυχησω????Για πειτε και οι πιο εμπειρες...
marimag έγραψε:κοριτσάκια πως τα πάτε όσες θηλάζετε??
πόσα γραμμαρια παίρνουν τα νινακια σας τη βδομάδα???
εμείς που είμαστε μόλις 21 ημερών μολις 100γρ την εβδομάδα αλλά η παιδιατρος μας είπε οχι στο συμπλήρωμα γιατι μονο με μητρικο θηλασμό τα 100 γρ ειναι καλά..
η αυπνία όμωσ δεν παίζεται!!!το βράδυ κοιμάται δύο τρίωρα και αν εξαιρέσεις το χρόνο που θέλει νανούρισμα εξασφαλίζω συνολικά 4 ώρες ύπνο..κάνω υπομονή γιατι αξιζει τον κόπο....αν δίναμε έστω μια φορά συμπλήρωμα θα κοιμόμουνα και εγω λίγο να τον ταϊσει και ο μπαμπάς του....
Εμας ηρθε σημερα η μαια στο σπιτι και τη ζυγισε και απο τη προηγουμενη εβδομαδα δεν πηρε καθολου βαρος(κι εγω θηλαζω αποκλειστικα).4 κιλα ηταν πριν μια εβδομαδα 4 ειναι και σημερα...tatijana έγραψε:marimag έγραψε:κοριτσάκια πως τα πάτε όσες θηλάζετε??
εμείς που είμαστε μόλις 21 ημερών μολις 100γρ την εβδομάδα αλλά η παιδιατρος μας είπε οχι στο συμπλήρωμα γιατι μονο με μητρικο θηλασμό τα 100 γρ ειναι καλά..
η αυπνία όμωσ δεν παίζεται!!!το βράδυ κοιμάται δύο τρίωρα και αν εξαιρέσεις το χρόνο που θέλει νανούρισμα εξασφαλίζω συνολικά 4 ώρες ύπνο..κάνω υπομονή γιατι αξιζει τον κόπο....αν δίναμε έστω μια φορά συμπλήρωμα θα κοιμόμουνα και εγω λίγο να τον ταϊσει και ο μπαμπάς του....
Εμενα ακομη φοβαται ο μπαμπας μας να ταισει τον μικρο μας..Ασε που δουλευει και τρελλα ωραρια στην κουζινα [μαγειρας ειναι] οποτε ουτε κατα διανυα να τον σηκωνω...Ασε μη κοψει κανα χερι στην δουλεια..Εγω αλλωστε καθομαι αυτον τον καιρο..Αλλα δε παιζεται η νυστα..Οντως...
elenitsa1987 έγραψε:Εμας ηρθε σημερα η μαια στο σπιτι και τη ζυγισε και απο τη προηγουμενη εβδομαδα δεν πηρε καθολου βαρος(κι εγω θηλαζω αποκλειστικα).4 κιλα ηταν πριν μια εβδομαδα 4 ειναι και σημερα...tatijana έγραψε:marimag έγραψε:κοριτσάκια πως τα πάτε όσες θηλάζετε??
Εμενα ακομη φοβαται ο μπαμπας μας να ταισει τον μικρο μας..Ασε που δουλευει και τρελλα ωραρια στην κουζινα [μαγειρας ειναι] οποτε ουτε κατα διανυα να τον σηκωνω...Ασε μη κοψει κανα χερι στην δουλεια..Εγω αλλωστε καθομαι αυτον τον καιρο..Αλλα δε παιζεται η νυστα..Οντως...
Κοριτσια οντως η αυπνια δε παιζεται...και σα να μη φτανει που πειναει συνεχεια η εχει κολικους τη νυχτα,εχει συνηθισει να κοιμαται πανω στο στηθος μου η μπεμπα απο τη πρωτη μερα στη κλινικη ,οποτε ολη νυχτα μενω αυπνη.Και καλα τωρα που ειναι 4 κιλα μονο αργοτερα να δω τι θα κανω...
Ωχ πονεμενο θεμα ανοιξες....despina1984 έγραψε:Ελενιτσα μου μου αρεσει που περιγραφεις τα κακακια του μωρου και ζητας συγνωμη λες και εμεις δεν εχουμε απο αυτα!!!Εγω προσωπικα με δυο μωρα με πανες στο σπιτι εχω πνιγει!!!!!Οσο για τα χαρακτηριστικα ειναι κοινα και σε εμας!!μην αγχωνεσαι!!! Να σας ρωτησω κατι κοριτσια και μην με κοροιδεψετε... απο κιλα πως πατε???χασατε κανενα???εγω οσο περνανε οι μερες τοσο γουροτνιαζω και το να μπω στα ρουχα μου μοιαζει ονειρο τρελοοοοοο
Ναι ρε γμτ κι εγω αυτο σκεφτομαι,οτι πρεπει να κανω κατι για μενα παντα ημουν 58 κιλα και αντε να φτανα 60 το πολυ...Αν απο τα 23 μου αρχισω και γινω σαν φαλαινα επειδη εκανα μωρο αστα να πανε...απο οτι βλεπω κι εσυ μονο 27 εισαι...λοιπον τουλαχιστον να προσπαθουμε μαζι να εχουμε συμπαρασταση η μια απο την αλλη!!!Εγω επειδη θηλαζω ρωτησα τη μαια και μου ειπε ΟΧΙ διαιτα ακομη για να μη κοπει το γαλα,αλλα να αρχισω σιγα σιγα να κανω λιγο γυμναστικη(απλα πραγματα περπατημα κτλ) και να μην τρωω πολυ λιπαρες τροφες.Τι να πω ελπιζω να τα καταφερουμε.Εγω στεναχωρηθηκα πολυ και ταρακουνηθηκα οταν μια μερα μετα το ντουζ ειδα τον αντρα μου να κοιταει την κοιλια μου καπως παραξενα...Βεβαια δεν μου χει πει τιποτα(αυτο ελλειπε κιολας)αλλα οσο και να πεις επηρεαστηκα..despina1984 έγραψε:Αχ!αν σε κανει να νιωσεις λιγο καλητερα εγω εφτασα τα 83!!!Ειμαι δυο καλοκαιρια τωρα εγκυος δεν θα αντεξω και τριτο καλοκαιρι να ειμαι σαν φαλαινακι!!!Οσο για την κοιλια μου και μενα ουτε να την βλεπω δεν αντεχω!!!!Απο οσο ξερω βεβαια θα μαζεψει με τον καιρο αλλα σε ποσο καιρο......Ασε που ολοι γυρω μου (αν εξαιρεσεις τον αντρουλη μου που εχει και αυτος ακομα κιλα απο την εγκυμοσυνη μας...)ειναι σαν να τρωνε μονο αερα...μα τι επαθαν ολοι και αδυνατισαν~!!!για να μου σπασουν τα νευρα το κανουν!!!Θα ακουστει χαζο αλλα οσο και να με ποναει το θεμα αυτο ειναι το μονο που μου θυμιζει οτι ειμαι ακομα γυναικα και κατι πρεπει να κανω!!!!
zouzounaki 24 έγραψε:kouklaki einai tatiana mou ftou ftou!!!!!!!!!!!!!!!!
koristia kai emeis mallon ksekinisame tous kolikous,drama oi katastasi nista poliiiiiiii!!!!!!!!!!
twra oso giat akila ti na pw egw apofeugw na anevw stn zigaria gia na min apogoiteuto na perasoun oi meres ligo akoma lew na sarantisoume kai meta,ase pou exw olous panw apo to kefali mou pou lene fae gia na katevaseis gala fae fae fae,kai egw den exw kai poli oreksi!!!!!!
zouzounaki 24 έγραψε:tatai apo oti mou eipane sto nosokomeio lene oti ta agoria miazoun stin manoula!emena ton diko mou osoi ton exoun dei lene sinexeia kala re dimitri pou isouna ekeini tin wra!!!!!!!!!!
Μην αγχωνεσαι και εμενα η μπεμπα εκανε πριν 4-5 μερες εμετο αλλα δεν ξαναεκανε αλλη φορα...Παντως τις νυχτες και εγω μια απο τα ιδια ,πολλη νυστα ρε κοριτσια...μερικες φορες σκεφτομαι αντε να μεγαλωσει να ηρεμησω λιγο...απο οταν γεννησα εκτος απο μια φορα που πηγαμε για παγωτο με τον αντρα μου και τη μπεμπα μονο στο σουπερ μαρκετ πηγαινω,τα χω παιξει μεσα στο σπιτι δεν αντεχω αλλο!diana30f έγραψε:Το αγορακι μου τις 2-3 τελευταιες μερες εχει αποκτησει μια κακια συνηθεια. Κανει κακακια την ωρα που τον ταιζω ενω τον εχω μολις αλλαξει. Το ιδιο εκανε κ πριν απο λιγο. Φαγαμε μονο τα 60 απο τα 100γρ που ετρωγε κ επειδη ζοριζοταν σταματησαμε. Ρευτηκε κ τον αφησα περιπου μιση ωρα, την ωρα που τον αλλαζα (να μην συγκαει)αν κ ηταν μονο δειγμα αυτο που ειχε κανει, μου εκανε εμετο. Τρομοκρατηθηκα γιατι ηταν η πρωτη φορα που το εκανε κ ημουν κ μονη στο σπιτι. Ευτυχως ασυναισθητα τον γυρισα αυτοματα μπρουμητα κ του χτυπησα την πλατιτσα του να μην μου πνιγει. Αφου τον εντυσα τον εβαλα στο πλαι κ τωρα κοιμαται με εμενα να ειμαι πανω απο το κεφαλι του να παρακολουθω τι κανει. αφηστε που μου φαινεται χλωμουλης..Η μητερα μου μου ειπε οτι αφου εκανε 1 φορα εμετο απο δω κ περα πρεπει να τον προσεχω γιατι μπορει να του γινει συνηθεια. Το εχετε παθει ποτε? Τι κανατε?
Εκει που λεω του πηρα τον αερα κατι μου παρουσιαζει... Σταματησα να τον ταιζω εγω επειδη πνιγεται απο τη λαιμαργια του τωρα θα σταματησω κ να αλλαζω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης