551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 Τετ Ιουν 15, 2011 6:21 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
fay_b έγραψε:na rwtisw kati...posa ml galataki pinoun ta ninakia sas k poses fores ti mera ta taizete?
εμενα τρωει ανα 4 με 5 ωρες απο 150 με 210 αναλογα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 13 ... 22, 23, 24
fay_b έγραψε:na rwtisw kati...posa ml galataki pinoun ta ninakia sas k poses fores ti mera ta taizete?
bou-boukitsa έγραψε:καλημερα κοριτσια!!
ζουζουνακι μου καλημερα...ολες μαε σκεφτεσαι βρε κοριτσακι ...να εισαι καλα!!
εμεις βαφτιστηκαμε!!!!!!
ο μπεμπουλης ευτυχως ηταν ησυχος και χαμογελαστος...με την νονα του μες στην τρελη χαρα...οταν το γδυναμε ..ντυναμε ..κλπ..αυτς γελαγε...
μονο οταν μας βουτηξε μεσα ακουστηκαμε λιγο ...μια φωνη στην πρωτη βουτια,μια στη δευτερη..κλπ...αλλα μετο που βγηκαμε το κοψαμε μαχαιρι και αρχισαμε τα γελια παλι.
δεν ξερω ποσες θα βαφτισετε καλοκαιρι αλλα εχει πολυ πλακα γιατι σκανε απο τη ζεστη τα καημενα με τοσα ρουχα ..πουκαμισακι ,σακακι και το τελειο γραβατα!!! ενας μικρος κυριουλης!!
αντε και στα δικα σας κοριτσια!!!
φιλια σε ολες
koritsaki mou kalofotisto na einai panta gero kai na to deis kai na to kamarwseis kai gamprouli!!!!!axx poli xarika emeis malwn tha vaftisoume to noemvri-dekemvri mallon! ax poli xarika twraaaaaaaaaaa!!!!!!!!bou-boukitsa έγραψε:καλημερα κοριτσια!!
εμεις βαφτιστηκαμε!!!!!!
ο μπεμπουλης ευτυχως ηταν ησυχος και χαμογελαστος...με την νονα του μες στην τρελη χαρα...οταν το γδυναμε ..ντυναμε ..κλπ..αυτς γελαγε...
μονο οταν μας βουτηξε μεσα ακουστηκαμε λιγο ...μια φωνη στην πρωτη βουτια,μια στη δευτερη..κλπ...αλλα μετο που βγηκαμε το κοψαμε μαχαιρι και αρχισαμε τα γελια παλι.
δεν ξερω ποσες θα βαφτισετε καλοκαιρι αλλα εχει πολυ πλακα γιατι σκανε απο τη ζεστη τα καημενα με τοσα ρουχα ..πουκαμισακι ,σακακι και το τελειο γραβατα!!! ενας μικρος κυριουλης!!
φιλια σε ολες
despina1984 έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!!Τι κανετε??Αν και απο οτι διαβαζω πολλες αλλαγες εχετε!!Μπουμπουκιτσα να σας ζησει το μωρακι σας και παντα καλοτυχο κ ευτυχισμενο!!Εμεις θα βαπτιστουμε 10 Σεπτεμβριου και επειδη 3ο χρονο σερι οργανωνω τετοια πραγματα εχω βαρεθει οσο δεν φανταζεστε!!μεσα στο μαγαζι με τις μπομπονιερες επαθα κριση πανικου κ δεν μπορουσα να διαλεξω τιποτα!!εν τελη πηρα κατι μπομπονιερες που δεν μου αρεσουν κ πολυ!!ουφ!!Τελοσπαντων!!Ξεκινησατε κρεμουλες??εμεις ναι και τραβαμε μεγαλο ζορι μεχρι να την φαμε!!μεχρι που
despina1984 έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!!Τι κανετε??Αν και απο οτι διαβαζω πολλες αλλαγες εχετε!!Μπουμπουκιτσα να σας ζησει το μωρακι σας και παντα καλοτυχο κ ευτυχισμενο!!Εμεις θα βαπτιστουμε 10 Σεπτεμβριου και επειδη 3ο χρονο σερι οργανωνω τετοια πραγματα εχω βαρεθει οσο δεν φανταζεστε!!μεσα στο μαγαζι με τις μπομπονιερες επαθα κριση πανικου κ δεν μπορουσα να διαλεξω τιποτα!!εν τελη πηρα κατι μπομπονιερες που δεν μου αρεσουν κ πολυ!!ουφ!!Τελοσπαντων!!Ξεκινησατε κρεμουλες??εμεις ναι και τραβαμε μεγαλο ζορι μεχρι να την φαμε!!μεχρι που
na sou zisei to bouboukaki sou!!!!!!!!!!!!!!bou-boukitsa έγραψε:καλημερα κοριτσια!!
εμεις βαφτιστηκαμε!!!!!!
φιλια σε ολες
ennoeitai na skefteis kai ton euato sou....prepei na ta xeis kala mazi tou gia na ta pas kala kai me tous allous...!!!!!kai gw mallon metakomizw kai de thelw na to skeftomai...fasaria...ouf...tatijana έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:καλημερα κοριτσια!!
εμεις βαφτιστηκαμε!!!!!!
φιλια σε ολες
Καλοφωτιστος ο γιος σου Μπουμπουκιτσα....Ολα τα καλα του ευχομαι...Εμεις εχουμε παλι μετακομιση κοριτσια,τελικα εδω που ηρθα ειναι για να αυτοκτονω...Ειμαι παντελως μονη,το σπιτι εχει πολυ φασαρια τωρα που ανοιγω τα παραθυρα κ μεσα στην νυχτα ξυπναει ο μικρος απο διαφορα μηχανακια που τα εχουν κωλοφτιαξει και ειναι λες κ περνανε διπλα απο το αφτι σου..Μεχρι κ τα κλαματα εβαζα παλι στο ασχετο...Σταματησα απο τη στεναχωρια μου να τρωω..Ετσι λοιπον ειπα στον Νικ οτι θα παμε στην παλια μου περιοχη κοντα στην οικογενεια μου που εχω τρελλη βοηθεια με το μωρο και στις φιλες μου,τι χαζη ημουν καλε κ εφυγα?Κοιταξα τον αντρα μου επειδη δεν ηθελε κοντα στην μανα μου...Τελος παντων..Καιρος να σκεφτω τον εαυο μου ε?
Αυτα...
tati μου μπράβο που αρχισατε κρεμουλες!!!εμείς εχουμε ξεκινησει εδω και ενα μηνα..αλλα μήλο και ριζαλευρο έχει υπόψη σου ειανι η σούπερ συνταγή για δυσκοιλιοτητα!!!εμείς φρούτο τρώμε τώρα ροδακινο βερικοκο μπανανα..με εναλλαξ πεπονι..δεν του ελεγες να σας αλλαξει το μηλο είναι και εντελλώς εκτός εποχής άσε που δεν θα βρίσκεις με τιποτα ελληνικα.tatijana έγραψε:Καλημερουδια κοριτσια...
Εμεις αρχισαμε κρεμουλα-ριζαλευρο- την Τριτη..Το εφαγε σχεδον ολο ασχετα αν εκανε γκριματσες αηδιας...Νερακι στην αρχη κι εκει του φανηκε καπως,αλλα ηπιε αβιαστα...Την αλλη Τριτη αρχιζουμε και φρουτο,μηλο..
Παντως Φαιη ο μικρος σου ψηλο παιδακι ειναι μπραβο,ο δικος μου ειναι 64 ποντους και 6700 γρ..Το μαναρι μου!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης