301 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 Δευ Φεβ 14, 2011 3:11 pm
κελλυ1
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zouzounaki 24 έγραψε:koristia genisa kai egw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ekana ena mpempako 3600 kai 53 pontous
zouzounaki 24 έγραψε:koristia genisa kai egw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ekana ena mpempako 3600 kai 53 pontous,xtes girisame spitaki mas kai prospathoume na prosarmostoume!genisame fisiologika alla pedeutikame para poli alla paradextika ton giatro mou giati an itan allos stin thesei tou tha me eixe vali gia kesariki!
eimai para poli xaroumeni opws kai oles mas edw fantazome na einai gera kai kalotixa ta mwrakia mas kai ola ta mwrakia tou kosmou!
zouzounaki 24 έγραψε:koristia genisa kai egw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ekana ena mpempako 3600 kai 53 pontous,xtes girisame spitaki mas kai prospathoume na prosarmostoume!genisame fisiologika alla pedeutikame para poli alla paradextika ton giatro mou giati an itan allos stin thesei tou tha me eixe vali gia kesariki!
eimai para poli xaroumeni opws kai oles mas edw fantazome na einai gera kai kalotixa ta mwrakia mas kai ola ta mwrakia tou kosmou!
Συγχαρητηρια ζουζουνακι!!!Να σου ζησει ο μπεμπης!!!Τι μπεμπης δηλαδη,εσυ ολοκληρο αντρα εβγαλες!!!Νομιζω γεννησαμε ολες οι μανουλες φεβρουαριου τωρα ε???Αντε να κανουμε κι ενα γκρουπακι μανουλες με μωρακια φεβρουαριου 2010 να συζηταμε πλεον για τα μωρακια μας...οσο προλαβαινουμε βεβαια!!zouzounaki 24 έγραψε:koristia genisa kai egw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ekana ena mpempako 3600 kai 53 pontous,xtes girisame spitaki mas kai prospathoume na prosarmostoume!genisame fisiologika alla pedeutikame para poli alla paradextika ton giatro mou giati an itan allos stin thesei tou tha me eixe vali gia kesariki!
Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα...Εγω πολλες φορες σκεφτομαι οτι δεν ειμαι καλη μανα,οπως πιστευα οτι θα γινομουν...η κουραση μου ειναι αφορητη...Πολλες φορες οταν κλαιει τη νυχτα βαριεμαι να την ταισω ή με τη πρωτη ευκαιρια τη δινω στη μαμα μου ή την αδερφη μου να την κρατησουν για να μεινω λιγο μονη μου...μετα νιωθω τυψεις βεβαια οταν σκεφτομαι οτι αυτο το πλασματακι με εχει απολυτη αναγκη αλλα πραγματικα δεν τη περιμενα ετσι τη μητροτητα.η μπεμπα ειναι 12 ημερων και τα εχω κιολας παιξει...δεν εχω καθολου καιρο για τον εαυτο μου.και απο δευτερα που φευγει η μαμα μου η οποια τα κανει ολα πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω.σκεφτειτε οτι η διασκεδαση μου ειναι οταν κραταει η μαμα μου το μωρο για να κανω ντουζdespina1984 έγραψε:Κοριτσια απο ψυχολογια πως πατε??εγω με επιασα να λεω αντε να μεγαλωσεις λιγο φασολακι μου!!!και εχουν περασει μονο 19 μερες......
elenitsa1987 έγραψε:Καλα αυτο δεν ειναι τιποτα...Εγω πολλες φορες σκεφτομαι οτι δεν ειμαι καλη μανα,οπως πιστευα οτι θα γινομουν...η κουραση μου ειναι αφορητη...Πολλες φορες οταν κλαιει τη νυχτα βαριεμαι να την ταισω ή με τη πρωτη ευκαιρια τη δινω στη μαμα μου ή την αδερφη μου να την κρατησουν για να μεινω λιγο μονη μου...μετα νιωθω τυψεις βεβαια οταν σκεφτομαι οτι αυτο το πλασματακι με εχει απολυτη αναγκη αλλα πραγματικα δεν τη περιμενα ετσι τη μητροτητα.η μπεμπα ειναι 12 ημερων και τα εχω κιολας παιξει...δεν εχω καθολου καιρο για τον εαυτο μου.και απο δευτερα που φευγει η μαμα μου η οποια τα κανει ολα πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω.σκεφτειτε οτι η διασκεδαση μου ειναι οταν κραταει η μαμα μου το μωρο για να κανω ντουζdespina1984 έγραψε:Κοριτσια απο ψυχολογια πως πατε??εγω με επιασα να λεω αντε να μεγαλωσεις λιγο φασολακι μου!!!και εχουν περασει μονο 19 μερες......
tina έγραψε:μανουλες καλημερα
να χαιρεστε οοοοοοοοοοολες τα μωρακια σας και να ειναι γερα και καλοτυχα.και εγω γεννησα την μπουμπου μου την προηγουμενη τριτη και ειμαι τρισευτυχισμενη.δεν περιμενα οτι θα ενιωθα ετσι και ακομα περισσοτερο επειδη το χαιροντε και οι μεγαλυτερες αδελφουλες της που ειναι κατενθουσιασμενες με την μικρουλα.στις νεες μανουλες εχω να πω να κανουν υπομονη και θα προσαρμοστειτε με το προγραμμα του μωρου και μετα θα τα βλεπετε ολα απλα .ειναι θεμα προσαρμογης που θελει λιγο χρονο.σας μιλαω εκ πειρας.το βασικο ειναι να μην αγχωνεστε γιατι αυτο το μεταδιδετε και στο μωρο.ακομα και το ξενυχτι θα το συνηθισετε .εμενα ο υπνος μου ειναι 4-5 ωρες το πολυ οχι μονο μωρου αλλα επειδη εχω και τις μεγαλες να ετοιμασω για το σχολειο και παρολαυτα δεν νιωθω εξαντληση. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε ολες τις μανουλες και χαρειτε αυτη τη νεα φαση στη ζωη σας ειναι οτι καλυτερο μπορειτε να βιωσετε.
tina έγραψε:σ' ευχαριστω μπουμπουκιτσα και και σε εσενα ευχομαι να σου ζησει ο μικρουλης και να χαιρεσαι και και τα τρια σου παιδακια.οντως ειναι μεγαλη ευτυχια τα παιδακια και τωρα νιωθω και τις αλλες τριτεκνες μανουλες φιλες μου που μου λεγανε οτι το τριτο παιδι φερνει την ισοροπια στο σπιτι.το νιωθω και εγω με τις μεγαλες μου.εσενα πως το υποδεχτηκαν οι μικρουλες σου το μωρακι ;η αληθεια ειναι οτι οντως αν ειναι η μαμα καλα κυριως ψυχολογικα ολα τα προλαβαινει τελικα.να χαιρομαστε τα παιδακια μας και καλη λοχεια.
tina mou na sou zisei to mwraki sou gero kai kalotixo!!!!!!!!!tina έγραψε:μανουλες καλημερα
να χαιρεστε οοοοοοοοοοολες τα μωρακια σας και να ειναι γερα και καλοτυχα.και εγω γεννησα την μπουμπου μου την προηγουμενη τριτη και ειμαι τρισευτυχισμενη.δεν περιμενα οτι θα ενιωθα ετσι και ακομα περισσοτερο επειδη το χαιροντε και οι μεγαλυτερες αδελφουλες της που ειναι κατενθουσιασμενες με την μικρουλα.στις νεες μανουλες εχω να πω να κανουν υπομονη και θα προσαρμοστειτε με το προγραμμα του μωρου και μετα θα τα βλεπετε ολα απλα .ειναι θεμα προσαρμογης που θελει λιγο χρονο.σας μιλαω εκ πειρας.το βασικο ειναι να μην αγχωνεστε γιατι αυτο το μεταδιδετε και στο μωρο.ακομα και το ξενυχτι θα το συνηθισετε .εμενα ο υπνος μου ειναι 4-5 ωρες το πολυ οχι μονο μωρου αλλα επειδη εχω και τις μεγαλες να ετοιμασω για το σχολειο και παρολαυτα δεν νιωθω εξαντληση. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε ολες τις μανουλες και χαρειτε αυτη τη νεα φαση στη ζωη σας ειναι οτι καλυτερο μπορειτε να βιωσετε.
genisa tin proigoumeni pempti kai egw egina kai egw manoulaaaaaaaaaa i mallon xazomanoulaaaaaaaa!!!!!!!!!Tziz έγραψε:tina να σου ζήσει το μικράκι σου!!
Γιώτα μου εσύ πότε με το καλό???
Δεν πρέπει να έχεις πολύ ακόμα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης