Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
621 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 621 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 24]

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
popaki mou na sou zisei i korakla sou!
na einai gero kai kalotixo to mwroulini sou!aaxxxxxx oles genisate ektos apo emena den antexw allo!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Κοριτσια καταρχην σε οσες γεννησατε να σας ζησουν τα αγγελουδια. Σε οσες περιμενετε υπομονη κοριτσαρες!!
Εγω γεννησα Παρασκευη πρωι και βγηκα Δευτερα μεσημερι. Η ζουζουνιτσα μου βγηκε 2980 κιλα και ειναι τοσο δα μικρουλα.Στην κλινικη παλεψα πολυ με τον θηλασμο. Εχω μικρες θηλες και η μικρουλα δεν πιανοταν καλα. Το παλεψα πολυ ομως γιατι δεν ειχα αλλωστε να κανω και τιποτε αλλο εκει μεσα. Η θηλες αρχισαν να πονανε απιστευτα και Κυριακη βραδυ ξαφνικα το στηθος γεμισε γαλα και τουμπανιασα. Παλευω απο τοτε με μαλαξεις, θηλαστρο και οτι βγαλει η μπεμπα μου και παλι ειναι τσιτα το στηθος μου και υποφερω φοβερα. Παρολο που η καημενουλα ειναι πολυ ησυχη, τρωει καθε 3 ώρες και κοιμαται μονιμως. Ο μεγαλος κι αυτος μια χαρα, η τομη δεν ποναει καθολου και εχω ολη μερα να ασχολουμε με το στηθος μου αντι με τα παιδια μου.
Ετσι μετα λυπης αποφασισα να κοψω το γαλα μπας και ηρεμησω...
Δεν εχω γραψει γραψει καθολου αυτες τις μερες γιατι ειμαι με ενα βυζι στο χερι ολη την ωρα....
Σας φιλω προς το παρόν..

να σου ζησει popibar!! και εγω αν σε παρηγορει το ειχα παθει αυτο...μαλιστα επειδη δεν ειχα παρει ακομη θυλαστρο ,στο πρωτο παιδι ,πετρωσε τπ στηθος και εκλεγα απο τον πονο...τελικα το εβγαζα μονο με θυλαστρο και της το εδινα με μπιμπερο γιατι εμενα ηταν ακομη πιο μικρουλα και δεν μπορουσε να φαει απο το στηθος (2500 γεννηθηκε και βγηκε 2100 απο το νοσοκομειο)..μηπως να δοκιμασεις και εσυ να βγαζεις κ να το δινεις με μπιμπερο...??
παντως ευχομαι να βρεις τη λυση....και να το κοψεις παντως δεν ειναι ευκολο ...αλλά θα βρεις την ακρη...σιγουρα
καλο κουραγιο σου ευχομαι ..!!ολα θα πανε καλα!!
και παλί να σου ζησει...
πολλά φιλια...

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zouzounaki 24 έγραψε:popaki mou na sou zisei i korakla sou!
na einai gero kai kalotixo to mwroulini sou!aaxxxxxx oles genisate ektos apo emena den antexw allo!

και εγω βρε ζουζουνακι...εχω χασει καθε ελπιδα..πηγα και στο γιατρο σημερα...με εξετασε αποκατω...μαλιστα πεθανα απο τον πονο αποκατω..και μου λεει ..''μην στεναχωριεσαι προσπαθω να σε κανω να αρχισουν συσπασεις...΄΄ αλλά τιποτα...!!

zouzounaki 24

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aaaaaaaaaa
wraia eixa mia elpida oti kai esu simera tha pigenes sto giatro tha se piraze apo katw gia na sou ksekinisi siga siga sispaseis gia toketo!
egw pali exw kati exw kati ponakia apo to apogeuma kai meta pira kai to giatro mou alla mou eipe sto 10 na ksekinisw gia to meeutirio!bouboukitsa mou tpt kanena ponaki?

diana30f

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
To αστερακι μου γεννηθηκε την Τριτη 18.45. Ευχαριστω το Θεο που ειχα εναν πολυ ευκολο τοκετο φυσιολογικο χωρις επισκληριδειο που αν κ δεν ημουν ιδιαιτερα συνεργασιμη ο μικρουλης μου με βοηθησε παρα πολυ (κ ο γιατρος μου ηταν τελειος!!!) κ ηρθε και μου ομορφηνε την ζωη.. Ενα μικρο θαυμα... ενας κουκλος το μωρο μου κ εγω μια τρελα χαζομαμα πλεον...
Δεν θα υπαρξει μερα που να μην δοξαζω κ ευχαριστω τον Θεο που μου τον χαρισε cheers Respect

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
diana sygxaritiria!!!!na sou zisei o mikroulis sou....!!!!!
na exei panta ygeia kai na ton kamarwsete opws epi8ymeite....!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 50580

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντιανα μου να σου ζησει.....Δεν ειναι υπεροχο το συναισθημα????Αντε καλοτυχο και γερο να ειναι το νινακι σου και σεις να το δειτε οπως επιθυμειτε!!!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
diana30f έγραψε:To αστερακι μου γεννηθηκε την Τριτη 18.45. Ευχαριστω το Θεο που ειχα εναν πολυ ευκολο τοκετο φυσιολογικο χωρις επισκληριδειο που αν κ δεν ημουν ιδιαιτερα συνεργασιμη ο μικρουλης μου με βοηθησε παρα πολυ (κ ο γιατρος μου ηταν τελειος!!!) κ ηρθε και μου ομορφηνε την ζωη.. Ενα μικρο θαυμα... ενας κουκλος το μωρο μου κ εγω μια τρελα χαζομαμα πλεον...
Δεν θα υπαρξει μερα που να μην δοξαζω κ ευχαριστω τον Θεο που μου τον χαρισε cheers [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

να σου ζήσει diana!! ειδες? ολα πηγαν τέλεια !!!
να τον χαιρεσαι και να ειναι παντα γερος ευτυχισμένος..
φιλια

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια γέννησα!!!
πέμπτη ξημερώματα με πιάσαν πόνοι και το πρωί γεννησα...φυσιολογικά τελικά...με επισκληρίδιο...
ο μπεμπης κούκλος κορίτσια και παχουλούλης μου βγήκε..4 κιλα και κατι γραμμάρια το παιδάκι μου.....
κορίτσια ευχομαι όλες να ειστε ευτυχισμένες με τα μπεμπάκια σας ..και να εχουμε όλες καλή λοχεία και καλά σαράντα..
φιλιά

dafni

dafni
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ευχομαι σε ολες τις μανουλες φεβρουαριου που γεννησατε να σας ζησουν τα μπουμπουκακια σας!!να ειναι γερα και τυχερα και εσεις παντα ευτυχισμενες μανουλες να τα καμαρωνετε!!διαβασα την πορεια της καθεμιας σας και συγκινηθηκα πολυ!!το καλοκαιρι περιμενω και εγω τον μπεμπακο μου με το καλο και ευχομαι να ειμαι και εγω μια επισης ευτυχισμενη μανουλα με ενα γερο μπουμπουκακι!!ευχομαι με το καλο να εχετε καλη λευτερια και οι μανουλες που περιμενετε μεσα στο φεβρουαριο τα ζουζουνια σας!!πολλα φιλακια tatijana μου,να σου ζησει το παιδακι σου και να ειναι παντα γερο και δυνατο!!ησουν απο τις πρωτες που με καλοσωρισε στο φορουμ,να χαιρεσαι την οικογενεια σου,πολλα φιλακια!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dafni έγραψε:ευχομαι σε ολες τις μανουλες φεβρουαριου που γεννησατε να σας ζησουν τα μπουμπουκακια σας!!να ειναι γερα και τυχερα και εσεις παντα ευτυχισμενες μανουλες να τα καμαρωνετε!!διαβασα την πορεια της καθεμιας σας και συγκινηθηκα πολυ!!το καλοκαιρι περιμενω και εγω τον μπεμπακο μου με το καλο και ευχομαι να ειμαι και εγω μια επισης ευτυχισμενη μανουλα με ενα γερο μπουμπουκακι!!ευχομαι με το καλο να εχετε καλη λευτερια και οι μανουλες που περιμενετε μεσα στο φεβρουαριο τα ζουζουνια σας!!πολλα φιλακια tatijana μου,να σου ζησει το παιδακι σου και να ειναι παντα γερο και δυνατο!!ησουν απο τις πρωτες που με καλοσωρισε στο φορουμ,να χαιρεσαι την οικογενεια σου,πολλα φιλακια!!

Κοριτσαρα ποτε με το καλο γεννας?Ποιον μηνα???Αντε με το καλο σου ευχομαι και να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου να ειναι γερος και δυνατος και καλοτυχος και ο δικος σου....Φιλια κοπελα μου.....
Μπουμπουκιτσα με το καλο,γερο να ειναι και καλοτυχο...Μαλλον και η ζουζουνιτσα θα εχει γεννησει γιατι χαθηκε....Αντε...Δε νομιζω να εχουμε αλλες ε????

dafni

dafni
tatijana έγραψε:
dafni έγραψε:ευχομαι σε ολες τις μανουλες φεβρουαριου που γεννησατε να σας ζησουν τα μπουμπουκακια σας!!να ειναι γερα και τυχερα και εσεις παντα ευτυχισμενες μανουλες να τα καμαρωνετε!!διαβασα την πορεια της καθεμιας σας και συγκινηθηκα πολυ!!το καλοκαιρι περιμενω και εγω τον μπεμπακο μου με το καλο και ευχομαι να ειμαι και εγω μια επισης ευτυχισμενη μανουλα με ενα γερο μπουμπουκακι!!ευχομαι με το καλο να εχετε καλη λευτερια και οι μανουλες που περιμενετε μεσα στο φεβρουαριο τα ζουζουνια σας!!πολλα φιλακια tatijana μου,να σου ζησει το παιδακι σου και να ειναι παντα γερο και δυνατο!!ησουν απο τις πρωτες που με καλοσωρισε στο φορουμ,να χαιρεσαι την οικογενεια σου,πολλα φιλακια!!

Κοριτσαρα ποτε με το καλο γεννας?Ποιον μηνα???Αντε με το καλο σου ευχομαι και να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου να ειναι γερος και δυνατος και καλοτυχος και ο δικος σου....Φιλια κοπελα μου.....
Μπουμπουκιτσα με το καλο,γερο να ειναι και καλοτυχο...Μαλλον και η ζουζουνιτσα θα εχει γεννησει γιατι χαθηκε....Αντε...Δε νομιζω να εχουμε αλλες ε????
tatijana μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου,ειναι ωραιο να παιρνεις ευχες απο φρεσκες μανουλιτσες!!εγω τωρα ειμαι στην 14η εβδομαδα και με το καλο γενναω γυρω στις 12 με 15/08/2011!!φιλακια πολλα και παλι να χαιρεσαι το μικρο σου αντρακι!!

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια τι γινετε μαλλον γεννησαμε ολες ε???και το ζουζουνακι μαλλον θα μας ανακοινωσει τα ευχαριστα!μπουμπουκιτσα και diana να σας ζησουν κι εσας τα μωρακια σας!!Δε ξερω για εσας αλλα εγω εχω πεθανει απο τη κουραση με το μωρο και η αυπνια εχει χτυπησει κοκκινο.δε προλαβαινω να κανω βασικα πραγματα πλεον,πχ να φαω!!Και ο θηλασμος ποναει πολυ!!!!!!Γιατι δε μου τα χε πει ολα αυτα κανεις νωριτερα??????? Razz Εγω τα φανταζομουν ολα αλλιως,ενα μωρακι μεσα στο σπιτι παντα καθαρο ,ησυχο, γελαστο...ουτε που ειχα σκεφτει ποτε τι ειναι οι κολικοι...και τωρα πραγματικα κοριτσια τα χω παιξει...ελπιζω να βρω συντομα το προγραμμα μου με τη μπεμπα γιατι ειμαι ηδη εξαντλημενη...Α,συν οτι τα ραματα με πεθαινουν ακομη στο πονο.Εσεις πως ειστε με τα μωρακια σας?????

sktv

sktv
elenitsa1987 έγραψε:Κοριτσια τι γινετε μαλλον γεννησαμε ολες ε???και το ζουζουνακι μαλλον θα μας ανακοινωσει τα ευχαριστα!μπουμπουκιτσα και diana να σας ζησουν κι εσας τα μωρακια σας!!Δε ξερω για εσας αλλα εγω εχω πεθανει απο τη κουραση με το μωρο και η αυπνια εχει χτυπησει κοκκινο.δε προλαβαινω να κανω βασικα πραγματα πλεον,πχ να φαω!!Και ο θηλασμος ποναει πολυ!!!!!!Γιατι δε μου τα χε πει ολα αυτα κανεις νωριτερα??????? Razz Εγω τα φανταζομουν ολα αλλιως,ενα μωρακι μεσα στο σπιτι παντα καθαρο ,ησυχο, γελαστο...ουτε που ειχα σκεφτει ποτε τι ειναι οι κολικοι...και τωρα πραγματικα κοριτσια τα χω παιξει...ελπιζω να βρω συντομα το προγραμμα μου με τη μπεμπα γιατι ειμαι ηδη εξαντλημενη...Α,συν οτι τα ραματα με πεθαινουν ακομη στο πονο.Εσεις πως ειστε με τα μωρακια σας?????
καταρχην να δωσω μια ευχη σε ολες να ναι γερα τα παιδακια που φερατε στη ζωη,να στε κ σεις γερες για να τα φροντιζετε!
elenitsa αχ κανεις δεν μας λεει απο πριν τι θα περασουμε ολα φαινονται τοσο ωραια λες κ πεταμε σε συννεφακι που κπ στιγμη σκαει κ πεφτουμε στο πατωμα με πονους σε ολο το σωμα!υπομονη κ να δεις που οταν μεγαλωσει θα λες μια χαρα ηταν τοτε!(το χω πει γιαυτο)!τα ραμματα γιατι σε τραβανε?οσο μπορεις να πλενεσαι μαλακωνουν τα ραμματα!

marimag

marimag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933
κορίτσια η αυπνία είναι μέσα στο πρόγραμμα!!!ο μπεμπακος γίνεται σήμερα δύο εβδομάδων και εμείς θηλάζουμε αλλά μια φορά τη μέρα δίνουμε και συμπλήρωμα..την μέρα τρώει κάθε δύο ώρες ενώ το βράδυ μπορεί να κοιμάται αι τετράωρο!!!είναι εδώ ακόμα η μαμά μου και βοηθάει πολύ στα αλλάγματα και στα νανουρίσματα αλλά έχουμε βάλει στο παιχνίδι και τον μπαμπά μας!!!του δίνει το ξένο γάλα και τον ρεύει μετά, τον κάνουμε μαζί μπανάκι και όταν τον κρατάει αγκαλίτσα δεν μιλάει κάθόλου ο μπεμπάκος!!!υπομονή σε όλες και καλό κουράγιο να ξεπεταχτούν τα μπεμπάκια μας!!!έρχεται η άνοιξη και θα αρχίσουμε τις βόλτες!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 536304

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marimag μου εμενα εφυγε η μαμα μου και εχω πηξει!!!Τρελη νυστα σου λεει!!αν και ο μικρος μου κοιμαται αρκετα και ξυπναει στα 4 ωρα συνηθως!!!Κοριτσια εγω δεν θηλαζω σε ολα τα γευματα του μικρου επειδη ειμαι μονη μου και με τα δυο μικρα και δεν μπορω να αφιερωσω τοσο χρονο στο μικρο μου οταν ειναι κ ο μεγαλος ξυπνιος οποτε τρωμε και ξενο γαλα!Ηθελα να σας ρωτησω ποσο ξενο γαλα δινετε στα μικρα σε ενα γευμα γιατι εμεις θελουμε 120!!!και φοβαμαι μηπως ειναι πολλα!!!!!!

marimag

marimag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δεσποινα εμάς μας είχε πει η παιδιατρος αρχικά 70 μλ αλλά ο μπεμπάκος έπινε και τα 90!!τωρα φτιαχνουμε 120μλ και πίνει γύρω στα 100!!!είναι ανάλογα με τις ανάγκες του δεν μου φάινονται πολά και τα δικά σας!!!η τομή σου πως είναι ??εγω κάνω συχνά μπάνιο και στις 20 μου έχει πει να πάω να με δει!!!το άγχος μου είναι τι θα κάνω τον μπεμπάκο!!!θα μείνει μαλλον ο μπαμπας του μαζι του...

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευτυχως γιατι χθες το βραδυ πραγματικα πιστεψα οτι θα παθει κατι το παιδι!!Η τομη μου εκλεισε τελειως και εφυγαν και τα ραμματα!!!και εγω κανω μπανιο καθημερινα απο το μαιευτηριο κιολας!Εμενα μου ειπε να παω γυρω στο μηνα να με δει!!Στον πρωτο μου γιο οταν πηγα να με δει τον ειχα παρει μαζι μου και μαλλον και τωρα το ιδιο θα κανω απλα θα μεινει στο αυτοκινητο με το μπαμπα!!!

marimag

marimag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ωραια ιδεα!!!!να μεινει στο αμάξι εννοώ γιατι κατα ένα περίεργο τρόπο τα ηρεμεί!!!!εμείς όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο έκλεαιγε και όταν τον βάλαμε στο καθισματάκι και ξεκίνησε το αυτοκίνητο του άρεσε πολύ και κοιμήθηκε!!!ελπίζω να έχει καλή μέρα και να τον πάρουμε μαζί!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 215994

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωραια μερα θα εχει!!!μεχρι να βγουμε απο το σπιτι θα εχει μπει και η ανοιξη!!!!ΟΥΦ!!δεν μπορω αλλο κλεισιμο βαρεθηκαααααααααααα

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια καλημέρα!!

θα συμφωνησω με ολες σας για τον υπνο...εμενα ειναι 4 ημερων και ηδη ειμαι τυφλα στη νυστα,,,δεν εχουμε βρει προγραμμα...τρωει καθε 2 ωρες και το βραδυ..αλλα οχι παντα και απο τα δυο οποτε στο τσακ ειμαστε να πετρωσει τι στηθος...ο μπαμπας μας ενω θελει να βοηθησει ..αν δεν ουρλιαξουνε δεν ξυπναει..οποτε εγω που ακουω και το κιχ ξυπναω καΙ για τα τρια..δραμα..

αντε να σαραντησουμε ..να ξεπεταχτουν και αυτα..να ποναμε και εμεις λιγοτερο...συνηθως τοσο περνει...γιαυτο βγαλαν οι παλιοι το σαραντησμα μαλλον..
φιλια σε ολες κοριτσια και καλο κουραγιο!!!

despina1984

despina1984
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!1 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 517142 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 517142 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 517142 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 93981 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 93981 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! #2 - Σελίδα 12 850933

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια εγω λεω συνεχεια φτου φτου μην την ματιασω αλλα ειναι πολυ ησυχη. Κοιμαται σχεδον συνεχεια και οταν ειναι να φαει δεν κλαιει απλα κουνιεται πολυ και ψαχνει να βρει βυζι, οπότε καταλαβαινω. Ο μεγαλος την εχει παρει με πολυ καλο ματι. Την σκεπαζει που και που, και εχει ερθει στην αγκαλια μου, την πηρε και αυτος αγκαλιτσα και την φιλησε.
Το μονο που με ζοριζει λιγο ειναι οτι κανει κυριολεκτικα μια ωρα με το ρολοι να φαει απο 60-100 τρώμε και ξαναπειναει στο 2ωρο. Καποιες φορες κοιμαται και 3ωρα σερι. Το βραδυ μας παει καλα, μια ωρα ταισμα, 2 ώρες υπνο κι εγω μετα παλι ταισμα κ.οκ. Οποτε κοιμαμαι 2-3 διωρα.Και παλι λεω φτου μην την ματιασω και αρχισει την γκρινια.

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenitsa1987 έγραψε:Κοριτσια τι γινετε μαλλον γεννησαμε ολες ε???και το ζουζουνακι μαλλον θα μας ανακοινωσει τα ευχαριστα!μπουμπουκιτσα και diana να σας ζησουν κι εσας τα μωρακια σας!!Δε ξερω για εσας αλλα εγω εχω πεθανει απο τη κουραση με το μωρο και η αυπνια εχει χτυπησει κοκκινο.δε προλαβαινω να κανω βασικα πραγματα πλεον,πχ να φαω!!Και ο θηλασμος ποναει πολυ!!!!!!Γιατι δε μου τα χε πει ολα αυτα κανεις νωριτερα??????? Razz Εγω τα φανταζομουν ολα αλλιως,ενα μωρακι μεσα στο σπιτι παντα καθαρο ,ησυχο, γελαστο...ουτε που ειχα σκεφτει ποτε τι ειναι οι κολικοι...και τωρα πραγματικα κοριτσια τα χω παιξει...ελπιζω να βρω συντομα το προγραμμα μου με τη μπεμπα γιατι ειμαι ηδη εξαντλημενη...Α,συν οτι τα ραματα με πεθαινουν ακομη στο πονο.Εσεις πως ειστε με τα μωρακια σας?????

Ελενιτσα μου, αυτο με το θηλασμο εμενα με πονεσε πολυ και σωματικα και ψυχολογικα. Εχω 1 εβρομαδα που πηρα χαπι να κοψω το γαλα και ακομα ειναι πετρωμενο και τρεχει γαλα. Και οσο βλεπω το γαλα να τρεχει τοσο λεω τι κριμα που δεν την θηλασα. Αν ηταν το πρωτο παιδι δεν υπηρχε περιπτωση να εγκατελειπα την προσπαθεια. Αλλα ειχα παρατησει τον μεγαλο εντελως και μετα τις πρωτες 4 μερες στο σπιτι δεν ειχα και κανεναν να με βοηθησει. Οπότε τωρα δυστυχως μονο ξενο γαλα...
Ευχομαι να περασουν ολα συντομα και να θηλαζεις με ευχαριστηση και οχι με πονο...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια σημερα πηρα το αντρακι μου στο σπιτι..Αν και πηγα στης μανας μου το σπιτι και μπορω να πω οτι θα ειναι τεραστια η βοηθεια της...αλλα τα πρωινα μεχρι τις 6:30 δε θα την εχω διπλα μου την μαμα..Παντως φτου φτου και εμενα ειναι πολυ ησυχουλης...Το γλυκο μου και τρωει γυρω στα 90ml..το μυτσακι μου το ομορφο...Φιλια σε ολες!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 24]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις