26 Απ: manoules aygoustou 2011....!!!!! Παρ Φεβ 18, 2011 11:50 am
ErsaTs
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Χαίρεται! Εγώ έχω ΠΗΤ 03/08...οπότε ή Ιούλιο ή Αύγουστο. Μα πώς ξέρετε όλες φύλο και εγώ 16 εβδομάδων δεν ξέρω????????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
sunithos fenete sthn auxenikh me epifilaksh panta. sthn korh mou pantos epese mesa!!!ErsaTs έγραψε:Χαίρεται! Εγώ έχω ΠΗΤ 03/08...οπότε ή Ιούλιο ή Αύγουστο. Μα πώς ξέρετε όλες φύλο και εγώ 16 εβδομάδων δεν ξέρω????????????
ErsaTs έγραψε:Χαίρεται! Εγώ έχω ΠΗΤ 03/08...οπότε ή Ιούλιο ή Αύγουστο. Μα πώς ξέρετε όλες φύλο και εγώ 16 εβδομάδων δεν ξέρω????????????
εντάξει τότε..! Ελπίζω αυτή τη βδομάδα να έχουμε τουλάχιστον μια υποψία γιατί θα σκάσω από την περιέργεια!!!ΝΑΣΙΑ έγραψε:ErsaTs έγραψε:Χαίρεται! Εγώ έχω ΠΗΤ 03/08...οπότε ή Ιούλιο ή Αύγουστο. Μα πώς ξέρετε όλες φύλο και εγώ 16 εβδομάδων δεν ξέρω????????????
Δεν είσαι η μόνη, ούτε εγώ ξέρω!
ErsaTs έγραψε:εντάξει τότε..! Ελπίζω αυτή τη βδομάδα να έχουμε τουλάχιστον μια υποψία γιατί θα σκάσω από την περιέργεια!!!ΝΑΣΙΑ έγραψε:ErsaTs έγραψε:Χαίρεται! Εγώ έχω ΠΗΤ 03/08...οπότε ή Ιούλιο ή Αύγουστο. Μα πώς ξέρετε όλες φύλο και εγώ 16 εβδομάδων δεν ξέρω????????????
Δεν είσαι η μόνη, ούτε εγώ ξέρω!
motheroula 30 έγραψε:ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ,ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΑ???ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ 4ΚΛΙΝΟ Η 3ΚΛΙΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΘΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!
spapastamou έγραψε:geia sas koritsia...!!!!eimai i sofia kai eimai stin entekati evdomada egkymosynis....exw Π.Η.Τ 27-28 aygoustou.....!!!!elate na mazeytoume oles oi mellouses manoules pou perimenoume ta aggeloudakia mas ton augousto....!!!!!
Ranou έγραψε:spapastamou έγραψε:geia sas koritsia...!!!!eimai i sofia kai eimai stin entekati evdomada egkymosynis....exw Π.Η.Τ 27-28 aygoustou.....!!!!elate na mazeytoume oles oi mellouses manoules pou perimenoume ta aggeloudakia mas ton augousto....!!!!!
εγώ τον Αύγουστο(είναι και τα γενέθλια μου στις 27) μπαίνω στο μήνα μου αλλα Π.Η.Τ έχω στις 13 Σεπτεμβρίου άραγε σε ποια κατηγορία είμαι?Με το καλό το μωράκι σου.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης