Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dimitra37 έγραψε:οι κρεμες holle ειναι γερμανικες, βιολογικες δεν εχουν καθολου ζαχαρη και καθολου γαλα σε σκονη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ.

mommy12585

mommy12585
Nena έγραψε:
mommy12585 έγραψε:Θεωρητικά η Neslte ρυζάλευρο-βανίλια και η βανίλια της nutricia δεν έχουμε ζάχαρη, αλλά σακχαρόζη, προφανώς εκχύλισμα κάποιου φυτού??ούτε ξέρω...δεν είμαι και ειδικός, η φαριν λακτέ όλες έχουν λίγη ζάχαρη το γράφουν επάνω άλλωστε..για τις βιολογικές δεν γνωρίζω κάτι...
Ζαχαρη = σακχαρόζη, ειναι το ιδιο και το αυτο. Απλά τη γράφουν ως σακχαρόζη διοτι δεν χτυπάει καλα η λέξη ζάχαρη πάνω στα συστατικά.
Δεν ειναι "εκχύλισμα κάποιου φυτού", ειναι η κοινή ζαχαρη που παίρνουμε απο τα ζαχαροτευτλα.

Α δεν το ήξερα, ευχαριστώ Very Happy !!! Πάντως της Nestle δεν γράφει σακχαρόζη, τώρα την είδα, γράφει χωρίς προσθήκη ζάχαρης και έχει βανιλλίνη απότι είδα..βέβαια από γευση δεν είναι και φοβερή αλλά είναι θεωρητικά πάντα η πιο υγιεινή σε σχέση με τις άλλες του εμπορίου....

mommy12585

mommy12585
Nena έγραψε:Τα λόγια του δικου μας παιδιατρου ηταν "αν θες να δωσεις ετοιμες κρέμες, δωσε, αλλά ειναι καλυτερο να φτιαχνεις μόνη σου τα φαγητά τους".
Ξεκινησαμε με φρουτα, μετα πηγαμε στις χορτοσουπες, μετα στα κρέατα, μετα στο ψαρι. Συνολικα να εχω παρει, στον ενα χρονο που ξεκίνησε να τρωει και άλλα εκτος γάλακτος, 4-5 κουτια με ετοιμη κρέμα.
Βολεέυι το οτι ειμαι στο σπίτι, δεν δουλεύω, και μπορώ να ετοιμαζω εγω το φαγητό τους. Αλλά δεν μου αρέσει να ακούω οτι ειναι προτιμότερη η κρέμα απο το φρεσκο. Όσο κι αν με βολεύει να βάλω 5 κουταλιες σκόνη και να το ανακατεψω με νερο.. Ναι ειναι πιο γρηγορο, ουτε το κρίνω, ουτε το χαρακτηρίζω. Αλλά απο άποψη διατροφικής και θρεπτικής αξίας ΜΟΝΟ, δεν ειναι προτιμοτερο το φρεσκο??????

Εννοείται ότι το φρέσκο είναι καλύτερο δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σε αυτά τα δύο....nena εσύ τα απογεύματα τι δίνεις?δώσε καμία εναλλακτική..πάλι φαγητό δίνεις ας πούμε??

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η βανιλλινη ειναι μονο για το αρωμα, δεν εχει κάποια θερμιδική αξία, ουτε ειναι σάκχαρο.
Τα απογευματα δινω καμια πιτουλα αν εχω, πιθανον καποια ομελετα ή αυγο βραστο, λιγο γιαουρτι με φρουτα.
Γενικά δεν ακολουθω κάποιο προγραμμα όσον αφορα το τι θα φάνε σε ποια στιγμή της ημέρας (πχ το οτι εφαγαν φρουτα το πρωι δε σημαινει οτι δεν θα τους δωσω φρουτα το απογευμα) απλά προσπαθω να κρατησω κάποιο υποτυπώδες ωραριο για να βγαινουν πανω-κατω 5 γευματακια τη μερα.. Και πάλι στο περίπου. Αλλά εχω πάντα κάποιο φρουτο στο σπίτι, σε περίπτωση που θέλουν να τσιμπολογησουν κάτι, πχ σταφυλια, ή αχλάδια..
Πάντως το απλό γιαουρτι, ειτε πληρες, ειτε με 2% λιπαρα το τρωνε και οι δυο, και το βρισκω καλη εναλλακτική αν θέλουν αν φάνε κατι.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, και αν τους αρεσει το μεσημεριανο φαγητο, ναι, τους ξαναδινω φαγητο.
Πχ τις προάλλες η μανα μου εφτιαξε ενα ποντιακο φαγητο με σιταρι και γιαουρτι. δεν περίμενα να το φανε, αλλά και οι δυο γλειψαν τα πιατα. Το βραδακι που ρωτησα το μεγαλο τι θελει να φαει, μου ειπα οτι θελει το φαγητο που εφαγε το μεσημερι, οποτε του εδωσα. Και ο μικρος επίσης, και εφαγαν σχεδον τρια πιάτα φαγητο μέσα στη μέρα. Και πάλι αναλογα με το τι ειναι το μεσημεριανο, αν ειναι κατι βαρυ δεν θα τους το εδινα.
Δεν κολλάω τοσο πολύ στο οτι πρεπει να τρωνε αυτο το πρωι, εκεινο το μεσημέρι, το άλλο το βραδυ. Απλα αποφευγω τα πιο γλυκά το βραδακι, πχ δεν θα δωσω κέικ.

mommy12585

mommy12585
Nena έγραψε:Α, και αν τους αρεσει το μεσημεριανο φαγητο, ναι, τους ξαναδινω φαγητο.
Πχ τις προάλλες η μανα μου εφτιαξε ενα ποντιακο φαγητο με σιταρι και γιαουρτι. δεν περίμενα να το φανε, αλλά και οι δυο γλειψαν τα πιατα. Το βραδακι που ρωτησα το μεγαλο τι θελει να φαει, μου ειπα οτι θελει το φαγητο που εφαγε το μεσημερι, οποτε του εδωσα. Και ο μικρος επίσης, και εφαγαν σχεδον τρια πιάτα φαγητο μέσα στη μέρα. Και πάλι αναλογα με το τι ειναι το μεσημεριανο, αν ειναι κατι βαρυ δεν θα τους το εδινα.
Δεν κολλάω τοσο πολύ στο οτι πρεπει να τρωνε αυτο το πρωι, εκεινο το μεσημέρι, το άλλο το βραδυ. Απλα αποφευγω τα πιο γλυκά το βραδακι, πχ δεν θα δωσω κέικ.

Και γω της δίνω γιαουρτι με φρούτα τα απογεύματα πολλές φορές, άλλες πάλι κάνω τόστ με τυρί, αλλά συνήθως δεν ξέρω τι άλλο να της δώσω από αυτά...και δίνω και κρέμα, κάποιες φορές. αν έχουμε κανένα κριθαράκι ή οτιδήποτε της δίνω και από αυτό..Το αυγό μας το έδωσε σαν επιπλέον από το απογευματινό η παιδίατρος και μόνο 2 φορές την εβδομάδα, δε την κρατάει σαν γεύμα ένα αυγουλάκι....πόσο είναι τα παιδιά σου?? εμένα είναι 17,5 μηνών

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το αυγο ειναι η πιο πλήρης τροφη πάντως, περιέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεια που θα έπρεπε να εχει ένα γευμα και ειναι και πληρες απο πλευρας θερμίδων. Εγω το δινω σαν ξεχωριστό γευμα, με λιγο ψωμακι μέσα και τυρι, φέτα ή κασερι ή οτι εχω.
και τα τοστακια ειναι καλη λυση, και μπορεις να τα εμπλουτισεις με ντοματα και γαλοπούλα πχ, για να φαινονται και πιο λαχταριστα (ο μεγαλος αν δεν του αρεσει η οψη του φαγητου παιζει και να μη φαει μπουκια)..
Εννοειται οτι αν φάνε και μου πουν πως ξαναπεινανε θα τους δωσω και κάτι άλλο. Ο μεγαλος ειναι 4 ετων και ο μικρος 19 μηνων, και τρωνε ο,τι τρωμε κι ε μεις πλέον. Αν γουσταρουν βεβαια...

mommy12585

mommy12585
Nena έγραψε:Το αυγο ειναι η πιο πλήρης τροφη πάντως, περιέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεια που θα έπρεπε να εχει ένα γευμα και ειναι και πληρες απο πλευρας θερμίδων. Εγω το δινω σαν ξεχωριστό γευμα, με λιγο ψωμακι μέσα και τυρι, φέτα ή κασερι ή οτι εχω.
και τα τοστακια ειναι καλη λυση, και μπορεις να τα εμπλουτισεις με ντοματα και γαλοπούλα πχ, για να φαινονται και πιο λαχταριστα (ο μεγαλος αν δεν του αρεσει η οψη του φαγητου παιζει και να μη φαει μπουκια)..
Εννοειται οτι αν φάνε και μου πουν πως ξαναπεινανε θα τους δωσω και κάτι άλλο. Ο μεγαλος ειναι 4 ετων και ο μικρος 19 μηνων, και τρωνε ο,τι τρωμε κι ε μεις πλέον. Αν γουσταρουν βεβαια...

Σε ευχαριστώ πολύ nena, και αγχώνομαι κάθε απόγευμα τι θα της δώσω και καταλήγω στην κρέμα πολλές φορές...θα προσπαθήσω να βρω και άλλες εναλλακτικές πάντως άλλωστε τρώει τα πάντα τώρα η μικρή μου δεν είναι μωράκι...

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για τις παιδικες κρεμες.. (που ουτε να τις βλεπω δε θελω) - Σελίδα 3 417472

mihantroula

mihantroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνώ με τη νενα.Εδώ τρώει εμένα τα πάντα που είναι σχεδόν 13 μηνών....Φυσικά φρέσκα.Ελάχιστη βανίλια έχω δώσει και μπισκοτόκρεμα.

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy12585 έγραψε:
μαμαμια έγραψε:φρουτοκρεμα εννοειτε παντα με φρεσκα φρουτα καλα πλυμενα κτλ.ετοιμα τις νεστλε δεν εχω δοκιμασει γιατι χαχα παιρνω τον τριφτη-στιφτη μαζι μου ακομα και σε καφετερια και ας με κοιτανε καλα καλα!ειναι καλα αυτα τα βαζακια πειτε κ σε μενα θελω να τα δοκιμασω αλλα ειμαι διστακτικη ετσι για μια φορα στο τοσο
επισης τα βιολογικα δεν τα πολυπιστευω

Τρίφτη εννοείς? αυτόν που τρίβουμε το τυρί???

Τα βαζάκια επειδή έχω δοκιμάσει και εγώ είναι σαν πολτοποιημένη κομπόστα η γεύση, κάπως ξινούτσικη αλλά την τρώει η κόρη μου, με έχει βολέψει για έξω αρκετά...ήδη κουβαλάμε μια προίκα όταν βγαίνουμε που να κουβαλάω φρούτα και συσκευές...χαχαχα

αυτο που τριβουμε τυρι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΕΝΝΟΩ
Κ ΣΤΙΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Respect
μαμαμια έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
μαμαμια έγραψε:φρουτοκρεμα εννοειτε παντα με φρεσκα φρουτα καλα πλυμενα κτλ.ετοιμα τις νεστλε δεν εχω δοκιμασει γιατι χαχα παιρνω τον τριφτη-στιφτη μαζι μου ακομα και σε καφετερια και ας με κοιτανε καλα καλα!ειναι καλα αυτα τα βαζακια πειτε κ σε μενα θελω να τα δοκιμασω αλλα ειμαι διστακτικη ετσι για μια φορα στο τοσο
επισης τα βιολογικα δεν τα πολυπιστευω

Τρίφτη εννοείς? αυτόν που τρίβουμε το τυρί???

Τα βαζάκια επειδή έχω δοκιμάσει και εγώ είναι σαν πολτοποιημένη κομπόστα η γεύση, κάπως ξινούτσικη αλλά την τρώει η κόρη μου, με έχει βολέψει για έξω αρκετά...ήδη κουβαλάμε μια προίκα όταν βγαίνουμε που να κουβαλάω φρούτα και συσκευές...χαχαχα

αυτο που τριβουμε τυρι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΕΝΝΟΩ
Κ ΣΤΙΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ..ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ?Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΜΩΝΩΝ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ?ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΚΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΑΧΑΡΗ?

Οταν συμπληρωσει τον 6ο συνηθως ξεκινουν,ειτε θηλαζουν ειτε οχι. Οι περισσοτεροι γιατροι ξεκινουν με ρυζαλευρο απο οτι εχω καταλαβει,αλλοι με φρουτα. Μετα μπαινουν οι χορτοσουπες κ τα κρεατα.Περιπου σε 1 με 1,5 μηνα παιρνει για να δοκιμασει τις πρωτες στερεες τροφες.
Αν θυμαμαι καλα της nestle δεν εχει ζαχαρη η φαριν λακτε.
Αν εχει προβλημα βαρους το μωρο ξεκινουν νωριτερα,δινουν κρεμες σκονη πιο συχνα.
Πχ η μικρη μου για καποιο διαστημα επαιρνε λιγο βαρος κ μου χε συστησει η γιατρος να της δινω 2 γευματα κρεμα,αλλα το μικρο δεν ηθελε.Δεν ετρωγε ουτε bio,ουτε nestle.Της εβαζα μεσα σε λαχανοσουπες κρεμα μονο ετσι ετρωγε σκονη,αυτες τις holle.Με το ζορι δεν γινεται Rolling Eyes

α επισης μου χε πει να ξεκινησω κρεμα στον 4ο μηνα....το οποιο δεν εκανα,αυξησα τους θηλασμους,την ξυπνουσα βραδυ (κ ετσι παει ο βραδυνος υπνος γμτ). Κ τελικα καταληξαμε οτι δεν χρειαζοταν (αφου ειχε φτασει 6 μηνων το παιδι...τοτε καταλαβε η παιδιατρος οτι δεν χρειαζοταν...οτι να 'ναι..)

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
litsakos έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ..ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ?Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΜΩΝΩΝ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ?ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΚΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΑΧΑΡΗ?

Οταν συμπληρωσει τον 6ο συνηθως ξεκινουν,ειτε θηλαζουν ειτε οχι. Οι περισσοτεροι γιατροι ξεκινουν με ρυζαλευρο απο οτι εχω καταλαβει,αλλοι με φρουτα. Μετα μπαινουν οι χορτοσουπες κ τα κρεατα.Περιπου σε 1 με 1,5 μηνα παιρνει για να δοκιμασει τις πρωτες στερεες τροφες.
Αν θυμαμαι καλα της nestle δεν εχει ζαχαρη η φαριν λακτε.
Αν εχει προβλημα βαρους το μωρο ξεκινουν νωριτερα,δινουν κρεμες σκονη πιο συχνα.
Πχ η μικρη μου για καποιο διαστημα επαιρνε λιγο βαρος κ μου χε συστησει η γιατρος να της δινω 2 γευματα κρεμα,αλλα το μικρο δεν ηθελε.Δεν ετρωγε ουτε bio,ουτε nestle.Της εβαζα μεσα σε λαχανοσουπες κρεμα μονο ετσι ετρωγε σκονη,αυτες τις holle.Με το ζορι δεν γινεται Rolling Eyes

α επισης μου χε πει να ξεκινησω κρεμα στον 4ο μηνα....το οποιο δεν εκανα,αυξησα τους θηλασμους,την ξυπνουσα βραδυ (κ ετσι παει ο βραδυνος υπνος γμτ). Κ τελικα καταληξαμε οτι δεν χρειαζοταν (αφου ειχε φτασει 6 μηνων το παιδι...τοτε καταλαβε η παιδιατρος οτι δεν χρειαζοταν...οτι να 'ναι..)

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΙΤΣΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ Κ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ.ΑΡΑ ΚΡΕΜΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠ ΤΟΝ 4 5.ΟΚ..

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα μη φανταστεις οτι επαιρνε πολυ παραπανω βαρος κ με τους νυχτερινους θηλασμους...απλα αυξησα την παραγωγη.Κατα τ αλλα 500 γρ επαιρνε.Το οποιο ειναι νορμαλ για μωρο που θηλαζει αποκλειστικα στον 4ο μηνα...αλλα η γιατρος ελεγε τα δικα της.Οταν συζητησαμε κ της ειπα οτι θεωρειται φυσιολογικο βαρος μου τα γυρισε...οτι ειναι μια χαρα η μικρη,αφου κ οι αλλες μετρησεις ηταν ΟΚ. Θελει λιγο συζητηση παραπανω καμια φορα Rolling Eyes (αν ηταν το πρωτο μου παιδι θα ειχα καρα-αγχωθει,δεν το συζητω..αλλα στο 2ο ειχα την ψυχραιμια να κανω διαπραγματευσεις Razz )

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
litsakos έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα μη φανταστεις οτι επαιρνε πολυ παραπανω βαρος κ με τους νυχτερινους θηλασμους...απλα αυξησα την παραγωγη.Κατα τ αλλα 500 γρ επαιρνε.Το οποιο ειναι νορμαλ για μωρο που θηλαζει αποκλειστικα στον 4ο μηνα...αλλα η γιατρος ελεγε τα δικα της.Οταν συζητησαμε κ της ειπα οτι θεωρειται φυσιολογικο βαρος μου τα γυρισε...οτι ειναι μια χαρα η μικρη,αφου κ οι αλλες μετρησεις ηταν ΟΚ. Θελει λιγο συζητηση παραπανω καμια φορα Rolling Eyes (αν ηταν το πρωτο μου παιδι θα ειχα καρα-αγχωθει,δεν το συζητω..αλλα στο 2ο ειχα την ψυχραιμια να κανω διαπραγματευσεις Razz )

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ!ΑΣΕ ΕΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4.ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΠΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΕΝΩ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Κ ΘΑΩΡΗΤΙΚΑ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΠΤ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΧΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΟΥΦ!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
litsakos έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα μη φανταστεις οτι επαιρνε πολυ παραπανω βαρος κ με τους νυχτερινους θηλασμους...απλα αυξησα την παραγωγη.Κατα τ αλλα 500 γρ επαιρνε.Το οποιο ειναι νορμαλ για μωρο που θηλαζει αποκλειστικα στον 4ο μηνα...αλλα η γιατρος ελεγε τα δικα της.Οταν συζητησαμε κ της ειπα οτι θεωρειται φυσιολογικο βαρος μου τα γυρισε...οτι ειναι μια χαρα η μικρη,αφου κ οι αλλες μετρησεις ηταν ΟΚ. Θελει λιγο συζητηση παραπανω καμια φορα Rolling Eyes (αν ηταν το πρωτο μου παιδι θα ειχα καρα-αγχωθει,δεν το συζητω..αλλα στο 2ο ειχα την ψυχραιμια να κανω διαπραγματευσεις Razz )

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ!ΑΣΕ ΕΓΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4.ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΠΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΕΝΩ ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Κ ΘΑΩΡΗΤΙΚΑ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΠΤ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΧΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΟΥΦ!!

καλε οι πιο πολλες ετσι ειμαστε,ιδιως στα πρωτα!κ το 2ο παλι οταν ηταν λεχουδι ειχα αγχος κ εκει. Τι να κανουμε οι μανες?

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
litsakos έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

καλε οι πιο πολλες ετσι ειμαστε,ιδιως στα πρωτα!κ το 2ο παλι οταν ηταν λεχουδι ειχα αγχος κ εκει. Τι να κανουμε οι μανες?

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γι'αυτο κ εγω του τα δινω οοολα ετοιμασμενα απο τα χερακια μου φρεσκα κ αχνιστα κ εχω το κεφαλακι μου ησυχο

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gia 1.5 mhna edwsa sthn mikrh mpisotokrema otan htan 7 mhnon kai apo 8200 phge sta 9700.
kapoies fores den mou etroge oute faghto oute frouto kai tis edeina mpiskotokrema h advans giati pisteya oti ftaiei h zesth... otan kapoia stigmh tin phga sto giatro giati eixe sygjaei kai th koitakse genhkotera kai eide to baros trelathike... otan tou eipa gia tis kremes pou arxhsa na dinw mou leei "ti tis theleis aytes?? gemato synthritika einai kai glykantikes ousies gia na tis trwne eykolotera ta mwra... den prosferoun APOLITOS TIPOTA.... kalhtera otan den trwei na tis dineis gala 1000 fores....
ksanaeidate esys krema??? alo toso thn eide kai h mikrh mou!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις