26 Απ: να την βαφτισει? Κυρ Φεβ 20, 2011 5:12 am
cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ζουζουνομαμα έγραψε:ευακι μην μου δινεις ιδεες. θα την πεθανω και θα φταις. χα χα χα
χαχαχαχαχαχα κατι παρομοιο σκεφτομουν και εγω!αμαν πια τις χρειαζετε.... που θυμηθηκε μετα απο 22 χρονια να κανει κουμαντοΕυάκι έγραψε:καλα η μανταμ δεν παιζεται!εμ ηταν απουσα τοσα χρονια εμ εχει και απαιτησεις!αν καταλαβα καλα ηθελε να μπει και το ονομα του αντρα της που δεν εχει καμια σχεση με τον γιο της?!?!?!τον γιο που παρατησε σε ιδρυμα για να κανει τη ζωαρα της με αυτον τον αντρα?!?!?!
εγω λεω πως το καλυτερο θα ειναι να ντυθει ο γιος της τραβεστι και να της πει "ε τι να κανουμε μαμα,τοσα χρονια χωρις σωστο οικογενειακο προτυπο τα...μπερδεψα καπως!και μην κοιτας που εχω παιδια,με εξωσωματικη τα καναμε!εμενα ο αντρας της ζωης μου ειναι ο....(κι ας πει το ονομα του φιλου του του κομμωτη)!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
μετα θα παθει τριπλο εγκεφαλικο και θα ησυχασετε απο τετοιους σκατοψυχους ανθρωπους!!!!
ζουζουνομαμα έγραψε:ειναι τυχερη γιατι εχει το ιδιο με την μανα μου. αλλιως ουτε που θα το σκεφτομουν.
athinar έγραψε: Φοβήθηκε μήπως λέγαμε ψέματα και πήγα να τουμπάρω το γιο του.
Ευάκι έγραψε:ντυνεις τον γιο της τραβεστι μετα ή δε τον ντυνεις??????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ζουζουνομαμα έγραψε:ηλιαχτιδα μου μια χαρα παιδι ειναι. απλα επειδη ειναι κομμωτης το λεει η πεθερα μου. αλλα και να ειναι ομοφυλλοφιλος αφου δεν εχει καταλαβει τιποτα ο αντρας μου που γνωριζονται χρονια και εχουν μεγαλωσει μαζι, παρε και καταλαβε ποσο σωστος ειναι.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης