51 Απ: να την βαφτισει? Δευ Φεβ 21, 2011 5:31 am
ολγα μ
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα, οπως ειπαν και πολλες μαμαδες η επιλογη ειναι δικη σου και του αντρας σου ολοι οι αλλοι περισευουν να χαιρεσε το μωρακι σου και μην αφηνεις ακνενα να σε χαλαει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Τώρα θυμήθηκε η "κυρία" αυτή ότι έχει παιδί? Αυτή δηλαδή είναι 100% μάνα? Και στο κάτω κάτω αυτή ποια είναι τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα της που θα μεταδώσει στο παιδί σου, η θυσία της για το παιδί της-που το πλησίασε τώρα που αισθάνεται ότι πλησιάζει το τέλος της και χρειάζεται να τη γηροκομήσει ο άντρας σου και εσύ?-μην τρελαθώ. Αν ο άνθρωπος αυτός είναι καλός, αγαπάει το παιδί, δεν είναι τεμπέλης, τότε γιατί να μην το βαφτίσει, δε σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να μυήσει το παιδί σου στις δικές του ερωτικές προτιμήσεις-αν αληθεύει αυτό που ισχυρίζεται η πεθερά σου-το παιδί σας έχει δική του προσωπικότητα. Και κάτι ακόμη, από τη στιγμή που ο άντρας σου τον εγκρίνει με τη φιλία του, το ίδιο και εσύ, η "κυρία" περισσεύει. Άντε μην αρχίσω με τα θέματα της πεθεράς και τα έχω φρέσκα φρέσκα τα γεγονότα...ζουζουνομαμα έγραψε:κοριτσια καλημερα. ο αντρας μου μεγαλωσε σε ιδρυμα, παρολο που οι γονεις του ζουσαν κια οι 2. [τωρα ο πατερας του δεν υπαρχει πια] εκει εκανες πολλους φιλους με τους οποιους εχει μεχρι τωρα σχεσεις. ενας λοιπον απο αυτους, κομμωτης στο επαγγελμα, θελει να βαφτισει την μπεμπα και του ειπαμε ενταξει. η πεθερα μου ομως [η οποια θυμιθηκε μετα απο 22 χρονια οτι εχει παιδι] λεει οτι δεν τον θελει γιατι πιστευει οτι δεν ειναι 100 τοις 100 αντρας, και θελει να την βαφτισει αυτη. φοβαται για το μωρο λεει, μην εχει προβληματα επειδη θα της βαλει λαδι. εσεις τι λετε?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης