26 Απ: Καλεσμένοι σε βάφτιση! Ποιοι; Παρ Ιουν 04, 2010 3:37 pm
Αννα Κ.
Πανταχού παρούσα!
Dimitra_Elena έγραψε:H βάφτιση της Έλενας θα γίνει 18-9 μαζί με τον θρησκευτικό μας γάμο,και έχω αρκετό κόσμο να καλέσω..Γύρω στα 380 άτομα μου βγαίνουν.
Διαφορετικά,η βάφτιση όπως αναφέρει κι η φίλτατη από πάνω,δεν είναι κάτι τόσο φανταχτερό,που να πρέπει να καλέσεις πχ 200 άτομα.Με λίγους και καλούς..5 άτομα από την δουλειά σου,αδέρφια,ξαδέρφια,5 από του άντρα σου,και τα πιο κοντινά σας συγγενολόγια.Από γείτονες μόνο αυτούς που έχεις παρτίδες,κι όχι εκείνους που σου λένε πχ μια καλημέρα.Γνώμη μου.
Να σου πω επίσης ότι στις βαφτίσεις,όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ κάνουν πλέον τραπέζι μόνο σε επιλεγμένα 40-50 άτομα,όχι σε όλους.Εγώ και σκέτη ΄βάφτιση να είχα,δεν θα το έκανα,στα προσκλητήρια μας,θα μπει στο καθένα και κάρτα για το τραπέζι.Θεωρώ λίγο γυφτιά το στυλ "Ελα να μου φέρεις το δώρο στην εκκλησία,αλλά μην έρθεις να σε ταίσω".
Καλά κάνουν,τα χρήματα αυτά να τα διαθέσουν για τα παιδάκια τους.Απλά εγώ δεν μπορώ.Ασε που έχω κι εγώ κι ο άντρας μου σόι στην Κρήτη,κι εκεί τα πράγματα είναι πολύ περίεργα και θα παρεξηγηθούμε(Κάλεσες τον τάδε,δεν κάλεσες εμένα κ.ο.κ.).
Δεν θα μπορουσα να συμωνησω περισσοτερο μαζι σου! Σε σχεση με αυτο που λες για το τραπεζι... Εγω δεν εκανα τραπεζι για κανεναν, ηθελα να της βαλω λογαριασμο τραπεζικο οπως και το εκανα...Ηθελε ομως ο πατερας του αντρα μου και ηταν αχαρο πολυ γιατι καλεσε μονο το σοι του και απο δικους μου γνωστους και φιλους δεν ειχα κανεναν...Και δεν εδινε αυτα τα λεφτα στην μικρη να πιασουν και τοπο?
Αφηστε που δεν ειχα καμια ορεξη να τραβολογαω το μπεμπακι μου σε ταβερνες με αγνωστες θειτσες και θειους...