Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
699 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 699 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Despoinaki έγραψε:
tzef έγραψε:καλως ηερθες ardo.
Κοριτσια ασχετο ειδατε χτες πεγγυ ζινα τριων μηνων και το μαλλι η ριζα βαμενη εμενα εχει φτασει η ριζα στο γονατο.Τι στο καλο βαζουνε

Έκλεισε είπε τον 3ο μήνα! Οπότε λογικά γι'αυτό τα έβαψε...!!! Αλλά δεν έκανε μάλλον ανταύγιες!! Γιατί δεν θυμάστε την Μενεγάκη? Την είδατε ποτέ με ρίζα? Το ντεκαπάζ πήγαινε σύννεφο! Και ο υπερβολικός φόβος δεν είναι καλό!! Αν μια εγκυμοσύνη είναι να πάει καλά πιστεύω δεν την επιρεάζει τίποτα... που λέει ο λόγος! Εμένα όταν η μαμά μου ήταν έγκυος στην μικρή μου αδερφή, έπεσε, χτύπησε, είχε γύψο σε όλο το πόδι κοντά 6 μηνών ήταν και το μικράκι τίποτα δεν έπαθε...!!!
Δεν πιστευω να ειναι ανταυγιες γιατι δεν ειχε ιχνος ριζας και εγω ανταυγιες εκανα.Αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει σχεση με χημικα τα φοβαμαι και μονο η μυρωδια.Βεβαια μετα το Πασχα θα κανω ανταυγιες δεν αντεχω τα χαλια μου Mad Βγαινουν και ασπρα και αστα να πανε .

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
GEIA SAS KAI APO MENA KORITSAKIA!EGO MOLIS EKLEISA TON TRITO MHNA TA EVAPSA TA MALLIA!DEN PIGAINE ALLO!ME FYTIKI VAFI ALLA TA EVAPSA!ME TO MISO MALLI KASTANO KAI TO MISO KSANTHO POU NA KUKLOFORISO?

tzef

tzef
εμενα που να δεις που βγαινουν και απσπρα Mad

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σχετικά με το μαλλί ανυπομονώ να κλείσω και τον τέταρτο για να τα βάψω. Μέχρι τότε μου είπε"βάψιμο μαλλιού και σεξ μετά τον τέταρτο!!", οπότε....περιμένω ένα μήνα περίπου ακόμη!!τί να κάνω???η ρίζα έχει φτάσει το αυτί και κυκλοφορώ σαν την κόρη μου τη σοσιαλίστρια με κορδέλες στα μαλλιά, φουλάρια ως μπαντάνα κτλ.!Και πάλι βέβαια με φυτική βαφή,ας μην ρισκάρουμε...

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και μενα ο γιατρος μου ειχε πει να τα βαψω και δεν ειχα κλειση των 3 μηνα,αλλο που δεν τα εκανα.απο σεχ ομως μια χαρα κανονικοτατα,2-3 φορες την εβδομαδα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 328109

tzef

tzef
Ο γιατρος μου γενικα δεν εχει προβλημα αλλα εμεις δε το κανουμε στο προηγουμενο 9 μηνες τιποτε και μετα τη γεννα περασαν 2 μηνες και μετα οποτε καταλαβαινετε η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ορεξεις Embarassed

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς κοριτσάκια sex το πρώτο τρίμηνο μας είπε όχι! Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει! Θα δείξει! Αλλά επειδή ο πλακούντας μας την προηγούμενη φορά που πήγαμε ήταν λίγο κάτω μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε!!! Αλλά γενικά θέλει προσοχή!!! Καλημέρα κιόλας!!!

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Τι κάνετε; Γμτ εκει που είπα ότι ξεμπουκωσα, πάλι χάλια είμαι…τα νεύρα μου!
Εν τω μεταξύ την προηγουμενη σελίδα νο10 δεν μπορω να την διαβάσω όλη, παρά μόνο μεχρι ένα σημειο τις δημοσιευσεις….τι έχει πάθει και κόλλησε. Jojo_mama σου στέλνω και ‘γω όλη μου την θετική ενέργεια. Όλα καλά θα πάνε, να το δεις!! Κάποιο καινούριο μέλος ήρθε στην παρέα μας, οπότε και γω να το καλωσορίσω (το υπέθεσα γιατί δεν μπόρεσα να το διαβάσω!)
Σεξ και μας μας επιτρέπει κανονικά αλλα με προσοχή εννοείται. Αλλά ρε κορίτσια δεν έχω καμία όρεξη. Ούτε και στην προηγούμενη είχα. Και άκουγα πέρυσι την κολλητή μου που ήταν εγκυος που είχε τρελές ορέξεις και αναρωτιόμουν τι έχω πάθει!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ!!!ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ!!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 654316

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναμαι καιγω... λοιπον περι μαλλιου εννοητε οτι τα βαφω κανονικα. στον ενα μηνα και κατι. αναλογα τη ριζα. σιγα μην αφησω το μαλλι αβαφτο!χαχα οσο για το...''κοκο'' χμμμμμ... κατι μου θυμηζει αλλα δε τοχω.. δεν κανουμε. στην αρχη δε μας αφησε η γιατρος μου και τωρα πια παει.. και στα αλλα δηλ στον 3ο-4ο το πολυ στοπ. η αληθεια μετα με την κοιλια δε νιωθω καιγω ανετα αλλα ουτε το αμορε.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κούκλες! Χτες πήγαμε στην γιατρό!! Όλα τέλεια!!! Κουνούσε το κουκλάκι χεράκια, ποδαράκια...!!! Φάτσα!!! Η γιατρός μας είπε κατά 90% είναι κορούλα...!!! Εμένα μου φάνηκε σίγουρη πάντως!!! Όλα ροζ λοιπόν!!! Χιχιχιχι!!! Γερό να είναι το πουλάκι μας!!! Ευτυχώς όλα καλά και με τον πλακούντα!! Ανέβηκε!! Σε 2 εβδομάδες θα ξαναπάμε!!!!!!!!!! Μα ήταν τόσο καλό....!!!!!!!!! Σαν να έκανε πούσαπς ήταν!!!!

tzef

tzef
Με το καλο despoinaki!!!Και εμεις δευτερη κορουλα μαλλον ο Αντρας μου εχει τρελαθει ηθελε και αλλη κορη.Εγω ήθελα κατι διαφορετικό αυτή τη φορά αλλα και εγω με αδερφη μεγαλωσα και δεν το αλλαζω με τιποτα.

Μην τα παρεις όλα ροζ παρε και ουδετερα.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ήθελα να ρωτήσω κάτι τα κορίτσια που είπαν ότι είχαν χαμηλή θέση στον πλακούντα:Νιώθετε κάτι ιδιαίτερο, πχ.πόνο χαμηλά στην κοιλιά ή κάποια άλλη ένδειξη; Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα μικρό "βάρος" χαμηλά (περίπου πάνω από την ουρήθρα το νιώθω)και το συνδύασα με αυτό που είπατε για χαμηλό πλακούντα. Στις εξετάσεις δεν φάνηκε κάτι αλλά....μήπως κατέβηκε ο πλακούντας?γίνεται αυτό?? (σόρρυ, είμαι όλο απορίες και αγωνίες!) Embarassed

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεσποινάκι με το καλό!! Εμείς σήμερα μάθαμε το φύλο!! Και ναι είναι αγόρι Very Happy .Ομολογώ ότι ήθελα κοριτσάκι αλλά από την στιγμή που το΄μαθα χάρηκα πολύ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 215994

amarylis

amarylis
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσαρες να μαι ξανα... ελειψα κανα μηνα απο το φορουμ , κυρίως λογο του φοβου μου. ηθελα ολα να πανε καλα.τωρα μετα απο 2 επισκέψεις στον γιατρο μια εβδομαδα στο νοσοκομειο(προληπτικά)και μετα την πρωτη αυχενικη,ειμαι λιγο πιο ησυχη. η αλυθεια ειναι οτι πανω που αρχιζα να συνηθίζω την ιδεα της εγγυμοσυνης μου(αργησα λιγο!)διαβασα και ακουσα πολλές δυσάρεστες ιστορίες για χαμενα μωρακια και με ειχε πιασει πανικός. τωρα ειμαι πολυ καλυτερα, αλλα περιμενω πως και πως να περασει κάνας μήνας να αρχισω να το νιωθω οταν κουνιεται για να ειμαι σιγουρη καθε μερα οτι ολα ειναι καλα...
θα τα λεμε συχνα απο δω και μπρος μίας και εχω του κοσμου τις απορίες μαζεμένες. πολλα φιλια και καλη εγκυμοσύνη σε όλες σάς με γερα και υγειη μωρακια.
flower

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki,Tzef καλώς να δεχτείτε τις νεραιδούλες σας! Popz η αγορίνα σας με το καλό να ερθει.Γερά να είναι!
Amarylis εγώ είμαι καινούρια στο φόρουμ και γράφτηκα γιατί βλέπω ότι είμαστε πολλά κορίτσια με τις ίδιες αγωνίες και απορίες, ζούμε τα ίδια πάνω κάτω και υπάρχει κατανόηση και καλη διάθεση.Όλοι ακούμε άσχημες ιστορίες και όλοι φοβόμαστε.Θα δεις ότι πολλά κορίτσια (μεταξύ των οποίων κι εγώ)γράφουν ότι προτιμούν τα άσχημα και κουραστικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης(πχ.ζαλάδες κτλ.)γιατι΄έτσι νιώθουν ότι το μωράκι είναι ακόμα στη θέση του και δίνει το παρόν!Εχεις δικιο για τις ανασφάλειές σου, ιδίως αν είναι το πρώτο παιδάκι.Να ξέρεις ότι όλες λιγο πολύ νιώθουμε τα ιδια.Μην εστιάζεις στα άσχημα, κοίτα την πλειοψηφία που αποτελείται από όμορφες εγκυμοσύνες και υγιή και χαρούμενα μωράκια.Μην αφήνεις τον εαυτό σου να καταβάλλεται από ασχημες σκέψεις γιατί το μωράκι σου νιώθει την ανησυχία του.Δωσ'του από τώρα ένα ήρεμο και χαρούμενο περιβάλλον, μέχρι να το σφίξεις στην αγκαλιά σου.Όλα θα πάνε καλά και οι εξετάσεις σου αυτό δείχνουν!!Φιλια, καλό Πάσχα σε όοοολους! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 417472

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!! Very Happy
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΕ ΑΓΚΑΘΙΑ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ???? Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ!!!! Razz Razz
ΑΠΟ ΣΕΞ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ.....ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ Rolling Eyes ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ Mad
ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Wink

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγάπη καλή επιτυχία σήμερα!Με το καλό να δείτε το μπουμπουκάκι σας, ό,τι κι αν είναι!!Γερό πάνω απ'όλα! Like a Star @ heaven

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia sas eyxomai me to kalo me gera mwrakia stis agalies sas!!!kali anastasi se oles tis manoules... Very Happy

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ARDO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο SNOOPY ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ Very Happy

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα...είμαι και εγώ καινούρια. 16 εβδομάδων στο 2ο Very Happy

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ξέχασα να γράψω...ΠΗΤ 07/10/2011, αν δεν κάνω λάθος όπως η Eleni24

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!! ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ Very Happy ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΖΩΗΡΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 215994
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 654316 ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ 22η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΞΩ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Wink

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
candy καλως ηρθες στην παρεα μας,την ιδια πητ εχουμε.
αγαπη με το καλο ο γιοκας σου.
εγω εχθες το αιστανθηκα για πρωτη φορα και ηταν τελεια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 9 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:Με το καλο despoinaki!!!Και εμεις δευτερη κορουλα μαλλον ο Αντρας μου εχει τρελαθει ηθελε και αλλη κορη.Εγω ήθελα κατι διαφορετικό αυτή τη φορά αλλα και εγω με αδερφη μεγαλωσα και δεν το αλλαζω με τιποτα.

Μην τα παρεις όλα ροζ παρε και ουδετερα.

Με το καλό να έρθουνε οι κόρες μας κοπέλα μου! Ελπίζω βέβαια στην πορεία να μην πεταχτεί κανένα τσουτσουνάκι!!! Χιχιχιχι!!! ... Όχι τίποτα άλλο...!!! Πήρα και φορμάκι hello Kitty!!! Γερά να είναι και ότι να'ναι!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις