351 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! Τρι Μάης 03, 2011 1:10 am
tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Despoina ευχομια να πανε ολα καλα σημερα.Αιματοκριτη εχω πεσει στο 36.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sevi έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!Τι παλιοκαιρος ειναι σημερα;;; Χαλια!!!
Τι κανετε;;; τα μπεμπακια σας;;;;
tzef έγραψε:Despoina ευχομια να πανε ολα καλα σημερα.Αιματοκριτη εχω πεσει στο 36.
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!! ΚΑΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΤΖΕΦ!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΣΤΟ 33 ΕΙΜΑΙ Κ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 13,5. ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
Sevi έγραψε:Tzef περαστικα στο παιδακι σου!!!
Το καημενο,40;;;;
Despoinaki καλη επιτυχια σημερα!!!
Κ εγω λατρευω τον χειμωνα κ οχι το καλοκαιρι κ οπως λες θα εχουμε την κοιλουμπα!!!!
Αλλα επλυνα ρουχα κ με την υγρασια που εχει δεν θα στεγνωσουν ποτε....
Αγαπη τι κανεις;;; 13.5 πιεση;;;;
Πολυ δεν ειναι;;; εγω εχω συνηθως 12 με 7-8!!!
Μονο εχθες ειχα 14 αλλα εκανα φασαρια η συνιφαδα μου απο κατω κ δεν κοιμηθηκα καλα!!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!!!
ΑΣΤΕΡΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ Ε???? ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΕΓΧΡΩΜΟ ΥΠΕΡΗΧΟ???? ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΕΙΜΑΙ
ΑΑΑΧ!!! ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΓΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ 27 ΜΑΙΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
tzef έγραψε:despoinaki Μπραβο !!!!Σας ευχαριστω κορτσια για τις ευχες τελικα εχει λαρυγγιτιδα αν ολα πανε καλα σημερα και αυριο θα ειμαστε οκ καλο βραδυ
ardo έγραψε:
Aγάπη με το καλό η αγορίνα σου, και οι εξετάσεις σου (Πέμπτη αν θυμάμαι καλά)να πάνε μια χαρούλα.
Κορίτσια σχετικά με το σίδηρο, θέλω να σας πω πως κι εγώ έχω θεματάκι, και δυστυχώς σιχαίνομαι τις φακές!Ωστόσο έφτιαξα φακόρυζο (σαν το σπανακόρυζο)και από τότε έχω κολλήσει!!Είναι σούπερ!!α!Και αν τρώμε φαγητά που έχουν σίδηρο, καλό θα ει΄ναι να τα συνοδεύουμε με λεμονάκι, βοηθά στην απορρόφησή του. Ακόμη, να αποφεύγουμε τα γαλακτοκομικά μαζί με αυτά τα φαγητά (πχ.λάθος οι φακές μαζί με τυρί φέτα) γιατί κατακρατά το σίδηρο...Αυτά ξέρω και είπα μην τυχόν κάποια δεν τα γνωρίζει..Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ardo έγραψε:Μπράβο Despoinaki, πολύ ευχάριστα τα νέα!!Τέλος καλό, όλα καλά!!
Υπομονή τρεις εβδομάδες λοιπόν μέχρι να ξαναδείτε τη μπουμπούκα σας!Καλή ξεκούραση τώρα!!
Sevi έγραψε:Despoinaki τι ωραια νεα ειναι αυτα;;;
214 γρ ειναι κ εμας το μικρο!!!
Με το καλο στην β επιπεδου,καπου κοντα θα την κανουμε....
Κ εμεις σε ασπρομαυρο υπερηχο τα βλεπουμε τα μικρα μας.......
Elena84 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ... ΕΧΩ ΠΑΡΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ Β' ΥΠΕΡΗΧΟ... ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης