Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
522 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 522 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 16]

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
χθές κορίτσια ανήμερα του αγ.φανούριου κάναμε πίτα μπας και ο αγιος μας φανερώσει το μωρό μας.αλλά μπα περάσαμε πολύ ήσυχη νύχτα...λέτε να μην την πέτυχα??????

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Άσε, τουλάχιστον εσύ θυμήθηκες ότι ήταν του Αγ.Φανουρίου.Εγώ μία εβδομάδα το μελετούσα να κάνω πίτα και να πάω, και τελικά μου το θύμισε η μάνα μου..κατόπιν εορτής..1 μόνο θα πω:από το μάθημα ανώδυνου που παρακολούθησα, οι 6 από τις 8 γέννησαν!( οι 2 με πητ αργότερα από εμένα ).Οι 2 που μείναμε, βρεθήκαμε σήμερα για καφέ. Κιέχουμετον ίδιο γιατρό και την ίδια πητ.Τυχαίο;Δε
νομίζω..

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
fraoulenia έγραψε:zouzouna mou na sou zhsei to bebaki sou!!!na to deis opos epithimeis
emeis tin proti mera ksypnousame ena 1 ora...tragiko ..einai kai to proto mou kai fobomouna trela
tis ypoloipes meres koimotane 4 oro mexri na thilasei
idanikotata
rotisa tin giatro omos kai mou eipe kalitera na tin ksypnaw kai na tin thilazw ana 3 ores
esy to afineis!!!!???
φραουλένια μου ευχαριστώ για τις ευχές. Το ξύπνημα ανά 3 ή 4 ώρες που προτείνουν οι γιατροί ισχύει για τη μέρα όχι για το βράδυ. Εμένα η κόρη μου την ημέρα έτρωγε ανά 2ωρο και το βράδυ κοιμόταν 12ωρο από 40 ημερών (8 με 8 ). Το μόνο που μου είπε η παιδίατρος είναι ότι 12 ώρες είναι πάρα πολλές για αποκλειστικό θηλασμό και πρέπει να την ταίζω πριν κοιμηθώ εγώ οπότε 11 με 12 την τάιζα (χωρίς να την ξυπνήσω) και συνέχιζε μέχρι το πρωί. Όπως βλέπεις ακόμα και τώρα που ο μικρός είναι μόλις 5 ημερών τον αφήνω να κοιμάται κανονικά. Χθες τον τάισα στις 11:30 και ξύπνησε στις 4 ξανά. Σιγά μην χάσω αυτό το πλεονέκτημα! Βέβαια φροντίζω να τρώει καλά όταν ξυπνάει και κατά τη διάρκεια της μέρας για να είμαι σίγουρη ότι παίρνει τα συστατικά αλλά και ενυδατώνεται. Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να κάνει ευνοικό πρόγραμμα για το βράδυ γιατί έτσι θα είσαι πιο ξεκούραστη κι εσύ. Και μην αγχώνεσαι καθόλου, τώρα που έκανα το δεύτερο κατάλαβα πόσα έχασα από αυτές τις στιγμές της κόρης μου λόγω άγχους! Τώρα απλά απολαμβάνω το μικρό και τρυφερό πλασματάκι και προσπαθώ να χαρώ την κάθε στιγμή.

nikoleta

nikoleta
fraoulenia έγραψε:ayto eipe kai i mama mou einai koufo na tin ksypnas to brady gia na faei
bebeia einai ligo pio eykolo ,gt mexri na gkriniaksei tis exw balei bamma ston afalo kai tin exw allaksei kai trwei ligo pio irema , sxedon misokoimismeni kai xoris neyra

faye mexri pote trone etsi??
mexri tis 40 meres i synexizoun etsi synexeia mexri na stamathseis ton thilasmo??

Καλύτερα να μην την ξυπνάς νωρίτερα, φαντάσου να είχες να ετοιμάσεις και ξένο γάλα... Αν πεινάει πολύ είμαι της γνώμης να την ταίζεις αμέσως και ας την αλλάζεις και μετά δε χάλασε ο κόσμος. Εγώ έτσι έκανα γιατί η κόρη μου τα έκανε μόλις τελειώναμε το τάισμα οπότε γιατί να την άλλαζα νωρίτερα; Τώρα βέβαια που είναι αγοράκι είναι ακόμα πιο εύκολο γιατί και το μαντηλάκι την κάνει τη δουλειά του (άσε που δεν είναι και ιδιαίτερα παραγωγικός!). Άσε το μωρό να σε καθοδηγήσει... πίστεψέ με ξέρει καλύτερα! Μετά από 2 μήνες θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.

penydrag

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nikoleta έγραψε:Να 'μαι κι εγώ!!! Fraoulenia και ladybeat να σας ζήσουν! Πολύ χαίρομαι που πηγαίνουν όλα καλά! Όπως ενημέρωσε και η Φαίη τη Δευτέρα πήγα για μία απλή εξέταση καρδιοτοκογράφου και μόλις με βάλανε στο μηχάνημα άρχισαν οι συσπάσεις! Οπότε μου λένε δε φεύγεις... μένεις και γεννάς. Μέσα σε 4 ωρίτσες είχα γεννήσει και αν δεν ήταν τόσο κοντός ο λώρος που εμπόδιζε τις κινήσεις του μικρού μπορεί να γεννούσα και νωρίτερα. Όλα καλά, τώρα είμαστε σπίτι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Το καλό είναι ότι η Αναστασία πήρε καλά και την απουσία μου από το σπίτι και τον ερχομό του μπέμπη (είναι βέβαια νωρίς ακόμα). Ελπίζω όλα να πάνε καλά και για τις επόμενες μανούλες. Φιλάκια πολλά

Νικολετα να σου ζησει κ να ειναι παντα γερος κ δυνατος ο μπεμπακος!!! Φανταστικα ειναι να εχεις 2 παιδακια αγκαλιτσα φανταζομαι....

Εγω περιμενω ακομα, τι να κανω... Μαλλον απο βδομαδα θα κανονισουμε μια μερα για προκληση. Όσο αγωνια εχω εγω, τοσο με γραφει η μπεμπα!!! Αντε ελπιζω οταν θα ξαναμπω να σας πω κ εγω επιτελους τα ευχαριστα...

Φιλακια

nikoleta

nikoleta
penydrag έγραψε:Νικολετα να σου ζησει κ να ειναι παντα γερος κ δυνατος ο μπεμπακος!!! Φανταστικα ειναι να εχεις 2 παιδακια αγκαλιτσα φανταζομαι....

Εγω περιμενω ακομα, τι να κανω... Μαλλον απο βδομαδα θα κανονισουμε μια μερα για προκληση. Όσο αγωνια εχω εγω, τοσο με γραφει η μπεμπα!!! Αντε ελπιζω οταν θα ξαναμπω να σας πω κ εγω επιτελους τα ευχαριστα...

Φιλακια
Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σου και δεν πειράζει που δεν είναι βιαστικούλα! Σύντομα θα την κρατάς αγκαλιά όπως και να έχει! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μία εύκολη γέννα και φυσικά ένα γερό μωρό. Αυτό έχει σημασία

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia geia sas...ti egine kamia alli den gennise;telika egw piga sto giatro kai apofasisa fisiologiko toketo...na pw tin alitheia ligo fovamai alla thelw na zisw tin empeiria....opote perimenw na spasoun ta nera mou kanonika...opws katalavainetai mporei na gennisw kai oktomvri ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 215994

nikoleta

nikoleta
dinalala έγραψε:koritsia geia sas...ti egine kamia alli den gennise;telika egw piga sto giatro kai apofasisa fisiologiko toketo...na pw tin alitheia ligo fovamai alla thelw na zisw tin empeiria....opote perimenw na spasoun ta nera mou kanonika...opws katalavainetai mporei na gennisw kai oktomvri ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 215994
Μια χαρά σε βρίσκω... και μη φοβάσαι καθόλου. Στην κόρη μου με την επισκληρίδιο δεν κατάλαβα τίποτα, τώρα στον γιο μου είχε περάσει η επίδραση και μου έβαλαν συμπληρωματική δόση αλλά δεν πρόλαβε να πιάσει εντελώς με αποτέλεσμα να νιώσω πολλά περισσότερα και κυρίως τον ένιωθα πως έβγαινε από την κοιλιά μου!! Αλλή εμπειρία μιλάμε! Είναι υπέροχο να νιώθεις τη γέννηση του παιδιού σου και ειδικά όταν δεν νιώθεις τους υπόλοιπους πόνους! Με το καλό το μωράκι σου.

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ πάντως ακόμα εδώ κορίτσια,καμία πρόοδος..Το μόνο νεότερο ότι ο γιατρός είπε πως δε θα με αφήσει και πολύ πέραν της ΠΗΤ διότι είναι ήδη μεγάλη η μπουμπού..αυτό μάλλον σημαίνει πρόκληση????Την επισκληρίδιο δε τη γλιτώνω μου φαίνεται..είναι ψηλά και δε μου κάνει τη χάρη..καλή λευτεριά σε όσες μείναμε,με ευτυχισμένα και υγιή μωράκια...
Wink Very Happy Laughing Smile Cool

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και εγώ εδώ ακόμα,δεν λεει να βγει.εμένα μου είπε ο γιατρός μετα την πητ 4/9 θα περιμένουμε μια βδομάδα και μετά προκληση.μου ειπε οτι το θεμα δεν ειναι τοσο να κατεβει το μωρό-ειναι και το δευτερο και θα βρει πιο ευκολα το δρόμο του-αλλά να μαλακώσει ο τραχυλος.που σημαίνει σεξ-σεξ-σεξ.προσπαθουμε αλλά δεν βλέπω φως.τελειωσαν τα ψεματα παντως.οπου να ναι θα βγει που θα παει.δεν θα το αφήσουμε και μέσα.

nikoleta

nikoleta
STAUROSZOO έγραψε:και εγώ εδώ ακόμα,δεν λεει να βγει.εμένα μου είπε ο γιατρός μετα την πητ 4/9 θα περιμένουμε μια βδομάδα και μετά προκληση.μου ειπε οτι το θεμα δεν ειναι τοσο να κατεβει το μωρό-ειναι και το δευτερο και θα βρει πιο ευκολα το δρόμο του-αλλά να μαλακώσει ο τραχυλος.που σημαίνει σεξ-σεξ-σεξ.προσπαθουμε αλλά δεν βλέπω φως.τελειωσαν τα ψεματα παντως.οπου να ναι θα βγει που θα παει.δεν θα το αφήσουμε και μέσα.
Σεξ με συνταγή γιατρού; Super σε βρίσκω!!! χα χα! μια χαρά, απόλαυσέ το! πέρα από αυτό σε καταλαβαίνω κι εσένα και τις άλλες εγκυούλες της παρέας γιατί κι εγώ βιαζόμουν προς το τέλος, λίγο η ζέστη, λίγο η αυπνία είχα κουραστεί. Υπομονή φίλες μου!

mikroulaxristos

mikroulaxristos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσακια μου τι κανετε???? απο μια προχειρη ματια που εριξα ειδα οτι βιαζομαστε για την μεγαλη μερα που θα αντικρυσουμε με τη βοηθεια του Θεου τα ζουζουνια μας ε????? ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ!!!!!! δεν μπορω αλλο τη ζεστη και το βαρος!! νομιζω πως οταν γεννησω θα βγαλω μια τοσο μεγαλη ανασα ανακουφισης...
πηγα εχθες στο γιατρο και μπου ειπε οτι η ελενιτσ αμου εχει γυρισει με το κεφαλακι της κατω!!! και οτι αν πονανε τα πλευρα μου ειναι επειδη εκει ριχνει τις μπουνιες της!!! χαχαχαχααχαχ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 215994 μου ειπε οτι θελει να γεννησω απο τις 16 σεπτεμβρη και μετα για να εχω μπει στο μηνα μου. τωρα αν ερθει νωριτερα κανενα προβλημα! αλλα εκεινος με υπολογιζει τελη σεπτεμβρη! ρε κοριτσια τι να κανω θελω να γεννησω!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 328109 θελω να την δω!!!!! να την παρω αγκαλιτσα!!!

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mikroulaxristos έγραψε:κοριτσακια μου τι κανετε???? απο μια προχειρη ματια που εριξα ειδα οτι βιαζομαστε για την μεγαλη μερα που θα αντικρυσουμε με τη βοηθεια του Θεου τα ζουζουνια μας ε????? ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ!!!!!! δεν μπορω αλλο τη ζεστη και το βαρος!! νομιζω πως οταν γεννησω θα βγαλω μια τοσο μεγαλη ανασα ανακουφισης...
πηγα εχθες στο γιατρο και μπου ειπε οτι η ελενιτσ αμου εχει γυρισει με το κεφαλακι της κατω!!! και οτι αν πονανε τα πλευρα μου ειναι επειδη εκει ριχνει τις μπουνιες της!!! χαχαχαχααχαχ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 215994 μου ειπε οτι θελει να γεννησω απο τις 16 σεπτεμβρη και μετα για να εχω μπει στο μηνα μου. τωρα αν ερθει νωριτερα κανενα προβλημα! αλλα εκεινος με υπολογιζει τελη σεπτεμβρη! ρε κοριτσια τι να κανω θελω να γεννησω!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 328109 θελω να την δω!!!!! να την παρω αγκαλιτσα!!!

αχχ πολύ μου βιάζεσαι!!!!!κάτσε ακόμα ουτε στον σεπτεμβρη δεν μπήκαμε.σε νιώθω αλλά προηγούνται άλλες.περιμενε να τελειώνουμε εμείς και θα παρεις και εσύ σειρά.

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σεξ-σεξ-σεξ.

Laughing Laughing Laughing
Κι εγώ μια χαρά σε βρίσκω,που το τολμάς,εγώ θέλω αλλά φοβάμαι διάφορα,κακώς-το ξέρω-αλλά δε μας βγαίνει(κι ο άντρας μου φοβιτσιάρης..).Στο δεύτερο μάλλον θα χαλαρώσουμε.Εύχομαι μεθαύριο που θα πάω για καρδ/φημα να με κρατήσουν και μέσα!Τώρα ο τράχηλος με την κολπική εξέταση φαίνεται ότι μαλάκωσε;Φαντάζομαι ναι..Για να δούμε..
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 417472

STAUROSZOO

STAUROSZOO
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mariaki έγραψε:σεξ-σεξ-σεξ.

Laughing Laughing Laughing
Κι εγώ μια χαρά σε βρίσκω,που το τολμάς,εγώ θέλω αλλά φοβάμαι διάφορα,κακώς-το ξέρω-αλλά δε μας βγαίνει(κι ο άντρας μου φοβιτσιάρης..).Στο δεύτερο μάλλον θα χαλαρώσουμε.Εύχομαι μεθαύριο που θα πάω για καρδ/φημα να με κρατήσουν και μέσα!Τώρα ο τράχηλος με την κολπική εξέταση φαίνεται ότι μαλάκωσε;Φαντάζομαι ναι..Για να δούμε..
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 417472
φενεται φενεται.καλά τι φοβάσε.τώρα οτι ειναι να γινει θα γίνει.το πολύ πολύ να σπασουν τα νερά σου!!!κατι που το θελουμε ετσι και αλλιώς!!!το μωρό δεν παθαίνει τιποτα απολύτως.το πολύ πολύ να χαίρεται με τη χαρά σου.καλά βέβαια όσο χαρά μπορείς να πάρεις με την κοιλιά τουρλα.ε!!!οτι μπορούμε κάνουμε.παιχνίδι να γίνεται γιατι μετά θα πέσει πολύ πεινα...

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariaki idio pit exoume...kai gw kourastika alla thelei ipomoni... Very Happy eutuxws edw stin vieeni einai san xeimwnas opote niwthw poli pio kala op oso eseis ekei me tosi zesti...ipomoni kai o kairos pairnaei...ante stauroszoo konteueis ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 215994

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έλα ντε, τι φοβάμαι;Μάλλον φοβάμαι ότι έχω γίνει πολύ χοντρομπαλού και θα κάνει αγγαρεία ο άνθρωπος.. Laughing Laughing Laughing τελος πάντων..
dinalala hang on,σκέψου τί περάσαμε εμεις στο καμίνι,πήγαινε καμιά βόλτα στη Stefan's platz(λάθος θα το γράφω),και απόλαυσε τη δροσιά της Βιέννης..αααχ..Βιέννη...κατά τα άλλα υπομονή και καλή δύναμη!!
I love you

dinalala

dinalala
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariaki έγραψε:Έλα ντε, τι φοβάμαι;Μάλλον φοβάμαι ότι έχω γίνει πολύ χοντρομπαλού και θα κάνει αγγαρεία ο άνθρωπος.. Laughing Laughing Laughing τελος πάντων..
dinalala hang on,σκέψου τί περάσαμε εμεις στο καμίνι,πήγαινε καμιά βόλτα στη Stefan's platz(λάθος θα το γράφω),και απόλαυσε τη δροσιά της Βιέννης..αααχ..Βιέννη...κατά τα άλλα υπομονή και καλή δύναμη!!
I love you
nai mwre sas lupamai ekei me tosi zesti....ante elate pros ta dw na sas filoksenisw stin omorfi vienni ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 654316

nikoleta

nikoleta
Καλημέρα κορίτσια! Άντε σήμερα νομίζω ότι πήραμε όλες μία ανάσα δροσιάς και ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό ειδικά για τις εγκυούλες της παρέας. Καλό φθινόπωρο λοιπόν και καλό μήνα!

vasomits

vasomits
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νικολέτα μου να σου ζήσει ο μπομπιράκος!!!
Γερός και καλότυχος να είναι στην ζωούλα του!Πως το πήρε η μικρή σου;

Κορίτσια σε όλες όσες γεννήσατε να σας ζήσουν τα βλασταράκια σας!!!
Οι εγκυούλες μας με το καλό και με κανέναν πόνο εύχομαι!!!

mariaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλό μήνα κι από μένα!Πράγματι ανακουφιστήκαμε λίγο-εδώ στην Αλεξ/πολη έριξε καρεκλοπόδαρα και είδαμε ένα υπερθέαμα από κεραυνούς!Το βράδυ ήθελες πικέ! Τι καλά να κρατήσει![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

2nd baby

2nd baby
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αααχ!! Και εγώ περιμένω να έρθει ο υιός [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] να συναντήσει την αδελφούλα του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] !!!!
Στις 21/09 έχω ΠΗΤ.!
Τη Δευτέρα θα πάω να με ξαναδεί ο γιατρός να δει που βρισκόμαστε... Για να δούμε...

Με το καλό όσες προηγηθούν!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Elena_D

Elena_D
STAUROSZOO έγραψε:εχθές κορίτσια ανήμερα του αγ.φανούριου κάναμε πίτα μπας και ο αγιος μας φανερώσει το μωρό μας.αλλά μπα περάσαμε πολύ ήσυχη νύχτα...λέτε να μην την πέτυχα??????

πίτα δεν έφτιαξα....ανήμερα του Αγ.Φανουρίου στις 6.00μμ ο άγιος μου φανέρωσε ότι πιο όμορφο έχω δεί στην ζωή μου!! Ο μπεμπάκος γεννήθηκε 3975 με φυσιολογικό τοκετό ο οποίος διήρκησε 7 ώρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου Μιχαήλ Σίνδο που είχε υπομονή & επιμονή και στην Μαία μου Γιώτα Μπράνη για την ψυχολογική υποστήριξη και την συμπαράσταση. Εύχομαι καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες μανούλες που περιμένουν τα θαυματάκια τους. Την ιστορία του τοκετού θα σας την γράψω μόλις βρώ χρόνο!! Καλή συνέχεια σε όλες!!!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena_D έγραψε:ανήμερα του Αγ.Φανουρίου στις 6.00μμ ο άγιος μου φανέρωσε ότι πιο όμορφο έχω δεί στην ζωή μου!! Ο μπεμπάκος γεννήθηκε 3975 με φυσιολογικό τοκετό ο οποίος διήρκησε 7 ώρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου Μιχαήλ Σίνδο που είχε υπομονή & επιμονή και στην Μαία μου Γιώτα Μπράνη για την ψυχολογική υποστήριξη και την συμπαράσταση. Εύχομαι καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες μανούλες που περιμένουν τα θαυματάκια τους. Την ιστορία του τοκετού θα σας την γράψω μόλις βρώ χρόνο!! Καλή συνέχεια σε όλες!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 50580

Elena_D

Elena_D
[/quote]ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - Σελίδα 13 50580 [/quote]

Ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι και σύ το παιδάκι σου!!

nikoleta

nikoleta
vasomits έγραψε:Νικολέτα μου να σου ζήσει ο μπομπιράκος!!!
Γερός και καλότυχος να είναι στην ζωούλα του!Πως το πήρε η μικρή σου;

Βασούλα μου ευχαριστώ πολύ. Η Αναστασία το πήρε πολύ καλά, να φανταστείς σε ό,τι λέει συμπεριλαμβάνει και τον μπέμπη π.χ. θα φάμε όλοι μαζί και η μαμά και ο μπαμπάς και ο μπέμπης κτλ. Τώρα μένει να δούμε τι θα κάνει όταν κι εκείνος θα παίρνει τα παιχνιδάκια! Εκεί θα δούμε, αλλά μέχρι στιγμής το κοριτσάκι μου με έβγαλε ασπροπρόσωπη!

Elena_D έγραψε:πίτα δεν έφτιαξα....ανήμερα του Αγ.Φανουρίου στις 6.00μμ ο άγιος μου φανέρωσε ότι πιο όμορφο έχω δεί στην ζωή μου!! Ο μπεμπάκος γεννήθηκε 3975 με φυσιολογικό τοκετό ο οποίος διήρκησε 7 ώρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου Μιχαήλ Σίνδο που είχε υπομονή & επιμονή και στην Μαία μου Γιώτα Μπράνη για την ψυχολογική υποστήριξη και την συμπαράσταση. Εύχομαι καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες μανούλες που περιμένουν τα θαυματάκια τους. Την ιστορία του τοκετού θα σας την γράψω μόλις βρώ χρόνο!! Καλή συνέχεια σε όλες!!!
Έλενα να σου ζήσει! Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά και η εμπειρία σου ήταν όμορφη. Να τον χαίρεσαι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις