326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Τετ Σεπ 01, 2010 8:11 am
dinalala
Πανταχού παρούσα!
na zou zisei o mpempakos sou elana mou...na ton deis opws epithimeis
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
να το χαιρεσαι κουκλα μου το παιδακι σου και καλη λοχεια σου ευχομαι.Elena_D έγραψε:STAUROSZOO έγραψε:εχθές κορίτσια ανήμερα του αγ.φανούριου κάναμε πίτα μπας και ο αγιος μας φανερώσει το μωρό μας.αλλά μπα περάσαμε πολύ ήσυχη νύχτα...λέτε να μην την πέτυχα??????
πίτα δεν έφτιαξα....ανήμερα του Αγ.Φανουρίου στις 6.00μμ ο άγιος μου φανέρωσε ότι πιο όμορφο έχω δεί στην ζωή μου!! Ο μπεμπάκος γεννήθηκε 3975 με φυσιολογικό τοκετό ο οποίος διήρκησε 7 ώρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου Μιχαήλ Σίνδο που είχε υπομονή & επιμονή και στην Μαία μου Γιώτα Μπράνη για την ψυχολογική υποστήριξη και την συμπαράσταση. Εύχομαι καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες μανούλες που περιμένουν τα θαυματάκια τους. Την ιστορία του τοκετού θα σας την γράψω μόλις βρώ χρόνο!! Καλή συνέχεια σε όλες!!!
Elena_D έγραψε:STAUROSZOO έγραψε:εχθές κορίτσια ανήμερα του αγ.φανούριου κάναμε πίτα μπας και ο αγιος μας φανερώσει το μωρό μας.αλλά μπα περάσαμε πολύ ήσυχη νύχτα...λέτε να μην την πέτυχα??????
πίτα δεν έφτιαξα....ανήμερα του Αγ.Φανουρίου στις 6.00μμ ο άγιος μου φανέρωσε ότι πιο όμορφο έχω δεί στην ζωή μου!! Ο μπεμπάκος γεννήθηκε 3975 με φυσιολογικό τοκετό ο οποίος διήρκησε 7 ώρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου Μιχαήλ Σίνδο που είχε υπομονή & επιμονή και στην Μαία μου Γιώτα Μπράνη για την ψυχολογική υποστήριξη και την συμπαράσταση. Εύχομαι καλή λευτεριά και στις υπόλοιπες μανούλες που περιμένουν τα θαυματάκια τους. Την ιστορία του τοκετού θα σας την γράψω μόλις βρώ χρόνο!! Καλή συνέχεια σε όλες!!!
Elena_D έγραψε:Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές, με το καλό τα μπεμπάκια σας!!!!!!!!!!!
Ela vre kopela mou min kaneis etsi...se katalavainw giati oi teleutaies meres einai anipofores...ligoooooooo ipomoni thelei kai tha ertei kai i wra sou...i alitheia einai oti argises...o giatros ti lleei;STAUROSZOO έγραψε:νομίζω θα παθω καταθλιψη προ γέννας εγώ.υπάρχει τετοιο πραγμα άραγε?σήμερα 40+2.αντε να δούμε που θα φτάσω.ολα με πειράζουν και ολα με ενοχλούν.τα νεύρα μου ειναι πάνω απο το κεφάλι.νομίζω οτι όλοι ειναι εναντιων μου οτι δεν με καταλαβαίνει κανείς...
nikoleta έγραψε:Γιώτα μου να σου ζήσει η κοράκλα! Καλή λοχεία τώρα. Nefelie να σου ζήσει ο παίδαρος που είναι γεννημένος και την ίδια ημερομηνία με μένα... (όλο χαρίσματα θα έχει το παιδί)!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης