276 Απ: ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Τρι Φεβ 22, 2011 8:04 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
τωρα με τις αλκυονιδες πηγαμε στο παλιο φαληρο στα σταρμπακσ με τις φιλες μου κ ειχα την μπεμπα μαζι πολυ γελιο η μπεμπα ροχαλιζε ολοι την ωρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Και εγώ Πειραιά μένω ... Είναι τέλεια ιδέα η πλατεία Αλεξάνδρας. Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε πάει οικογενειακώς για καφέ και περάσαμε καταπληκτικά.ladycat έγραψε:εγω λεω μοίς ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στην πλατεια αλεξανδρας για καφε
giouli25 έγραψε:.....
K εγω απο Δραπετσωνα ειμαι κ μενω..Εχω 2 κορουλες η μεγαλη ειναι 2,5 ετων κ η μπεμπα 6 μηνων.....Θα χαρω πολυ να συναντηθουμε μιας που ειμαστε τοσο κοντα ΚΡΑΡ.φιλακια πολλα κ σε εσενα κ στο αγγελλουδι σουKPAP έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ).ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 14+ ΜΗΝΩΝ.ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΕΡΘΩ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
αααα Καλλη εμενα με λενε Αργυρω κ μενω κοντα στο απροοπτο.allo έγραψε:K εγω απο Δραπετσωνα ειμαι κ μενω..Εχω 2 κορουλες η μεγαλη ειναι 2,5 ετων κ η μπεμπα 6 μηνων.....Θα χαρω πολυ να συναντηθουμε μιας που ειμαστε τοσο κοντα ΚΡΑΡ.φιλακια πολλα κ σε εσενα κ στο αγγελλουδι σουKPAP έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ).ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 14+ ΜΗΝΩΝ.ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΕΡΘΩ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
Athin@ έγραψε:Matilda να σας ζήσει ο μπεμπάκος!!!!! Και βέβαια θα γίνει καλά και πολύ γρήγορα θα τον πάρεις σπίτι και στην αγκαλίτσα σου!!!!!!!!!!
Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι τόσο ζωηρούλης που να μη σας αφήνει σε ησυχία!!!!
Καλή επιτυχία για την επεμβασούλα!!!!!!
O γιος μου τρελαινεται για τα cars εγω μενω μανιατικα να σου ζησει το μωρο.ειναι ησυχο?KiriakiT έγραψε:Καλησπερα Κορίστια.
εγώ μένω Νίκαια και εχω ένα αγοράκι 4 ετών.
allo έγραψε:αααα Καλλη εμενα με λενε Αργυρω κ μενω κοντα στο απροοπτο.allo έγραψε:K εγω απο Δραπετσωνα ειμαι κ μενω..Εχω 2 κορουλες η μεγαλη ειναι 2,5 ετων κ η μπεμπα 6 μηνων.....Θα χαρω πολυ να συναντηθουμε μιας που ειμαστε τοσο κοντα ΚΡΑΡ.φιλακια πολλα κ σε εσενα κ στο αγγελλουδι σουKPAP έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ).ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 14+ ΜΗΝΩΝ.ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΕΡΘΩ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
Γεια σου Γιουλη με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου.Να σε καλα κ σιγουρα να κανονισουμε να βρεθουμε μιας που ειμαστε κονταΚαλη λευτεριαααααgiouli25 έγραψε:allo έγραψε:αααα Καλλη εμενα με λενε Αργυρω κ μενω κοντα στο απροοπτο.allo έγραψε:K εγω απο Δραπετσωνα ειμαι κ μενω..Εχω 2 κορουλες η μεγαλη ειναι 2,5 ετων κ η μπεμπα 6 μηνων.....Θα χαρω πολυ να συναντηθουμε μιας που ειμαστε τοσο κοντα ΚΡΑΡ.φιλακια πολλα κ σε εσενα κ στο αγγελλουδι σουKPAP έγραψε:ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ).ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 14+ ΜΗΝΩΝ.ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΕΡΘΩ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ....ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Είμαι Κερατσίνι κ πολύ θα ήθελα μια μαμαδοσυνάντηση!! Ο γιος μου πάει παιδικό στον ''κόσμο των ζουζουνιών""
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης