726 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! Πεμ Μαρ 31, 2011 5:56 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΔΩ ΕΔΩ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kalliopi έγραψε:
ΝΑΙ ΕΙΔΕΣ,ΕΙΧΑΜΕ ΡΕΝΤΑ!!!!ΑΣΧΕΤΟ,Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ;;;;;;
Vivian έγραψε:Αγγελικηηηηηηηηηηηη εβαλααααααα!!!!!!!
Tziz έγραψε:Παρούσα!!
Απλά διάβαζα και το θεματάκι της πεταλούδας....Kalliopi έγραψε:
ΝΑΙ ΕΙΔΕΣ,ΕΙΧΑΜΕ ΡΕΝΤΑ!!!!ΑΣΧΕΤΟ,Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ;;;;;;Vivian έγραψε:Αγγελικηηηηηηηηηηηη εβαλααααααα!!!!!!!
Σε βλέπω!!
Καλά είναι, αλλά ένα τσικ ακόμα πιο σκούρα, ωραία θα ήταν.
Εμένα πριν 3 χρόνια με είχε πιάσει μια μούρλα και έκανα δύο ξανθά τσουλούφια στους κροτάφους μου (μακριά μαλλιά έχω).
Είτε τα είχα λυτά, είτε αλογοουρά, εκεί τα τσουλούφια! Μέχρι που μάκρυναν, έκοβα, έκοβα και στο τέλος δεν έμεινε τίποτα.
Πέρσι τα έκανα με βαφή χωρίς αμμωνία -που ξεβάφει σε λίγα λουσίματα- σοκολατί. Ήταν σκούρα. Και μου άρεσα πάρα πολύ!! Αλλά μου λέγανε ότι με χλωμιάζει.
Εγώ θα τα ξανακάνω όμως!! Χα!
Kalliopi έγραψε:Vivian έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑ!ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!
Χαχαχαχαχα και τα δικα μου!!! Τρελη παραλογια σημερα!!!!!
ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ....ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ "ΠΑ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ!ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ ΛΑΚΚΙΣΕ;
Ήρια έγραψε:ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.........!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΟΛΕΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Ήρια έγραψε:ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.........!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΟΛΕΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Vivian έγραψε:Αγγελικη να σου βαλω και μια με σκουρα;;; (στον κοσμο μου η ξανθια)!!!
Ήρια έγραψε:Vivian έγραψε:Αγγελικη να σου βαλω και μια με σκουρα;;; (στον κοσμο μου η ξανθια)!!!
ΒΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΣΤΑΝΗΗΗ!!!! ΕΙΣΑΙ θ Ε Α !!!!!!
στη Βιβιαν ταιριαζει οτι και να κανει γιατι εχει υπεροχα ματια και επειδη την εχω δει και με σκουρο μαλλι θα τις πηγενε το ιδιο ωραιο οπως και το ξανθο!!
Ήρια έγραψε:Vivian έγραψε:Αγγελικη να σου βαλω και μια με σκουρα;;; (στον κοσμο μου η ξανθια)!!!
Vivian έγραψε:Ήρια έγραψε:Vivian έγραψε:Αγγελικη να σου βαλω και μια με σκουρα;;; (στον κοσμο μου η ξανθια)!!!
Εβαλααααααααα!
ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗΗ!!
Ήρια έγραψε:ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗΗ ΚΑΣΤΑΝΗΗΗ?!!!!
εγω το ειπαα!!οτι της πηγενει πολυ το καστανο!!και γενικα οτι και να κανει!!
Ήρια έγραψε:ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗΗ ΚΑΣΤΑΝΗΗΗ?!!!!
Vivian έγραψε:Ήρια έγραψε:ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗΗ ΚΑΣΤΑΝΗΗΗ?!!!!
Μ' εφαγες πια!!!!
Ήρια έγραψε:Vivian έγραψε:Ήρια έγραψε:ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗΗ ΚΑΣΤΑΝΗΗΗ?!!!!
Μ' εφαγες πια!!!!
ΑΦΟΥ ΞΕΡΩΩΩ ΨΗΝΕΣΑΙΙΙ ...... ΠΑΜΕΕΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ!!!! ΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ?!!!!
Ήρια έγραψε:Vivian έγραψε:Ήρια έγραψε:ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗΗ ΚΑΣΤΑΝΗΗΗ?!!!!
Μ' εφαγες πια!!!!
ΑΦΟΥ ΞΕΡΩΩΩ ΨΗΝΕΣΑΙΙΙ ...... ΠΑΜΕΕΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ!!!! ΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ?!!!!
αντε να πατε!!θα ειμαστε μετα ολες ασορτι!!!!χαχχαχαχα
Vivian έγραψε:Ήρια έγραψε:Vivian έγραψε:Ήρια έγραψε:ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗΗ ΚΑΣΤΑΝΗΗΗ?!!!!
Μ' εφαγες πια!!!!
Θα κανεις και εσυ αλλαγη;;;
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης