26 Απ: Αγορακια-Κοριτσακια γεννημενα το 2002 Σαβ Μαρ 10, 2012 11:07 am
Νανακι
Πανταχού παρούσα!
αυτα τα bay blade!! τωρα ο δικος μου μαζευει χρηματα για την μεγαλη πιστα ,το junbo exei θησαυρισει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ !ΓΕΩΡΓΙΑ 38 έγραψε:γεια σας κοριτσακια τι κανετε εισται καλα
ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ 1,5 ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!ΓΕΩΡΓΙΑ 38 έγραψε:καλημερα κοριτσια υπομονη μεχρι την παρασκευη!μετα ξεκουραση και πολλες βολτες
Καλό μήνα σε όλες και καλή δύναμη μεχρι τις 15Ιουνιου που κλεινουν τα σχολεία.mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ !!!!
giorgina έγραψε:Καλησπέρα. Εμείς ακόμα το παλεύουμε για να διαβάσουμε τα αυριανά μαθήματα. Δύσκολα στρώνεται στο διάβασμα, βαριέται και ώρες ώρες έχει απίστευτα νεύρα. Με φτάνει στα όρια μου και πολλές φορές τα ξεπερνώ. Τώρα παίζει και μόλις του λέω έλα να διαβάσουμε, μου λέει όλο σε λίγο και σε λίγο. Εσείς κορίτσια πώς τα πάτε με αυτό το θέμα;;
giorgina έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΑ 38 έγραψε:καλησπερα μια απο ταετσι ειμαστε και εμεις!εμενα μου κρυβει και μαθηματα και πρεπει να τα ψαχνω
Αχ να ήξερες πόσο σε νιώθω!! Αφού να φανταστείς ακόμα δεν ξέρει απ' έξω την προπαίδεια και δε θέλει να την μάθει. Δίνουμε μάχη.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΠΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΣΧΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟ 01/10 ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΛ ΩΡΑΡΙΟ !!stefania έγραψε:Που ειστε καλε κοριτσια ?Τα σχολεια αρχισαν και επικρατει ενας πανικος εδω μεσα με σχολειο,αγγλικα,γαλλικα,κολυμβητηριο και μια ζουζουνα 28 μηνων που δεν στεκετε λεπτο!Τα χαπια μου,τα νευρα μου και ενα ταξι να φυγω!Δεν λεει κιολας να δροσισει και ο καιρος μπας και μαζευτουμε λιγο μεσα και οργανωθουμε.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης