Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

126ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:09 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η επομενη συναντηση θα γινει απογευμα Τεταρτης τοτε για να σε βολεψουμε και εσενα χιχιχι. Ναι πες και τον πατερα σου αν μπορει. Και εγω καμια φορα ετσι κανω αλλα σε εμενα ειναι ακομα πιο δυσκολο γιατι ο πατερας μου μενει μονιμα χαλκιδικη πια . Crying or Very sad

127ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:13 am

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="faye"]
Αννα Κ. έγραψε:
faye έγραψε:ΝΑΙΙΙΙΙ επιτελους δεν βλεπω την ωρα. Αντε μια μιση βδομαδα μας εμεινε .Που θα παει θα πε ρασει δεν μπορει. Μονο ενα μικρο προβλημα μας μενει να λυσουμε. Πως θα αναγνωρισουμε η μια την αλλη; Δεν το σκεφτηκαμε αυτο. χιχιχιχι
Ω. θα κρατάμε ένα καρότσι ή θα έχουμε κοιλιτσα φουσκωμενη χιχιχι!!! Εγώ παιδιά είμαι μαυρομαλλα και μέτριου αναστηματος η κόρη μου είναι ξανθιά μπουρεκακι!!! Έλα μωρε όπου δείτε παιδομανι και καρότσι θα βρεθούμε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 654316[/
quote]εμενα σιγουρα θα αναγνωρισετε τα κοριτσια μου απο την φωτο αλλα και εγω ειμαι κοντη ( μολις 1.58 )χαχαχαα με καστανα καρε μαλλια. Μαλλον θα ειμαι η πιο κοντη εκει περα χιχιχι Wink Razz ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 417472
. Τα ακριβά αρώματα κοπέλα μου καθώς κ τα δηλητήρια ξέρεις σε τι μπουκάλια μπαίνουν...άντε να περάσει η εβδομάδα να γνωριστούμε ανυπομονω ... Είμαστε μαμάδες και θελουμε παρεουλα!!!

128ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:16 am

nikoleta

nikoleta
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πάντως και η ιδέα με τα καρτελάκια (δε θυμάμαι ποιός το είχε αναφέρει) δεν είναι άσχημα!!!

129ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:30 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikoleta έγραψε:Πάντως και η ιδέα με τα καρτελάκια (δε θυμάμαι ποιός το είχε αναφέρει) δεν είναι άσχημα!!!
Δεν θα μοιαζουμε λιγο με τους ανωνυμους αλκοολικους; χιχιχιχι Το καλυτερο θα ειναι να εχουμε το τηλ. Καποιας μανουλας που γνωριζουμε για να μπορεσουμε να συνεννοηθουμε με αυτον τον τροπο .Οποια θελει μπορει να μου στειλει ΠΜ για να της δωσω το δικο μου. Τωρα αν θελετε να βαλουμε καρτελακια εγω δεν εχω προβλημα . Το πολυ πολυ να γεμισω ολο τον χωρο με post it για να βρειτε το σωστο τραπεζι Razz Razz

130ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:38 am

Lena

Lena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχαχαχα

ποσες εχουμε μαζευτει?

131ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:52 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lena έγραψε:χαχαχαχαχαχα

ποσες εχουμε μαζευτει?
γυρω στις 8 μανουλες ειμαστε αλλα μερικες απο αυτες ( κανα 2 δηλαδη ) θα ξερουν τελευταια στιγμη , εκεινο το πρωι αν θα μπορεσουν να ερθουν. Μετραω αυτες που απαντησαν χωρις αυτες που ελεγαν οτι ναι να συναντηθουμε και δεν εχουν απαντησει ακομα. Για αρχη καλα ειναι . Μακαρι να το καθιερωσουμε και να το συνεχισουμε και αλλες φορες να το κανουμε.

132ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:55 am

Lena

Lena
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ουυυ πολλες θα ειμαστε!!

133ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:56 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κράτα μου θέση, παίρνω το αυτοκίνητο και έρχομαι και εγώ! Shocked Razz Razz
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 587529

134ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 4:58 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:κράτα μου θέση, παίρνω το αυτοκίνητο και έρχομαι και εγώ! Shocked Razz Razz
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 587529
αντε ελα θα σου κρατησω θεση . Ελα δεν ειναι μακρυα απο την κορινθο Ενα τσιγαρο δρομος ειναι μονο . χιχιχιχι Razz Razz ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 654316

135ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 5:01 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα! ναι τσιγάρο... κούτες ολόκληρες! και δεν καπνίζω κιόλας!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 40746

136ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 5:03 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:χαχαχαχα! ναι τσιγάρο... κούτες ολόκληρες! και δεν καπνίζω κιόλας!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 40746
ελα μωρε λεπτομεριες ελα εσυ τωρα και ας αφησουμε τα τσιγαρα και τα πουρα. χιχιχιχι Περα απο την πλακα αν ερθεις ποτε προς τα πανω θα χαιρομουν πολυ να σε γνωρισω.

137ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 5:06 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτό εννοείτε! και να μην μου το έλεγες, είχα σκοπό αν έρθω ποτέ να στο πω να βρεθούμε! (απειλή ήταν αυτό!)
και θέλω τόσο να έρθω Θεσσαλονίκη, τόσα έχω ακούσει για αυτήν την πόλη και τους ανθρώπους της και ακόμα δεν είχα την ευκαιρία να την επισκεφθώ! που θα πάει θα την πραγματοποιήσω την απειλή μου κάποια στιγμή! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 417472

138ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 5:15 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:αυτό εννοείτε! και να μην μου το έλεγες, είχα σκοπό αν έρθω ποτέ να στο πω να βρεθούμε! (απειλή ήταν αυτό!)
και θέλω τόσο να έρθω Θεσσαλονίκη, τόσα έχω ακούσει για αυτήν την πόλη και τους ανθρώπους της και ακόμα δεν είχα την ευκαιρία να την επισκεφθώ! που θα πάει θα την πραγματοποιήσω την απειλή μου κάποια στιγμή! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 417472
σιγα την απειλη !!!!! μακαρι να τα καταφερετε συντομα και να σε δω και απο κοντα. Αν ερθετε καλοκαιρι θα ερθετε να μας δειτε στην χαλκιδικη να κανουμε και μπανακια . Δεν το σκεφτεστε για φετος;;; χιχιχιχι

139ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 5:22 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρέ πάντα το σκεφτόμαστε αλλά δεν το έχουμε καταφέρει! για φέτος μας βλέπω Ζάκυνθο μόνο και μόνο για θέμα απόστασης, γιατί αλλιώς χαλκιδική ήταν μέσα στις προτιμήσεις. αλλά μπορεί το χειμώνα, εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, να πάρουμε την ανηφόρα και να βγούμε Θεσσαλονίκη μεριά! (μακάριιιιιιιιι!!!!!!!)

140ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 5:23 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:μωρέ πάντα το σκεφτόμαστε αλλά δεν το έχουμε καταφέρει! για φέτος μας βλέπω Ζάκυνθο μόνο και μόνο για θέμα απόστασης, γιατί αλλιώς χαλκιδική ήταν μέσα στις προτιμήσεις. αλλά μπορεί το χειμώνα, εκεί γύρω στα Χριστούγεννα, να πάρουμε την ανηφόρα και να βγούμε Θεσσαλονίκη μεριά! (μακάριιιιιιιιι!!!!!!!)
μακαρι οποτε μπορεσετε θα χαρω να σε δω. Πρεπει να φυγω τωρα φιλεναδα να παω για ψωνια . Θα τα πουμε αργοτερα φιλια.

141ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 5:46 am

FROSI

FROSI
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
faye έγραψε:Σκεφτηκα να μαζευτουμε εδω ολες οι μανουλες απο την θεσ/νικη να δουμε ποσες ειμαστε και αν μπορεσουμε καποια στιγμη να συναντηθουμε και να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη

ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ(ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ) ΚΑΙ ΠΟΥ;;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!

142ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 7:43 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FROSI έγραψε:
faye έγραψε:Σκεφτηκα να μαζευτουμε εδω ολες οι μανουλες απο την θεσ/νικη να δουμε ποσες ειμαστε και αν μπορεσουμε καποια στιγμη να συναντηθουμε και να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη

ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ(ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ) ΚΑΙ ΠΟΥ;;ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!
Η συναντηση ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ GOODYS ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΩΝ .Αν εχεις καποια απορια στειλε μου ΠΜ και θα σου δωσω το τηλ. μου για να συνεννοηθουμε

143ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 8:35 am

Bachiemama

Bachiemama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ έχω ραντεβού με τον γιατρό την Τετάρτη!! θα του τηλεφωνήσω αύριο το πρωί να δω μήπω μου το κάνει Τρίτη!! Ελπίζω να μπορεί!!!!

144ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 8:37 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bachiemama έγραψε:Ωχ έχω ραντεβού με τον γιατρό την Τετάρτη!! θα του τηλεφωνήσω αύριο το πρωί να δω μήπω μου το κάνει Τρίτη!! Ελπίζω να μπορεί!!!!
Με ποιον παλι εχεις ραντεβου; Αυριο θα ερθεις για καφε;

145ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 8:45 am

Bachiemama

Bachiemama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
faye έγραψε:
Bachiemama έγραψε:Ωχ έχω ραντεβού με τον γιατρό την Τετάρτη!! θα του τηλεφωνήσω αύριο το πρωί να δω μήπω μου το κάνει Τρίτη!! Ελπίζω να μπορεί!!!!

Πάλι με τον οδοντίτρο άσεεεεε μεγάλη ιστορία!! Ελπίζω να είμαστε καλά και αύριο κατά τη 1 να έρθουμε. Η μικρή πριν από λίγο έκανε εναν ξεγυρισμένο εμετό... πως βλέπεις στις ταινίες το δαιμονισμένο που κάνει εμέτο... ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!!

146ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 8:47 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bachiemama έγραψε:
faye έγραψε:

Πάλι με τον οδοντίτρο άσεεεεε μεγάλη ιστορία!! Ελπίζω να είμαστε καλά και αύριο κατά τη 1 να έρθουμε. Η μικρή πριν από λίγο έκανε εναν ξεγυρισμένο εμετό... πως βλέπεις στις ταινίες το δαιμονισμένο που κάνει εμέτο... ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!!
γιατι; την αρπαξε;

147ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 8:47 am

jona

jona
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα!
Θα έρθω κι εγώ!Εκτός απροοπτου βέβαια...(οχι δικού μου αλλά του συζύγου..!)Θα μας φέρει με το αυτοκίνητο και θα έρθει να μας πάρει πάλι, οπότε αν δεν εξασφαλίσει ρεπό ή βραδυνή βάρδια δεν θα μπορέσουμε.. Sad
Θα ξέρω 100% την Δευτέρα πριν τη συνάντηση.
Να κρατάω ένα τριαντάφυλλο??? Laughing Laughing

148ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 8:49 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jona έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα!
Θα έρθω κι εγώ!Εκτός απροοπτου βέβαια...(οχι δικού μου αλλά του συζύγου..!)Θα μας φέρει με το αυτοκίνητο και θα έρθει να μας πάρει πάλι, οπότε αν δεν εξασφαλίσει ρεπό ή βραδυνή βάρδια δεν θα μπορέσουμε.. Sad
Θα ξέρω 100% την Δευτέρα πριν τη συνάντηση.
Να κρατάω ένα τριαντάφυλλο??? Laughing Laughing
καλα μην αγχωνεσαι αν ξερεις τι ρουχα θα φορας απο νωριτερα μπορεις να μας πεις και να εχουμε τον νου μας. Razz Razz

149ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 12:06 pm

ntintina

ntintina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δεν διαβασα ολες τις απαντησεις..παντως για το αναψυκτηριο απεναντι απο την ΕΡΤ3 κανετε ολυ μεγαλο λαθος,πηγαινουμε καθε Κυριακη κ η μικρη ειναι 15 μηνων,ειναι περιφραγμενο ,εχει παντα περιπολικο της αστυνομιας στην εισοδο ,και πινεις καφεδακι ανετα...και εχει κ ψαρακια κ χελωνες και τα μικρα παιζουν ,εχει κ παιδικη χαρα...

150ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Ιουν 07, 2010 12:10 pm

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
savropinguinos έγραψε:δεν διαβασα ολες τις απαντησεις..παντως για το αναψυκτηριο απεναντι απο την ΕΡΤ3 κανετε ολυ μεγαλο λαθος,πηγαινουμε καθε Κυριακη κ η μικρη ειναι 15 μηνων,ειναι περιφραγμενο ,εχει παντα περιπολικο της αστυνομιας στην εισοδο ,και πινεις καφεδακι ανετα...και εχει κ ψαρακια κ χελωνες και τα μικρα παιζουν ,εχει κ παιδικη χαρα...
σε ευχαριστουμε καλη μου για τις πληροφοριες Η αληθεια ειναι οτι δεν το ηξερα . Τωρα για να μην γινει μπερδεμα θα το αφησουμε ως εχει και σε λιγες μερες που θα ξανακανονισουμε συναντηση θα κοιταξουμε να το κανουμε εκει. Θα ερθεις εσυ στην συναντηση μας;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις