51 Απ: Τι γάλα προτιμάτε για τα παιδιά σας (πάνω από 12 μηνών) όσες δεν θηλάζετε; Δευ Ιουν 20, 2011 12:07 pm
αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:αλικακι έγραψε:MariaM έγραψε:αλικακι έγραψε: !!!!!Δηλαδή το φρέσκο έχει διαφορά με το μεγάλης διαρκείας?????
Μην με πείτε χαζή χαχα!!!!!Μάλλον είναι ώρα να πάω να την πέσω λιγάκι...να ξεκουραστεί κι αυτός ο κακομοίρης ο εγκέφαλος!!!!!!!Αλλά δεν κατάλαβα....
Αλικάκι, από ότι είπε η Μάγια η διαφορά είναι στην μέθοδο παστερίωσης. Το υψηλής παστερίωσης είναι θεωρείται πιο ασφαλές γιατί έχουν καταστραφεί τα μικρόβια που θα το έκαναν να ξινίσει. Αυτά τα μικρόβια υπάρχουν στο φρέσκο γι' αυτό και έχει μικρή διάρκεια. Όμως στην ουσία αυτά τα μικρόβια δεν βλάπτουν το παιδί εφόσον το γάλα δεν έχει ξινίσει. Άρα εγώ ψηφίζω φρέσκο και θα το αλλάξω γιατί γενικά από την αρχή δεν μου αρέσει ότι υπάρχουν γάλατα ειδικά για παιδιά και επίσης δεν μου αρέσει και το ότι θεωρούνται ή ότι είναι (αν είναι) εμπλουτισμένα. Προτιμώ το γάλα να είναι γάλα και τα πάντα να έχουν υποστεί την όσο το δυνατόν μικρότερη παρέμβαση. Αλλά αυτό ισχύει για εμένα προσωπικά γιατί με φοβίζουν τα "ειδικά" ή τα "εμπλουτισμένα" προϊόντα γενικά.
Σ'ευχαριστώ,Μαρία μου,κατάλαβα.Κι εγώ φρέσκο ψηφίζω.Και λέω να του πάρω το όλυμπος βιολογικό.Εκτός κι αν βρω το κατσικίσιο,που απ'ότι είδα στο λινκ,μοιάζει και με το μητρικό.Αυτό που είπες το τελευταίο,είναι και για μένα το πιο σημαντικό.Να έχουν υποστεί την μικρότερη παρέμβαση.Που θα πάει...θα την βρω την άκρη!!!Κάτι πάει να γίνει!!!
Χαχαχα, που θα πάει θα την βρούμε την άκρη!
χαχα!!!!Ο άντρας μου ξέρεις τι λέει???Εγώ με νουνού μεγάλωσα και κοίτα τι παίδαρος έγινα!!!!!Τώρα εμείς το ψάχνουμε απο δω το ψάχνουμε από κει...τι να πω και γω!!!!Το ένα δεν είναι καλό,το άλλο είναι δύσπεπτο,το άλλο έτσι και γκιουβέτσι....χαμός γίνεται!!!!Άντε να ξεμπερδευτώ μετά.. χαχα!!!!!