776 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! Παρ Απρ 15, 2011 1:35 pm
vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Λές να έχει ουρολοίμωξη;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula έγραψε: Λές να έχει ουρολοίμωξη;;
snoopy έγραψε:kalimera vasoula!!!eimai kainouria!kouklos o gios sou!mou ton dineis gia tin kori mou???
snoopy έγραψε:kalimera vasoula!!!eimai kainouria!kouklos o gios sou!mou ton dineis gia tin kori mou???
Tziz έγραψε:snoopy έγραψε:kalimera vasoula!!!eimai kainouria!kouklos o gios sou!mou ton dineis gia tin kori mou???
Αχ αυτό το κουκλί ποια θα το πρωτοπάρει????
Θα σφάζονται οι κοπελιές στα πόδια του!!! Θα μαλλιοτραβιούνται, θα ουρλιάζουν!
Ξεμάτιασέ το το παιδί Βασούλα.
Δε σε βλέπω καλά...
Κι εγώ που τον έχω δει τόσες φορές, όποτε περνάω από το άβατάρ σου, το ίδιο λέω...
Τι κουκλί!!
Tziz έγραψε:Η ουρολοίμωξη γενικότερα δεν πονάει, παρά μόνο όταν κατουράς...
Είχα πάθει πριν δυο χρόνια. Αλλά ευτυχώς την ψιλιάστηκα νωρίς.
Σου εύχομαι να μην είναι αν και με μια αντιβιωσούλα περνάει, αλλά κρίμα να ταλαιπωρείται το παιδί....
Άσχετο: Εσύ λες για 9 κιλά και είναι πόσο?? Δε θυμάμαι τι λέει το τικεράκι σου...
Εμένα που κοντεύει τα 8 και είναι μόλις 4 μηνών τι να πω???
κουκουβά κουκουβά κουκουβάγια βάγια βάγια....
Βασούλα, θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν η μικρή μου έμενε στις μιλιές και τις κραυγές...
Τώρα τελευταία μας έχει τρελάνει στην γκρίνια...
Γκρίνια!!! Δεν την αντέχω. Θέλω να την πετάξω από το παράθυρο ώρες ώρες.
Αφού λέω στον άντρα μου, πού είναι η μάνα σου, να μου πει πάλι πως έχω το πιο ήσυχο παιδί του κόσμου????
Θα της φέρω το παιδί στο κεφάλι!
Μας έχει τρελάνει σου λέω!
Δεν ξέρω τι της φταίει. Βγάζει δόντια? Θέλει να περπατήσει???
Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με την πάρτι της....
Κι εγώ κατά τις 11:30 την έβαλα, γκρίνιαξε 5-6 φορές, αλλά τώρα κάνα μισάωρο, κιχ δεν έχει βγάλει... μάλλον κοιμήθηκε...
Tziz έγραψε:Κοίτα....
Εκτός των κυβικών -όπου είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε...- ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία.
Είμαστε ώριμες κυρίες εμείς...
Σας ρίχνουμε και 10 μέρες...
χαχαχαχα!
Πάντως Βασούλα μου, ναι, τον εθέλω το γιο σου...
Κι όχι μόνο γιατί είναι κούκλος, αλλά και γιατί η κόρη μου θα έχει εσένα πεθερά!
Θα ήταν πολύ τυχερή!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΑΣΩ ΜΟΥ!ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!vasoula έγραψε: Εγώ σας καληνυχτώ!!!!
Καλή ξεκούραση!!!!
vasoula έγραψε: Στα πούπουλα θα το έχω το κοριτσάκι μας και αν της κάνει νερά ο δικός μου θα του τις βρέχω έτσι μαντραχαλάς που θα είναι!!!
Tziz έγραψε:Καλλιόπη σου το έφεραν το νυφικό?
Έχω να πω πάλι για την πεθερά -τώρα που είπα για το νυφικό...
Kalliopi έγραψε:....ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.
Kalliopi έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ!ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΑΣΩ ΜΟΥ!ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!vasoula έγραψε: Εγώ σας καληνυχτώ!!!!
Καλή ξεκούραση!!!!
Tziz έγραψε:Κορίτσια όχι να το παινευτώ, αλλά η κόρη μου είναι τι να πω... δεν έχω λόγια...
Μπορεί να κοντεύει τα 8 κιλά, αλλά είναι και 67 πόντους (τελευταίες μετρήσεις πριν περίπου 15 μέρες) που σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου χοντρή.
Κορίτσια σχεδόν περπατάει.
Δεν ξέρω αν κάνει καλό να τη βάζω να πατάει τα πόδια της αλλά θέλει να το κάνει συνέχεια.
Στο καρεκλάκι δε, η καλύτερή της!
Είναι και ψηλά! Όταν πάω την πλάτη πίσω, γκρινιάζει. Δε θέλει. Θέλει να είναι τελείως καθιστή. Και το γάλα της σχεδόν καθιστή το πίνει στην αγκαλιά μου.
Θα ήθελα να βάλω βιντεάκι να τη δείτε, αλλά όλο λέω άστο μωρέ...
Αυτό το παιδί σε δυο μήνες θα περπατάει. Όλοι έτσι μου λένε και το βλέπω κι εγώ.
Άσε που κανείς δεν την κάνει για 4,5 μηνών.
Φαίνεται για πάνω από 6...
Φτου του φτου του! του παιδιού μου καλά να'ναι πολύ το παίνεψα... Σταματάω....
κουκουβά κουκουβά κουκουβάγια βάγια βάγια...
Kalliopi έγραψε:ΑΧ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ Η ΚΟΡΗ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!ΦΤΟΥ ΤΗΣ!ΤΟ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ9ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ!
Tziz έγραψε:Kalliopi έγραψε:....ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ)ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.
Αυτό ήδη το έχω κάνει κάνα δυο φορές, και κάθεται τέλεια. Απλά δεν ξέρω αν κάνει.
Η γιατρός μου είπε να κάνω ότι θέλει το παιδί. Δηλαδή αν αυτή κάνει κοιλιακούς προσπαθώντας να σηκωθεί τότε να τη σηκώνω κτλ...Kalliopi έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ!ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;
Ναι μωρέ το είχα ξεχάσει...
Όσο για την πεθερά, δεν ξέρω να το γράψω εδώ ή να πάω στις πεθερές?
Και σήμερα μου τη βάρεσε πάλι...
Λοιπόν της λέει ο άντρας μου ότι έχουμε βρει να το πάρουμε φτηνά (εννοώντας αυτό το site που μας έδειξες) και του λέει "Θα μας το κάνει η μοδίστρα μου!"
"Ρε μαμά, υπάρχει περίπτωση να μας το κάνει πιο φτηνά από 150-200 ευρώ?"
"Ναι ναι!!" του λέει. Εν τω μεταξύ εγώ δε μιλάω.... πριν μερικές μέρες ανέφερα τον Καπελάνο δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει στις πεθερές...
Μου είχε πει λοιπόν ότι η μοδίστρα της -που δουλεύει μέσα στον Καπελάνο- θα μας φτιάξει ότι νυφικό διαλέξω με 600-700 ευρώ. Σκέφτομαι λοιπόν: Καλά τότε μου είπε 600-700 τώρα λέει 150-200???? Κάτι δεν πάει καλά...
Τες πα. Μετά από λίγο, μας σκάει με το τηλέφωνο στο χέρι και μας λέει: "Τώρα με τη μοδίστρα μιλούσα και είπε με 600-700 ευρώ μας φτιάχνει ότι θέλουμε!"
Ο άντρας μου είχε μείνει έτσι:
Σου λέει "καλά, άλλα έλεγε πριν μισή ώρα, άλλα τώρα..."
Για να μην τραβήξει λοιπόν η συζήτηση, πετάχτηκα κι εγώ και είπα "καλά όταν έρθει η ώρα να βγω στη γύρα για νυφικό, βλέπουμε"
Η γυναίκα είναι τρελή σου λέω!
Το μόνο που θέλει είναι να δείχτεται στους γνωστούς, συγγενείς, φίλους και γειτόνους ότι το νυφικό το έραψε αυτή!!! Και καλά στη μοδίστρα της!
ΑΜΑΝ!!!!!
Δεν τη νοιάζει η τιμή, δεν τη νοιάζει αν εγώ αισθάνομαι άνετα ή όχι με την όλη φάση, τη νοιάζει μόνο να κάνει αυτό που γουστάρει η ίδια!
Τα έχω πάρει λέμε!
Έλεγα στην Αθηνά, (δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει κι εδώ) ότι σκέφτομαι να παραγγείλω από εκεί που το πήρες κι εσύ, να πάρω και της πεθεράς, και στην εκκλησία να σκάσω με αυτό που θα έχω παραγγείλει εγώ!
Τραβηγμένο???
Θέλω να κάνω κάτι να της την σπάσω ρε! Δεν αντέχω άλλο!!!! Με έχει σκάσει λέμε!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης