Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
vasoula έγραψε: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σκιάχτηκες (φοβήθηκες) ε??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

μωρέ τα έχω κάνει επάνω μου! Razz Razz Razz Razz Razz

αχαχαχαχαχα τι πάθαμε μισό θα μου καεί το φαγητό παναθεμά με Shocked Shocked ακούω την χύτρα και σφυρίζει!!! αχαχαχαχα αλήθεια σφυράει φούλ!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Καλλιοπακι μου χαρηκα πολυ που ο ΚΟΥΚΛΟΣ Δημητρης μας ειναι καλυτερα!!!

Αγγελικουλα η μικρη ειναι τρελα!!!!!

Μαρια, Βασουλα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 334590

Το Ευακι που ειναι;;;;

Εγω εχω ερθει στο σπιτι της κουμπαρουλας μου!!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
vasoula έγραψε: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σκιάχτηκες (φοβήθηκες) ε??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Αμάν τόσο πολύ φοβηθηκες;; Μα με παρεξήγησες, εντάξει δεν θα σου κάνω και βαριες καταστάσεις!!!αχαχαχαχα

Πάλι εκλεισε η κουζίνα ρε Μαράκι τι πράγμα είναι αυτό πια Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 679259

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλωστην Very Happy Very Happy Very Happy α είσαι με την κουμπαρούλααα, είδα και φώτο απο χθές τέλειες ήταν!!!

Αλλά για πές μου που έχω απορία ποιός έπινε ice tea?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Καλωστην Very Happy Very Happy Very Happy α είσαι με την κουμπαρούλααα, είδα και φώτο απο χθές τέλειες ήταν!!!

Αλλά για πές μου που έχω απορία ποιός έπινε ice tea?

Εγω και η Δημητρα πιναμε τσαι χαχαχαχα!!! Εγω γενικα δεν πινω ποτε καφε!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:
Πάλι εκλεισε η κουζίνα ρε Μαράκι τι πράγμα είναι αυτό πια Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 679259

νομίζω Βάσω μου ότι η κουζίνα σου έχει μεγάλο IQ γι'αυτό κλείνει! σου λέει, πάλι στον υπολογιστή είναι και χαζεύει με τις άλλες τις ξελογιάστρες, κάτσε να σβήσω γιατί θα της καεί το φαί και θα μείνουν νηστικοί! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλώς το Βιβιανάκι Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 417472 χαιρετίσματα στην κουμπάρα σου, γιατί δεν μας μιλάει καλέ τόση ώρα? Laughing

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα έχω λυθεί στα γέλιαααααα αχαχαχααχαχαχαχα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Vivian έχω θέμα με τα ice tea πολύ μεγάλο για χάρη ενός κουτιού μαλλιοτραβήχτηκα με μια πρόπερσυ, την πατσαβούρα τι την θυμήθηκα τώρα!!!
Με εβρισε επειδη δεν είχα ice tea και είχαν τελειώσει, έτσι και εγώ 1, 2, 3 απάνω της και της τα έβγαλα τα μαλλιά είχε και κάτι τούφες ποστιζ πως τα λένε τελοσπάντων!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
vasoula έγραψε:

νομίζω Βάσω μου ότι η κουζίνα σου έχει μεγάλο IQ γι'αυτό κλείνει! σου λέει, πάλι στον υπολογιστή είναι και χαζεύει με τις άλλες τις ξελογιάστρες, κάτσε να σβήσω γιατί θα της καεί το φαί και θα μείνουν νηστικοί! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλώς το Βιβιανάκι Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 417472 χαιρετίσματα στην κουμπάρα σου, γιατί δεν μας μιλάει καλέ τόση ώρα? Laughing

Τωρα μπηκα απλα δεν παταω αποσυνδεση και μαλλον με δειχνει παντα μεσα ακομα και αν ο υπολογιστης ειναι κλειστος!!!

Η Δημητρα σας στελνει πολλααααααααα φιλακια!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω πάει το ποστίζ στο βωμό του ice tea! axaxaxa καλά να πάθει, άκου να σε βρίσει επειδή δεν είχες! τι έπινε και στο χωριό της έπρεπε να της πεις!
άσχετο αλλά ωραίο το παγωμένο τσαγάκι! Very Happy

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoula έγραψε:...και απο μενα φιλάκια είναι μούρλιας Very Happy Very Happy Very Happy και στρουμπουλούλης ή η φώτο τον δείχνει έτσι??

EYΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΟΥΛΑ!ΜΠΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!9 ΜΗΝΩΝ,9 ΚΙΛΑ! Razz ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ! Wink

ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 315810

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο μενα!ελπιζω η δικη σας να ειναι καλυτερη απο τη δικη μου μεχρι τωρα....δεν ηταν η μερα μου σημερα,δε ξερω γιατι σηκωθηκα απο το κρεβατι...ενα θα σας πω...ειχα παρκαρει το καινουριο τουτου εξω απο το σπιτι της μανας μου και καποια στιγμη ακουω το συναγερμο,βγηκα εξω και τι να δω!ειχε πεσει πανω του μια κοπελιτσα με το τζιπ της,συγγνωμη μου λεει μιλουσα στο κινητο και δεν υπολογισα καλα την αποσταση........ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked και το κερασακι στην τουρτα?η τροχαια εκανε 2 ωρες να ερθει να καταγραψει το συμβαν.......
παω να σας διαβασω κι επιστρεφω......

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλημερα κι απο μενα!ελπιζω η δικη σας να ειναι καλυτερη απο τη δικη μου μεχρι τωρα....δεν ηταν η μερα μου σημερα,δε ξερω γιατι σηκωθηκα απο το κρεβατι...ενα θα σας πω...ειχα παρκαρει το καινουριο τουτου εξω απο το σπιτι της μανας μου και καποια στιγμη ακουω το συναγερμο,βγηκα εξω και τι να δω!ειχε πεσει πανω του μια κοπελιτσα με το τζιπ της,συγγνωμη μου λεει μιλουσα στο κινητο και δεν υπολογισα καλα την αποσταση........ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked και το κερασακι στην τουρτα?η τροχαια εκανε 2 ωρες να ερθει να καταγραψει το συμβαν.......

βρε Ευάκι? τι ήταν αυτό? το καλορίζικο στο αυτοκίνητο? πω πω βρε παιδί μου! τουλάχιστον έφταιγε εκείνη θα πληρώσει τη ζημιά!

φεύγω να πάμε σούπερ μάρκετ γεια σας αγάπες! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 531909

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:
Ναι είδα που έγραψες εμενα με ενοχλησε που διαφωνουσαν και μολις εγραψε το Ευάκι είπαν οκ και μάλιστα είπε και τα λόγια τους πως είναι μπαρούφες και μόλις ειδα την λέξη ήθελα να κάνω παραθεση και να γραψω στο Ευάκι '' να γιάσει το στόμα σου'' αλλά δεν χρειάστηκε γιατί συμφώνησαν κι εγώ η δόλια τα έλεγα τόση ώρα ευγενικα χαχαχαχαχα

Ευάκι μου like like like like like 1000000000000000 στο πόστ σου!!!

δε τις κακολογω τις κοπελες δεν εχουν ζησει τα δικα μας σκηνικα και νομιζουν οτι ολα τα θεματα με τις πεθερες ειναι απλα και ευκολο να τα παραβλεψεις!με ενα δυο παραδειγματα ειδες πως αλλαζουν γνωμη???ποτ θα μου πουν εμενα ποιος ειναι κριμα!!!ακομη να παρει τηλεφωνο,αυριο θα παρει που ειναι αστικη η χρεωση για ολη την ελλαδα,μη χρεωθουμε κιολας.......... Twisted Evil

Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΥΡΕΤΟΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ!!!

αμα ειναι απυρετος αποκλειω την ουρολοιμωξη...οτιδηποτε προκαλουμενο απο μικροβιο δεν υποχωρει αν δε παρεις αντιβιωση!αρα ή δοντακια ή ιωσουλα! Wink

vasoula έγραψε: Τωρα αν επιλέξουμε το πρώτο και σε ε΄χω πεθερά μην ανυσηχείς κανένα πρόβλημα θα σε στρώσω!!!!αχαχαχαχαχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

εχει παρει το "κολλαει" η βασουλα!!!!!! Razz Razz Razz

Μαρία έγραψε:

και με το δικιο σου εδω που τα λεμε!!!!! Razz Razz Razz

Vivian έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου!!!
Το Ευακι που ειναι;;;;

Εγω εχω ερθει στο σπιτι της κουμπαρουλας μου!!!!

το ευακι τα εχει παιξει σημερα!μου τρακαραν και το τουτου μου..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η κουμπαρουλα σου δε πιστευω να τον ξεκανε τον θαλασσοδαρμενο????? Embarassed

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλημερα κι απο μενα!ελπιζω η δικη σας να ειναι καλυτερη απο τη δικη μου μεχρι τωρα....δεν ηταν η μερα μου σημερα,δε ξερω γιατι σηκωθηκα απο το κρεβατι...ενα θα σας πω...ειχα παρκαρει το καινουριο τουτου εξω απο το σπιτι της μανας μου και καποια στιγμη ακουω το συναγερμο,βγηκα εξω και τι να δω!ειχε πεσει πανω του μια κοπελιτσα με το τζιπ της,συγγνωμη μου λεει μιλουσα στο κινητο και δεν υπολογισα καλα την αποσταση........ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked και το κερασακι στην τουρτα?η τροχαια εκανε 2 ωρες να ερθει να καταγραψει το συμβαν.......

Αχ ρε Ευακι τι να πω! Θα πω απλα οτι υπαρχουν πολλες ανοητες οδηγοι!!!!! Εγω θα την εβριζα!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 311356 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! - Σελίδα 35 311356

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:

Αχ ρε Ευακι τι να πω! Θα πω απλα οτι υπαρχουν πολλες ανοητες οδηγοι!!!!! Εγω θα την εβριζα!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

να σου πω με το να την βρισω δε θα κερδιζα τπτ.......εκτιμησα πολυ το οτι ενω το χτυπησε ν κινησει σταματησε και κοιταζε γυρω γυρω μηπως βγει ο ιδιοκτητης...θα μπορουσε να ειχε βαλει δευτερα και την κανει!!!!!!!!!οχι να λεμε και του στραβου το δικιο.......και η ζημια δεν ειναι πολυ μεγαλη,ενα μικρο βαθουλωμα και 10 ποντοι φαρδια γρατσουνια αλλα ελα που απο τη μια ειναι καινουριο,χρονο δεν εκλεισε απο την αλλη 2 ωρες στο κρυο να ερθει η τροχαια...........ε οσο να πεις στεναχωρεθηκα,τσατιστηκα που μειναν οι δουλειες μου πισω,ειχα σκοπο 11.30 να ειναι σπιτι και εφτασα στις 14.00.ποτε να μαγειρεψεις,ποτε να ταισεις,ποτε να κοιμησεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ...........

Kalliopi

Kalliopi
ΑΧ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΜΕΡΑ Ε;;;;;;;;;ΕΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!
ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ;;;ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... confused

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΑΧ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΜΕΡΑ Ε;;;;;;;;;ΕΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!
ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ;;;ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... confused

να την κανεις αμα σου καρφωθηκε η ιδεα αλλα να μη στεναχωριεσαι και να μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου!
δεν ηταν μονο αυτο σημερα γι'αυτο ειμαι ετσι...πηγα στην αρχη σουπερμαρκετ με τη μανα μου,εκει που περιμεναμε στο ταμειο για οσους εχουν λιγα τεμαχια τσουπ ενας σκατομαγκας παει να χωθει μπροστα μας.τον εκοψα ομως εγω απο μακρυα τι μ@λ@κ@ς ηταν και σπρωχνω το καροτσι κολλαει στον μπροστινο μου.λεει "εδω ειναι για 10 τεμαχια" και του απανταει ευγενικα η μανα μου απο 10 εχουμε.περναει η κοπελα τα πραγματα μου πληρωνω δεν ειχα προλαβει να τα σακουλιασω και η κοπελα ειπε στη μανα μου που ηταν πισω μου να περιμενει να μαζεψω τα ψωνια μου εγω και μετα να περασει τα δικα της και πεταγεται ο βλακας απο πισω και λεει "αντε ρε κοπελα δε κοιτας που ειχαν τοσα πραγματα και για να περασουν απο το γρηγορο ταμειο τα χωρισαν και καλα στη μεση?????" εμεινα μαλακας.........ειχαμε απο 10 πραγματακια στο ιδιο καροτσι γιατι ειχαμε και τα μωρα μαζι και ο αλλος να μιλαει ετσι?του λεω κι εγω "τι λες ρε μαλακ@ που θα σου δωσουμε και λογαριασμο τι κανουμε?διαφορετικο πορτοφολι διαφορετικη αποδειξη,το οτι εχουμε ενα καροτσι δε σημαινει κατι παλιομ@λακα!!!!!!!!!που εχεις 200 μπουκαλακια χυμο και θες να περασεις απο το ταμειο με τα 10 κομματια"και λεει αυτα ειναι δωρο απο την ταδε μαρκα "παλιοτζαμπατζη του λεω που πηγες ξεσηκωσες ενα τελαρο χυμους και μετα κρινεις εμας!!!!!!!!!!!!!'
παω μετα λαικη,καπου με σπρωξαν παραπατησα,εσπρωξα μια κυρια της λεω συγγνωμη και τι λεει ρε κοριτσια?"επειδη ειπες συγγνωμη δλδ εγω πρεπει να φυγω απο εδω που ειμαι για να ψωνισεις εσυ?τοση ωρα περιμενω!!!!!!!" Shocked της λεω "ελεος μανταμιτσα σου ειπα συγγνωμη γιατι σε χτυπησα καταλαθος" κατοπιν σταματαω να παρω λεμονακια,βλεπω ενας τυπος βαζει λεμονια,παραδιπλα του και κατω απο ενα πορτοκαλι ηταν μια καινουρια σακουλα,την παιρνω βαζω λεμονακια γυριζει και μου λεει "δικη μου ηταν η σακουλα" cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops cyclops του λεω "γιατι??? την εφερες απο το σπιτι???????"παει κατι να πει και τον προφταινω και του λεω "ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!" affraid affraid affraid affraid affraid
δε μιλησε ο δολιος τι να πει κι αυτος....και στο τελος μου χτυπησε και η κοπελιτσα το αμαξι.............
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΜΑΤΙΑΧΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Kalliopi

Kalliopi
ΑΧ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,Ε;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΑΧ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,Ε;

αυτο ξαναπες το!και γενικα ειμαι ατομο που δε θυμωνω για μικροπραγματα αλλα ΑΜΑ θυμωσω τρεξε να κρυφτεις γιατι την πατησες ασχημα........................ο αντρας μου ελειπε απο την πολη ειδε το αμαξι το μεσημερι και γελαγε και μου ειπε "οκ δεν τρεχει τπτ!θα το παμε σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο την τριτη,την τεταρτη θα το εχουμε πισω,μικρη ειναι η ζημια" αυτος νομιζε θα θελει τπτ βδομαδες να φτιαχτει και πως θα πηγαιναμε στη μανουλα του,ειχε κι αυτος ενα αγχος μη χεσω...........!!!!!!!!!!!!
λες να το παιξω συγκλονισμενη και οτι δεν ειμαι σε θεση να ταξιδεψω????????
ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΕ ΚΑΜΙΑ????????????

Kalliopi

Kalliopi
Α ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΣΥ!!!!ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.....ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙΣ; Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ... Wink

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:Α ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΣΥ!!!!ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.....ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙΣ; Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΕΠΜΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ... Wink

νομιζω κι εγω πως ναι αφου φτιαξω τα τσουρεκακια μου και τα αυγουλακια μου πως θα πεσω αρρωστη βαρια!!!!!!!οχι καλε ο βλακας στο καρφουρ με γλωσσοφαγε...αυτη τωρα την εχουν ζωσει τα φιδια μην τυχον και δε παμε αφου αλλη φορα δε της το αφησα για τελευταια στιγμη,παντα της το ελεγα καμια 20 μερες νωριτερα μολις μαθαιναμε προγραμμα υπηρεσιων!τωρα θα το εχει παρει βαρεως αλλα ετσι ειναι μανταμ!οπως εστρωσες θα κοιμηθεις............ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ηταν να μη μου γυρισει η βιδα.......τωρα που γυρισε την πατησες.....

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γυρίσαμε και μπήκα να διαβάσω τι έπαθε το Ευάκι αναλυτικά!

Ευάκι? ωραία πέρασες σήμερα βρε! ούτε ψήλος στον κόρφο σου!

Kalliopi

Kalliopi
Ευάκι έγραψε:
Kalliopi έγραψε:Α ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΣΥ!!!!ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.....ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙΣ; Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΕΠΜΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ... Wink

νομιζω κι εγω πως ναι αφου φτιαξω τα τσουρεκακια μου και τα αυγουλακια μου πως θα πεσω αρρωστη βαρια!!!!!!!οχι καλε ο βλακας στο καρφουρ με γλωσσοφαγε...αυτη τωρα την εχουν ζωσει τα φιδια μην τυχον και δε παμε αφου αλλη φορα δε της το αφησα για τελευταια στιγμη,παντα της το ελεγα καμια 20 μερες νωριτερα μολις μαθαιναμε προγραμμα υπηρεσιων!τωρα θα το εχει παρει βαρεως αλλα ετσι ειναι μανταμ!οπως εστρωσες θα κοιμηθεις............ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ηταν να μη μου γυρισει η βιδα.......τωρα που γυρισε την πατησες.....

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ 2-3 ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ;;;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι καλε δε το ξεχασα!!!θα σου στειλω λεμε!!!!!!!κατσε να ειμαι καλα γιατι μπορει να μην ειμαι καλα απο τεταρτη..........!!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Razz Razz Razz Razz

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:πω πω πάει το ποστίζ στο βωμό του ice tea! axaxaxa καλά να πάθει, άκου να σε βρίσει επειδή δεν είχες! τι έπινε και στο χωριό της έπρεπε να της πεις!
άσχετο αλλά ωραίο το παγωμένο τσαγάκι! Very Happy

Βρε Μαράκι ήταν απερίγραπτο το σκηνικό, στα καλά καθούμενα με εβρισε επειδή τελειώσε αααα και μου έφερε και την αστυνομία, σιγά τι θα μου έκαναν δεν υπήρχε μάρτυρας, δηλαδή υπήρχαν αλλά δεν ήθελα να μιλήσουν εφόσον είδαν πως είχε άδικο!!

Τι λές τώρα;;;; Πάλι καλά που δεν ήσουν μέσα με τα παιδία!!
Οσο για τα υπόλοιπα όντως εκείνος ο χλελές στο σούπερμακετ σε έφαγε!!!
Καλά λέμε δεν πάει καλά ο κόσμος ειλικρινά έχει προβλήματα σπίτι και τα ξεσπούν σε άλλους!!!
Αχ περαστικά προκαταβολικά για την Πέμπτη χιχι ευάκι!!!
Εμ να γελάσουμε και λίγο!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις