51 Απ: Κάποια στιγμή θα την βρίσω! Τετ Απρ 13, 2011 11:59 am
CHRISTINEG
Σιωπηλή δύναμη
elenidek έγραψε:Εγώ παλι ενω με την πεθερά μου δεν είχα κανένα θέμα, έχει μερικές μέρες και εχω αρχίσει και φορτώνω. Μένουμε πανω κατω και δε λεω το γεγονός οτι μου μαγειρευει ειναι τεραστια βοηθεια, αλλα βρε κορίτσια, λεχώνα με ενα μπεμπη να θελει ολη την ώρα να θηλάζει, και να λέω με πλαγιο τρόπο: πρεπει να σκουπισω λιγο εδω μεσα χαλια ειναι το σπιτι, και να απανταει: ελα μωρε τι εχει το σπιτι? πεντακαθαρο ειναι μην εισαι και συ υπερβολικη, (1 εβδομαδα ειχα να σκουπισω και να ξεσκονισω εν το μεταξυ). δε λεω να το κανει αυτή αλλά ναμου κρατησει το μωρό για μια ώρα να βαλω μια σκουπα.
Τιποτα ειχε δουλειες να κανει. Ερχοταν η καημενη η μανα μου και μου σιδερωνε ή κραταγε τον μικρο για να σιδερωσω. Τα χαλια μου να εχουν γινει ενα αισχος να θελουν πλυσιμο. εγω με καισαρικη δεν μπορω να κανω κατι τετοιο ακομη. ηρθε η μανα μου πηρε τα μισα, τα επλυνε και μετα που πηρε χαμπαρι οτι θα ξαναρχοταν ναπαρει τα επομενα ηρθε να μου προτεινε να τα πλυνει αυτη. αλλο γεγονος: ενα πρωι η πεθερα μου και ηρθε να κρατησει το μωρο για να καταφερω να φαω πρωινο και να πληθώ λιγο. ειχα το μωρο αγκαλια και μου το παιρνει. και μυριζω τα χερια της. χλωρινη στο φουλ. και να χαιδευει το μωρο με χερια που βρωμανε χλωρινη. μωρο που ακομη δεν εχει κλεισει μηνα. τριτο γεγονος: Το μωρο δεν παίρνει πιπιλα με τιποτα. Και να την εχω να μου λεει. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα να του τη μαθεις. Ετσι δενγινεται. εγω 2 παιδια μεγαλωσα χωρις πιπιλα δε θα τα καταφερνα. και η ταδε πιπιλα δινει στο μικρο. Βρε δε την παιρνει να της λες. τιποτα αυτη. Βαλε ζαχαρη να γλυκαθει. Βρε δεν την παιρνει να ξαναλες. και να παιρνει την πιπιλα και να την κολλαει με το ζορι στο μικρο και ο μικρος να κοντευει να την καταπιει. τεταρτο γεγονος: συναχομενη η κυρια και ερχεται και παιρνει αγκαλια το μικρο. αλλο : Ασαραντιστος ο μικρος και ενω εγω ειμαι συνεχεια με ενα στηθος απ' εξω γιατι ακομη δεν εχουμε κανονισει τις ωρες μας και να μου κανονιζει αυτη επισκεψεις. Ρε με ρωτησες αν θελω επισκεψεις? με ρωτησε κανενας αν θελω να κοθμηθω επειδη ξενυχταω τα βραδια? τις προαλλες περασαμε μαραθωνιο θηλασμου (στις 20 μερες) και συν τοις αλλοις προχ8ες ο μικρος αρρωστησε με γαστρεντεριτιδα. εντολη παιδιατρου συνεχομενος θηλασμος ακομη και 24ωρος αν χρειαστει , για να γινει καλα το παιδι. Μα γιατι κλαει το παιδι???? να ρωταει. αρρωστο ειναι ακομη να λες εσυ. Μπα αφου τωρα τον εβγαλες απο το στηθος σου μηπως πειναει?? κοιτα γλυφει το χερι του. να δεις που το γαλα σου ειναι αδυνατο δεν του φτανει. αν παρεις συμπληρωμα. Μητερα μην το ξανακουσω να της λεω εγω γιατι θα αρχισω να τσιριζω. το γαλα μου ειναι μια χαρα. απλα ο μικρος ειναι αρρωστος. ΕΕΕΕΕΕΕ εμενα νααααααααααα ετρεχε το γαλα μου. τα παιδια μου ηταν σαν τουρτες τα μαγουλα τους . τοσο παχυ γαλα ειχα. Ε λοιπον εγω δεν ειμαι αγελαδα. Δεν ξερω αν εχω παχυ γαλα αλλα ξερω οτι 40 μερες εφτυσα αιμα για να μην παρατησω το θηλασμο, εχω περασει απο 2 μαραθωνιους θηλασμους και αντεξα. και ο μικρος μου παιρνει βαρος κανονικοτατα. δε θα ερθεις εσυ να μου πεις οτι φταιει το γαλα μου.
Και το καλυτερο? μου κρατουσε μουτρα προχθες. οταν ο μικρος αρρωστησε με γαστρεντεριτιδα ο γιατρος μονο που δεν με εσφαξε. Δε θα αφηνεις κανενα να το παιρνει αγκαλια μου λεει χωρις να εχειαπολυμανει τα χερια του πρωτα. τα μωρα ειναι ευαισθητα. ακομη και σεις οιγονεις θα τα απολυμενετε. ε τιηθελα και της το ειπα?????? 2 μερες εκανε να ανεβει να τον δε. οταν τησ το κατεβασα δεν τον πλησιασε να τον αγκαλιασει, μοναχα ειπε εμενα τα χερια μου ειναι συενχεια μεσα στα νερα συνεχεια τα πλενω. ενταξει τα πλενεις αλλα τα απολυμαινεις? αλλο το απορρυπαντικο πιατων και αλλο το απολλυμαντικο υγρο. ουφ τα ειπα ξεσπασα και δεν ξερω αν θα βγαλετε νοημα παντως εγω αισθανομαι καλυτερα!
ενα εχω να σου πω... ποσο σε νιωθω!!! ειδικα αυτο με την χλωρινη!! και επισης με το γαλα!!!! ειδα και επαθα να την κανω να καταλαβει οτι το γαλα μου ειναι καλο και οτι το παιδι δεν χρειαζεται συμπληρωμα. Δηλαδη επειδη στο παιδι της εβγαινε απο το πλαι το γαλα πρεπει να βγαινει και στο δικο μου!! ελεοςςςςςςςςςςςςς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]