551 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! Παρ Απρ 29, 2011 3:24 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΕ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ LIGHT TΩΡΑ;;;ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kalliopi έγραψε:ΔΕ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ LIGHT TΩΡΑ;;;ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...
Kalliopi έγραψε:Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ΄;
Athin@ έγραψε:Τι νέα ρε κορίτσια;
Τα δικά μου έχουν κούραση. Προσπαθώ να μην μπαίνω για να έχω όλη μου την προσοχή στη μικρή και έχω ξεπατωθεί. Μέχρι να μαζέψω μια διαολιά έχει κάνει άλλη. 50 di/sec (di=diaolia)
Αφήστε που απο χτες της ξεκίνησα βρακάκια και ήδη πονέσανε τα χέρια μου απο το πλύσιμο των βρακακίων, των παντελονακίων, των καλτσακίων και του πατώματος. Επίσης περνάω τη μισή μέρα στην τουαλέτα πάνω απο ένα γιο γιό.
Αυτάαααααα!
Athin@ έγραψε:Τι νέα ρε κορίτσια;
Τα δικά μου έχουν κούραση. Προσπαθώ να μην μπαίνω για να έχω όλη μου την προσοχή στη μικρή και έχω ξεπατωθεί. Μέχρι να μαζέψω μια διαολιά έχει κάνει άλλη. 50 di/sec (di=diaolia)
Αφήστε που απο χτες της ξεκίνησα βρακάκια και ήδη πονέσανε τα χέρια μου απο το πλύσιμο των βρακακίων, των παντελονακίων, των καλτσακίων και του πατώματος. Επίσης περνάω τη μισή μέρα στην τουαλέτα πάνω απο ένα γιο γιό.
Αυτάαααααα!
Μαρία έγραψε: στο χέρι τα πλένεις ομορφιά μου???????
Ευάκι έγραψε:γιατι ετσι? αφου ειχε ξεκινησει τοσο καλα το θεμα γιογιο!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε: στο χέρι τα πλένεις ομορφιά μου???????
Στο χέρι ναι. Γιατί δεν πήγα ακόμα να της πάρω και έχω μόνο 5 βρακάκια. Σήμερα έχει λερώσει τα 4 μέχρι τώρα αλλά τώρα κοιμάται οπότε για το απόγευμα μας φτάνει το ένα.
Άντε να δούμε πόσο καιρό θα μας πάρει. Μιάμιση μέρα και κουράστηκα.
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ΄;
τι να πεις και αυτός έχει λυσσάξει! από το πρωί όλο έξω θέλω να βγαίνει και να πηγαινοφέρνει την μάνα μου εδώ! λες και άλλη δουλειά δεν είχε και εκείνη! τώρα ηρέμησε λίγο και παίζει με τα παιχνίδια του!
ο δικός σου? πόσες φορές σε έχει φωνάξει σήμερα?
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα σε ολες και καλη δυναμη στο κοριτσι μας, μεσα απο την ψυχη μου.
τελικα η φυση μας περναει απο απιστευτες δοκιμασιες, ας δινουμε κουραγιο και δυναμη ο ενας στον αλλο
Kalliopi έγραψε:Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ΄;
τι να πεις και αυτός έχει λυσσάξει! από το πρωί όλο έξω θέλω να βγαίνει και να πηγαινοφέρνει την μάνα μου εδώ! λες και άλλη δουλειά δεν είχε και εκείνη! τώρα ηρέμησε λίγο και παίζει με τα παιχνίδια του!
ο δικός σου? πόσες φορές σε έχει φωνάξει σήμερα?
ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!
ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΑΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΕΤΕΙ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ...
Δε λες τίποτα. Τελικά αυτά που μπορούμε να αντέξουμε είναι πέρα απο τη φαντασία μας.tattooed_snowhite έγραψε:
τελικα η φυση μας περναει απο απιστευτες δοκιμασιες
Καλλιοπάκι άρχισε το μαμαμα;;;;; Αχ κατουριέσαι;;;;Kalliopi έγραψε:ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΓΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!
ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΑΜΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΕΤΕΙ...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ...
Γειά σου κοριτσάκι! Χριστός Ανέστη.Vivian έγραψε:Καλως το Αθηνακι!! Χρονια πολλα!!!
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια μου ηθελα να σας πω για την χοριακη μου... προχθες ηταν 810 και σημερα 1450.
ο γιατρος ειπε οτι ο σακος φαινετε απ τις 1000 μοναδες και επειτα, καπως ηρεμησα. με το καλο να ερθει και η Τριτη που εχω υπερηχο, αυτα τα νεα.
ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα ζουζουνια σας
Athin@ έγραψε:Γειά σου κοριτσάκι! Χριστός Ανέστη.Vivian έγραψε:Καλως το Αθηνακι!! Χρονια πολλα!!!
Τελικά δεν βρεθήκαμε, είχα σκοπό να σε πάρω Σάββατο πρωί να δω που βρίσκεσαι αλλά τελευταία στιγμή διαπίστωσε ο αντρούλης μου οτι δεν είχαμε πάρει τη λαμπάδα της μικρής. Οπότε πήγαμε Πειραιά και κάτι άλλα ψώνια που θέλαμε τα κάναμε εκεί και όχι Ελευσίνα όπως ήταν το αρχικό σχέδιο.
tattooed_snowhite έγραψε:xixixix ναιιιιιιιι Μαρακι μου το ξερωωω απλα στον υπερηχο προχθεσ δεν ειδαμε τιποτα γιατι η τιμη ηταν 810 και ο σακος φαινετε στις 1000
ευτηχως ξεκαθαριστηκε , και μπηκαν καπως σε μια ταξη μεσα στο κεφαλι μου! να'σαι καλα!!!!!!!
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια μου ηθελα να σας πω για την χοριακη μου... προχθες ηταν 810 και σημερα 1450.
ο γιατρος ειπε οτι ο σακος φαινετε απ τις 1000 μοναδες και επειτα, καπως ηρεμησα. με το καλο να ερθει και η Τριτη που εχω υπερηχο, αυτα τα νεα.
ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα ζουζουνια σας
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης