Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
696 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 696 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΑΓΙΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΙΕΣΗ 20.ΠΗΓΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟΘ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΛΗΣΗ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΕΙ.Α ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.ΕΛΕΟΣ.ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΜΕΑ....ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΚΕΙ.

GEODATOU

GEODATOU
ΠΕΑ[quote="Vivian"] Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν ειμαι καλαααααα!! Επαθα ωτίτιδα![aquote]
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΙΑΝ.

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μωρε τζω !!! τι να πεις κακιες υπαρχουν παντου !!!

naysika

naysika
καλησπερααα κοριτσια και απο εμενα!!τη κανεται?

πολυ χαιρομαι που επιτελους μαθαμε νεα για την Αγγελικουλα!!

βρε Γεωργια μου τη επαθες πρωι πρωι!!!και εξω απο το σπιτι σου!εε δεν εξηγειτε διαφορετικα απλα καποιος φωναξε τον τροχονομο γιατι απλα μπορει να του ειχες πιασει το παρκιν!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μωρε τζω που εμπλεξες!!!εχουμε κι εμεις εναν βλακα που μας το γρατζουναγε συνεχεια γιατι καναμε το λαθος να παρκαρουμε μια φορα εκει που παρκαρει αυτος.μολις του αφησα σημειωμα ομως οτι με την επομενη γρατζουνια θα του το καψω ολοσχερως το δικο του ηρεμησε λιγακι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

GEODATOU

GEODATOU
Και εγω τι φταιω;Ουτε εγω βρισκω παντα εξω απο το σπιτι μου αλλα δε θα καλουσα ποτε τοχαια γι΄αυτο.ΕΛΕΟΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΥΡΙΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΜΝΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΜΑ ΩΡΩΝ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ....80 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ.ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια γλυκια καλημερα σε ολες και ας ειναι αργα Embarassed

αυριο εχω υπερηχο ελπιζω να δουμε κατι αυτη τη φορα και να φυγω με χαμογελο απο το γιατρο , οχι οπως την τελευταια φορα

Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:μια γλυκια καλημερα σε ολες και ας ειναι αργα Embarassed

αυριο εχω υπερηχο ελπιζω να δουμε κατι αυτη τη φορα και να φυγω με χαμογελο απο το γιατρο , οχι οπως την τελευταια φορα

Very Happy

Γειά σου κοριτσάκι!!!!!!!!!Καλή επιτυχία για αύριο!!!!!Εεεε.λογικό είναι μην αγχώνεσαι και μην βιάζεσαι..νωρίς ήταν.Τώρα να δεις και θα δεις και μπορεί να ακούσετε και καρδούλα!!!
Τι γλυκές ώρες που είναι αυτές!!!!!

naysika

naysika
tattooed_snowhite έγραψε:μια γλυκια καλημερα σε ολες και ας ειναι αργα Embarassed

Very Happy

καλησπεραααα!!!ολα θα πανε καλα και αυτη τη φορα θα δεις το δημιουργημα σου!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αληθεια???? απο τωρα καρδουλα?
αλικακι και ΝΑΥΣΙΚΑΚΙ μακαρι παναγιτσα μου! να δω κατι και να ακουσω και θα ειμαι ο πιο ευτηχισμενος ανθρωπος στη γη Very Happy Very Happy Very Happy

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζω και πολύ καλά θα κάνεις, ρε σεις δεν παει καλά ο κόσμος μιλάμε έχει λαλήσει τελειώς, παρκαρουν άλλοι εκέι που έχουν συνηθίσει αυτοί και τσαντιζοται μετά λές και έχουν κανένα συμβόλαιο πως τους ανήκει!!

Σωτηρία μου σου εύχομαι όλα να πάνε καλά κοριτσάκι μου Very Happy τι ώρα θα πάς;;

naysika

naysika
καλησπερα Βασουλα!!!τη κανεις?εμεις εδω προσπαθουμε ακομα να πιουμε το γαλα μας!και μου εχει σπασει τα νευρα!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Ελενάκι μου, καλά είμαι απλά πολύ κουρασμένη, μα πολύ κουρασμένη Sad τώρα κλείσαμε, ευτυχώς η μαμά μου είχε ταίσει, μπανακι και κοιμήσει το μωράκι απλά δεν το έχω δεί καθόλου σήμερα και με πήραν τα κλάματα, αλλά θα μου περάσει...ακόμα το θηριάκι να πιεί το γάλα του;;;;

Το Μαράκι δεν φάνηκε καθόλου σημερα;;

naysika

naysika
vasoula έγραψε:Καλησπέρα Ελενάκι μου, καλά είμαι απλά πολύ κουρασμένη, μα πολύ κουρασμένη Sad τώρα κλείσαμε, ευτυχώς η μαμά μου είχε ταίσει, μπανακι και κοιμήσει το μωράκι απλά δεν το έχω δεί καθόλου σήμερα και με πήραν τα κλάματα, αλλά θα μου περάσει...ακόμα το θηριάκι να πιεί το γάλα του;;;;

Το Μαράκι δεν φάνηκε καθόλου σημερα;;

μην στεναχωριεσαι!!ολα ειναι μεσα στο προγραμα!!θα το ευχαριστηθης αυριο!!δουλεια να υπαρχει και ολα τα αλλα φτιαχνονται!

αχ ναι να δω τη ωρα θα κοιμηθη και σημερα!!δεν μπορουμε να ηρεμησουμε ουτε καν τοσο αργα!

το Μαρακι μας οχι δεν εχει φανει σημερα!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου βασουλα μου! σ'ευχαριστω πολυ! αυριο στις 6 εχω ραντεβου το απογευμα.. αχχ πως θα περασει η μερααααααααααα χιχιχι

μη στεναχωριεσαι για το μωρουλι σου τουλαχιστον εχεις και βοηθεια, θα αναπληρωσεις και με το παραπανω! Very Happy

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα περάσουν οι ωρες Σωτηρία μου θα δείς, εμείς εδώ θα σου κάνουμε παρεούλα και θα περάσουν!!! Very Happy

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α... σ'ευχαριστω πολυ βρε βασουλα η αληθεια ειναι οτι μια κουβεντα εδω μια εκει περναει καπως η ωρα εδω μεσα ευχαριστα!
δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα ο μπεμπακος σου ειναι φανταστικος!!! εχει ενα υφος σαν να λεει ''ειναι ολα under control'' χαχαχα το ζουζουνακι να το χαιρεσε! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 28 215994

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω πολύ γλυκειά μου, αυτο το πλασματακι μας εχει κανει ευτυχισμενους και δυστηχως περασα πολλά αλλά δεν με νοιαζει πια αρκει που ειναι γερό Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy τωρα κοιμαται και τον κοιτώ και τρελαινομαι απο χαρα, ευχαριστω το θεο που γεννηθηκε γερο, το θηριακι μου απο 38 ημερων στηριζε κεφαλι, εχει φοβερη αναπτυξη και πινει απο 3 μηνων 240 ml δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή αυτό τοπαιδακι στη ζωη μας για πρώτη φορά στην ζωή μου τολμάω και λέω ¨ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ¨

Ήρια

Ήρια
καλημερα μανουλες τι κανετε? εδω εριξε μια βροχη πρωι πρωι τι ειναι αυτο παλι? ποτε θα καλοκαιριασει μου λετε?! στεναχωρηθηκα παλι , πεθανε ο Θανασης Βεγγος!! μας αφηνουν ολοι σιγα σιγα!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κοριτσάρες μου! Very Happy εδώ είμαι Βασούλα μου! απλά εχτές δεν μπήκα καθόλου εδώ και πολύ λίγο στο fb γιατί είχε κοιμηθεί μια φίλη μου στο σπίτι και έμεινε και όλη μέρα εχτές εδώ για να πάμε σε μία εκδήλωση εχτές το βράδυ και δεν μπορούσα να μπω! εσύ είσαι καλύτερα? καλά τι είχε αυτή η κρέπα μέσα καλέ?

Βιβιανάκι μου περαστικά σου, υπομονή, θα πονάει αλλά θα περάσει που θα πάει, στο χέρι του είναι?

Σωτηρία πήγες για τον υπέρηχο? όλα καλά?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:καλημερα μανουλες τι κανετε? εδω εριξε μια βροχη πρωι πρωι τι ειναι αυτο παλι? ποτε θα καλοκαιριασει μου λετε?! στεναχωρηθηκα παλι , πεθανε ο Θανασης Βεγγος!! μας αφηνουν ολοι σιγα σιγα!

καλημέρα Δημητρούλα, πάει και ο Βέγγος, τι έγινε τώρα τελευταία βρε παιδιά, όλοι μας αφήνουν χρόνους? έχει πέσει πολύ θανατικό! Shocked

Kalliopi

Kalliopi
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΟΧΗ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΜΑΙ!ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,ΤΙΠΟΤΑ! Smile

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και απο μεναααα!!!! Wink Wink

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΟΧΗ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΜΑΙ!ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,ΤΙΠΟΤΑ! Smile

αααααααχ τι ωραία, και εγώ κάθομαι δηλαδή αλλά έχω δουλειές! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 28 534787 μόλις τελείωσα με πιάτα και έχω συμμάζεμα και σούπερ μάρκετ και πλυντήρια και σίδερο και μαγείρεμα, αλλά σιγά μην κάτσω να τα κάνω όλα αυτά! Rolling Eyes
καλημέραααααα

Kalliopi

Kalliopi
Μαρία έγραψε:
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΟΧΗ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΘΟΜΑΙ!ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,ΤΙΠΟΤΑ! Smile

αααααααχ τι ωραία, και εγώ κάθομαι δηλαδή αλλά έχω δουλειές! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 28 534787 μόλις τελείωσα με πιάτα και έχω συμμάζεμα και σούπερ μάρκετ και πλυντήρια και σίδερο και μαγείρεμα, αλλά σιγά μην κάτσω να τα κάνω όλα αυτά! Rolling Eyes
καλημέραααααα

OYΦ ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ SAME SHIT,DIFFERENT DAY... Razz KOYΡΑΓΙΟ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΒΙΑΝ!ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις