Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
760 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 760 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω έχω κοριτσακι και το 1ο 3μηνο τα είχα δει όλα! Αλλά δεν νομίζω οτι έχει να κανει πολύ με το φύλο του παιδιου. Σχετικα με το φύλο αυτό που έχω ακούσει ειναι οτι αργότερα στην κοιλιά τα κοριτσάκια κλωτσάνε πιο πολύ από τα αγορακια και αν κρίνω από την δικιά μου ισχύει 100%!!!

Επίσης εγω είχα πολύ αυξημένη τιμή χοριακής. Εχω ακούσει οτι αυτό παιζει ρόλο στις αναγούλες!!!!!!! Ημουν πάντα στο ανωτατο όριο!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα και από εμένα...δεν είχα καθόλου αναγούλες αλλά προς το τέλος είχα πολλές καούρες...και κάναμε κοριτσάκι!

Irene

Irene
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και από εμένα,

Εγω είχα ελάχιστες αναγούλες και μια φορά έκανα και εμετό μέχρι τον 3ο μήνα, έπειτα μόνο στον 8-9ο μήνα καουρίτσες...όχι πολύ σπουδαία πράγματα δηλαδή....και εχω αγοράκι!

Maryia!

Maryia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι 23 εβδομαδων εγκυος και είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη ώς τώρα. Βέβαια είχα κάποιες αναγούλες αλλα μετρημένες στα δαχτυλα και είμαι σίγουρη οτι η αιτία ήτανε άλλη. Τις τελευταιες 2 εβδομάδες αισθανθηκα κανα δυο φορές λιγο καούρα και πρώτα ο Θεός θα έχω κορούλα Very Happy

Προσωπικά πιστεύω ότι εξαρταται απο τον οργανισμό κάθε γυναίκας.

Φιλάκια!

Maryia!

Maryia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
roulitsa25 έγραψε:1o τριμηνο αναγουλες και μεχρι να γεννησω μονο στην ιδεα του ψαριου και των κρεατικων με πολλα μπαχαρικα κατι παθενα!!φοβερη αναγουλα!εχω κοριτσακι!

Ρουλίτσα εγω δεν γέννησα ακόμη, όμως αυτό που πάθενες εσύ με τα κρεατικά και τα ψαρικά εγω το έχω με τα ζυμαρικα....και μονο που τα σκεφτομαι είμαι ικανή σε κατάσταση ηρεμίας να τρέξω στο μπάνιο...τόσο με εννοχλουνε.!
Crying or Very sad

iwanna

iwanna
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kalispeeeera!!!!egw sto 1o mou paidi eixa emetous kai anagoules kai ekana agoraki kai twra pou eimai egios exw xeiroteres anagoules kai kanw emetous oli tin wra kai pali agoraki!!!!!!

v & a

καλησπερα
λοιπον τα δικα μου:
εγκυμοσυνη 1. Κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης ως τον 4ο (μεχρι κ περιοδο ειχα) Αναγουλα καμια σε ολη την εγκυμοσυνη εκτος απο μια γαστρεντεριτιδα που εκει τα ειδα ολα... Καουρες γενικα κ αοριστα, με προσεγμενη διατροφη. Το μονο που με ενοχλουσε ηταν το πρωι που επλενα τα δοντια μου η οδοντοκρεμα με ψιλοχαλαγε αλλα οχι τπτ φοβερο. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Κοριτσι με ελαχιστο εως καθολου τριχα στο κεφαλι.

Εγκυμοσυνη 2:
Καμια αναγουλα εκτος απο τον 7ο μηνα οπου επαθα κολικο νεφρου λογω της θεσης του μωρου και επι 1 εβδομαδα δε καταφερνα να φαω τπτ ( μολις εμπαινε κατι στο στομαχι, με επιανε πονος σε μεση πλατη στομαχι κλπ και για να σταματησει επρεπε να κανω εμετο. εστω και να χα φαει 1 αχλαδι) Ευτυχως περασε μετα απο 1 βδομαδα κ εγω ειχα χασει 2 κιλα.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: κοριτσι με λιγα περισσοτερα μαλλια

http://vickyandanna.wordpress.com/

noni

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
noni έγραψε:Δεν είχα καθόλου αναγούλες, εμετούς ή καούρες Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 536304 η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ καλή αν εξαιρέσουμε κάποια νεύρα κυρίως το πρώτο τρίμηνο. Έκανα αγοράκι Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 328109

Να το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου κοπέλα μου!! Οι πιο πολλές που δεν είχαν αναγούλες βλέπω έκαναν αγοράκια με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!! Και εσένα με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!!!!

titina21

titina21
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EGW KORITSIA KLEINW TON 5o MHNA KAI DEN EIXA OUTE EMETOUS OUTE KAOURES OUTE TIPOTA!!!MONO DYO MERES NA EIXA LIGO ANAGOULA KAI PERIMENW TO AGORAKI MOU 3-9 Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 654316 Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 654316

VASOG1

VASOG1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και στα δύο παιδιά είχα εύκολές εγκυμοσύνες. Το μόνο ενοχλητικό ήταν οι καούρες!! Τρελο πραγμα..Στο πρώτο (αγόρι) δεν έίχα κανένα σύμπτώμα, είτε ήμουν εγκύος είτε όχι δεν καταλαβαινε τίποτα, στην 2 (κορίτσι) είχ κάποια εμετουδακια στην αρχή στο 1 τρίμηνο αλλά μιλαμε για τρεις εμετους στο τρίμηνο. Δεν είχα πρόβλημα. Στο αγόρι ήθελα σαν τρελη σεχ, ενώ στην κόρη να μην με πιάνει καθόλου.

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ τι μου θυμησες!!!Τους πρωτους 3 με 4 μηνες ειχα τα παντα ομως,Καουρες ανακατοσουρες λιγουρες για εμετο αστα τα μεσα μου ειχαν γινει ταραμας,για να μαγειρεψω η να πλυνω πιατα εβαζα μασκα ,ολα μου φερνανε εμετο(που ευτυχως δεν εκανα) δεν μπορουσα να μυρισω τιποτα Shocked
Και ειχα αγορακι! Very Happy Very Happy
Με το καλο σε οσες περιμενετε νινακια!!! Very Happy

mairoulita

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
anagoules emetoi os tin teleutaia mera kai gennisa prin ena mina ena agoraki me mpoliko mallaki!!!!!!!!!!!!!!!

DODO

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καθολου αναγουλες και τελικα πριν απο ενα μηνα ηρθε η νεραιδουλα μου !!! Very Happy

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δίδυμη κύηση..οικτρές αναγούλες..νοσηλεία με υπερέμεση, καούρες του θανατά και...... κορίτσια!!!!, που το μάθαμε στην α'επιπέδου. Very Happy Very Happy
στην επόμενη δεν είχα τπτ!πέρασα τέλεια με το μπεμπέ στην κοιλιά μου, που και αυτό ήταν ένα κουκλάκι κοριτσάκι!!
Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 337404 Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 337404 Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 337404 Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 337404 Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 337404 Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 337404 Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 337404

EIRHNH75

EIRHNH75
Δεν ενιωσα την παραμικρη αδιαθεσια! Μόνο το παγωτο με αποθουσε, αλλα δεν μου εφερνε αναγουλα, απλα δεν το ηθελα. Το τελευταιο διαστημα το περασα στο κρεβατι λογω συσπασεων και τοτε ειχα αρκετες καουρες. Το αγορακι μου τωρα ειναι 15 μηνων.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δεν είχα καθόλου ναυτίες, αλλά πολλές αναγούλες από πάρα πολύ νωρίς και μέχρι τον 4ο μήνα! Λίγο πριν γεννήσω είχα και καούρες, αλλά όχι τίποτα τρομερό. Γέννησα κοριτσάρα με μπόοολικο μαλλάκι (να φανταστείτε το είχαμε δει ήδη από την β' επιπέδου!!!). Laughing

grousi

grousi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω ειχα πολλες αναγουλες και εμετους μεχρι το τελος του τριτου μηνα!!!μετα ολα τελεια!!!!!!εχω μια κορακλα που μας εχει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ πάλι δεν έχω τίποτα... ούτε αναγούλες, ούτε ζαλάδες ούτε τίποτα!! Ίσως καμιά καούρα που και που!! Είμαι 15 εβδομάδων και 3 ημερών!! Χτες πήγαμε στην γιατρό και μας είπε ότι κατά 90% έχουμε κοράκλα όπως λέει και ο αντρούλης μου!!! Όλα ροζ λοιπόν!!!!!!!!!

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
(κάτι πάτησα πριν και διέγραψα το post μου.)
Λοιπόν ξαναγράφω...
Το πρώτο τρίμηνο το πέρασα αγκαλιά με τη λεκάνη της τουαλέτας...!!
Έχω δίδυμα αγοράκια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

zafirenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κ απο μενα κοριτσια...γεννησα πριν 4,5 μηνες τον μικρουλη μου που δε με ταλαιπωρησε καθολου στην εγκυμοσυνη...δεν ειχα καθολου αναγουλες κ καουρες κ ο μικρουλης ειχε λιγα μαλλακια...

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπέρα και από μένα κορίτσια.Εγώ που λέτε στην 1η μου εγκυμοσύνη μαρτύρησα,από την αρχή της εγκυμοσύνης με ενοχλούσαν όλα, δεν μπορούσα να φάω και μεχρι και την προηγούμενη της γέννας είχα εμετούς τρελούς,ζαλάδες θεότρελες καούρες κ ολα τα συναφη.αφου να φανταστείτε 9 μηνες δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι.Στην 2η εγκυμοσύνη δεν ζαλίστηκα ουτε 1 φορά,εκανα 1 φορά εμετό και γενικώς όλα καλά.Και στις 2 έκανα κοριτσάκια.Οπότε δεν νομίζω οτι παιζει τόσο πολυ ρόλο.
Τώρα που είμαι εγκυος στο 3ο εχω ζαλιστεί 1 φορα έχω ξεράσει κανα 2 φορές.Αλλα γενικώς μόνο αναγούλες λίγες έχω.Οταν μάθω το φύλο θα σας ενημερώσω για τη συνέχεια του γκαλοπ

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 6οΣΤΙΣ 7-5 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΚΑΟΥΡΕΣ 4-5 ΜΕΡΕΣ..ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙ Α!ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 3 4ο ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Κ ΣΑΛΤΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΣΩ Κ 4 ΚΙΛΑ.ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..

Silvermist

Silvermist
Κι εγώ είχα εύκολη εγκυμοσύνη. Μόνο 2 εμετούς σε όλη τη διάρκεια και στον τελευταίο μήνα λίγες καούρες, κοριτσάκι με μοϊκάνα Very Happy

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mέχρι στιγμής κορίτσια, ούτε αναγούλες ούτε εμετούς, παρά μόνο καούρες. Σήμερα μάθαμε ότι είναι αγόρι Very Happy Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 215994

blackrose

blackrose
πρωτο τριμηνο απο κανενα εμετουλη...ελαχιστες ζαλαδες...και αιμοραγια λιγο πριν κλεισω τριμηνο(οχι αποκολληση ομως).....κατα τα αλλα ολα σουπερ ντουπερ!!
Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 49454 φυλο: αγορακι! Aς κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ...!!! Φύλο παιδιού και αναγούλες κατά την εγκυμοσύνη!!! - Σελίδα 3 49454

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις