26 Απ: Τι να προσέξω???? Τετ Απρ 27, 2011 12:08 pm
snoopy
Η ψυχή της παρέας!
me to kalo me to kalo loipon!!!den mas tapes ola apo tin arxi!!!!kathe eytixia kai na eiste agapimenoi kai ola tha ginoun!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
snoopy έγραψε:me to kalo me to kalo loipon!!!den mas tapes ola apo tin arxi!!!!kathe eytixia kai na eiste agapimenoi kai ola tha ginoun!!!!
αλικακι έγραψε:Ευχαριστώ!!!!!Όλα μαζί!!!!!χαχα Να΄σαι καλά Αλικάκι μου,να τα λέμε!!!
έχεις παιδάκια?
skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:Ευχαριστώ!!!!!Όλα μαζί!!!!!χαχα Να΄σαι καλά Αλικάκι μου,να τα λέμε!!!
έχεις παιδάκια?
Έχω ένα αντράκι 10 μηνών!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
αλικακι έγραψε:skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:Ευχαριστώ!!!!!Όλα μαζί!!!!!χαχα Να΄σαι καλά Αλικάκι μου,να τα λέμε!!!
έχεις παιδάκια?
Να τον χαίρεσαι τον παίδαρο !!Να τον δεις ευτυχισμένο εύχομαι!!
skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:Ευχαριστώ!!!!!Όλα μαζί!!!!!χαχα Να΄σαι καλά Αλικάκι μου,να τα λέμε!!!
έχεις παιδάκια?
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!Και εσύ ό,τι επιθυμείς σου εύχομαι!!!!
αλικακι έγραψε:skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:Ευχαριστώ!!!!!Όλα μαζί!!!!!χαχα Να΄σαι καλά Αλικάκι μου,να τα λέμε!!!
έχεις παιδάκια?
Ποτέ δεν ζήτησα πολλά από την ζωή μου..έχω έναν άνθρωπο που με λατρεύει κ με κάνει κάθε μέρα ευτυχισμένη..το μόνο που θέλω τώρα πια είναι μια λιτή ζωή κ παιδάκια!!Τίποτα άλλο!
skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:skountouflou έγραψε:αλικακι έγραψε:Ευχαριστώ!!!!!Όλα μαζί!!!!!χαχα Να΄σαι καλά Αλικάκι μου,να τα λέμε!!!
έχεις παιδάκια?
Ποτέ δεν ζήτησα πολλά από την ζωή μου..έχω έναν άνθρωπο που με λατρεύει κ με κάνει κάθε μέρα ευτυχισμένη..το μόνο που θέλω τώρα πια είναι μια λιτή ζωή κ παιδάκια!!Τίποτα άλλο!
alexia-marinos έγραψε:skountouflou,σου ευχομαι οτι επιθυμεις να πραγματοποιηθει...Με το καλο στον γαμο κ φυσικα με ενα μωρακι στην αγκαλια σου..!!!!
skountouflou έγραψε:Κορίτσια...ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας..αυτές τις μέρες έχω μια περίεργη διάθεση..σχεδόν καταθληπτική..γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Μήπως επειδή μετά από κ άλλες ελεύθερες επαφές ανησυχείς μήπως είμαι,μήπως όχι;;;Δεν ξέρω τι μου φταίει...δεν είναι φυσιολογικό..
αλικακι έγραψε:skountouflou έγραψε:Κορίτσια...ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας..αυτές τις μέρες έχω μια περίεργη διάθεση..σχεδόν καταθληπτική..γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Μήπως επειδή μετά από κ άλλες ελεύθερες επαφές ανησυχείς μήπως είμαι,μήπως όχι;;;Δεν ξέρω τι μου φταίει...δεν είναι φυσιολογικό..
Γι'αυτό βρε κοριτσάκι σου είπαμε όλες να μην αγχώνεσαι....γιατί μετά έρχεται και στεναχώρια και η απαγοήτευση και πάει λέγοντας...η κατάθλιψη είναι βαριά κουβέντα...εύχομαι σε καμία γυναίκα να μην συμβεί...το μυαλό μας κάνει περίεργα παιχνίδια που μόνο εμείς μπορούμε να τα κοντρολλάρουμε...σε οτιδήποτε και να μας συμβεί,πρέπει να είμαστε δυνατές...εσύ δεν έχεις πιστεύω λόγους για να πέσεις στην κατάθλιψη..πίστη χρειάζεσαι και υπομονή μέχρι να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου...ανέβα ψυχολογικά και συνεχίστε τις προσπάθειες...δεν βοηθάς τον εαυτό σου έτσι...χαμογέλα!!!!!
snoopy έγραψε:skountouflou mou poso kairo prospatheis?
skountouflou έγραψε:Κορίτσια...ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας..αυτές τις μέρες έχω μια περίεργη διάθεση..σχεδόν καταθληπτική..γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Μήπως επειδή μετά από κ άλλες ελεύθερες επαφές ανησυχείς μήπως είμαι,μήπως όχι;;;Δεν ξέρω τι μου φταίει...δεν είναι φυσιολογικό..
skountouflou έγραψε:snoopy έγραψε:skountouflou mou poso kairo prospatheis?
Ο πρώτος μας μήνας είναι!!Γιατί??
fouskitsa έγραψε:ετσι εκανα και εγω μαρακι οταν συνειδητοποιησα οτι ηταν μεγαλη δευτερα και εγω το ζωον εκανα σεξ!!!!!!για αυτο εγραψα οτι δεν ξαναεκανα εκεινη τη βδομαδα.απλα ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και ειχε αδεια και εγω το ζωον (το ξαναλεω) νομιζα οτι ηταν κυριακη!!!!!!αααα!μπορει να μενω στην κω αλλα ειμαι απο χαλκιδα.ποσο μου λειπει παναγια μου!!!!!!!
MariaM έγραψε:skountouflou έγραψε:Κορίτσια...ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας..αυτές τις μέρες έχω μια περίεργη διάθεση..σχεδόν καταθληπτική..γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Μήπως επειδή μετά από κ άλλες ελεύθερες επαφές ανησυχείς μήπως είμαι,μήπως όχι;;;Δεν ξέρω τι μου φταίει...δεν είναι φυσιολογικό..skountouflou έγραψε:snoopy έγραψε:skountouflou mou poso kairo prospatheis?
Ο πρώτος μας μήνας είναι!!Γιατί??
Βρε κουκλίτσα μου είναι φανερό πως έχεις αγχωθεί... Ένας μήνας είναι πάρα πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Σκέψου να έπιανες παιδί τώρα, έτσι; Όχι πως δεν συμβαίνει με την πρώτη... Θα σου πω τι συνέβη σε εμένα και πιθανότατα και σε πολλές άλλες γυναίκες. Εμείς είχαμε ετοιμάσει τον γάμο και λέμε για να μην αγχωθούμε μετά, δεν ξεκινάμε τις προσπάθειες από τώρα; (2 μήνες πριν το γάμο). Εγώ να σημειώσω ότι έχω πολύ ασταθή κύκλο και δεν έχω ιδέα από γόνιμες μέρες και πίστευα πάντα ότι αυτό θα είναι εμπόδιο στο να πιάσω παιδί. Οπότε ξεκινάμε και λέω εγώ σιγά μην πιάσω με την πρώτη και όπως ήταν φυσικό δεν αγχώθηκα καθόλου. Φτάνουμε 1 εβδομάδα πριν το γάμο και εγώ με 50 μέρες καθυστέρηση εντελώς ανυποψίαστη (στον κόσμο μου!). Κάνω ένα τεστ μετά από πίεση από τον άντρα μου και βλέπω θετικό. Ε, δεν το πίστευα! Μέχρι να ακούσω την καρδιά στον πρώτο υπέρηχο δεν το είχα πιστέψει... Να σου πω όμως ποιο είναι το "αρνητικό" του να πιάσεις παιδί με τις πρώτες προσπάθειες; Δεν απολαμβάνεις το ελεύθερο σεξ! (Πίστεψέ με ντρέπομαι που το δηλώνω αλλά το πιστεύω). Γι' αυτό και λέω σε όλες που προσπαθούν να μην αγχώνονται και όταν προσπαθούν να μην έχουν στο μυαλό τους ότι θέλουν να συλλάβουν αλλά να το ξεχνάνε εντελώς και να απολαμβάνουν την πράξη. Εγώ με τον άντρα μου λέμε να περάσει λίγο ο καιρός να αρχίσουμε να "προσπαθούμε" για δεύτερο για να κάνουμε ελεύθερα και... όποτε θέλει θα έρθει... Εμείς θα είμαστε εκεί και θα το "προσκαλούμε"...
fouskitsa έγραψε:εχω και εγω αγχος για να μην νομιζεις οτι εισαι μονη.ειναι ο πρωτος μηνας που εκανα ελευθερα με τον αντρα μου μετα τη γεννηση του γιου μου πριν 2 χρονια.εχω πολυκυστικες και αν δεν ειμαι τωρα θα παρω χαπια να αδιαθετησω για να αρχισω τα χαπια που πηρα για να φτιαξει ο κυκλος μου και στον πρωτο ηδη μηνα που τα επερνα εμεινα εγκυος στον γιο μου!!!!!τωρα ειχα ωορηξια μ.τριτη εκανα σεξ μεγαλη δευτερα μετα δεν εκανα αλλα ειχα κανει και πριν και μετα.εχω μια βδομαδα που εχω πονακια περιοδου και σημερα το στηθος μου ειναι πρισμενο.περιμενω περιοδο η αυριο η την κυριακη και με εχει φαει το αγχος.ειπα να παρω να κανω ενα τεστ αλλα κρατιεμαι.θα περιμενω μεχρι τη δευτερα και θα παω κατευθειαν στο γιατρο για υπερηχο και αν δεν ειμαι εχω μπροστα μου 3μηνες με τα χαπια γιατι δεν κανει να τα παρω περισσοτερο για να τα καταφερω.οχι τιποτα αλλο για να μην νομιζεις οτι εισαι η μονη!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης