26 Γυναικεια φιλια Κυρ Ιουν 06, 2010 1:05 pm
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΜΑΣ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
SKATZOXOIROULA έγραψε:ΠΑΥΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗς ΖΩΗς ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΩ Αλλα ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΕΙς ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙς ΓΙΑ ΚΑΦΕ
(ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ)ΝΑ ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛ ΕΙΩΣΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΙς ΚΟΛΗΤΕς ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕς ΦΙΛΕς ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ Η ΖΗΛΙΑ .ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΑς ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ Ας ΜΗΝ ΣΑς ΞΕΡΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΙς ΠΡΟΑΛΕς. ΒΡΗΚΕς ΦΙΛΟ ΒΡΗΚΕς ΘΥΣΑΥΡΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
Olivia έγραψε:Μμμ, δεν είχα ποτέ θέματα "αντιζηλίας" με τις φίλες-φίλες μου (με φίλες-γνωστές είχα καμιά φορά, δεν μπορώ να πω.. ). Το μόνο που με στεναχωρεί λίγο είναι ότι είμαι η πρώτη της παρέας που έκανα παιδί, κάτι που συνέπεσε και με την μετακόμιση μου στην Αθήνα, ε και περίμενα λίγο περισσότερο ενδιαφέρον από αυτές (και αυτούς, γιατί παίρνει και τους κολλητούς η μπάλα). Αλλά εντάξει, δεν παραπονιέμαι, γιατί καταλαβαίνω πως έτσι είναι η ζωή... Aυτοί βγαίνουν ακόμα για clubbing και εγώ πορώνομαι με την κοράκλα μου!! Τι σημεία επαφής να έχουμε;
Στο μεταξύ, όμως, γνώρισα πολλές κοπέλες μανούλες και εγκούλες και έτσι έκανα και νέες φίλες που ελπίζω να είμαστε κοντά η μία στην άλλη forever!!!
Elena K. έγραψε:Είναι πολύ τυχερός στην ζωή του αυτός που έχει πραγματικούς φίλους...
Εγώ όσο ήμουν στην Ελλάδα είχα 2 κολλητές! Οι 3 μας ήμασταν η καλύτερη παρέα!
Όταν έφυγα για Γερμανία όμως όλες με ξέχασαν και όταν με θυμόντουσαν με έπαιρναν στης 3 το βραδυ τηλέφωνο να μου πούνε ότι είναι στα μπαράκια και να με ρωτάνε με απορία γιατί κοιμάμαι τέτοια ώρα! Τι να τους πεις...
Από τότε που βάλανε internet αυτές οι 2 τα λέμε λίγο πιο συχνά αλλα όχι όπως παλιά..
Εδώ που είμαι είμαι εντελώς μονη από φίλους...και αυτό είναι το μονο που με πληγώνει και δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτα....
Έλληνες δεν έχει εδώ αλλα και να είχε εν είναι για παρέες..και οι Γερμανοί είναι χαλια για παρέα..η μάλλον να το πω καλύτερα δεν έχουν μέσα τους την έννοια της παρέας..
Εν τέλη πιστεύω στις γυναικείες φιλιες ακόμα αλλα είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούν στις μέρες μας..
Καλά που έχω και εσάς αλλιώς...
ΣΥΜΦΩΝΩΩΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΕΓΩLena έγραψε:Δεν ειναι ΠΟΤΕ γυναικα φιλη... παρολο που παντα προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου για το αντιθετο, στο τελος αποδεικνυοταν οτι η με ζηλευαν η ειχαν καποιον απωτερο σκοπο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria.tst στις Πεμ Σεπ 23, 2010 7:06 am, 1 φορά
Maya έγραψε:Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΑ.. ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΤΣΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ 'ΓΙΑΤΙ' ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..
Maya έγραψε:Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ. ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΑ.. ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΕΤΣΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ 'ΓΙΑΤΙ' ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!μανουλα έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.ΠΟΣΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ;;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης