26 Απ: ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ Πεμ Μάης 26, 2011 8:57 pm
mora
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΙΕΣ.ΦΙΛΙΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
το επαθα κι εγω στην 10η εβδομαδα εκατσα 15 μερες στο κρεβατι πηρα και εγω την ιδια αγωγη. δοξα το θεο τωρα ειμαι δτην 28η και ολα πηγαν καλα. οχι βαρη οχι σκυψματα και θετικη ψυχολογια να εχεις. ολα θα πανε καλα να εισαι σιγουρη...thessaloniki έγραψε:ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ,ΕΔΩ κ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ,ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ utrogestan k buskopan κ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΞΑΠΛΑ κ ΗΣΥΧΙΑ.ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑ8Ω ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ,ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...!!!
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΦΑΣ ΞΕΡΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ UTROGESTAN ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ!!!!!!!!! ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.tattooed_snowhite έγραψε:Θεσσαλινικη μου τι κανεις;;; Εγω ενω 2-3 νερες δεν ειχα ουτε σταγονα σημερα παλι οου πηγα τουαλετα δυσκολευτηκα μου καναν δυσκιλ. Τα χαπια και εκει ειδα παλι λιγο ροζ ... Τι να κανω ρε γαμωτο να τρεμω να παω τουαλετα; Στο πιπι πια δεν εχω ουτε σταγονα εσεις ειχατε κατι αναλογο ;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης