Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρίαααααααααα σταματα πιααααααα ακου κοράκι χαχαχαχα πωπω ντροπή αλλά τα λές ωραία και γελάωωω!!!

Θα τρελαθεί στα πάνω κάτω ο άνθρωπος ρε Μαράκι!!!!!
..κι εχετε οντως πολλά να κάνετε!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε μαρακι, ρε μαρακι Razz Razz Razz Razz, να σου πω φακελακι θα παρει ο γιατρος για την εγχειρηση; γιατι αν δεν εχει υποθει κατι γιαυτο τον εβαλαν μεσα και τωρα το καθυστερουν, το εχω δει το εργο και αλλη φορα γιαυτο στο λεω

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα και εμενα δυπ φρουτα μου ειχε βαλει αν θυμαμαι καλα στην αρχη μηλο αχλαδι μαζι, επειδη σπανια κανουν αλεργεια, μετα προσθεσα και μπανανα σιγα σιγα και καθε εβδομαδα η τρεις μερες προσθετα και απο ενα που ηθελα

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ρε μαρακι, ρε μαρακι Razz Razz Razz Razz, να σου πω φακελακι θα παρει ο γιατρος για την εγχειρηση; γιατι αν δεν εχει υποθει κατι γιαυτο τον εβαλαν μεσα και τωρα το καθυστερουν, το εχω δει το εργο και αλλη φορα γιαυτο στο λεω

δεν έχει ζητήσει φακελάκι και δεν ζητάει από ότι έχουμε μάθει, και μία κοπέλα που έκανε προχτές η μάνα της χολή σε αυτόν το γιατρό, είπε στην κουνιάδα μου, που συναντήθηκαν στο διάδρομο και πιάσανε κουβέντα, ότι από μόνη της έδωσε στον γιατρό 500 ευρώ μετά την επέμβαση, και τρέχοντας να τον βρει κιόλας στον διάδρομο, τα πήρε βέβαια, αλλά τουλάχιστον δεν τα ζήτησε!!!!!

αχαχαχαχα Βασούλα και εγώ γελάω για να μην σκέφτομαι τι έχουμε να κάνουμε και με τρώει το άγχος, δεν είμαι για να με πιάσει το στομάχι πάλι απαπα

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΩ;;; Shocked
ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ BRIEFING ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ,ΕΧΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 6 679259

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έχει προηγηθεί γιατί πρέπει να σηκώσω τη μπέμπα, αλλά... τις καλημέρες μου!!!! Ελπίζω να είστε καλά!!! Smile

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα τρελοναμανουλα!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την τρελομανούλα και την Καλλιόπη!

που λέτε εν ολίγις, ότι θυμάμαι δηλαδή: η Βάσω σούταρε μία από το μαγαζί γιατί αντί να κάνει δουλειά πήγαινε άναβε τσιγάρο έκανε καφέ και γενικά ήταν φεεεεετα
η Δήμητρα νυστάζει γιατί πήγε βόλτα και μέχρι να γυρίσει την έπιασε το ξημέρωμα
η Γιάννα πηγε τον μικρό για εμβόλιο και είναι μια χαρά παίδαρος, θα αρχίσουν κρέμες μόλις κλείσει τον 6ο, καλά δεν το λέω βρε Γιάννα?
δεν θυμάμαι τι άλλο (είναι και η άνοια!!)
α και επίσης: πέθανε ο θείος, πέθανε ο θείος, πέθανε ο θείος! Razz Razz Razz Embarassed πω πω παρεκτράπηκα πάλι

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι ο θειος δεν εχει παιδια, ουτε γυναικα; την κηδεια ποιος θα την πληρωσει;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:μαρακι ο θειος δεν εχει παιδια, ουτε γυναικα; την κηδεια ποιος θα την πληρωσει;

ο θείος καθότι ομορφάντρας στα νιάτα του είχε 3 γυναίκες παντρευτεί, της έθαψε και τις τρεις, το μυαλό ήταν μόνο στα πανηγύρια, όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, παιδιά δεν είχε! αδέρφια αρκετά και ανήψια αλλά μόνο ο άντρας μου έτρεξε να τον πάει σε γηροκομείο που έμενε μόνος και είχε και ψιλοάνοια και χεζόταν πάνω του με το συμπάθιο και τσιτσιδονόταν και γύρναγε έτσι στους δρόμους
και τώρα θα πάρει από το βιβλιάριο του αποθανόντος λεφτά για να πληρώσει την κηδεία ευτυχώς!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ευτιχως αφου τον ειχε μεσα, η ειχε πληρεξουσιο παλι καλα, γιατι το εχω δει αυτο το εργακι γιαυτο ρωταω

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!!
Σήμερα είναι καλή μέρα, φαίνεται καλύτερη απο τη χτεσινή αλλά θα δείξει.
Επίσης είμαι καλό παιδί γιατί διάβασα τα προηγούμενα!!! χι χι χι!!!

vasoula έγραψε:ετσι σου ειπαν που πηρες τηλ εκεινα τα ξενοδοχεία;;; Ντροπή!! Σε νησια είναι;;;;
Ναι ρε κορίτσι έτσι λέγανε. Και χωρίς ντροπή. "Έχουμε δωμάτια αλλά δεν κλείνουμε για κοινωνικό τουρισμό τον Αύγουστο." Ψάχναμε Λευκάδα, Πρέβεζα και Εύβοια. Επειδή θα συνδιάσουμε με Αγρίνιο και Λαμία που θα πάμε σίγουρα στους δικούς μας θέλαμε να είναι σε σειρά τα μέρη που θα πάμε. Τελικά κλείσαμε χτες κάπου στην Πρέβεζα κοντά. Οπότε η διαδρομή είναι: Αθήνα-Λαμία-Αγρίνιο-Πρέβεζα-Αθήνα. Πάλι καλά.

Gianna_V έγραψε:μου ειπε να δινω 2 φρουτα μαζι.
Δεν πειράζει, αλλά αν εσύ δε νοιωθεις καλά δώστα του ένα ένα. Εντάξει είπε ο γιατρός αλλά δεν θα σε βάλει να υπογράψεις και υπε'υθυνη δήλωση οτι τα έδωσες δύο δύο.χιχιχιVery Happy
Ωχ μωρέ ο χαχανούλης!!!Εμβόλιο και γέλαγε η ψυχή μου!!!

vasoula έγραψε:και απο πάνω ξέρεις τι μου είπε;;;;;;;; Δεν αντεχεσαι εσυ, δεν μπορώ να δουλέψω μαζί σου
Μου το έχει πει κι εμένα μία στη δουλειά και τελικά πήρε τον μπού... εχμ... την έδιωξαν γιατί έτσι κι αλλιώς εγώ έβγαζα δουλειά για δύο και αυτή πιο πολύ με ενοχλούσε αφού κωλοβάραγε. Καλά της έκανες. Αν την ήθελες τη δουλίτσα σου κοπελιά ας έκανες κάτι να την κρατήσεις.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:α ευτιχως αφου τον ειχε μεσα, η ειχε πληρεξουσιο παλι καλα, γιατι το εχω δει αυτο το εργακι γιαυτο ρωταω

ε ναι δεν έπαιζε άλλο ενδεχόμενο!
εγώ είπα στην πεθερά μου να τους πει αύριο στην κηδεία, στα άλλα αδέρφια και ανήψια, που τα είχαν και καλά μαζί του, ωραία κηδεία του κάνατε, κουραστήκατε πολύ που τρέξατε και τα κανονίσατε όλα ε? ε μα πια!

γεια σου Αθηνάκιιιιιιιι Very Happy

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α τα ειχαν και καλα; οκ ενταξει, αστο μαρακι δεν βγαζεις ακρη τα ξερεις τα δικα μου

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια πριν απο λιγο γυρισαμε απο βολτιτσα..
Και οτι σκεφτομουν που ειναι η Καλλιοπη..Τσουπ εσκασε μυτη!!
Μαρακι το briefing που εκανες νομιζω οτι τα σπαει..Τα πετυχες ολα!!Μια χαρα τα ειπες.
Αθηνα μου, ναι μωρε ειναι χαχανουλης τρελος.Όσον αφορα για τα φρουτα δεν εχω προβλημα να τα δινω μαζι απλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν το ειχα ξανακουσει. Να ομως και η Μιλου μαζι τους τα εδωσε.
Επισης μας ειπε οτι το ριλαξ δεν ειναι για πολυ ακομα. Να δω που θα τον βαζω..Θα παρω κανενα παρκο μου φαινεται για να βρω την υγεια μου. Θα του βαζω και δεκα παιχνιδια μεσα και θα ειναι και στην επιβλεψη μου. Εδω δεμενος στο ριλαξ και επεσε με τα μουτρα στο πατωμα. Ευτυχως που δεν εχω ξεστρωσει ακομα τα χαλιά.
Τελος, πρεπει να σας πω ως υπερηφανη Ελληνιδα οτι απογραφηκαμε. Ολοι και οι 3 μας!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 6 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 6 654316
Νομιζω Αθηνα ειχες ρωτησει καποια στιγμη αν περνουμε καποιο χαρτι σαν πιστοποιηση. Εμας εδωσαν, ενα για μενα, ενα για την κορωνα μου και ενα για τον μπεμπη!!Εσας δεν σας ειχαν δωσει τελικα?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Επισης μας ειπε οτι το ριλαξ δεν ειναι για πολυ ακομα. Να δω που θα τον βαζω..Θα παρω κανενα παρκο μου φαινεται για να βρω την υγεια μου.
Το πάρκο είναι ότι πρέπει τώρα. Να μπορεί και να τριγυρνάει, να προσπαθει να σηκωθεί και άμα βαριέται να κοιμάται. Εγώ στους 6 μήνες της έστρωνα και μια κουβέρτα κάτω με μαξιλάρια γύρω γύρω και πιο πολλά πίσω της και έριχνα όλα τα παιχνίδια.

Gianna_V έγραψε:αν πέρνουμε καποιο χαρτι σαν πιστοποιηση. Εμας εδωσαν, ενα για μενα, ενα για την κορωνα μου και ενα για τον μπεμπη!!Εσας δεν σας ειχαν δωσει τελικα?
Δεν πήρα. Την Τρίτη βγαίνοντας απο το σπίτι την είδα που είχε έρθει να απογράψει κάποιους που λείπανε και τη ρώτησα και μου είπε ναι κανονικά έπρεπε να δώσει αλλά τους είχαν τελειώσει και δεν είχαν και στα γραφεία να τους δώσουν. Τι να πεις. Εδώ μια άδεια απο την αεροπορία ήθελα για την πολεοδομία και μας καθυστέρησαν πόσο καιρό γιατί τους είχαν τελειώσει τα Α4. Rolling Eyes Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 6 966307

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡ ΕΒΕΡ

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 6 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 6 328109

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα τσουπρες!!!τι κανετε???ειμαι κι εγω καλο κοριτσι τα διαβασα ολα!να απαντησω τωρα:
βασουλα κι εγω το πρωτο πραγμα που κανω στη δουλεια ειναι καφες αλλα πηγαινω 5 λεπτα νωριτερα και στο τρεξιμο τον κουβαλαω μαζι!αλλα τρεχω σαν το βεγγο!ακομη να πω οτι την προηγουμενη βδομαδα τα εχωσα σε εναν υπαξκο στη δουλεια που λουφαρει θρασυτατα και επι λεξει του ειπα "αν την επομενη φορα που θα σε δω λουφαρεις θα σου βαλω νεφτι στον κωλο για να μαθεις τι εστι τρεξιμο.εδω ειναι χειρουργειο,η πρωτη γραμμη του πυρος αν εσυ δε θες να το καταλαβεις αντε σε κανενα τμηματακι να περνας την ωρα σου" αλλα που θα μου παει το εγκαλεισται δε το γλιτωνει...........
μαρακι προσοχη μην σας κανει ο θειος το γνωστο χουνερι της ταινιας!!!ο Θεος να σας συγχωρεσει και τους δυο(αυτον για οτι εκανε εσενα για το βιντεακι Razz )
γιαννα δωστα ενα ενα καλυτερα να τσεκαρεις για αλλεργιες.μια χαρα ειναι το καμαρι μας!να μη σας ματιασω!ακου γελαγε στο εμβολιο!!!
αθηνα μαριτσα και καλλιοπη φιλακια!!!
αν θυμηθω κι αλλα θα ξαναγραψω!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε: Εδώ μια άδεια απο την αεροπορία ήθελα για την πολεοδομία και μας καθυστέρησαν πόσο καιρό γιατί τους είχαν τελειώσει τα Α4. Rolling Eyes Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 6 966307

Razz Razz Razz Razz Razz και δεν πήγαινες Τζάμπο να τους πάρεις έναν πάκο! αχαχαχαχαχα

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:ακομη να πω οτι την προηγουμενη βδομαδα τα εχωσα σε εναν υπαξκο στη δουλεια που λουφαρει θρασυτατα και επι λεξει του ειπα "αν την επομενη φορα που θα σε δω λουφαρεις θα σου βαλω νεφτι στον κωλο για να μαθεις τι εστι τρεξιμο.εδω ειναι χειρουργειο,η πρωτη γραμμη του πυρος αν εσυ δε θες να το καταλαβεις αντε σε κανενα τμηματακι να περνας την ωρα σου" αλλα που θα μου παει το εγκαλεισται δε το γλιτωνει...........
Respect Respect Respect

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:καλώς την τρελομανούλα και την Καλλιόπη!

που λέτε εν ολίγις, ότι θυμάμαι δηλαδή: η Βάσω σούταρε μία από το μαγαζί γιατί αντί να κάνει δουλειά πήγαινε άναβε τσιγάρο έκανε καφέ και γενικά ήταν φεεεεετα
η Δήμητρα νυστάζει γιατί πήγε βόλτα και μέχρι να γυρίσει την έπιασε το ξημέρωμα
η Γιάννα πηγε τον μικρό για εμβόλιο και είναι μια χαρά παίδαρος, θα αρχίσουν κρέμες μόλις κλείσει τον 6ο, καλά δεν το λέω βρε Γιάννα?
δεν θυμάμαι τι άλλο (είναι και η άνοια!!)
α και επίσης: πέθανε ο θείος, πέθανε ο θείος, πέθανε ο θείος! Razz Razz Razz Embarassed πω πω παρεκτράπηκα πάλι

Χαχαχα! Γεια σου βρε Μαρία, αν δεν είχα κι εσένα να μ' ενημερώνεις...!!!
Βασούλα πάτα πόδι, αν είναι δυνατόν άλλοι να παρακαλάνε για δουλειά και άλλοι να κάθονται και να τα ξ...!!!!
Γιάννα μου με το καλό να μπείτε και στις κρέμες, χαχα!

υ.γ.=γράφω πάντα λίγο καθυστερημένα, χαχαχα, μη με παρεξειγείτε, έχω και τη μπέμπα φουλ ταιμ απασχόληση!!!!

GEODATOU

GEODATOU
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ.ΜΑΡΑΚΙ,ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΟ ...ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΜΟΥ!!!!ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ( ΟΧΙ ΨΥΧΗΣ) ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΥΤΖΑΜΑΚΙΑ, ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..............ΚΑΙ ΝΑ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ!!!ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΦΑΛΟ ΠΛΕΟΝ!!!ΟΠΟΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤΣ!!!!!!!!( ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΨΙΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ).... Laughing Laughing Laughing Laughing

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια η Αγγελικη εχει μερες να μπει ή ειναι η ιδεα μου?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Athin@ έγραψε: Εδώ μια άδεια απο την αεροπορία ήθελα για την πολεοδομία και μας καθυστέρησαν πόσο καιρό γιατί τους είχαν τελειώσει τα Α4. Rolling Eyes [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Razz Razz Razz Razz Razz και δεν πήγαινες Τζάμπο να τους πάρεις έναν πάκο! αχαχαχαχαχα

τι λες τωρα!!!εμας δε μας δινουν φυλλα μισθοδοσιας γι'αυτο το λογο κι εσυ θες αδεια???να πω κιολας οτι με τρομαζει η σχεση σου με την αεροπορια!!!τι αδεια ακριβως θα παρεις?πιλοταρεις και θα φτιαξεις και ελικοδρομιο στο σπιτι?????????τρομαχτικο μου ακουγεται!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Gianna_V έγραψε:
Ευάκι έγραψε:ακομη να πω οτι την προηγουμενη βδομαδα τα εχωσα σε εναν υπαξκο στη δουλεια που λουφαρει θρασυτατα και επι λεξει του ειπα "αν την επομενη φορα που θα σε δω λουφαρεις θα σου βαλω νεφτι στον κωλο για να μαθεις τι εστι τρεξιμο.εδω ειναι χειρουργειο,η πρωτη γραμμη του πυρος αν εσυ δε θες να το καταλαβεις αντε σε κανενα τμηματακι να περνας την ωρα σου" αλλα που θα μου παει το εγκαλεισται δε το γλιτωνει...........
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ναι σιγα μην τον αφησω!μου το εκανε μια φορα,ειπε δεν ηταν καλα εκεινη τη μερα-λεω αντε δωστου μια ευκαιρια μπορει να ειχε οντως προβλημα...μου το ξανακανει αλλη μια φορα λεω δωσε αλλη μια ευκαιρια,μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.την τριτη φορα τον πηρε και τον σηκωσε!!!!!!!δεν ηξερα να τρεχω εγω να γινεται σμπαραλια η μεση μου για να το παιζει αυτος φουστα κλαρωτη και γαρυφαλο στ'αυτι...............αυτες τις μαγκιες σε αλλους,οχι σε μενα.δουλευω και τρεχω σαν καθε ασθενης να ειναι ο πατερας μου και η μανα μου και αφου ειμαι προισταμενος απαιτω το ιδιο απ'ολους τους υφισταμενους μου ειτε τους αρεσει ειτε οχι.ας ειχαν τ'αρχ#%$#%δια να πηγαιναν στη σχολη μου,να ηταν προισταμενοι και ας καναν οτι γουσταραν μετα!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ.ΜΑΡΑΚΙ,ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΟ ...ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΜΟΥ!!!!ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ( ΟΧΙ ΨΥΧΗΣ) ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΥΤΖΑΜΑΚΙΑ, ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..............ΚΑΙ ΝΑ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ!!!ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΦΑΛΟ ΠΛΕΟΝ!!!ΟΠΟΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤΣ!!!!!!!!( ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΨΙΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ).... Laughing Laughing Laughing Laughing
Κι εμείς σήμερα το πήγαμε για σέρβις!!! Άστα να πάνε, έτσι θα τα μετράμε τα λεφτουδάκια μας και πάλι καλά όσο θα τα χουμε...
Τα έσκασες λίγο στο τζάμπο αλλά τουλάχιστον έκανες shopping therapy, χαχα!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 6 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις