Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
91 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 91 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς το σέρβις είναι τσάμπα χι χι! Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Μαρία έγραψε:
Athin@ έγραψε: Εδώ μια άδεια απο την αεροπορία ήθελα για την πολεοδομία και μας καθυστέρησαν πόσο καιρό γιατί τους είχαν τελειώσει τα Α4. Rolling Eyes [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Razz Razz Razz Razz Razz και δεν πήγαινες Τζάμπο να τους πάρεις έναν πάκο! αχαχαχαχαχα

τι λες τωρα!!!εμας δε μας δινουν φυλλα μισθοδοσιας γι'αυτο το λογο κι εσυ θες αδεια???να πω κιολας οτι με τρομαζει η σχεση σου με την αεροπορια!!!τι αδεια ακριβως θα παρεις?πιλοταρεις και θα φτιαξεις και ελικοδρομιο στο σπιτι?????????τρομαχτικο μου ακουγεται!!!!
Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Gianna_V έγραψε:
Ευάκι έγραψε:ακομη να πω οτι την προηγουμενη βδομαδα τα εχωσα σε εναν υπαξκο στη δουλεια που λουφαρει θρασυτατα και επι λεξει του ειπα "αν την επομενη φορα που θα σε δω λουφαρεις θα σου βαλω νεφτι στον κωλο για να μαθεις τι εστι τρεξιμο.εδω ειναι χειρουργειο,η πρωτη γραμμη του πυρος αν εσυ δε θες να το καταλαβεις αντε σε κανενα τμηματακι να περνας την ωρα σου" αλλα που θα μου παει το εγκαλεισται δε το γλιτωνει...........
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ναι σιγα μην τον αφησω!μου το εκανε μια φορα,ειπε δεν ηταν καλα εκεινη τη μερα-λεω αντε δωστου μια ευκαιρια μπορει να ειχε οντως προβλημα...μου το ξανακανει αλλη μια φορα λεω δωσε αλλη μια ευκαιρια,μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.την τριτη φορα τον πηρε και τον σηκωσε!!!!!!!δεν ηξερα να τρεχω εγω να γινεται σμπαραλια η μεση μου για να το παιζει αυτος φουστα κλαρωτη και γαρυφαλο στ'αυτι...............αυτες τις μαγκιες σε αλλους,οχι σε μενα.δουλευω και τρεχω σαν καθε ασθενης να ειναι ο πατερας μου και η μανα μου και αφου ειμαι προισταμενος απαιτω το ιδιο απ'ολους τους υφισταμενους μου ειτε τους αρεσει ειτε οχι.ας ειχαν τ'αρχ#%$#%δια να πηγαιναν στη σχολη μου,να ηταν προισταμενοι και ας καναν οτι γουσταραν μετα!

Χαχαχαχαχα! Respect Respect Respect

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουλάχιστον Τζω μετά από τόση κούραση, δεν θα κουραστείτε να μετράτε και τα λεφτά σας! αφού κανένας μας δεν έχει πλέον! για εμάς φροντίζουν βρεεεεεεεε αχχαχαχαχαχα

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???

εμείς πρέπει να αλλάξουμε και λάστιχα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 534787

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευάκι έγραψε:
Gianna_V έγραψε:
Ευάκι έγραψε:ακομη να πω οτι την προηγουμενη βδομαδα τα εχωσα σε εναν υπαξκο στη δουλεια που λουφαρει θρασυτατα και επι λεξει του ειπα "αν την επομενη φορα που θα σε δω λουφαρεις θα σου βαλω νεφτι στον κωλο για να μαθεις τι εστι τρεξιμο.εδω ειναι χειρουργειο,η πρωτη γραμμη του πυρος αν εσυ δε θες να το καταλαβεις αντε σε κανενα τμηματακι να περνας την ωρα σου" αλλα που θα μου παει το εγκαλεισται δε το γλιτωνει...........
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ναι σιγα μην τον αφησω!μου το εκανε μια φορα,ειπε δεν ηταν καλα εκεινη τη μερα-λεω αντε δωστου μια ευκαιρια μπορει να ειχε οντως προβλημα...μου το ξανακανει αλλη μια φορα λεω δωσε αλλη μια ευκαιρια,μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.την τριτη φορα τον πηρε και τον σηκωσε!!!!!!!δεν ηξερα να τρεχω εγω να γινεται σμπαραλια η μεση μου για να το παιζει αυτος φουστα κλαρωτη και γαρυφαλο στ'αυτι...............αυτες τις μαγκιες σε αλλους,οχι σε μενα.δουλευω και τρεχω σαν καθε ασθενης να ειναι ο πατερας μου και η μανα μου και αφου ειμαι προισταμενος απαιτω το ιδιο απ'ολους τους υφισταμενους μου ειτε τους αρεσει ειτε οχι.ας ειχαν τ'αρχ#%$#%δια να πηγαιναν στη σχολη μου,να ηταν προισταμενοι και ας καναν οτι γουσταραν μετα!

Ακομα περισσοτερα Respect Respect Respect Respect

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
Gianna_V έγραψε:Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???

εμείς πρέπει να αλλάξουμε και λάστιχα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 534787

Καμια 400αρα στο νερο ειναι τα λαστιχα αν θυμαμαι καλα απο τα δικα μας που αλλαξαμε προσφατα. Εκτος και αν παιζει γνωστος και σας κανει καλυτερη τιμη..

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:
Μαρία έγραψε:

Καμια 400αρα στο νερο ειναι τα λαστιχα αν θυμαμαι καλα απο τα δικα μας που αλλαξαμε προσφατα. Εκτος και αν παιζει γνωστος και σας κανει καλυτερη τιμη..

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 585182

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κάτσε να δούμε αν θα καταφέρουμε να πάμε διακοπές φέτος!!! Αχαχαχ...!

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Athin@ έγραψε:Εμάς το σέρβις είναι τσάμπα χι χι! Very Happy

AYTA EINAI!!!EMENA TO MONO TZAMΠΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ( ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ)!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ????ΣΛΟΥΡΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!
ΒΡΕ ΕΥΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ- ΡΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑΔΕΣ!!!!( ΑΘΑΝΑΤΗ Σ.Α.Ν)

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:να πω κιολας οτι με τρομαζει η σχεση σου με την αεροπορια!!!τι αδεια ακριβως θα παρεις?πιλοταρεις και θα φτιαξεις και ελικοδρομιο στο σπιτι?????????τρομαχτικο μου ακουγεται!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Είναι όντως τρομαχτική η σχέση μου με την αεροπορία. Θα χτίσουμε σπίτι που θα φτάνει τα 4 μέτρα. Γύρω γύρω είναι τριώροφα, (εκτός απο μπροτστά) Γι'αυτό μας ζητήσανε άδεια απο την αεροπορία!!! Δίκιο είχαν. Αν δεν δει κανένα αεροπλάνο το σπίτι ποιός θα το πληρώσει; Ε; Τα γλυτώνουμε απο το σέρβις και θα τα δώσουμε στα αεροπλάνα δηλαδή;

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ????ΣΛΟΥΡΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 417472
Ο Νίκος καλύτερα;

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:
Gianna_V έγραψε:
Μαρία έγραψε:

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 585182
Πεθαινω με αυτη τη φατσα που πεφτει κατω ξερη!!! Very Happy Very Happy
Δεν το περιμενες αυτο ε??? Rolling Eyes

crazymommy έγραψε:

Κάτσε να δούμε αν θα καταφέρουμε να πάμε διακοπές φέτος!!! Αχαχαχ...!

Εμεις δεν παιζει να μην κανουμε διακοπες ακομα και αν παμε στα πεθερικα μου. Δεν με νοιαζει. Θα ειναι οι πρωτες μας διακοπες με το μωρο και θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το ζησω αυτο. Μπανακι στην θαλασσα και ολα αυτα τα τελεια!! Θα μου πεις ειναι πολυ δυσκολα αλλα εμεις κανουμε ενα συστημα τα τελευταια χρονια που ειμαστε παντρεμενοι και πιστεψε με βγαζουμε τα εξοδα παραμονης γιατι δεν εχουμε καποιο εξοχικο να παμε. Με λιγα λογια μαζευουμε γυρω στα 600 ευρουλακια που ειναι οτι πρεπει για δωματιο περιπου για 10 ημερες διακοπων αν υποθεσουμε οτι ενα δωματιο περιπου κοστιζει 60 ευρω. Αυτο που κανουμε λοιπον ειναι οτι με το που γυρναμε απο διακοπες εχουμε ενα κουμπαρα και βαζουμε καποια απο τα ψιλα μας καθε μερα. Τον εχουμε βαλει και σε εμφανες σημειο ετσι ωστε να τον βλεπουμε και να μην το ξεχναμε. ΟΛα αυτα τα ψιλα που μαζευουμε απο ρεστα και μενουν στην τσεπη μας πανε στον κουμπαρα. Μπορει την μια μερα να βαλουμε απο ενα ευρω. Την αλλη μπορει να βαλουμε κατι παραπανω. Ωστοσο εδω και 3 χρονια που κανουμε αυτο το συστημα μαζευουμε γυρω στα 600 ευρω πανω-κατω.

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:εχουμε ενα κουμπαρα και βαζουμε καποια απο τα ψιλα μας καθε μερα.

Κι εμείς!!!!!!!!!!!! Very Happy

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θελεις να κανουμε ανταλλαγη?? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 536304

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Θελεις να κανουμε ανταλλαγη?? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 536304

Ανάλογα...τι κουμπαρά έχετε; Εμείς μια μπάλα! Laughing

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:
ΒΡΕ ΕΥΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ- ΡΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑΔΕΣ!!!!( ΑΘΑΝΑΤΗ Σ.Α.Ν)

δεν ειμαστε καταπληκτικες?????ειδες ομως τι δασκαλα ειχα ε!!!επισης να σου πω οτι τον συγκεκριμενο παιζει να τον εχει σκατωσει και η αδερφη σου...αν τον γνωρισε σιγουρα τον σκατωσε...εχουμε αδικο δλδ κατα τη γνωμη σου??

Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:να πω κιολας οτι με τρομαζει η σχεση σου με την αεροπορια!!!τι αδεια ακριβως θα παρεις?πιλοταρεις και θα φτιαξεις και ελικοδρομιο στο σπιτι?????????τρομαχτικο μου ακουγεται!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Είναι όντως τρομαχτική η σχέση μου με την αεροπορία. Θα χτίσουμε σπίτι που θα φτάνει τα 4 μέτρα. Γύρω γύρω είναι τριώροφα, (εκτός απο μπροτστά) Γι'αυτό μας ζητήσανε άδεια απο την αεροπορία!!! Δίκιο είχαν. Αν δεν δει κανένα αεροπλάνο το σπίτι ποιός θα το πληρώσει; Ε; Τα γλυτώνουμε απο το σέρβις και θα τα δώσουμε στα αεροπλάνα δηλαδή;

θα μεινετε δλδ κοντα σε αεροδρομιο???ειναι ο φοβος της ζωης μου οτι μπορει να πεσει κανενα αεροπλανο στο σπιτι και μετα ο γνωστος φοβος με τους πυροσβεστες που σε απεγκλωβιζουν... Embarassed (τον ξερετε τον εχω ξαναπει...)

Athin@ έγραψε:
GEODATOU έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ????ΣΛΟΥΡΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο Νίκος καλύτερα;

τζω βλεπεις δε ρωταει για σενα!!! για το νικο ρωταει!Razz Razz Razz
τζω εισαι καλυτερα σημερα?τραβαν πολυ τα ραμματα???

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:
Gianna_V έγραψε:Θελεις να κανουμε ανταλλαγη?? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 7 536304

Ανάλογα...τι κουμπαρά έχετε; Εμείς μια μπάλα! Laughing

Εμεις εχουμε μια μηχανη τυπου harley Very Happy

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:τζω βλεπεις δε ρωταει για σενα!!! για το νικο ρωταει!
Μάλλον πρέπει να πω δυο κουβεντούλες με τη μαμά σου. Δεν πρέπει να έφαγες πολύ ξύλο μικρή...Very Happy Very Happy

Gianna_V έγραψε:Εμεις εχουμε μια μηχανη τυπου harley Very Happy
Όχι, όχι τίποτα σε μηχανή. Ευχαριστούμε. Έκανα αμάν να ξεφορτωθώ την άλλη και τώρα ξαναζητάει. χι χι.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:τζω βλεπεις δε ρωταει για σενα!!! για το νικο ρωταει!
Μάλλον πρέπει να πω δυο κουβεντούλες με τη μαμά σου. Δεν πρέπει να έφαγες πολύ ξύλο μικρή...Very Happy Very Happy

ειμαι φυτουκλακι το βλεπεις κι εσυ ε!!!!!!!!!!
να μη γλυψω κι εγω κανεναν???να μας σβησει μια κληση βρε αδερφε!!!! Razz

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου σας χαιρετω. Γυρισε η κορωνα μου και φευγουμε. Παμε ταξιδακι στους γονεις του για Σ/Κ.
Ευχαριστω για την παρεα και θα τα πουμε την Δευτερα καλως εχοντων των πραγματων.

Σας φιλω και να περασετε τελεια το Σ/Κ

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Κοριτσακια μου σας χαιρετω. Γυρισε η κορωνα μου και φευγουμε. Παμε ταξιδακι στους γονεις του για Σ/Κ.
Ευχαριστω για την παρεα και θα τα πουμε την Δευτερα καλως εχοντων των πραγματων.

Σας φιλω και να περασετε τελεια το Σ/Κ

καλά να περάσετεεεεεεεεεεεεεεεεε

GEODATOU

GEODATOU
Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!( ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΗ ΘΑ ΒΓΩ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ( ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΤΟΜΩΝ) ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!( ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΗ ΘΑ ΒΓΩ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ( ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΤΟΜΩΝ) ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!

ποια ράμματα? Shocked Shocked Shocked τι έχω χάσει?

GEODATOU

GEODATOU
Μαρία έγραψε:

ποια ράμματα? Shocked Shocked Shocked τι έχω χάσει?

ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΛΙΠΩΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΧΩ 6 ΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις