151 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Παρ Μάης 20, 2011 5:00 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς το σέρβις είναι τσάμπα χι χι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε: Εδώ μια άδεια απο την αεροπορία ήθελα για την πολεοδομία και μας καθυστέρησαν πόσο καιρό γιατί τους είχαν τελειώσει τα Α4. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και δεν πήγαινες Τζάμπο να τους πάρεις έναν πάκο! αχαχαχαχαχα
τι λες τωρα!!!εμας δε μας δινουν φυλλα μισθοδοσιας γι'αυτο το λογο κι εσυ θες αδεια???να πω κιολας οτι με τρομαζει η σχεση σου με την αεροπορια!!!τι αδεια ακριβως θα παρεις?πιλοταρεις και θα φτιαξεις και ελικοδρομιο στο σπιτι?????????τρομαχτικο μου ακουγεται!!!!
Gianna_V έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ευάκι έγραψε:ακομη να πω οτι την προηγουμενη βδομαδα τα εχωσα σε εναν υπαξκο στη δουλεια που λουφαρει θρασυτατα και επι λεξει του ειπα "αν την επομενη φορα που θα σε δω λουφαρεις θα σου βαλω νεφτι στον κωλο για να μαθεις τι εστι τρεξιμο.εδω ειναι χειρουργειο,η πρωτη γραμμη του πυρος αν εσυ δε θες να το καταλαβεις αντε σε κανενα τμηματακι να περνας την ωρα σου" αλλα που θα μου παει το εγκαλεισται δε το γλιτωνει...........
ναι σιγα μην τον αφησω!μου το εκανε μια φορα,ειπε δεν ηταν καλα εκεινη τη μερα-λεω αντε δωστου μια ευκαιρια μπορει να ειχε οντως προβλημα...μου το ξανακανει αλλη μια φορα λεω δωσε αλλη μια ευκαιρια,μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.την τριτη φορα τον πηρε και τον σηκωσε!!!!!!!δεν ηξερα να τρεχω εγω να γινεται σμπαραλια η μεση μου για να το παιζει αυτος φουστα κλαρωτη και γαρυφαλο στ'αυτι...............αυτες τις μαγκιες σε αλλους,οχι σε μενα.δουλευω και τρεχω σαν καθε ασθενης να ειναι ο πατερας μου και η μανα μου και αφου ειμαι προισταμενος απαιτω το ιδιο απ'ολους τους υφισταμενους μου ειτε τους αρεσει ειτε οχι.ας ειχαν τ'αρχ#%$#%δια να πηγαιναν στη σχολη μου,να ηταν προισταμενοι και ας καναν οτι γουσταραν μετα!
Gianna_V έγραψε:Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???
Ευάκι έγραψε:Gianna_V έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ευάκι έγραψε:ακομη να πω οτι την προηγουμενη βδομαδα τα εχωσα σε εναν υπαξκο στη δουλεια που λουφαρει θρασυτατα και επι λεξει του ειπα "αν την επομενη φορα που θα σε δω λουφαρεις θα σου βαλω νεφτι στον κωλο για να μαθεις τι εστι τρεξιμο.εδω ειναι χειρουργειο,η πρωτη γραμμη του πυρος αν εσυ δε θες να το καταλαβεις αντε σε κανενα τμηματακι να περνας την ωρα σου" αλλα που θα μου παει το εγκαλεισται δε το γλιτωνει...........
ναι σιγα μην τον αφησω!μου το εκανε μια φορα,ειπε δεν ηταν καλα εκεινη τη μερα-λεω αντε δωστου μια ευκαιρια μπορει να ειχε οντως προβλημα...μου το ξανακανει αλλη μια φορα λεω δωσε αλλη μια ευκαιρια,μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.την τριτη φορα τον πηρε και τον σηκωσε!!!!!!!δεν ηξερα να τρεχω εγω να γινεται σμπαραλια η μεση μου για να το παιζει αυτος φουστα κλαρωτη και γαρυφαλο στ'αυτι...............αυτες τις μαγκιες σε αλλους,οχι σε μενα.δουλευω και τρεχω σαν καθε ασθενης να ειναι ο πατερας μου και η μανα μου και αφου ειμαι προισταμενος απαιτω το ιδιο απ'ολους τους υφισταμενους μου ειτε τους αρεσει ειτε οχι.ας ειχαν τ'αρχ#%$#%δια να πηγαιναν στη σχολη μου,να ηταν προισταμενοι και ας καναν οτι γουσταραν μετα!
Μαρία έγραψε:Gianna_V έγραψε:Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???
εμείς πρέπει να αλλάξουμε και λάστιχα!
Gianna_V έγραψε:Μαρία έγραψε:Gianna_V έγραψε:Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???
Καμια 400αρα στο νερο ειναι τα λαστιχα αν θυμαμαι καλα απο τα δικα μας που αλλαξαμε προσφατα. Εκτος και αν παιζει γνωστος και σας κανει καλυτερη τιμη..
Gianna_V έγραψε:Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???
Athin@ έγραψε:Εμάς το σέρβις είναι τσάμπα χι χι!
Ευάκι έγραψε:να πω κιολας οτι με τρομαζει η σχεση σου με την αεροπορια!!!τι αδεια ακριβως θα παρεις?πιλοταρεις και θα φτιαξεις και ελικοδρομιο στο σπιτι?????????τρομαχτικο μου ακουγεται!!!!
GEODATOU έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ????ΣΛΟΥΡΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!
Πεθαινω με αυτη τη φατσα που πεφτει κατω ξερη!!!Μαρία έγραψε:Gianna_V έγραψε:Μαρία έγραψε:Gianna_V έγραψε:Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???
Καμια 400αρα στο νερο ειναι τα λαστιχα αν θυμαμαι καλα απο τα δικα μας που αλλαξαμε προσφατα. Εκτος και αν παιζει γνωστος και σας κανει καλυτερη τιμη..
crazymommy έγραψε:Gianna_V έγραψε:Και εμεις πλακα-πλακα πρεπει να κανουμε σερβις. Ερχονται και οι διακοπες. Ασερβιστοι θα παμε???
Κάτσε να δούμε αν θα καταφέρουμε να πάμε διακοπές φέτος!!! Αχαχαχ...!
Gianna_V έγραψε:εχουμε ενα κουμπαρα και βαζουμε καποια απο τα ψιλα μας καθε μερα.
Gianna_V έγραψε:Θελεις να κανουμε ανταλλαγη??
GEODATOU έγραψε:
ΒΡΕ ΕΥΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!!ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ- ΡΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑΔΕΣ!!!!( ΑΘΑΝΑΤΗ Σ.Α.Ν)
Athin@ έγραψε:Ευάκι έγραψε:να πω κιολας οτι με τρομαζει η σχεση σου με την αεροπορια!!!τι αδεια ακριβως θα παρεις?πιλοταρεις και θα φτιαξεις και ελικοδρομιο στο σπιτι?????????τρομαχτικο μου ακουγεται!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Είναι όντως τρομαχτική η σχέση μου με την αεροπορία. Θα χτίσουμε σπίτι που θα φτάνει τα 4 μέτρα. Γύρω γύρω είναι τριώροφα, (εκτός απο μπροτστά) Γι'αυτό μας ζητήσανε άδεια απο την αεροπορία!!! Δίκιο είχαν. Αν δεν δει κανένα αεροπλάνο το σπίτι ποιός θα το πληρώσει; Ε; Τα γλυτώνουμε απο το σέρβις και θα τα δώσουμε στα αεροπλάνα δηλαδή;
Athin@ έγραψε:GEODATOU έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ????ΣΛΟΥΡΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο Νίκος καλύτερα;
Athin@ έγραψε:Gianna_V έγραψε:Θελεις να κανουμε ανταλλαγη??
Ανάλογα...τι κουμπαρά έχετε; Εμείς μια μπάλα!
Μάλλον πρέπει να πω δυο κουβεντούλες με τη μαμά σου. Δεν πρέπει να έφαγες πολύ ξύλο μικρή...Ευάκι έγραψε:τζω βλεπεις δε ρωταει για σενα!!! για το νικο ρωταει!
Όχι, όχι τίποτα σε μηχανή. Ευχαριστούμε. Έκανα αμάν να ξεφορτωθώ την άλλη και τώρα ξαναζητάει. χι χι.Gianna_V έγραψε:Εμεις εχουμε μια μηχανη τυπου harley
Athin@ έγραψε:Μάλλον πρέπει να πω δυο κουβεντούλες με τη μαμά σου. Δεν πρέπει να έφαγες πολύ ξύλο μικρή...Ευάκι έγραψε:τζω βλεπεις δε ρωταει για σενα!!! για το νικο ρωταει!
Gianna_V έγραψε:Κοριτσακια μου σας χαιρετω. Γυρισε η κορωνα μου και φευγουμε. Παμε ταξιδακι στους γονεις του για Σ/Κ.
Ευχαριστω για την παρεα και θα τα πουμε την Δευτερα καλως εχοντων των πραγματων.
Σας φιλω και να περασετε τελεια το Σ/Κ
GEODATOU έγραψε:Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!( ΓΙΑ ΜΕΝΑ)ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΗ ΘΑ ΒΓΩ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ( ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΤΟΜΩΝ) ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!
Μαρία έγραψε:
ποια ράμματα? τι έχω χάσει?
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης