Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
90 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 90 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
naysika έγραψε:σημερα ξεκινησαμε να βγαλουμε το μπεμπιλινο!με πολυ χαρα η ναυσικα εβαλε το βρακακι!προς το παρον μου λεει τσισα συνεχεια αλλα ακομα δεν εχει κανει.για να δουμε πως θα παμε!
Καλημερα!!!!Μπραβο το κοριτσι μας!!Υπομονη κ μεχρι τον Ιουνιο θα κατουραει κανονικα,εσυ πηγαινε την συχνα κ θα μαθει!Μπραβο με το καλο!

καλησπερα κουκλα μου!!η πρωτη προσπαθεια απετυχε!!τα καναμε ολα μουσκεμα!!παμε για την επομενη!!

Ε πιστευω οτι κανενα παιδακι δν πρεπει να ξεκινησε κατευθειαν κανονικα τουαλετα χωρις ατυχημα!Οποτε υπομονη κ ολα θα πανε μια χαρουλα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα ελενη μου σας μουσκεψε για τα καλα?δε πειραζει ολα στο προγραμμα ειναι!κι εγω λεω απο βδομαδα να σηκωσω τα χαλια να στρωσω τα καλοκαιρινα και να την αρχισω!να δω και τα δικα μας χαλια!τουλαχιστον εσυ την εχεις ολη μερα και θα της το μαθεις,εγω τα πρωινα στη μανα μου δε ξερω αν θα μπορεσει να την εχει απο κοντα γιατι εχει και τα δικα της να τρεχει απο πισω τους...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια! ελπιζω να ειστε καλα!
τελικα προχθες πηγα στη συναυλια του αντρα μου ειχε φοβερο εξαερισμο και η μουσικη δεν ηταν τραγικα δυνατα, ενα μισαωρακι εκατσα χεχε.
ειμαι τοοοοοσο νυσταγμενη/κουρασμενη που σχεδον ουτε δυναμη να γραψω και να σας παρακολουθησω δεν εχω ..
Αυριο εχουμε υπερηχο για καρδουλα και η αγωνια μου δεν περιγραφετε, μεχρι και τα αυτια μου εχουν βουλωσει, αλλα πρεπει να χαλαρωσω.
ελπιζω να σας ερθω αυριο κατασυγκινημενη με καλα νεα, θα ειναι τα ωραιοτερα γεννεθλια της ζωης μου!
φιλια σε ολες

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευάκι έγραψε:χαχαχα ελενη μου σας μουσκεψε για τα καλα?δε πειραζει ολα στο προγραμμα ειναι!κι εγω λεω απο βδομαδα να σηκωσω τα χαλια να στρωσω τα καλοκαιρινα και να την αρχισω!να δω και τα δικα μας χαλια!τουλαχιστον εσυ την εχεις ολη μερα και θα της το μαθεις,εγω τα πρωινα στη μανα μου δε ξερω αν θα μπορεσει να την εχει απο κοντα γιατι εχει και τα δικα της να τρεχει απο πισω τους...

Ευακι μου!!ασε μας τα εκανε ολα μουσκεμα!ναι εστω εγω ειμαι συνεχεια στο σπιτι και ετσι δεν με νοιαζει αλλα εσυ με τη μαμα σουθα ειναι διαφορετικα συνηθως δεν εχουν τοσο υπομονη οσο εμεις!.

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aναμένουμε λιπόν Σωτηρία αύριο!!!!!!

Ευάκι έγραψε:
vasoula έγραψε:Καλημέρα κορίτσια Very Happy Very Happy
ευχαριστω βασουλα μου για τις ευχες!ναι γιορταζαν και τα 2 τα μικρα μου!
μουτζα το λες εσυ αυτο?εμεις να δεις τι ωραια γιορτη καναμε!ημασταν σε εναν παιδοτοπο ερχεται ο κωνσταντινος και λεει κατι με τσιμπησε.σε χρονο dt πρηζεται τουμπανο το χερι του.τον παιρνουμε παμε στο νοσοκομειο μας,δεν εχουμε ομως παιδιατρο να εφημερευει και ο παθολογος το βλεπει μου λεει πατε καλυτερα στο ιπποκρατειο που εφημερευει.αφηνω την μικρη στη μανα μου,9 ημουν στο νοσοκομειο.ξερετε τι ωρα εξεταστηκε το παιδι???2.30 το πρωι...και μου λεει η γιατρος τι το εφερες??? Shocked Shocked Shocked Shocked μια χαρα ειναι το παιδι!!!!!!!!χαιρω πολυ της λεω!!!5.30 ωρες περασα στην αναμονη,αν ηταν να κανει αλλεργικο σοκ θα το ειχε κανει...θα μας τρελανουν??????????και μου λεει κιολας εχει αλλεργια σε κατι?μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει ποτε αλλα της λεω δε ξερω αν εχει σε καποια αντιβιωση γιατι δεν εχει παρει ποτε...και η ατακα της γιατρου: ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ??????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!
της λεω κι εγω εχεις εσυ πτυχιο ιατρικης????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!
αη σιχτιρ πια..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Δεν πάει καλά ο κόσμος ειλικρινά, καλά της είπες!!!!!

Μιλουπακι έγραψε:περαστικα βασουλα, το εχω παθει και εγω Razz βεβαια δεν μου πρηστηκε αλλα ποναγα μια εβδομαδα και δεν εβαλα μυαλο το ξαναχτυπησα το χερι στο τραπεζι

Πονάει το ρημάδι Μιλουπάκι αρκετά!!

naysika έγραψε:

περαστηκα σου Βασουλα μου!!

Σε ευχριστώ Ελενάκι μου, δεν μου έφτανε το ένα χέρι χτυπημένο πριν λίγο έκαψα το άλλο
Twisted Evil Twisted Evil πολύ μουτζα λέμε Twisted Evil

Ελενάκι η μικρούλα είναι υπέροχη, φοβερή φώτο!!!!!!!

naysika

naysika
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια! ελπιζω να ειστε καλα!
τελικα προχθες πηγα στη συναυλια του αντρα μου ειχε φοβερο εξαερισμο και η μουσικη δεν ηταν τραγικα δυνατα, ενα μισαωρακι εκατσα χεχε.
ειμαι τοοοοοσο νυσταγμενη/κουρασμενη που σχεδον ουτε δυναμη να γραψω και να σας παρακολουθησω δεν εχω ..
Αυριο εχουμε υπερηχο για καρδουλα και η αγωνια μου δεν περιγραφετε, μεχρι και τα αυτια μου εχουν βουλωσει, αλλα πρεπει να χαλαρωσω.
ελπιζω να σας ερθω αυριο κατασυγκινημενη με καλα νεα, θα ειναι τα ωραιοτερα γεννεθλια της ζωης μου!
φιλια σε ολες

καλησπερα κουκλα μου!!ολα θα πανε καλα και αυριο θα ακουσεις και την καρδουλα του μωρο σου!!θα περιμενουμε με αγωνια να μας παεις τα νεα!!!

επεισης απο οτι καταλαβα αυριο εχεις και τα γενεθλια σου!!σου ευχομαι παντα χαρες στη ζωη σου!και σε λιγους μηνες να κρατας και το μωρακι σου αγκαλιτσα!!
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 834918 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 834918

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενάκιιιιιιιι τι έγιναν τα τυροπιτακια;;;;; Very Happy Very Happy

naysika

naysika
vasoula έγραψε: Aναμένουμε λιπόν Σωτηρία αύριο!!!!!!

Ευάκι έγραψε:
vasoula έγραψε:Καλημέρα κορίτσια Very Happy Very Happy
ευχαριστω βασουλα μου για τις ευχες!ναι γιορταζαν και τα 2 τα μικρα μου!
μουτζα το λες εσυ αυτο?εμεις να δεις τι ωραια γιορτη καναμε!ημασταν σε εναν παιδοτοπο ερχεται ο κωνσταντινος και λεει κατι με τσιμπησε.σε χρονο dt πρηζεται τουμπανο το χερι του.τον παιρνουμε παμε στο νοσοκομειο μας,δεν εχουμε ομως παιδιατρο να εφημερευει και ο παθολογος το βλεπει μου λεει πατε καλυτερα στο ιπποκρατειο που εφημερευει.αφηνω την μικρη στη μανα μου,9 ημουν στο νοσοκομειο.ξερετε τι ωρα εξεταστηκε το παιδι???2.30 το πρωι...και μου λεει η γιατρος τι το εφερες??? Shocked Shocked Shocked Shocked μια χαρα ειναι το παιδι!!!!!!!!χαιρω πολυ της λεω!!!5.30 ωρες περασα στην αναμονη,αν ηταν να κανει αλλεργικο σοκ θα το ειχε κανει...θα μας τρελανουν??????????και μου λεει κιολας εχει αλλεργια σε κατι?μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει ποτε αλλα της λεω δε ξερω αν εχει σε καποια αντιβιωση γιατι δεν εχει παρει ποτε...και η ατακα της γιατρου: ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ??????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!
της λεω κι εγω εχεις εσυ πτυχιο ιατρικης????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!!!!
αη σιχτιρ πια..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Δεν πάει καλά ο κόσμος ειλικρινά, καλά της είπες!!!!!

Μιλουπακι έγραψε:περαστικα βασουλα, το εχω παθει και εγω Razz βεβαια δεν μου πρηστηκε αλλα ποναγα μια εβδομαδα και δεν εβαλα μυαλο το ξαναχτυπησα το χερι στο τραπεζι

Πονάει το ρημάδι Μιλουπάκι αρκετά!!

naysika έγραψε:

περαστηκα σου Βασουλα μου!!

Σε ευχριστώ Ελενάκι μου, δεν μου έφτανε το ένα χέρι χτυπημένο πριν λίγο έκαψα το άλλο
Twisted Evil Twisted Evil πολύ μουτζα λέμε Twisted Evil

Ελενάκι η μικρούλα είναι υπέροχη, φοβερή φώτο!!!!!!!

αχ βρε Βασουλα μου προσεχε λιγακι!!μαλλον θα σε εχουν ματιασει δεν εξιγειτε διαφορατικα!!

αχ ειδες το κοριτσακι μου!!εχει αρχισει και περνει και τα καλληντικα μου και βαφεται!!μεγαλωνει το μωρο μου!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασουλα μου και Ναυσικα σας ευχαριστω παρα πολυ! μακαρι να περασουν γρηγορα οι ωρες μου φαινοντε ατελιωτεςςςςς χιχιχιχ.
οχι αυριο μεθαυριο εχω χεχεχεχ.
φιλακια ενα καλο απογευμα να εχουμε ολοιιιιιιιιιιιιιι

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 215994

naysika

naysika
vasoula έγραψε: Ελενάκιιιιιιιι τι έγιναν τα τυροπιτακια;;;;; Very Happy Very Happy

Βασουλα μου εξαφανιστηκαν!! τους αλλαξαμε τα φωτα!!αυτη τη φορα εγιναν και ποιο νοστημα και αφρατα απο την προηγουμενη φορα!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλο μεσημερι στα καλυτερα κοριτσια της επικρατειας. Πως ειστε? Εμεις γυρισαμε απο σ/κ..Ωραια περασαμε αλλα μου φανηκε οτι περασε παααρααα πολυ γρηγορα.
Μολις γυρισαμε και απο το πρωινο μας καφεδακι με το νινι μου και τωρα καθομαστε στον καναπε. Ο ενας παιζει με τα παιχνιδια του και εγω με το πληκτρολογιο.
Ποιες ειναι εδω???

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
hello girls! τι κάνετε καλέ?

Σωτηρία πήγες για τον υπέρηχο?
Βάσω μου πώς πάνε τα χέρια? το ένα το καμένο και το άλλο το χτυπημένο?

εγώ έχω σκάσει από την ζέστη, τώρα πάει να με πιάσει και πονοκέφαλος, έχω πιάτα άπλυτα από προχτές το βράδυ, δεν θα έχουμε καθαρά να φάμε σε λίγο, καθώς επίσης, κλασικά εικονογραφημένα, το πάτωμα στο υπνοδωμάτιο είναι γεμάτο λεκάνες με ασιδέρωτα! μια ομορφιά είμαστε με λίγα λόγια! Rolling Eyes

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κοριτσάκια; Έφτιαξε ο καιρός και χαλαρώσαμε ε; Όλες έξω τριγυρνούσαμε; Δεν είδα πολλές σελίδες απ'το ΣΚ.

Βασούλα περαστικά στα χεράκια!

Μαρία κι εγώ απο ασιδέρωτα άστα, την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχα καμία διάθεση για σίδερο, οπότε έχω 4 πληντύρια ασιδέρωτα και άλλα δύο που έβαλα σήμερα. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 585182 Αλλά το σίτι είναι στην τρίχα κι εγώ ένα πτώμα...

Ευάκι τώρα είναι εντάξει το παιδί ε;

Σωτηρία περιμένουμε νέα!!!!Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 669659

Γιάννα καλως ήρθες!!! Πως τα περάσατε;

Ελένη φέρε τη μικρή να κατουράνε μαζί. Εγώ την άλλη εβδομάδα θα αρχίσω πάλι με τα βρακάκια. Είμαι ακόμα σε απόγνωση γιατί κρατάει τα τσίσα της αλλά δεν το λέει. Να φανταστείς οτι λερώνει μία με δύο πάνες τη μέρα και κάνει τσίσα μόνο στο γιογιό. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να της εξηγώ.

Ξέχασα καμία; Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 417472

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθηνα μου ωραια περασαμε. Εξοχή, βολτουλες μια χαρα..
Κοριτσια τι τρελλη ζεστη ειναι αυτη ξαφνικα? Ημουν στο μπαλκονι και μπηκα μεσα στο σπιτι για να δροσιστω.. Shocked

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Αθηνα μου ωραια περασαμε. Εξοχή, βολτουλες μια χαρα..
Κοριτσια τι τρελλη ζεστη ειναι αυτη ξαφνικα? Ημουν στο μπαλκονι και μπηκα μεσα στο σπιτι για να δροσιστω.. Shocked

εμένα που μέσα στο σπίτι κάνει ζέστη που να πάω για να δροσιστώ? να ανοίξω το κλιματιστικό από τώρα???????? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 585182

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!τι κανετε? καλυτερα ειναι ο μικρος του δινω αντιβιωση ομως.πολυ προβληματιστηκα ομως το σαββατο.και πες πως εγω ξερω και 5 πραματα και αν μου παθαινε αλλεργικο σοκ ας πουμε οτι θα το καταλαβαινα και θα το ετρεχα μεσα χωρις 2η σκεψη.ειναι δυνατον ομως ρε κοριτσια να μην κανουν μια διαλογη στο επειγον και το μη επειγον?ειχε εκει μανα με 14 χρονων μαντραχαλο που ειναι ανορεχτο το πουλακι της!!! Shocked τρομερα επειγον ε????ειχε αλλη εκει που το παιδι της ειχε 8 μερες διαρροιες αλλα η τελευταια ηταν 10 ωρες πριν(μεχρι να εξεταστουμε 15ωρες δλδ)!!!!!!!! Shocked καλα δλδ 8 μερες δε σε φωτισε ο Θεος να το πας το παιδι στο γιατρο?!?!?!?!?!?!?!το πηγες σαββατο βραδυ στα επειγοντα?ελεος........δε το λυπηθηκε δλδ 8 μερες?????????γι'αυτο λεγεται επειγον μανταμ!!!γιατι ειναι κατι εκτακτο και επιτακτικης αναγκης να το δει γιατρος!!! Twisted Evil

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μου αστα να πανε αν ανοιξουμε απο τωρα τα κλιματιστικα. Ζητω που καηκαμε.
Ευα δεν ειχα διαβασει οτι ο μικρος ειναι αρρωστος. Πολλα και γρηγορα περαστικα κοριτσι μου.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna_V έγραψε:Μαρακι μου αστα να πανε αν ανοιξουμε απο τωρα τα κλιματιστικα. Ζητω που καηκαμε.
Ευα δεν ειχα διαβασει οτι ο μικρος ειναι αρρωστος. Πολλα και γρηγορα περαστικα κοριτσι μου.

ευχαριστω γιαννα μου.δεν ειναι αρρωστος,τον τσιμπησε εντομο και εκανε εντονη αλλεργικη αντιδραση και μεσα σε πολυ λιγη ωρα εκανε και φλεγμονη.τεσπα καλα ειναι και αυτο ειναι το σημαντικο! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύα μου έχεις δίκιο...αλλά πού να το βρεις δεν ξέρω. Mad Τουλάχιστον ξεπρίστηκε;

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχχχχχχ..Τωρα το καλοκαιρι τα εντομα βγαινουν παγανια και θεριζουν. Ξερω απο αλλεργιες γιατι δεν νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει στη γη πιο αλλεργικο ατομο απο εμενα. Τι απο τσιμπηματα, τι απο τα λουλουδια, τι απο φαγητα και συνδυασμους αυτων. Μεχρι και στα χνουδια απο τις λευκες ειμαι αλλεργικη που αυτην την εποχη εχουν την τιμητικη τους..Το σ/κ τουμπανιασαν τα ματια μου απο δαυτα. Αλλα εγω πια δεν δινω σημασια. Ξερω τι ειναι..
Κοριτσακι θα περασει.. Δεν ξερετε τι ιπταμενο ηταν? Μελισσα, σφιγγα?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια τι κανετε???Εγω εχω λιωσει κανει τρομερη ζεστη κ δν μπηκε ο Ιουνιος.Απο τωρα ξεκινησαμε να ανοιγουμε το ερκοντισιον.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια τι κανετε???Εγω εχω λιωσει κανει τρομερη ζεστη κ δν μπηκε ο Ιουνιος.Απο τωρα ξεκινησαμε να ανοιγουμε το ερκοντισιον.

πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!!! Mad Mad Mad

περαστικά και αγύριστα Ευάκι μου! να μην σας ξανατσιμπήσει τίποτα!

Αθηνάκι μου τι ωραία που είναι η φωτό σου!

Γιάννα τόσο αλλεργική? πω πω δράμα θα είναι!
εγώ κοροιδεύω τον άντρα μου και την πεθερά μου που είναι μέσα στην φύση και παρόλαυτα βγάζουν πετάλες με το παραμικρό! εγώ που δεν είμαι και παιδί της φύσης, μου την δίνουν τα ζουζουνάκια και τα χωραφάκια, δεν χαμπαριάζω τίποτα! αχαχαχα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω πω Γιάννα δραματική η κατάστασή σου έτσι; Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ αλλεργία σε κάτι. Έχω βγάλει κατα καιρούς σε διάφορα πράγματα αλλά για μία φορά στο καθένα.

(ευχαριστώ Μαράκι)

Ήρια

Ήρια
Γεια σας κοριτσουδια τι κανετε?! Ευακι περαστικα στον μικρο σου!! Κοριτσια δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα καλά καλά μια ματιά εριξα στα πεταχτά και ειδα οτι ζεστένεστε καλε?????????? χαχαχχαχαα λενε ομως παλι οτι θα χαλασει ο καιρος!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:λενε ομως παλι οτι θα χαλασει ο καιρος!!!

Very Happy Very Happy Very Happy αλήθεια? πότε? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 10 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις